aljak63 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Ah do riti. Mikko Koivu nepríde :lol: Jedna z najväčších fínskych opôr sa na MS nezúčastní, a to je obrovská škoda! Ale aj ho chápem, keďže zdravie je prednejšie ako MS, takže touto cestou želám Mikkovi skoré uzdravenie z toho zranenia kolena, ktoré ho trápilo už aj koncom sezóny. Z Minnesoty do Suomi aspoň prídu Niklas Backstrom, čo je určite skvelá opora na brankárskom poste a tomuto som veľmi rád, že Fíni budú mať kvalitnú jednotku brankársku. No a z Wild posilní výber Suomi ešte aj Antti Mietinen, čo tiež nieje úplne beznádejné. Som zvedavý, kto ešte príde.
tomassi Zverejnené 15. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 15. Apríl, 2009 pri kanadskom národnom tíme,by som nehovoril o druhoradých výberochjasné, že majú top hráčov, ale myslím, že rozdiely medzi nimi nie sú až také veľkévždy je to Kanada ako keď Brazilci nehrajú s top hráčmimajú široký základ, kt. vedia diery dostatočne vyplniťčasy, keď sa posielali unicerzitné výbery sú už dávno preč nechce sa mi hľadať, tak sa opýtamje na súpiske aj Ryan Smyth???
Ryan Giggs Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Nie, nie je. http://www.hokej.sk/clanok61268-Kanadania_...tley_a_Doan.htm
Tom182 Zverejnené 15. Apríl, 2009 Zverejnené 15. Apríl, 2009 si jak tie opicky na snurke ktore sa daju vystrelit na kolotocochno musim sa sklanat nad tvojou nekonecnou genialitou, tam si chod radsej bezducho sliapat do pedalov a nezavadzaj tu, alebo vies co mozes si ist strielat tie opicky na kolotoce...
bobsapp Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 Tak v nominácii z ligy Mikuš a nejaký Macho.Tatar ako náhradník za Rúžičku. Bola by to ale škoda ak by sa nedal do poriadku.
tomassi Zverejnené 19. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 19. Apríl, 2009 takže už máme aj nominačku Brankári: Rastislav Staňa (Severstaľ Čerepovec /Rus.), Ján Lašák (Moeller Pardubice/ČR), Imrich Petrík (HC 05 Banská Bystrica). Obrancovia: Ivan Baranka (Spartak Moskva/Rus.), Jaroslav Obšut (Lulea HF/Švéd.), Ivan Švarný (HC Litvínov/ČR), René Vydarený (HC České Budějovice/ČR), Peter Smrek (HC Lassersberger Plzeň/ČR), Dominik Graňák (Färjestad/Švéd.), Andrej Sekera (Buffalo Sabres), Boris Valábik (Atlanta Thrashers) Útočníci: Milan Bartovič (HC Bílí Tigři Liberec/ČR), Marcel Hossa (Dinamo Riga/Lot.), Michal Macho (MHC Martin), Ladislav Nagy (Severstaľ Čerepovec/Rus.), Rastislav Pavlikovský (Sibir Novosibirsk/Rus.), Branko Radivojevič, Štefan Ružička - Náhradník (obaja Spartak Moskva/Rus.), Juraj Štefanka (HC Vítkovice Steel/ČR), Ľubomír Bartečko (Lulea HF/Švéd.), Tomáš Surový (Linköpings HC/Švéd.), Juraj Mikúš (HK 36 Skalica), Jiří Bicek (EHC Biel/Švajč.), Peter Ölvecký (Minnesota Wild), Michal Handzuš (Los Angeles Kings) Náhradník: Tomáš Tatar (HKm Zvolen) myslím, že celkom slušné mužstvo slabší výsledok ako 4finále nepripúšťam
Ryan Giggs Zverejnené 20. Apríl, 2009 Zverejnené 20. Apríl, 2009 Zase prečudesna nominacia tak ako minuly rok. Buď su ti naši treneri dementi, alebo im niekto diktuje koho zobrať a koho nie. :lol: Čo tam robi Nagy, ktoreho chceli vyhodiť z Ruska pre slabe vykony a ktory presedel časť sezony na tribune? Čo tam robia Macho, Štefanka, Bicek či Ölvecký? Kde je Kolnik, ktory bol najlepšim hračom a vyhral kanadske bodovanie v švajčiarskej lige? Kde je Sejna a Suchy, ktori mali fantasticku sezonu a vyhrali LM, pričom boli kľučovymi hračmi? U nas sa vybera podľa mien a nie vykonov. Už aj ty, Filc?
tomassi Zverejnené 20. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 20. Apríl, 2009 jj Juraj kolník tam chýbaa Suchý sa už dávnejšie vzdal reprezentácie a neviem, či aj Sejna nieLaco Nagy dostával v príprave, teraz aj v zime, dosť šancí, aby sa konečne chytila myslím, že pre tieto MS bude platný
Ryan Giggs Zverejnené 20. Apríl, 2009 Zverejnené 20. Apríl, 2009 Ja tomu neverim. Už to nie je ten Nagy, ktory byval. Napada ma kacirska myšlienka, či prave taketo pofiderne nominacie nie su dôvodom, že hrači z NHL odmietaju reprezentovať.
Jozef50205 Zverejnené 20. Apríl, 2009 Zverejnené 20. Apríl, 2009 Zloženie základných skupín MS 2009 v Berne a Klotene (Švajč.):A-skupina (Kloten): Kanada, Slovensko, Bielorusko, MaďarskoB-skupina (Bern): Rusko, Švajčiarsko, Nemecko, FrancúzskoC-skupina (Bern): Švédsko, USA, Lotyšsko, RakúskoD-skupina (Kloten): Fínsko, Česko, Nórsko, Dánsko ZÁKLADNÉ SKUPINYPiatok 24. apríla:16.15 h: Nemecko - Rusko (B-skupina, Bern), Bielorusko - Kanada (A-skupina, Kloten)20.15 h: Švajčiarsko - Francúzsko (B-skupina, Bern), Slovensko - Maďarsko (A-skupina, Kloten)Sobota 25. apríla:16.15 h: USA - Lotyšsko (C-skupina, Bern), Nórsko - Fínsko (D-skupina, Kloten)20.15 h: Švédsko - Rakúsko (C-skupina, Bern), Česko - Dánsko (D-skupina, Kloten)Nedeľa 26. apríla:16.15 h: Švajčiarsko - Nemecko (B-skupina, Bern), Slovensko - Bielorusko (A-skupina, Kloten)20.15 h: Rusko - Francúzsko (B-skupina, Bern), Kanada - Maďarsko (A-skupina, Kloten)Pondelok 27. apríla:16.15 h: USA - Rakúsko (C-skupina, Bern), Česko - Nórsko (D-skupina, Kloten)20.15 h: Lotyšsko - Švédsko (C-skupina, Bern), Fínsko - Dánsko (D-skupina, Kloten)Utorok 28. apríla:16.15 h: Rusko - Švajčiarsko (B-skupina, Bern), Maďarsko - Bielorusko (A-skupina, Kloten)20.15 h: Francúzsko - Nemecko (B-skupina, Bern), Kanada - Slovensko (A-skupina, Kloten)Streda 29. apríla:16.15 h: Rakúsko - Lotyšsko (C-skupina, Bern), Dánsko - Nórsko (D-skupina, Kloten)20.15 h: Švédsko - USA (C-skupina, Bern), Fínsko - Česko (D-skupina, Kloten) ŠTVRŤFINÁLOVÉ SKUPINYŠtvrtok 30. apríla:16.15 h: B1 - C2 (E-skupina, Bern), A2 - D3 (F-skupina, Kloten)20.15 h: B2 - C3 (E-skupina, Bern), A1 - D2 (F-skupina, Kloten)Piatok 1. mája:20.15 h: C1 - B3 (E-skupina, Bern), D1 - A3 (F-skupina, Kloten)Sobota 2. mája:16.15 h: B3 - C3 (E-skupina, Bern), D2 - A3 (F-skupina, Kloten)20.15 h: B1 - C1 (E-skupina, Bern), D1 - A2 (F-skupina, Kloten)Nedeľa 3. mája:16.15 h: B2 - C2 (E-skupina, Bern), D3 - A1 (F-skupina, Kloten)20.15 h: B1 - C3 (E-skupina, Bern), A2 - D2 (F-skupina, Kloten)Pondelok 4. mája:16.15 h: C2 - B3 (E-skupina, Bern), A3 - D3 (F-skupina, Kloten)20.15 h: C1 - B2 (E-skupina, Bern), A1-D1 (F-skupina, Kloten)
tomassi Zverejnené 20. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 20. Apríl, 2009 Ružička dostal zelenúsom zvedavý, ako dlho mu to rameno vydrží
aljak63 Zverejnené 23. Apríl, 2009 Zverejnené 23. Apríl, 2009 Fínska nominácia na MS 2009 Brankári: Juuso Riksman (Jokerit Helsinki), Pekka Rinne (Nashville/NHL), Karri Rämö (Tampa Bay/NHL) Obrancovia: Teemu Aalto (Linköping/Švéd.), Topi Jaakola (Södertälje/Švéd.), Ville Koistinen (Nashville/NHL), Mikko Lehtonen (Timra/Švéd.), Janne Niinimaa (Langnau/Švajč.), Janne Niskala (Frölunda/Švéd.), Petteri Nummelin (Lugano/Švajč.), Anssi Salmela (Atlanta/NHL) Útočníci: Tuomas Pihlman, Juha-Pekka Hytönen, Jarkko Immonen (všetci Jyväskylä), Niko Kapanen (AK Bars Kazaň/KHL), Tommi Santala (Kloten/Švajč.), Niklas Hagman (Toronto/NHL), Hannes Hyvönen (Dinamo Minsk/KHL), Sami Kapanen (KalPa Kuopio), Kalle Kerman (Jokerit Helsinki), Leo Komarov (Lahti Pelicans), Antti Miettinen (Minnesota/NHL), Mika Pyörälä (Timra/Švéd.), Jarkko Ruutu (Ottawa/NHL), Ville Vahalahti (TPS) Tak s týmto ideme zabojovať o medaile? No tak verím, že to nejako vyjde a aj keď to nieje nič svetoborné, tak verím že potrápime súperov a bolo by pekné keby sme aj 4.rok za sebou získali nejakú tú peknú medailu. Najkrajšie by bolo samozrejme zlato, ale na to moc neverím! Aj keď všetko je možné! :lol: !!! LETS GO SUOMI !!!
bobsapp Zverejnené 23. Apríl, 2009 Zverejnené 23. Apríl, 2009 Celkovo ako čítam tak v žiadnom tíme nedominujú hráči NHL. najnovšie informácie:- Jágr chytil nejakú virózu- naším kapitánom bude Bartečko- Halák je voľný pre MS, keďže Price nevybojoval pre Montreal postup. Uvidíme, ako sa k tomu Jaro postaví.
Sniper Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 SVK - HUN 4:3 Bartečko nás zachránil od potupnej remízy, svetovej blamáže a hokejovému fiasku. Veľmi vážne memento pre slovenský "dream team".
Darkman Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 Inym slovom, ako bieda, neviem nas prejav oznacit.
Proteus Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 Niečo hrozné, čo dnes naši predviedli. Ako s nováčikom v A kategorii a takto zahrať. Mali by sa hanbiť. Dúfam, že si zoberú ponaučenie z tohto zápasu a budú len lepší a lepší.
Sniper Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 Tým Maďarom som prial bod, zaslúžili si ho, ale ich fanúšikovia asi ešte nepostrehli že sa hrajú MS "A" kategórie a nie nejaké dedinské derby v piatej lige. Ináč si neviem vysvetliť ten piskot počas slovenskej hymny. Na "A" nie sú zrelí, do "B" pôjdu svinským krokom.
aljak63 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 No a tohtoročné MS vo Švajčiarsku sa nám včera rozbehli 4 zápasmi ...::: Group A :::... Belarus vs. Canada - 1:6 (0:2, 0:0, 1:4) Goals: 53. Grabovski - 2. a 15. Stamkos, 51. a 55. Heatley, 45. Spezza, 47. Fisher Goalkeepers: Koval (6/42) - Roloson (1/24) Shots: BLR vs. CAN - 24:42 Slovakia vs. Hungary - 4:3 (1:0, 2:1, 1:2) Goals: 39. a 60. Bartecko, 2. Ruzicka, 40. Hossa - 23. Holeczy, 43. Peterdi, 55. Sille Goalkeepers: Stana (3/16) - Szuper (4/52) Shots: SVK vs. HUN - 52:16 Tabuľka A-skupiny: Canada - (6:1) - 3 pts Slovakia - (4:3) - 3 pts Hungary - (3:4) - 0 pts Belarus - (1:6) - 0 pts ...::: Group B :::... Germany vs. Russia - 0:5 (0:3, 0:0, 0:2) Goals: 9. Saprykin, 10. Kovalchuk, 16. Zinoviev, 43. Kuryanov, 52. Zaripov Goalkeepers: Patzold (5/31) - Bryzgalov (0/20) Shots: GER vs. RUS - 20:31 Switzerland vs. France - 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) Goals: 12. Pluss Goalkeepers: Gerber (0/14) - Lhenry (1/42) Shots: SUI vs. FRA - 42:14 Tabuľka B-skupiny: Russia - (5:0) - 3 pts Switzerland - (1:0) - 3 pts France - (0:1) - 0 pts Germany - (0:5) - 0 pts________________________________________________ A-skupina: Canada si podľa papierových predpokladom poľahky poradila s Bielorusmi a nadelili im 6:1, Canada vysoko-aktívna, Roloson takmer bezchybný, no a skvelý strelci Stamkos a Heatley. V druhom zápase zažili Maďari svoju premiéru na MS a hneď takmer prekvapili, bohužiaľ ich radosť pokazil v poslednej minúte (13 sekúnd pred koncom) Bartečko a Maďari ostali bez bodu (fakt škoda!), Slováci strelecky totálne dominovali (52:16), ale v bráne Maďarska bol skvelý Szuper, zato na druhej strane Staňa podal pekne podpriemerný výkon! B-skupina: Rusom nerobil absolútne žiaden problém zdolať Nemcov a výsledok 5:0 hovorí za všetko, hoci strelecky až tak Rusi nedominovali, cez brankára Petzloda padali góly až príliš často, ruský brankár Bryzgalov nepustil za seba nič a pripísal si hneď v úvode shutout! Vo večernom zápase nastúpili domáci Švajčiari proti Francúzom - padol len jeden jediný gól, ktorý rozhodol o všetkom - a to o tom že víťazmi sa stali domáci, treba však vyzdvihnúť skvelý výkon brankára Francúzov menom Lhenry, ktorý odchytal fakt famózne, Gerber zaznamenal shutout, ale veľa práce fakt nemal. btw. pískanie je špecialita aj slovenských a českých fanúšikov, a teraz keď to spraví niekto iní tak hneď je buran a zrelý na Béčko? No neviem neviem. Osobne neznášam takéto nešportové prejavy na športových podujatiach, ale podľa fanúšikov nebudem predsa súdiť celý team.
Nokia Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 nasi hrali velmi slabo, ale to piskanie madarskych fanusikov bolo ubohe.......snad prvy krat na ms kategorie A ked niekto pocas hymny bucal a piskal...madari by si fakt mali uvedomit ze niesu na futbale kde mozu palit vlajky a hadzat svetlice....
aljak63 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Ako zrazu všetkým vadí pískanie fanúšikov, keď to pískanie je adresované na slovenskú stranu. Na MS 2004 v Česku a na MS 2005 v Rakúsku vám to nevadilo? Vtedy pri každom dotyku puku súpera pri zápasoch Slovenska alebo Česka sa ozýval mohutný piskot divákov, a ja už som počul piskot aj po/pri národných hymnách - včera to nebolo po 1.krát ako sa mnohí domnievajú. Akurát, že teraz si niekto dovolil na Slovensko tak zrazu je to urážka národu a ešte neviem čoho všetkého. Aby tu niekto teraz nevravel že to tu obhajujem, tak ešte znovu zopakujem, že celé to pískanie a akékoľvek nešportové prejavy sú ohavné a do športu to vôbec nepatrí - je to znevažovanie krásy športu.
slimak Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Aljak, piskanie pocas hymny je neslusne. ja si pamatam ze na futbale piskali ludia vo vacsej miere v kval. zapase proti cesku. Ale niektori madarski fanusikovia radsej mali naozaj zostat doma na puste. Vyvolavanie sarvatok a podpalovanie stadiona, delobuchy uz nema s hokejom nic spolocne. To som este nevidel. http://ms.hokej.sk/clanok61589-Pred_kloten...bolo_horuco.htm http://ms.hokej.sk/clanok61592-Madarski_fa...ke_problemy.htm Hokej nehodnotim, nechcelo sa mi to pozerat, pacil sa mi Ruzickov gol. ked som po Krausovi prepol - vysledok 3:2, som sa potesil, ze mi vyjde aspon typ na pocet golov hosti a bude bod v aljakovej typovacke. :lol:
Tom182 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 no slovaci si vybrali stastie hned v uvode :lol: tu je blog k tomu straaasnemu piskotu blog
Darkman Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Ten blog je uplne mimo. Alebo mi chces povedat, ze aj za fyzicke ataky zo strany madarskych fanusikov moze Jan Slota?
Tom182 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 ja nerozpravam o fyzickych atakoch, ale prepiera sa tu ta nehoraznost ako si niekto dovolil piskat cez hymnu...v tychto koncinach sa to deje bezne, len dnes to akosi viac vadi...
weirdo Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 s hokejom som spokojny nebol, nervy som mal poriadne a este provokovali Cesi. ale ... vie mi niekto povedat, co je to za zmrda, ktory ma slovensky pas, hra za madarsky team a vola sa Rastislav Ondrejicek?
Odporúčané príspevky