cizy Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 presne tak, to nie je ziadna hudba, ale trapna pakaren btw. no ved v dnesnej dobe je aj vidiet, aki "umelci" maju najvyssie zisky
aljak63 Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 Mna prekvapuje ze v je "in" ked ludia obdivuju aroganciu a vulgarnost :lol: Proste kto nadava, je drzy, a arogantny, ten je v ociach ludi pomaly poloboh - a to nehovorim teraz len o tejto "hudbe" ale vezmime si aj napr. takeho Slotu, ktory ma tolko obdivovatelov len vdaka tomu ze sa sprava totalne neeticky! No co uz, niektorym ludom sa taketo vyjavy a spravanie paci. Nikdy toto nepochopim ako niekto moze obdivovat vulgarnost...
Tom182 Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 na tomto BLOGU su dobre videjka, kde su pekne vytreti hiphoperi..najma hoper c.1 a posledny.... mna sa najviac paci parodia video c.4 :) zaujimave je ze takychto "drsnych" debilov clovek vo svete az tak casto nestretne...jasne nebol som vsade..ale taka vec co som si vsimol..ze kedykolvek sa odniekal vratim tak vidim, ze na slovensku ich je viac ako inde :lol:
doll Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 hmm...aki ste len vsetci presvedceni o tom ze ludia co sa venuju HH, respektive podaktori, su looseri, chudaci, trapaci...mne to pride tak, ze niektori z nich su na tom lepsie nez podakto z fora je to len o tolerancii...no a co ze nadavaju...v americkych songoch tiez pocujem v kazdej vete vulgarnosti...napr aj take "neviniatko" rihanna....alebo je to tym ze nerozumiete cudzojazycnym songom?alebo je u podaktorych ta nechutna netolerancia len preto, ze dotycni "umelci" su Slovaci?? samozrejme, je to aj vekom, vychovou, tam kde a v akom okoli clovek vyrasta...ale vidim tu stazovat sa ludi, ktori maju isty vek, pripadne ludi, ktori istym sposobom nemaju radi Slovensko, pripadne ludi, ktori maju vsetko na salame... pride mi nechutne, ze v kazdom piatom prispevku si dotycny zopakuje ako ich strasne neznasa...no boze...kto vam kaze to pocuvat? len by ste kritizovali...zacne jeden, a potom nie je problem pridat sa a len kydat...
aljak63 Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 alebo je u podaktorych ta nechutna netolerancia len preto, ze dotycni "umelci" su Slovaci?? ale vidim tu stazovat sa ludi, ktori istym sposobom nemaju radi Slovensko No tipujem ze toto je akoze myslene na mna aj ked take "skryte" ... No to ze su to Slovaci mi je uplne jedno. Sam povazujem Slovensky Punk-Rock za jeden z najdokonalejsich a najlepsich na svete, a celkovo Slovensku hudobnu scenu povazujem za celkom prijatelnu (az na vynimky akymi je napr. prave HipHop). Takze tym ze ti "umelci" su Slovaci, tak tym to iste nieje - To ani nahodou. Ide o ten ich neprijemny prejav co produkuju a tym kvantom vulgarizmov a urazok!
cizy Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 v ten mojej poznamke na tych ostatnych "umelcov" som mal na mysli prave Rihannu. To je jasny dokaz, ze kvalita nema absolutne nic spolocne so ziskami, lebo taky grc aky produkuje ona a velmi vela roznych dalsich "hudobnikov" je dnes uplne vsade ja konkretne som som nevyjadroval iba ku kontrafaktu, ale k hiphopu a rapu celkovo, nie len slovenskemu, ale aj zahranicnemu no boze...kto vam kaze to pocuvat? nikto nam to pocuvat nekaze. lenze ja to ani pocuvat nechcem. bohuzial jedini ludia, ktori svojimi mobilmi obtazuju okolie su prave ti, z ktorych pocut prave rap/hiphop. Ja som este nikdy nikde nevidel nejakeho cloveka pustat si z mobilu nieco ine. vzdy sa jedna len o toto a o tych tupcov. ja neznasam rock, ci nejaky metal... len aby si nebola prekvapena co vsetko je rock o com si mozno ani nemyslis, ked tu tak vehementne tvrdis, ze ho neznasas
doll Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 mne ide o to, ze preco su to zrovna Slovaci...ked ta strasne cestujete tak by ste mohli mat prehlad...respektive Tom, ktory tu tvrdi, ze sa este s nicim takym nestretol...hmm? .. navyse vyhladava videa na nete...nooo, neviem neviem co si mam o tom mysliet :lol: no a stale som nedostala reakciu na ten moj "postreh" ... ved slovenska hudobna scena, respektive teda HH, ked sa uz o nom bavime, nie je jedina, kde sa pouzivaju vulgarizmy...ci to len ja nerozumiem anglickym textom? na margo toho "neznasam rock..."...to bolo skor provokacne... ja si vypocujem cokolvek, a divil by si sa, nemam ziadny oblubeny zaner...ked sa jedna o fajn melodiu, tak why not? nie som z tych, co si potrpia na "kvalitu" hmm, a ze nepocujes nic ine z mobilov len HH...no co s tym, prestahuj sa do ineho mesta....ja to tu nepocujem nikde ja tu len chcem poukazat na to, ze za to ze nemam rad isty styl hudby, pripadne dotycnu osobu, este nemusim hadzat do vreca vsetko/vsetkych co s tym maju co i len nieco spolocne....a davat svetu najavo, ako strasne s tym nesuhlasim, aki su vsetci strasni looseri, chudaci.. ale vsak neberiem vam vas nazor...len mi to pride trapne takto to tu prezentovat...
game Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 ale vsak neberiem vam vas nazor... len mi to pride trapne takto to tu prezentovat... mno ... Zaujimal by ma vas nazor na kontrafakt.. dikkto sem prispel, prezentuje svoj názor preto, lebo zakladateľ témy o to priamo požiadal ... že aký je ten názor, o tom je táto diskusia ...
doll Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 game, ale ked citam od jednej osoby 5 takychto nazorov v tejto teme, a zakazdym to iste...tak si myslim ze by bolo mozno aj fajn to tu zavriet kedze kazdy si ten svoj uz povedal :) hmm? ja sa radsej k tomu uz vyjadrovat nebudem...lebo vzdy sa tu najde niekto kto si ako taky argument na moje dotazy najde...aj ked je ten argument trochu..hmm...no comment :lol:
Tom182 Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 ano cestujem a co? nikdy nevypisujem ze cestujem strasne...napisal som ze som nebol vsade..ano nemam prechodene cernoske getta v amerike, kde by som takychto typkov stretol...vidim to vsak inde..ked som uz len za hranicami, tak sa pocet curakov s retazami a trickami po clenky radikalne znizi..hmm cim to tak moze byt? staci ist dalej..taliansko..no neviem ci som vobec takychto "gangstrov" stretol...a potom sa vratim sem a vidim ich vsade...aj to co spomenul cizy..#####iny z mobilu hraju si vzdy hiphopove a ked si to niekto pusti v buse ci niekde odkial sa tak lahko neda ujst, tak sa to sprotivi...vyhladavam videaa na nete? noo tak to si ma pobavila...pardon, ze citam casto blogy a narazil som aj na takuto perlu..takze mysli si o mne coooo len chces...je mi to jedno :lol: nie okrem teba tu nikto nerozumie cudzojazycnym textom, preto sme blbi a musim sa odreagovavat na hiphopea to ze su slovaci? a co? to je to posledne co ma tom serie...len tym padom su pre mna castejsie na ociach
doll Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 ...ja to beriem....nejak si sa z toho vyzut musel :) no ja usudzujem to tvoje strasne cestovanie na zaklade toho, ze danu krajinu mas asi tak precestovanu, ze poznas aj to co hravaju v radiach...lebo sa tu bavime o hudbe, nie o nejakych curakoch, co zvyknu pobehovat po Blave.. alebo len prechadzas cez dane metropoly a v podstate mas precestovanu polku sveta? a opovazujes sa tu prezentovat take nazory ze aky ty mas velky prehlad..... :lol: a to ze nerozumiete cudzojazycnym textom a ste blbi, to si povedal ty :)
Klingonka Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 "neznasam rock..." šak ja tiež. Ale ani tento novodobý hip-hop mi vôbec nesedí a je jedno či slovenský či zahraničný. Dakedy bol krajší, ako keby melodickejší. Dnešná doba je ale dobrá v tom, že si každý môže počúvať čo chce.. Je toho quantum.
doll Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 ..to co napisala klingonka, tak to je nazor... to ostatne je len urazanie tych, ktori to pocuvaju...
cizy Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 jasne jasne, to co tebe vyhovuje to je nazor a to co nie tak to nie je
Tom182 Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 ja sa nebavim teraz o hudbe ale o tych genioch ktorych tu clovek vsade stretava ci ako sa volaju "hophopova mladez"...o tych sa tu bavim...pri cestovani a spoznavani krajiny je asi sto zaujimavejsich veci ako to co kde hravaju v radiach..aspon teda ja si nevyberam mieto kam chcem ist podla nejakych blbych pesniciek v radii, neviem ako ty :lol: ti curaci nepobehuju len po BA..staci sa prejst po viacerich miestach a cloveku je na grcanie z tych ksichtovneviem o co ti islo s tou predposlednou vetou..citam ju druhykrat a stale nic..nikdy nevidim ze by som prezentoval strasny prehlad..ale hovorim co som si vsimol..a kazdy si to vsimne, teda kazdy asi okrem teba..lebo som neni jediny a bavil som sa o tom aj s inymi ludmi...ano povedal som to ja..lebo mi to tak pripadaloa preco by sa to tu malo zatvorit?? ved ked sa ti tu nepaci...nikto..voooobec nikto ta tu nedrzi :)
game Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 dolphinka,skľudníme vášne nič sa tu zatvárať nebude, len preto, že sa dnes tebe nejaké názory nepáčia. každý môže na hocijakú otázku napísať svoj názor koľkokrát je mu libo, o tom je dskusia, že v nej ideme ďalej mimochodom, ty si sem tiež napísala párkrát svoj ázor, ja tiež, cizy tiež, a ostatní rovnako ... a v rámci slušnosti a nenapádanie ostatných kvôli niečomu ako sú nevyberané nadávky v pesničkách to tak aj bude.
doll Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 ...no ok, tak ked sa chcete predbiehat v tom kto je vacsi looser, tak sa hrajte aj dalej :lol: ja to tvoje cestovanie a la " ja vsetko viem, ja som vsetko videl" neodsudzujem...mne ide len o to, ze ako vies posudit ze nikde taki vyvrheli nie su, len na SVK :) cizy, ano, aj tak sa to da povedat...ale kazdemu vyhovuje nieco...holt, asi som divna.. stale nechapes o co mi tu islo...nie o to, aby ste neznevazovali HH ako styl hudby...ale aby ste do toho nemontovali vsetkych okolo toho a nenazyvali ich chudakmi... i ked verim ze to co vidite v Blave vam hned utvori prehlad o tom ako je to vsade :)
Tom182 Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 som rad ze sa tu s nami predbiehas kto je vacsi looser :lol: "ja vsetko viem, ja som vsetko videl"..toto uz je na mna naozaj dost..odkial vobec beries tieto sracky co sem pises?
doll Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 ...ale co sa hned rozculujes...sudim na zaklade toho, cim sa v tejto teme prezentujes..sorry, ale tak to na mna posobi...
aljak63 Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 i ked verim ze to co vidite v Blave vam hned utvori prehlad o tom ako je to vsade :lol: keby len v Blave, ved to je uplne vsade - Prievidza, Novaky, Handlova, Trnava, atd atd. Takze to iste nieje len Bratislava. A tiez musim uznat ze nikde inde v zahranici som takychto geniov s nohavicami stiahnutymi na kolena a so zlatymi retazmi a siltami 4xpolomer hlavy... no musim povedat ze toto som nikde inde nevidel len na SK a trosku aj CZ. A to teraz nehovorim ze som presiel cely svet, aby tu zase nedoslo k nedorozumeniam. Co sa tyka tzv. hiphop mobilmanov - tak to je uplne uchvatne, a naozaj ziadny iny styl hudby som niekoho takto pocuvat nevidel.
game Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 stale nechapes o co mi tu islo...nie o to, aby ste neznevazovali HH ako styl hudby...ale aby ste do toho nemontovali vsetkych okolo toho a nenazyvali ich chudakmi...chudákmi ich tu nenazývali za chudákov boli považovaní tí, ktorí spapkajú vulgárnosti aj s navijákom a považujú to za super revoltu keď si máte čo povedať ešte mimo témy, povedzte si to v ss. Rytmus by bol z vás nadšený, toľko vášní ... a hovorí sa o ňom.
Tom182 Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 mozem sa dokonca citovat"jasne nebol som vsade..ale taka vec co som si vsimol..ze kedykolvek sa odniekal vratim tak vidim, ze na slovensku ich je viac ako inde ""nikdy nevypisujem ze cestujem strasne...napisal som ze som nebol vsade" ak je toto prezentacia "vsade som bol, vsetko som videl"...tak sa sklanam nad tvojou uzasnou dedukciou :) rozculovat? aaaale prosim ta..mna len tak nieco nerozculi a uz nie takato blbost :lol:
Nokia Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 nikto nam to pocuvat nekaze. lenze ja to ani pocuvat nechcem. bohuzial jedini ludia, ktori svojimi mobilmi obtazuju okolie su prave ti, z ktorych pocut prave rap/hiphop. Ja som este nikdy nikde nevidel nejakeho cloveka pustat si z mobilu nieco ine. vzdy sa jedna len o toto a o tych tupcov. Co sa tyka tzv. hiphop mobilmanov - tak to je uplne uchvatne, a naozaj ziadny iny styl hudby som niekoho takto pocuvat nevidel. chlapci, minule som na zastavke videl sediet mladeho chalana a z mobilu mu hral eye of the tiger :) http://www.youtube.com/watch?v=voj1RspvjEI a taku hiphopersku mladez som uz stretol aj v nemecku, v rakusku, v cechach dokonca aj v taliansku :lol:
wysky Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 Pripomína mi to tu niekdajsie hadky metalisti-depešáci... :) :lol:
sisel Zverejnené 27. Október, 2008 Zverejnené 27. Október, 2008 heh, len ma tak napadlo na margo rapu ako takeho... 50Cent..zaujimalo by ma ci vies o com spieva :lol: .. lebo mam pocit ze Rytmusove skladby su zmysluplnejsie ako Centove ;) :) .. co sa textu, a celkovo celeho kontextu tyka...nejak som sa nesnazil si prekladat o com 50Cent spieva, ale mne sa najviac paci ta hudba :) viem je to trosku blbe, ale je to tak. a len tak ma napadlo, nadavanie v slovenskych pesnickach sa mi nepaci, ale v anglickych hej ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz