Sniper Zverejnené 18. Marec, 2008 Zverejnené 18. Marec, 2008 Máte skúsenosti s podvodnými e-mailami? Mne jednu schránku na Poste začali spamovať takéto e-maily, jeden z nich je celkom srandovný: Druhý však pôsobí celkom dôveryhodne, ale je tiež podvodný Linky sa zdajú byť odkazmi na stránky Českej Sporitelne, ale nie sú. Odkazujú na nejaký rumunský server. Nie som klientom Českej Sporitelne.
valcik Zverejnené 27. Marec, 2008 Zverejnené 27. Marec, 2008 videl som reportáž na ČT, ktorá sa zaoberala konkrétne týmito mailami. uviedli tam, že išlo len o snahu zdiskreditovať a narušiť dôveryhodnosť Českej sporiteľne, nešlo o získanie dôverných údajov, hesla alebo čísla účtu. zrejme teda darček od konkurencie, alebo od nespokojného bývalého zamestnanca, kto vie? : ) ja som sa doteraz s phishingom nestretol, občas nájdem v schránke mail, ktorý ma vyzýva na darovanie malej sumy na konkrétny účet, no doteraz som to vždy mazal, nikomu som nič nedaroval. : ) iné je to, ak vidím bezdomovca predávať Nota Bene alebo niečo podobné, kúpim si ho vždy. podporím ho aj keď tým časákom potom len vraždím muchy v aute.
alfi Zverejnené 27. Marec, 2008 Zverejnené 27. Marec, 2008 Tieto maily sú prezentované v médiích a adresy sú získavané najme predajom databáz a sledovaním na základe spybotov - u seriových mailov. Iba sa čudujem, že na to stále niektorí naletia...poslať číslo karty a prihlasovacie údaje s heslom - tomu sa nedá rozumieť, to rovno može poslať všetky peniaze... -))) P.S. Aj tu http://pocitace.sme.sk/c/3796545/Hackeri-p...-slovensky.html
rohff1 Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 horšie je keď sa snžíte osobu zmeniť si heslo, odpovede sú také: ty si hacker? pozname sa? a prečo by som si ho mal/a meniť? nepopišeme?:lol:))))
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz