Skočiť na obsah

Miss Slovensko 2008

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kurnik

šak toto vyzerá jak Rafael Nadal v ženskom podaní

• Odpovedí 34
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

6

• Mgr. L.E.G. von Trips

5

• Bijou

3

• valcik

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené obrázky

Zverejnené

súťažiaca, ktorá bola podľa fotky mojou favoritkou na víťazku, odstúpila. dopadlo to teda úplne inak, ako som odhadoval a aj preto takéto "súťaže" nepovažujem za dôležité. ak porota zvolí miss z dievčat, ktoré sú nastúpené na pódiu, vôbec to neznamená že vybrali najkrajšiu spomedzi všetkých. maximálne najkrajšiu z 12 zúčastnených. : )

nech vyhral kto chcel, fotka klame. možno má víťazka čaro, ktoré obrázky nevedia sprostredkovať, kto vie?

Zverejnené

podľa mňa je tá baba, čo vyhrala príbuzná Peter-a Galagher-a :lol:

Obrázok

ale hlasovala som za ňu, tak sa nesťažujem, i keď skôr to bola moja favoritka preto, lebo som mala tušáka, že takúto babu vyberú... som jasnovidec :)

Zverejnené

Mne zase dost pripomina Fergie... neviem ci sa mi to len zda ale co, ale naozaj taky isty vyraz v tvari

Obrázok

Zverejnené

to práve neviem, bijou. nesledoval som to, ale včera som sa náhodou počas diskusie dozvedel, že odstúpila Matalová s číslom 7, dôvod som nezachytil. dúfal som, že to sem niekto napíše, ale tuším nie som jediný, kto si to nechal ujsť. : )

ja som si tipol víťazku len podľa obrázkov, ktoré v tejto ankete uverejnil L.E.G. von Trips, inak to išlo úplne mimo mňa.

Zverejnené

Ale ta Veronika Matalova (nr7) tam vcera bola... tak neviem ake odstupenie :lol: to asi nejaka bulvarna kachna!

btw. ked uz sme pri tej Veronike ... mala prekrasne oci, a tak trochu som dufal ze vdaka nim aj vyhra nejaku cenu, ale nic :)

Zverejnené

20 rokov po revolucii uz asi nie je snom kazdej peknej zenskej byt Miss, a tak kvalita tejto sutaze ide dohaja :lol:

... co sa potvrdilo aj tohoto roku.

Zverejnené

Nuž neviem či práve Slovenka takto vyzerá, možno Polka alebo tak ale asi ako jediná v tom obchode sa normálne zhovárala s tou predavačkou zatiaľ čo ostatné ten rečový prejav nič moc :lol:

• Pred 10 mesiacmi...
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov