Skočiť na obsah

Pravica na Slovensku

Odporúčané príspevky

Zverejnené

lopata ze SaS sa nedostane do parlamentu je jasne, nema sancu,

mna skor zaujima ta sranda ked budu 2 madarske strany, co sa podla mna dostanu :lol:

Zverejnené

mna skor zaujima ta sranda ked budu 2 madarske strany, co sa podla mna dostanu

tak ja pevne dúfam že SMK sa nedostane ale blbou náhodou :lol: Most može byť kľudne v parlamente ak nebude vo vláde :)

Zverejnené

Ci sa SaS dostane ci nedostane do parlamentu mi moze byt jedno. Ale nerobil by som si z toho srandu. Skor je na zamyslenie kto sa tam dostane, resp dostava.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Fico: Exminister Prokopovič uzavrel nevýhodné zmluvy

keďže to sem nikto nedal musel som sa na to podujať :lol:

Bývalý minister dopravy Pavol Prokopovič (SDKÚ-DS) podpísal prakticky v posledné dni svojho pôsobenia vo funkcii pre štát absolútne nevýhodné zmluvy na dlhodobý prenájom rôznych pozemkov bez možnosti ich vypovedania.

zdroj

Prokopovič sa vyjadril že na nič také si nespomína :) ... ale tak prášky proti skleróze by mohli zabrať :)

Zverejnené

jaj lopata, fico zmluvy nepredlozil, ale zato mal silacke kecy znova, a ty sa na jeho reci bez dokazov okamzite lapis ako mucha na hovno. no ale necudo ficovym 40%, ked je ficove slovo pre vsetkych robosov evanjeliom, dokazy nedokazy.

Zverejnené

no ale necudo ficovym 40%, ked je ficove slovo pre vsetkych robosov evanjeliom, dokazy nedokazy.

no a ako vieš že pre všetkých robošov ? bez dôkazov sa na tento argument lepíš ako mucha na hovno :lol:

a aby si vedel nie žeby som veril všetko čo Fico povie ale neverím všetkému čo povie SDKú :)

Zverejnené

samozrejme, ze si sa chytil blbosti a ako zvycajne, argumenty si odignoroval. tak este raz. Fico obvinuje Prokopcovica z niecoho, k comu neposkytol dokaz. kedze pouziva proti opozicii vsetko, aj to co neexistuje, tak keby mal v rukach nieco existujuce, okamzite to zverejni. ale nezverejnil. len ohovara. ty to nepovazujes za bezzube ohovaranie?

Zverejnené

Mám len dve veci zatiaľ.

Takže nedal Fico náhodou novinárom na tlačovej besede podklady ? To sa pýtam lebo keď som ju pozeral tak ich im dával či si ich vzali neviem. Samozrejme že viem že trestné podanie nedal ... možno dá.

no a tá druhá vec, odpovieš aj ty mne alebo nie? tak ako to vieš že pre všetkých ? Som zvedavý čo povieš

Zverejnené

odpoviem - moja premisa bola expresivnym vyjadrenim subjektivneho pocitu cisteho zufalstva z poctu totalnych ignorantov s volebnym pravom na Slovensku. za objektivnu ju nepovazuj.

Zverejnené

K tej pravici... SaS a SDKú podľa MVK majú takmer narovnako preferencie, zhruba niečo cez 9%. Črtá sa zaujímavá situácia, SaS, ktorá pôvodne možno len plánovala byť "príveskom" k ostatným pravicovým stranám, možno bude kľúčovou stranou pri vytváraní povolebných koalícií. Ale podľa mňa aj v tomto príapde platí zlaté pravidlo: Bič plieska na konci, takže skutočný potenciál strán sa ukáže až po voľbách. Myslím, že SaS predsa len to bude mať s odretými ušami.

Zverejnené

Dost pravdepodobnou hrozbou pre stranu ako SaS je, ze aj ked predvolebne odhady budu mat este stale vyssie, v poslednej chvili sa volici rozhodnu pre nieco vacsmi etablovane.

Inak to bude dobry klinec do rakvy pre liberalizmus, ked strana, ktorej hlavnym cielom je dostat sa skoro za kazdu cenu do parlamentu a ktora sa ani nebrani obvineniam z populizmu, takto v poslednej chvili prepadne.

Zverejnené

SaS nie je strana, ktorej by vysoké predvolebné čísla uškodili

práve naopak

ak si budú držať stabilných 6-7%, tak im to len pomôže,

lebo jej voliči (SDKÚ, ale aj voliči Ficovho programu z rokov pred 2002 - 3. cesta)

budú vedieť, že ich hlasy sa nestratia

ak by mali pod 5%, tak by voliť buď nešli alebo volili SDKÚ

ten rapídny nárast zapríčinili

rezolútne odmietnutie Dzurindu, ale aj to, že sa jedná o novú stranu,

pri ktorej kolísanie percent, nie je nič neobyčajné

Zverejnené

SaS sa dostane do parlamentu, utoky fica na sdku tomu len pomozu, neschopnost vysvetlit dzurindu o co ide.

Ale Sas ma minimalne 3-5% podla mna volicov co ich volit budu takci tak(aj keby sa nemali dostat do pralamentu).

Inak o co su horsi ci lepsi od SDKU? odpoved necakaj neodpoviem.

Smiesne je ze aj Sme sa bude navazat do SDKU a preco nie.

Trosku mi vadi , ze nesli do koalicie s Bugarom, mohli im pomot a mozno sebe. Naco sa niekym dohovaraju a rokuju , ked nazor menia podla prieskumu. podla mna je to chyba.

Nevieme zodpovedať na všetký otázky týkajúce sa obdobia, keď strana vznikla a príprav ustanovujúceho kongresu SDKÚ, mrzí nás to," povedal líder Mikuláš Dzurinda.

Pre mna je to sila aj ked neviem ani na co odpovedal.
Zverejnené

Podobne kauzy mozu SDKU velmi uskodit. To, ze niesu schopni transparentne zdokladovat svoje financovania vnimaju volici SDKU daleko citlivejsie ako tupovolici Smeru/SNS/HZDS.

Zverejnené

Ak chce SDKU prezit, tak bude musiet hodit Dzurindu cez palubu. Minulost strany je s nim spata neodmyslitelne a okrem toho stare kauzy su vzdy casovanymi bombami, ktore moze pouzit ktokolvek, dokonca aj ked ma na hlave rovnake maslo.

Fico nerobi nic ine, len prekryva novu spinu tou starou, ktoru jej tvorcovia nezmyju, aj keby to sto krat nebola pravda.

Zverejnené

To, ze niesu schopni transparentne zdokladovat svoje financovania vnimaju volici SDKU daleko citlivejsie ako tupovolici Smeru/SNS/HZDS.

:lol: :) podľa čoho určuješ kto je podľa teba tupý a kto ostrý ? ten kto nevolí toho kto ty je tupovolič ?

Zverejnené

Podla mna normalny, zaujimajuci sa o dianie a trosku rozmyslajuci(vidiac do predu, vie zvazit nasledky) volic spomenute tri strany nemoze volit v roku 2010. r.2006 sa da este ospravedlnit - pochopit.

Samozrejme ak nieje profitujuci na zlodejinach. Priemerny obcan(kazdy co nieje napojeny na zlodejiny) na vladu spominanych stran doplaca a bude doplacat.

Zverejnené

:lol: :) podľa čoho určuješ kto je podľa teba tupý a kto ostrý ? ten kto nevolí toho kto ty je tupovolič ?

Podla reakcie na kauzy, sposobe rozhodovania, schopnostou argumentacie, asociacie, vidiet dalej ako pol roka dopredu a vlastnostou pytat sa na veci vseobecne jasne...
Zverejnené

nič iného som nečakal ... tak si naďalej ži vo svojom "tupom" svete

Zverejnené

No, lebo som bol natoľko rozčarovaný z pekne napadnutého snehu, že sa mi na moment trochu zatienil rozum :lol:

Zverejnené

Ak chce SDKU prezit, tak bude musiet hodit Dzurindu cez palubu. Minulost strany je s nim spata neodmyslitelne a okrem toho stare kauzy su vzdy casovanymi bombami, ktore moze pouzit ktokolvek, dokonca aj ked ma na hlave rovnake maslo.

Fico nerobi nic ine, len prekryva novu spinu tou starou, ktoru jej tvorcovia nezmyju, aj keby to sto krat nebola pravda.

práve pre toto a veľa iného sa Lipšic ospravedlnil za kupovanie poslancov

a veľa ľudí sa čudovalo, čo robí

nerobil nič iné, len sa pretlačením Radičovej do vedenia SDKÚ - opozície,

snažil vyhádzať Muftimu II vytiahnuť tromfy z rukáva a predísť takýmto kauzám

no Fico môže uškodiť len SDKÚ

pred 2 rokmi, by vytvoril voličov, kt. by voliť nešli

lenže teraz sa drvivá väčšina z nich stane volični SaS,

respektíve Most-Híd

na hlasy opozície, to veľký význam mať nebude

Zverejnené

Včera sa Ivan Mikloš snažil vysvetliť financovanie SDKú ... v živote som ho nevidel takého nervozného ... a ani nič nepovedal / teda okrem kecov, a mimo témy / ... som zvedavý ako sa to ešte vyvinie ... :lol:

Zverejnené

Ako tu uz bolo spomeute, vyhoda Smeru je v tom, ze ma typ volicov, ktorym chyba intelektualny rozmer a politicka gramotnost a preto dostatocne nevnimaju obsah politiky a na vlastne kauzy takmer nereaguju.

Zverejnené

Tak takto ako sa momentálne pustil na TB Miki do Fica....tak toto tu ešte nebolo :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov