Skočiť na obsah

How I met your mother

Odporúčané príspevky

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

s4e17 daleko prekonava vsetky ostatne .. mozno s vynimkou Mary the Paralegal :lol:

inak, mam Bro Code v e-forme .. ak niekto chcete, poslite SS.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ku koncu sa mi zdá že sa seriál zlepšuje a zlepšuje, najmä predposledné diely ma celkom chytili.

423 je posledný diel série?

Zverejnené

Mne sa naopak zda, že to ide dole vodou. Posledny diel bude o tyždeň.

Zverejnené

4. sezona za nami. Dobre je, že veci okolo matky sa konečne pohli dopredu. Bohužiaľ, priestor na nezmyselne naťahovanie tam stale je.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

himym som si rozpozeral pocas cestovania a strasne som sa na to namotal...sice to furt natahuju ale tak v podstate to je len inteligentnejsi dovod ako spravit nejaku zapletku ku sitcomu :)

barney je najlepsia postava, tie jeho hlasky nemaju chybu a radim ich ku specialitam homera simpsona :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Suhlasim, 5. seria začala veľmi sľubne. Čo je zaujimave, tak aj ostatne mnou sledovane serialy (Dexter, Californication, House, Smallville, Bones) si držia v novych sezonach latku vysoko. Až som prekvapeny... :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

šiesta séria dopozeraná, akurát začala siedma, a objavil sa už aj Barneyho tatko, kt. vedie usporiadaný rodinný život

aj keď priaznivci DEXTERa tomu asi moc neveria :)

Zverejnené

však práve :)

on bude hrať asi už len usporiadaných otcov

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov