nutrinka Zverejnené 9. Júl, 2008 Zverejnené 9. Júl, 2008 tie podlhovasté piškóty ešte robia, synovca nimi kŕmia
Ryan Giggs Zverejnené 9. Júl, 2008 Zverejnené 9. Júl, 2008 Tvar sice maju rovnaky, ale zloženie a teda aj chuť je o niečom inom.
Bijou Zverejnené 5. August, 2008 Zverejnené 5. August, 2008 cez víkend som navštívíla jednu dedinu, kde som strávila u babky podstatnú časť detstva a tie vône tam mi popripomínali veľa pekných aj nepríjemných zážitkov, na ktoré som takmer zabudla :lol: neviem dobre vysvetliť, čím to je, ale tá zmes vôní na dedine pre mňa znamená jedinečnú vôňu leta, pravú, dodnes ničím neprekonanú... vôňa dymu z pálených harabúrd u susedov, rybaco-žabacia vôňa rybníka, vôňa opadávajúcej omietky, plynových kachiel... akurát, že som sa vrátila nepríjemne rozčarovaná - z pôvodného jasu môjho ideálneho detského miesta veľa nezostalo - akoby tam skapal pes, všetci bývalí kamaráti buď po svadbe a s detvákmi, alebo ďaleko preč, alebo zlomení všednosťou... nikde a v nikom ani náznak tých skvelých detských bezstarostných čias :) aspoň že na základe vôni môžem spomínať, keď nič iné nezostalo... 1
chrust Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 cez víkend som navštívíla jednu dedinu, kde som strávila u babky podstatnú časť detstva a tie vône tam mi popripomínali veľa pekných aj nepríjemných zážitkov, na ktoré som takmer zabudla :)To je presne môj prípad. Potom ma predisponovali do mesta a rovno do škôlky so zamrežovanými oknami :lol: .Viem,že keď ma prvý deň doslova dovliekli do tej škaredej škôlky,tak akurát varili mlieko.....a to keď zacítim,tak sa mi vyjaví ten moment z detstva. :) P.S.: okolo tej mojej škôlky chodím skoro denne ;) 1
Pete Zverejnené 26. September, 2008 Zverejnené 26. September, 2008 Inak vonia seno milencom inak koňom. U mňa je to vôňa odkôrovaného dreva šmrncnutá vôňou lesnej železničky(naolejované podvaly, dym) na píle v Hriňovej v r.1958-60, kedy tam za lásku k soc. vlasti bol "odvelený" otec. Ani som sa ho nestihol spýtať či mu lepšie voňalo indigo alebo vôňa pilín z gátra - za normálnych okolností by isto vyhrali piliny 1
chrust Zverejnené 26. September, 2008 Zverejnené 26. September, 2008 To s tým indigom som nepochopil :lol: .Indigo má niejakú charakteristickú vôňu :) ???
Pete Zverejnené 26. September, 2008 Zverejnené 26. September, 2008 Asi máš pravdu, indigom som chcel vyjadriť úrad, vôňu kancelárie .....To vieš my pseudopoeti - básnická licencia
chrust Zverejnené 26. September, 2008 Zverejnené 26. September, 2008 Aha.....tak to už som v obraze :lol: Možno sa Ti ešte niekto z mladších ozve,že čo to je indigo :)
Pete Zverejnené 26. September, 2008 Zverejnené 26. September, 2008 Indigo je prírodné farbivo modré používané kedysi na kopírovací papier. Indigo je tiež slangový názov pre kopirák- dakedy typická vec v kanceláriách.Dnes stlačíme Print a ..............
game Zverejnené 18. Júl, 2009 Zverejnené 18. Júl, 2009 dnes ráno som otvorila oči a cítila som salviu salvia bola kedysi na starom dome obľúbená a veľmi dekoratívna kvetina mojej babky ... ja vlastne neviem, akú mala vôňu, alebo viem ? viem ... boli to kvietky, z ktorých sa stred dal vytiahnuť a vtedy zavoňali veľmi sladko a malá kvapka nektáru aj sladko chutila neveľmi ich vtedy pestovali, dnes ich vysádzajú do kruhových objazdov a malých záhonov, ale babka z nich mala vysadený vždy okraj malej záhradky salvia
pink Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 vona mydla, ribezlaku, co kvasil pod stolom v kuchyni u starej mamy, nove hracky vonali, tak plastovo, alebo vlasy mojej báby.. alebo ked sme mali cisto prezlecene periny.. ale si pamatam aj na smrad hovien z kurina u babky :lol: "vôňa po strúhaní ceriziek, vôňa šlabikáru, vôňa Vofaloru" - klingonka, otvoril sa mi suflik v hlave :) aj plastelina mala vybornu vonu kedysi... 1
Althea Zverejnené 3. August, 2009 Zverejnené 3. August, 2009 vzdy ked sa pozriem na nejaku skolku, hned si vybavim ako vonala ta drozdova natierka na ranajky. ani neviem ci mi to vonia,alebo smrdi. 1
jaa Zverejnené 22. Október, 2009 Zverejnené 22. Október, 2009 vonu mydla... ked som bola mala, tak som bola na lieceni a neviem preco som si zapamatala tu vonu mydla a ked potom po rokoch som znova zacitila tu vonu, tak som dlho rozmyslala odkial ju poznam, ale kde som ju citila a prisla som na to...
majuska Zverejnené 23. Marec, 2010 Zverejnené 23. Marec, 2010 vona kremu nivea, boli vtedy len dva kremy na tvár. Marina a Nivea. Niveu nam mazala mama na nos ked sme lyzovali, aj proti mrazu, aj proti jarnemu slnieku.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz