Tom182 Zverejnené 4. Apríl, 2008 Zverejnené 4. Apríl, 2008 lewis nieje massa...uz len to by chybalo :lol: lewis to oprel teraz...a jak super by bolo keby mu to massa ukazal ako sa to robi :)nech si ferrari trenningy vyhrava..dolezite je ze v pretekoch im to nevyjde :):)
aljak63 Zverejnené 4. Apríl, 2008 Zverejnené 4. Apríl, 2008 Ja som rad ze Kimiho kolega je Felipe... je dobre ze su neni vyrovnany a ze Kimi je lepsi, neni dobre mat v teame dve jasne jednotky! Ale Felipeho povazujem za schopneho pilota ktory dokaze prekvapit na niektorych okruhoch! A je dobrou dvojkou vo Ferrari... aj ked jasne ze by boli aj ine a lepsie alternativy ako prave Felipe! Ale Massu som mal rad uz od zaciatku kariery - zacinal v Sauberi a uz tam som ho mal rad (mal podobny start do kariery ako prave Kimi) ... po 3 rokoch v Sauberi (medzi tym rok testov pre Ferrari) sa dockal a nahradil Rubensa! A aj vtedy som ho mal rad... a ked zaznamenal svoje prve vitazstvo (v Istanbule) - mal som celkom aj radost z toho! na zaver jeden Felipeho vyrok... (special for TOM) :lol: "Zico was my childhood idol, Roberto Carlos is my best friend. I am a Fenerbahçe fan, because it is just like a Brazilian team. I love Turkey, as I won my first championship race in Turkey, it has special value for me."
Tom182 Zverejnené 4. Apríl, 2008 Zverejnené 4. Apríl, 2008 to povedal massa po nejakej zo svojich havarii kde si buchol hlavu :) prirovnavat Fenerbahçe k Brazilii..ten chlapec uz nema ani stipku chochmesupodla mojho nazoru hovori "I love Turkey" len z dovodu ze je vela Turkov a umelo si nahana fanusikov :):);):lol:;):a jasne ze ma vyhra v TUR velku cenu...on zase tych vyhier vela nema..tak sa musi tesit ;);)
weirdo Zverejnené 4. Apríl, 2008 Zverejnené 4. Apríl, 2008 No uvidíme, treba veriť, že Ferrari bude mať nejaké ťažkosti :lol:Pred kazdou velkou cenou si napisal nieco v style "dufam, ze Ferrari bude mat tazkosti ..." "Dufam, ze Ferrari sa pokazi.. " atd. Nemas moc doveru v svoj team, ked dufas, ze ti lepsi budu mat smolu, aby tvoji uhrali aspon nieco .. :)
tiborco Zverejnené 5. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2008 weirdo A vari ty ako Ferrari fan dúfaš pred každou GP, že Mclaren bude mať dobrú formu? Nemyslím si...a ja dôverujem vo svoj team a proste ako fanúšik Mclaren-u som vždy rád, keď Ferrari vypadne...tak neviem v čom máš problém...
weirdo Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 mne je srdecne jedno, co sa stane s McLarenom, ked su Ferrari vpredu ... a hlavne dufam, ze moji piloti zajazdia vybornu GP a vyhraju tym sposobom :lol: A ked uz by som dufal, aspon to nepostujem a neprovokujem .. ty a tom ste odbornici na toto ..
tiborco Zverejnené 5. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2008 Ehm...vieš nebudem sa s tebou hádať...proste s tebou sa nedá, za každú frázu ma chytáš...a provakatér si tu asi tak ty , pán dokonalý :lol: A k téme:3.Tréning pre Rosberga...
weirdo Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 hej, sorry .. asi som mal zlu naladu .. vtedy ma vie vela veci vytocit :lol: inak Hamiltonovi to moc neslo v 3. treningu .. ma nieco s autom? :)
aljak63 Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 Noooo po skonceni 3 treningoch konstatujem ze Ferrari vyzeraju byt vyborne pripravene na tutu GP! A takisto Nico Rosberg poriadne ziari - myslim ze bude aj v boji o prvy rad! Ale prekvapuje aj Nakajima a hlavne to ze je stabilne dost vpredu pocas vsetkych treningov! Som teda zvedavi co prinesie kvalifikacia, Heikki vyzera byt na tom lepsie ako Hamilton ... ale tak len podla tych casov co kto zajazdil! Dobre vyzeraju byt este aj RedBully, taktiez aj Kubica a Trulli! Na moje prekvapenie sa zatial moc nedari Heidfeldovi a Alonsovi ... ale vsetko sa moze razom zmenit! Moj tajny a zaroven skromny typ na TOP8 kvalifikacie :lol: 1.Massa, 2.Rosberg, 3.KIMI, 4.HEIKKI, 5.Kubica, 6.Nakajima, 7.Coulthard, 8.Hamilton, ...
tiborco Zverejnené 5. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2008 Výsledky kvalifikácie sú "uspokojivé"....gratulujem k prvému pole Robert-ovi, parádny výkon, sakra rýchly pretekár...zákaz TC mu urobil len dobre...Felipe sa tváril akoby sa stala tragédia storočia, skončil 2. no a potom už len kecal...Mclaren solídne - 3. a 5. miesto v poradí Lewis a Heikki...tak uvidíme, čo bude zajtra, čakám aspoň jedného na pódiu :lol: ...celkom slušný výsledok pre Hondu - Jenson 9., takisto som rád z výkonu Bourdaisa (15)... http://www.autosport.com/news/report.php/id/66373
tomassi Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 Gratulujem Robertovi aj keď by som najradšej na najvyššom stupni videl Lewis-a, tak musím povedať, že vôbec nebudem proti, ak budem po pretekoch počuť Jeszcze Polska nie zginęła Kiedy my żyjemy, ...
aljak63 Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 Noooo teda zaujimava kvalifkacia... kto by to bol cakal? Robert Kubica na pole - SENZACIA! Si neviem predstavit aka musela vypuknut v Polsku mania okolo tohoto talentu! Ale naozaj je kvalitny a zakaz trakcie mu dost sedi! Ale aj tak si myslim ze zajtra to vyhra Felipe Massa! Jemu okruh Sakhir dost sedi... Bude to zaujimave na starte kedze Kimi ide az z pozicie cislo 4 a vedla neho startuje Lewis - len aby to neskoncilo koliziou!!! Z 5.miesta ide Heikki - tiez fajn vychodiskova pozicia! Najvacsim prekvapenim je teda Robert Kubica na Pole, ale celkom prekvapil aj Trulli, a tiez aj Heidfeld, ktoremu treningy vobec nevysli ale v kvalifikacii mu to paradne vyslo - to je potvrdenie o tom ze treningy vobec nic neriesia... hhe Naopak sklamanim je Nakajima - od neho som cakal naozaj viacej, a tiez som sklamany z RedBullov - aspon Webbera som tuzil vidiet co najvpredsie... a mini-sklamanie je aj Nico, je sice na 8.pozicii ale cakal som ho o dost vyssie, ale mozno ma nejaku tajnu strategiu - vsetko uvidime ako dopadne zajtra! LETSGO KIMI & HEIKKI :lol:
moltom Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 Kubica zajazdil krasne!!! Tento rok ma zatial navrch nad Nickom...ten uz musi byt nervozny, lebo zatial ho Kubica zatienil... Felipe Feplie, po tych vykonoch v treningoch uz mohol ziskat aj pole. Ze spravil chybicku, no za to sa plati. Ferrari samozrejme pojdu velmi dlhy prvy stint, ak nepokazia start a Kubica sa netrhne, tak by mohlo byt aj double. Som vsak pesimista - 2 a 4 pozicia znamena ze budu obaja startovat zo spinavej casti trate. Som zvedavy na vyber pneumatik pre prvy stint, ten napovie o strategii...
moltom Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 FORZA FERRARI!!! Dnes bezchybny vykon a prve double. No Lewis, co dodat, spackany start, potom naraz do Ferda a nakoniec to trapenie sa s predbiehanim tretotriednych monopostov. Obe Ferrari bezchybna jazda, Kimi ukazal, ze predbiehat sa da, ked dostal Kovalainena aj Kubicu. Kubica je fest dobry, paci sa mi cim dalej tym viac aj to, ze dosli par sekund za Ferrari a dovolim si tvrdit, ze aj keby sa Lewis nedopustil chyb, mal by s nimi velke problemy. No a sok na zaver - BMW vedie pohar konstrukterov hehe. Pokial budu mat Ferrari a Laren problemy, budu z toho profitovat. Dnesna VC - nadhera:D:D
Tom182 Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 no strasne..horsie to uz skoncit nemohlo..na stupienku mi vadilo vela tej cervenej farby..keby bol aspon Raikkonen prvy..ale massa? ach jaj..
tiborco Zverejnené 6. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2008 Tak pre nás dopadol Bahrain otrasne :lol: ...Začalo to štartom Lewisa, ktorý nanešťastie asi on sám spackal, ináč to nevidím...ale dovolím si tvrdiť, že náraz do Fernanda nebol jeho chybou - Fernando tesne pred nárazom Lewisa akoby zvolnil viac z akcerelátora...no a Lewis mal šťastie, že nepreletel nad ním, len "nadskočil" a urval si "len" predné krídlo...čo ale podľa mňa stačilo an to, aby isté podvozkové časti poškodilo, a navyše mal dosť naplnenú nádrž, takže preto aj to jeho trápenie...a Bahrain vôbec pre Mclaren veľmi nesedí...ale čo narobím, stala sa to, aspoň Heikki získal 4 body, takže neskončilo to s totálnym fiaskom....musím uznať, že Ferrai bolo dnes najrýchlejšie, ale BMW-Sauber výkonostne neboli moc pozadu...no a Robertove tretie miesto ma zato teší :) ...taktiež Toyota začína byť na tom veľmi stabilne...Renault - katastrofa Skutočne je to už tak, že tento rok si to o najvyššie priečky budú rozdávať tri tímy, čo je zas si myslím a určite súhlasia všetci, vynikajúce :) Ďalšie preteky o 3 týždne, Barcelona, takže teraz budú testy a verím, že MP4-23 má ešte obrovský potenciál a budú držať tempo s Ferrari a BMW-Sauber... ;)
moltom Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 Tak spackal to Lewis, o tom niet pochyb, uz si to aj priznal, cim u mna ziskava bodik navyse... Tiborko - povedat o tej nehode, ze to bola Fernandova vina, to moze povedat len zaslepenec. Az na mimoriadne pripady jeto vzdy vina toho vzadu. Tentokrat to pokaslal Lewis a mozte len dufat, ze si to tak ako Kimi a Felipe vybrali uz na zaciatku sezony:D
weirdo Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 JESS :lol: nadhera ... takto si to predstavujem :)
aljak63 Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 Tiez som velmi spokojny - DOUBLE!!! Hoci by bolo lepsie keby bolo poradine na 1. a 2. pozicii vymenene, ale Felipe je v Bahraine skvely co opat potvrdil a obhajil minulorocne vitazstvo! Najblizsie nas caka Spain a potom Turecko ... na oboch je tiez Felipe vyborny, takze vyzera to ze bude mat teraz celkom schopnu fazonu! Skvelo sa predviedli aj BMW a ich priebezne prvenstvo v pohari konstrukterov je dost velke prekvapenie - proste vedia poriadne tazit zo zavahani a v bojoch o popredne pozicie s nimi treba urcite pocitat - tak ako s Robertom tak aj s Nickom! 5.miesto a Fastest lap pre Heikkiho, nooo skoda ze sa mu nepodarilo byt vyssie ale na viacej asi dneska jeho McLaren naozaj nemal... Potesil ma ja Mark Webber, ktory obsadil miesto cislo 7, a tiez Nico - kazdy bodik je dobry! Trulli prekvapil a 6.miesto pre Toyotu je naozaj skvele! Sklamali Renaulty - tato sezona je zatial katastrofa! Aj ked Nando odjazdil celu GP s nalomenym zadnym kridlom (aspon ja som si to vsimol)! Lewisovi to dneska totalne nevyslo, o to vacsiu mam radost! 13.miesto nieje veru dobra vizitka! Hned pokazeny start a potom este ta kolizia s Nandom... a povazovat to za cisto Nandovu vinu - to je absurdne! Lewis bol az velmi nedockavy a to co stratil na starte chcel co najskor dohnat - no a takto to dopadlo... som zvedavi ci sa z toho poucil! Po 3 GP mame 3 roznych vitazov, na podiu sa vystriedalo 7 jazdcov... takze to vyzera byt na skvelu sezonu!!! Rozdiel medzi 1. a 3. teamom v priebeznej tabulke su 2 body - tomu sa vravi neskutocna vyrovnanost! A tiez to ze medzi jadzcami su pomerne male rozdieli! Sezona je teda prijemne napinava - co je skvele! Priebezne poradia: DRIVERS: 1.KIMI (19), 2.Heidfeld (16), 3.Hamilton (14), 4.Kubica (14), 5.HEIKKI (14), 6.Massa (10) TEAMS: 1.BMW (30), 2.Ferrari (29), 3.McLaren (28)
tiborco Zverejnené 7. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 7. Apríl, 2008 Hmm...nehovorím, že to bol čisto Nandov úmysel, ale myslím si, že to nebola Lewisova chyba, Nando ho tom dosť ostro zavrel...a že som zaslepenec - každý je zaslepený svojim favoritom....a tiež si nemyslím si, že to bolo Lewis-ov nedočkavosťou...toľko o tom incidente si myslím, závodný incident...Nevyšli mu preteky, stane sa to občas každému.
weirdo Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Tibbi, mozem povedat len LOL :lol: "Fernando vychádzal zo zákruty a na rovinke radil v rýchlosti 227 km/h do piateho stupňa, pričom išiel na plný plyn. Brzdy sa v tom momente ani nedotkol. To môžete vidieť z telemetrických údajov. To Hamilton do neho vrazil zo zadu. Z našej strany teda možno povedať, že Fernando nie je vinný a nezáleží na tom, čo hovoria špekulanti." Pat Symmonds, Executive Director of Engineering of the Renault F1 team
tiborco Zverejnené 7. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 7. Apríl, 2008 Prečítal si si poriadne moje príspevky? Nikde som nepísal, že Fernando zabrzdil...proste z môjho pohľadu sa to zdalo trochu ostré od Fernanda, toľko k tomu...
weirdo Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 z tvojho pohladu je proti McL vsetko ostre :lol: teraz som si to prezeral este parkrat na youtube ( http://www.youtube.com/watch?v=4Owccj8zURE ), a z kamery na Hamiltonovom aute je zjavne, ze chlapec zabudol, kde ma plyn a kde brzdu. Kde ho Alonso zavrel? Ved ta trat je siroka a keby bol mal trosku rozumu a nechcel si rozmlatit auto, mal viacero moznosti, ako sa toho vyvarovat. Akokolvek nemam rad Alonsa, toto nie je jeho chyba. Hamik si to posral sam. Este jedno pravidlo, aj do cestnej premavky - ked jeden vodic nabura zozadu do druheho, hadaj, kto bude na vine? Ten, co je vzadu, ma vacsi vyhlad a on je ten, ktory ma predpokladat. Ten predny za to nikdy nemoze, aj keby len tak bezdovodne dupol na brzdu.
phersu Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Som velmi velmi spokojny s vysledkom velkej ceny, len skoda ze som ju nevidel co sa teraz bude stavat asi casto. Len tak dalej, len tak dalej.
bobsapp Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Este jedno pravidlo, aj do cestnej premavky - ked jeden vodic nabura zozadu do druheho, hadaj, kto bude na vine? Ten, co je vzadu, ma vacsi vyhlad a on je ten, ktory ma predpokladat. Ten predny za to nikdy nemoze, aj keby len tak bezdovodne dupol na brzdu. vodič však nesmie bez príčiny prudku spomaliť. Len tolko. O tom, že ten ktorý je vzdau sa nemusíme predsa baviť. V tomto prípade už vôbec. a k preteku. Nuda :lol: Víťazstvo ferrai k tomu len dopomohlo
Odporúčané príspevky