Skočiť na obsah

Formula 1 (sezóna 2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tiborco

Tak s tebou sa o tom nedá normálne diskutovať...

nie kamo, to s tebou sa neda normalne diskutovat. vsetky tvoje argumenty som rozomlel na prach, ty ich len opakujes.

stojím si za tým, že je to zvrátené a mali by ho poslať na psychiatriu...

nie, je to len sexualna praktika, a znova opakujem, teba je do toho nic.

a predstav si, že dokonca viem čo je to právo na súkromie :lol:

nezda sa mi. na jednej strane sa tvaris ako clovek, ktory je za demokraciu atd (pochopene z inych tem), na druhej strane, ked to vyhovuje tvojim zaujmom (ako napr. odvolanie Maxa), tak svoje nazory popries, akoby sa nechumelilo. Tvoj nazor na pravo na sukromie v tejto teme o tom svedci. a ty mi budes rozpravat o objektivite ... lol

...žalovať ich môže, ale ako hovorím, mal by byť bezúhonný

je niekde v anglickom prave zakon, ktory hovori, ze sa nemozes odfotit, pripadne natacat s ludmi, ktori maju po sebe pomalovane znaky propagujuce nacizmus? alebo je v anglickom prave zakon, ktory zakazuje pri sexe sadomaso? najdi ich a postni. ak ich nenajdes (co nenajdes), je Max bezuhonny. potom odporucam zmazat tie pseudomoralisticke vyhlasenia o bezuhonnosti v predchadzajucich prispevkoch.

je zaujímavé, že dvakrát som písal, že viac škodí motorizmu a ty proste na to nereaguješ...

myslim, ze cela tato kauza sa toci okolo jeho sexualneho skandalu, do ktoreho ta je putna, a nie o tom, ci skodi alebo neskodi motorizmu. podla mna neskodi. tvrdenie proti tvrdeniu.
  • Odpovedí 766
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tiborco

266

• aljak63

179

• weirdo

69

• moltom

52

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Takisto stále len opakuješ argumenty...no comment.

Zverejnené

to je sice mozne, lenze ty si ani jeden z mojich nevyvratil :lol:

Zverejnené

Takže aféra Max Mosley - priznal sa, ospravedlnil sa, takže je to pravda, no odstúpiť nemieni

Chrapúň jeden, odmieta tvrdenia, že to malo dačo spoločné s nacizmom(hoci to malo), kecá, že je to jeho súkromie...áno to je...ale dajte si všetci otázku: Ako môže takýto človek, ktorý vyznáva sadomasochistické sexuálne rituály a robí viac škoda než úžitku, zostať vo funkcii prezidenta FIA? Ešte pripománam, že prezident FIA nemá plat, a Max je skorumpovaný...

Ja si myslím, že je to každého osobná vec či sa necháva zbičovať štetkami alebo nie. Možno je to pre neho lepšie odreagovanie ako chodiť chlastať do pochybných šenkov.
Zverejnené

Je to jeho osobna vec, to je pravda. Ale v niektorych demokraticky vyspelejsich krajinach byva zvykom, ze ked sa prevali kauza, ktora zavazne narusi predstavu volicov o moralnej bezuhonnosti az sterilnosti voleneho politika, ze ten odstupi z funkcie. A Mosley je tiez zvolenym zastupcom pomerne vyznamnej organizacie. Nikto ho za ten cin vyhodit nemoze a kedze on sam odstupit nemieni, je bezpredmetne sa nad tym rozculovat. Uz len cakat kedy mu skonci funkcia. Teda ak nema vydrz ako Castro.

Zverejnené

Pekna debata :):lol:

Nic to vsak nezmeni na fakte, ze v nedelu uz budeme poznat vitaza velkej ceny v Bahrajne...tak ktory s tych dvoch fesakov v cervenych overalch to bude???

A som zvedavy ako Max dopadne, kto sa zanho postavi...suhlasim s nazorom, ze clovek ma pravo na sukromie.

Zverejnené

Ešte dodatok:Sadomasochizmus patrí mediz porochy voľby sexuálneho objektu - WHO - F65.5...http://sk.wikipedia.org/wiki/Sadomasochizmus

Ináč celkom súhlasím s RoSo-m...

Moltom

Ja verím, že to nebude ani jeden z červených :lol:  Ale teraz vážne, myslím si, že Ferrari v Bahraine bude silnejšie ako my, ale i tak sa môže stať všeličo...dôležité je, aby BMW-Sauber nebolo v Bahraine silnejšie ako Mclaren...

Zverejnené

Zajtra o takmto case uz bude po prvbom treningu, ten vsak zrejme kvoli mnozstvu piesku a malemu pogumovaniu trate nebude smerodajny...az ten poobedny, tak som zvedavy.

Z doterajsich 4 velkych cien vyhralo dve Ferrari (Schum a Felipe) a dve Ferdo, obe v Renaulte. Mclarenu sa tu zatial moc nedarilo, aj ked tam boli nejake podia. Snad udrzia tento trend:D:D

Zverejnené

With the publication of the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV) in 1994 new criteria of diagnosis were available describing Sadomasochism clearly NOT as disorders of sexual preferences. They are now NOT regarded as illnesses in and of themselves.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sadomasochism..._categorization

V clanku su dalej vymenovane este nejake vynimky, ale tie Maxovi nikto nedokazal a prezumpcia neviny v tomto pripade plati.

Tiborco, pre buducnost - ak planujes argumentovat na urovni, odporucam pouzivat normalnu wikipediu a nie kadejake pokutne slovenske preklady, kde sa o probleme pisu 3riadky.

Zverejnené

GP BAHRAIN 2008

Obrázok Obrázok

Program GP Bahrain 2008:

Piatok - 4.4.2008

1st Free Practice: 9:00 - 10:30

2nd Free Practice: 13:00 - 14:30

Sobota - 5.4.2008

3rd Free Practice: 10:00 - 11:00

Qualifying: 13:00

Nedeľa - 6.4.2008

RACE: 13:30

Základné info o okruhu:

Počet kôl - 57

Dĺžka kola - 5,412 km

Dĺžka závodu - 308,238 km

Najrýchlejšie kolo - M.Schumacher (2004) - 1:30,252

GP Bahrain 2007:

Winner: Felipe Massa (Ferrari)

Pole Position: Felipe Massa (Ferrari)

Fastest Lap: Felipe Massa (Ferrari)

Podium: 1.Massa, 2.Hamilton, 3.Raikkonen

Obrázok

Zverejnené

Weirdo, choď na www.who.int  

Tam si to kukni a zadaj F65.5

Mimochodom ani na "normálnej wikipédii" nie sú zaručené informácii...proste ty ma nepresvedčíš...aj tak je to pádny dôvod na demesiu a mal odísť už dávno...

Zverejnené

pre teba by dovodom na jeho demisiu bola aj kratkozrakost, takze skoda ti nieco vraviet :lol:

Zverejnené

kratkozrakost vsak je nie je WHO zaradena medzi sexualne poruchy :lol:,takze za to by asi nikto neziadal jeho demisiu...

btw.uz styri tímy su za jeho odvolanie v priebehu dvoch dni a bmw vyjadrilo svoje znechutenie nad tymi nacistickymi fantaziami

Zverejnené

Hamilton chce byt dobrym prikladom pre mladych, len to prekrocenie rychlosti vo Francuzku nejako nie je v sulade s touto jeho ideou. Cim viac toho tento anglan nakeca, tym viac straca moje sympatie. Nebude chybat vela a posunie sa za imaginarnu hranicu, kde sa nachadzal taky Villeneuve. Ten vsak aspon tolko nedristal pred novinarmi ako Lewis. chjo, sory, ale nemam ho rad...

Kimi si chce vyskusat Moto GP ako velky Schum:D. Inac Michaelovi to ide, vraj zasa testoval Ducati tenti tyzden...achjo, keby sa mu tak chcelo absolvovat nejake motoGP preteky, to by bolo...ale tam sa jazdi asi na inej urovni.

A co s mosleym? Dufam ze mu ta zaloba News of the World vijde, osobne som zastancom myslienky, ze bulvarnych novinarov treba poriadne prefackat. Nik nema pravo zasahovat do sukromia druheho cloveka abez jeho suhlasu zverejnovat akekolvek informacie. Som za slobodu tlace, ale nad tym by mala stat sloboda a nedotknutelnost jednotlivca. Zial bulvarne media toto absolutne nerespektuju. ZRUSIT BULVAR!!

Max sa dufam otrasie z tohoto skandalu. ak odstupii, co je celkom realne podla mna, som zvedavy ze kto bude jeho nastupcom..Jean Todt na hrad:P

Zverejnené

No jo, Jean Todt bol jedinym sympatakom v tom cervenom time.

Btw. je Mosley zenaty?

Zverejnené

Pre mna bol. Uz to tak nesledujem ako kedysi. A tiez si neviem najst nikoho na fandenie tak charizmatickeho, ako bol Ayrton Senna, Damon Hill, Mika Hakkinen. Mozno raz Kubica prestupi k McLarenu, ktohovie.

Zverejnené

No, iste Jean Todt :lol: ...tak ja by som navrhol Rona Denisa :) ...ale reálne, nebolo by dobré, keby hocikto z týchto a ostatných predstaviteľov popredných tímov bol prezidentom FIA...

Neviem čo za problém máte s Lewisom, chápem, že nie každý mu musí fandiť, ale myslím si, že nie je to typ človeka, ktorý len arogatne kecá... :)

Na to, že sa hneď dostal do Mclaren-u v prvej sezóne si myslím, že mal väčšinou absolútne normálne vyjadrenia až na výnimky, keď trochu už "uletel"...

Zverejnené

Hamilton chce byt dobrym prikladom pre mladych

To si snad robi srandu :lol: :) :) uz som sa dlho tak nezasmial ironicky!

btw. ak Max poda demisiu som zvedavi kto tam bude miesto neho! Ale snad nie nikto z byvalych poprednych teamovych funkcionarov... to by bolo potom nanic! Ale celkom ma napada jedno meno: Damon Hill! ;) toto bude este zaujimave!

Zverejnené

Tak a uz mame prvy trening za sebou. Vysledky potesili. Ferrari na cele a za nimi Rosberg a potom Mclareny. Treba vsak povedat, ze Nico zajazdil svoje rychle kolo az v uplnom zavere a po cely cas boly na 3 a 4 mieste McLareny.

FORZA!!!

Zverejnené

No, je predčasné robiť závery...som zvedavý aj na 2.tréning, ORF by mala dávať z toho hodinku.

Felipe bol rýchlejší ako Kimi, myslím si ale, že keď sa bude lámať chlieb(čiže preteky) tak Kimi by mal mať navrh...BMW boli zadšie, ale je asi zrejmé, že každý pracuje na svojom programe...čo sa týka Mclaren-u zatiaľ v pohode, verím, že počas víkendu bude ešte nejaký progres...ak to nebude stačiť na Ferrari, tak verím, že aspoň nebudeme za nimi ďaleko :lol:

A Williams bude mať túto sezónu dosť slušné výsledky si myslím...ich rýchlosť sa zlepšuje, prežijú lepšiu sezónu ako vlani...

!!Go McLaren!!

Zverejnené

To v tréningoch hej...a na záver s ľahkou nádržou, akurát na jedno kolo, veď dal 0,9 sec...nezabudnite Kimi, nejde úplne nadoraz v tréningoch(hovorili o tom už aj jeho bývalí spolupracovníci v Mclarene)...čiže tak motoristicky povedané nejde na 110 % :lol: ....

Tak strata Mclaren-u na Ferrari v Bahraine je reálne asi tak 0,3 sec....No uvidíme, treba veriť, že Ferrari bude mať nejaké ťažkosti :)

Zverejnené

Noooo len nikto sa nejako nezmienil o nehode Lewisa Hamiltona... jazdecka chyba (podobneho razu ako Felipe v Sepangu)

Tak sa zmienujem ja s konstatovanim ze skoda ze si to nenechal na nedelu

Zverejnené

Jazdecká chyba sa vždy prihodí(či už tie úplne drobné, alebo vážnejšie)...ale nejak zvláštne stratil kontrolu nad autom, akoby mal poruchu(zavesenie a pod...),...no, ale stala sa tá nehoda, nadhodil ho obrubník a z analýzy to nevyzerá na problémy so strojom, dúfam, že v pretekch sa nič také nestane, pevne verím...a Lewis nie je Felipe :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov