Skočiť na obsah

Formula 1 (sezóna 2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Schumacher nie je Ferrari a Ferrari nie je Schumacher, aspon teraz uz nie. Aj pravidla sa menia (a sprisnuju). toz Tiborco, ako jeden stary clovek povedal "nevytahuj stare temy", lebo isto by sme aj my nasli nieco na byvalych jazdcov McLareny, Montoya je velmi dobry priklad.

k dnesnej situacii:

McLarenisti sli po trati v Q3 s o menej ako 200kmh rychlostou oproti Nickovi a Alonsovi. Ako mozes argumentovat, ze sa dostal do brzdneho bodu? Bol spomaleny. Poskodili ho, bolo to nebezpecne, dostali trest. Suhlasim s tym, ze mohol byt pred nimi, keby nebol spomaleny. Dostal zadostucinenie, je pred nimi. Zaujatost ti nepomoze, skratka je to tak, ako to ma byt.

Co bude zajtra, sa uvidi ...

• Odpovedí 766
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tiborco

266

• aljak63

179

• weirdo

69

• moltom

52

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Zaujatosť...som zvedavý, či keby Ferrari bolo potrestané, čo by si hovoril...na jedno mi ale nikdy neodpovedáš:prečo sa Ferrari tie tresty tak záhadne vyhýbajú? Okrem toho šiesti išli pomaly pre čo najväčšie šetrenie, žial Mclareny bol v závodnej stope...to áno...Ale prečo je to tak, že niekedy trestajú, niekedy nie,hmm?Koľko nebezpečných situácii bolo bez povšimnutia?

A čo sa týka JPM, bol to predovšetkým závodník, ktorého chránený MS nemusel a preto bol často JPM poškodený....takže asi tak...

Zverejnené

Nooo podla mna toto sucasne Ferrari je ine od schumacherovskeho Ferrari! Je take ocistene!

A suhlasim! Schumimu sa nadrziavalo kde sa dalo, ale zopar krat bol aj on potrestany... takze nejaka spravodlivost predsa existovala... A keby posunuli Ferrari, a ak by boli skutocne vinne za nejaky priestupok, bral by som to sportovo! Aj Kimiho mohli v Australii posunut o 5 miest dozadu za blok Kubicu, preco sa tak nestalo, to sa uz nedozvieme...

No ale toto co sa udialo dneska bolo fakt odsudenia hodne, a jasne ze to nebolo umyselne, vacsina priestupkov co su davaju tak su za veci neumyselne!

Dobre viete ze ja Schumachera nemusim! Ale este viac nemusim Hamiltona!!!

A zajtra vobec netusim ako to dopadne! Ak bude prsat moze sa stat cokolvek! Takze sa dost tesim!

Zverejnené

Nooo podla mna toto sucasne Ferrari je ine od schumacherovskeho Ferrari! Je take ocistene!

keby si aspom túto vetu dal nakoniec

hneď je každému jasné, aj tomu čo Ťa nepozná, že si neskutočne zaujatý a

absolútne nebojektívny

ak by u Ferarri nebol Kimi, písal by si úplne inak

Zverejnené

Nemyslim si ze som neobjektivny... v McLarene mam Heikkiho - to je moj 2.naj jazdec na svete! A ja nefandim az tak teamom, ja fandim v prvom rade jazdcom (teamom az na 2.mieste)! Takze verte alebo nie - ale ak by bol kimi prvy a na 2.mieste massa a treti heikki, a heikki by predbehol massu a skoncil by 2. - za Kimim! Mal bysom z toho radost... Pre niekoho nepochopitelne, ale je to tak! Heikki sa previnil voci pravidlam je odsunuty o 5 miest, taka je spravodlivost - som z toho smutny - bohuzial stalo sa a prajem mu nech sa mu zajtra dari...

Zverejnené

Jasné s príchodom Kimiho sa celá politika Ferrari zmenila a je "očistené"...je to trochu naívne takéto skonštatovať...myslím si, že čo minule urobil Kimi tak to bol dosť nefér...toto bola fakt nešťastná okolnosť,nebol to úmysel, kým Kimi tam išiel ako nadrbaný...

Zverejnené

A ja nefandim az tak teamom, ja fandim v prvom rade jazdcom (teamom az na 2.mieste)!

týmto si len potvrdil, čo som vyššie napísal

ak by bol Kimi miesto Lewis-a, tak by si toto posunutie o 5 miest odsúdil a všetko by si hodil na hlavu Schumákovi

Zverejnené

Ako moze niekto vraviet co by som si myslel keby bolo keby... :lol:

uz som videl aj debilnejsie penalizacie ako bola tato... hadam najabsurdnejsia penalizacia: Monza 06 - Alonso "blokoval" Massu

toto bola fakt nešťastná okolnosť,nebol to úmysel

a myslis ze Rubinho minulu GP vychadzal z boxov na cervenu umyselne? takze nemal byt potrestany? Nakajima asi tiez nevrazil do Kubicu umyselne ... takze to ze to bola nestastna okolnost a nebolo to s umyslom neni vysvetlenie! Proste Nick aj Nando boli ovplyvneni jazdou v stope McLarenov, museli opustit idealku co ich stalo cenne stotinky - ktore dneska dost rozhodovali!
Zverejnené

Prosím ťak, potom sem nepíš, že čo urobil Mclaren bolo odsúdenia hodné...navyše Rubens aj jazdci, ktorí už prešli na červenú hovorili, že je nedostatočne videná...takže absolútne nechápeš čo s tým chcem povedať...proste tebe je Ferrari teraz sväté, i keď tvrdíš, že fandíš predovšetkým jazdcom...

Ale nechajme to tak, zajtra sú preteky, budú aj iné hádky :lol:

Zverejnené

Preteky dopadli super, aspoň podla mna neviem ci so mnou budu suhlasit tiborco a tomassi.

Skoda ze Massa to pokaslal, ale on je na to asi predurceny.

Kubicovo druhe miesto tiez parada ten chlapik je velmi dobry ale Kovalainen mohol byt viac vzadu.

Celkovo pretek bol taky priemerny.

Zverejnené

Vzhľadom na vývoj pretekov, výsledky sú "uspokojivé", preteky neboli dych vyrážajúce ale neboli ani nudné, proste solídne GP...

Skvelý výkon Heikki-ho - skončil 3., solídny štart mal, s pneumatikami to nepobabrali ako u Lewisa - ktorý mal fakt parádny štart z 9. na 5.,ale s mäkkšou zmesou sa trápil, veľa času strácal a ďalšia chyba bola, že aj v druhom stinte dostal mäkkšiu zmes, takže v tomto Mclaren pokazil....ešteže Heikki dostal na druhý stint tvrdšiu zmes, čo mu dovolilo ísť rýchlejšie kolá a tak pripísal pekný výsledok vzhľadom na štratovaciu poízciu :lol: Ale takisto Lewis zaslúži obdiv - trápil sa na softoch za Webberom, ale bojoval a bojoval nakonie chválabohu aspoň 5. miesto, škoda, že na Jarna to už nestačilo  ;) ...

Skvelý výsledok pre Roberta - 2.miesto :) , opäť pódium pre BMW, počítam s tým, že BMW si tento rok aspoň jedno víťazstvos si pripíše...Vyhral Kimi - nadšený z toho niesom keďže je s Ferrari, ale išiel skvelo, žiadnu väčšiu chybu neurobil...a chválabohu, že nebolo double Ferrari :)  - v 31 kole Massa nezvládol kontrolu nad strojom a krásne sa vyšmykol - parádny okamich ;)

Takže Mclaren si takisto pripísal 10 bodov, prvé miesto zatiaľ ;)

!!Go Lewis § Heikki!!

Zverejnené

ja mozem vyjadrit svoju spokojnost :lol: vyhralo ferrari..ale aspon to bol Kimi...takisto aj bodiky pre McLaren..su viac nez skvele

no najsvetlejsi bod GP bol blb Massa :);) jeho vypadnutie ma potesilo..a uz mi bolo jedno ako to skonci ;):)

Zverejnené

s vysledkom som spokojny. skoda felipeho, ale ked je chumaj, kto mu za to moze...

k hadke ohladom McL a Ferrari - chlapci, sami ste riadne zaujati a McL vam je svaty tak ako aljakovi Ferrari, takze mu nemate co vycitat :lol: ale kazdy si kope za svoj team a proti superovi. vzdy je to tak.

btw, ako tak citam vyjadrenia, ci uz McLarenistov alebo Ferraristov, vsetci su viacmenej spokojni. Toz by kazda VC mohla koncit takymto vysledkom ... a vsetci budu radi :)

Zverejnené

No tak celkom pekne si to vystihol :lol:  Ale proste človeka to burcuje reagovať, keď "jeho" team sa kritizuje...a v tom je potom to čaro diskusie... :)

Zverejnené

A mame aj po 2.GP tohto roku... bola to trochu menej dramticka ako GP Australie, ale s vysledkami som ovela viac spokojny!

FENOMENALNY KIMI RAIKKONEN!!! :lol: ... a jeho uz 16.vitazstvo v F1! skveleeee!

btw. presne takto pred 5 rokmi Kimi zaznemenal svoje 1.vitazstvo - tiez v Malaysii :)

Start bol celkom zaujimavy - hlavne Trulli poriadne nedobrzdil a Heidfeld na to ohromne doplatil... To hned vyuzil najma Webber a Hamilton! Hned 1.kolo znemanalo koniec pre Seba Bourdaisa a tiez pre Glocka ktory sa zarzil s Nicom, pre ktoreho bol weekend v Malaysii totalnym trapenim! O par kol prisiel uzasny manever ked Nick predbehol na rovinke jednym tahom Alonsa aj DC! To bolo nieco uzastne!

Dalej sa vyvijala GP v znameni Kimiho na 1.mieste, ked po prvych pit-stopoch predbehol Felipeho, ktory neskor bohuzial chyboval a Ferrari sa double teda nakoniec nedockalo! 2.mieste pre BMW - solidny vykon v podani Kubicu - je to bezpochyby velky talent, no a super vykon! 3.mieste pre Heikkiho - je to krasne pocut na podiu finsku hymnu a pritom vidiet viat 2 finske vlajky vedla seba ... Skvelo zajazdil aj Jarno na Toyote, 4.miesto je pre Toyotu uzasny vysledok a myslim ze mozu byt spokojny, dokonca umiestnenie pred Hamiltonom! To je skvele... Za Hamiltonom skoncil Nick - s najrychlejsim kolom v zavode - cize BMW su jasne na dobrej ceste! 7.Webber, 8.Nando ... A to je koniec bodovanych pozicii...

Trochu som cakal ze aj by v Malaysii zaprsalo a som teda neskutocne prekvapeny ze ani jedna kvapka pocas kvalifikacie ani pocas GP! No zaujimave... takze na to ake to bude bez trakcie v dazdi si budeme musiet este asi dlhsie pockat!

Najblizsie nas caka Bahrain ... takze je sa na co tesit!

Zverejnené

No mna teda Massa poriadne vytocil. Vsetko vyzeralo super a on spravi taku koninu. Ale verim ze nabuduce to uz bude double.

Zverejnené

ani ja by som nebol proti double...najprv spravi debilinu massa a potom raikkonen...to je krasna predstava double :lol: :)

Zverejnené

Heh, dobre si to vystihol :lol:

Ale stále je iba začiatok sezóny, ťažko je ešte hodnotiť, nemyslím si zas, že Felipe bude vždy vypadávať...ale bez TC na titul nemá a vlastne popri Kimi-mu všeobecne nemá na titul...no ale pevne verím, že titul bude v rukách Mclaren-u :) ...

Zverejnené

Ah nejako sa to rozmaha... este nebola ani jedna GP v tme a uz by bol Bernie najradsej keby sa islo v tme pomaly vsetko azijske! :lol:

Zverejnené

sa niet čomu čudovať

1) Sepang sa o nočné preteky uchádzal už dávnejšie

2) Vynikajúce riešenie, kt. zabíja 2 muchy jednou ranou

- zatraktívni to F1

- oveľa prijateľnejšie sledovacie časy, pre hlavnú cieľovú skupinu (Európa)

možno sa budú zámorské podniky jazdiť ráno :lol:

Zverejnené

moýno sa budú zámorské podniky jazdiť ráno :lol:

uz vidim kanadanov drbat sa na okruh o osmej rano, aby si sa ty mohol na gaucik usadit po nedelnom obede :)
Zverejnené

Tak hej, nocne zavody mozu byt celkom atraktivne... ale aj to ranne vstavanie ma svoju atmosferu, hlavne ked je 1.GP v Australii a clovek o 5tej vstane - to je proste taka klasika... A nerad by som bol aby sa vsetko azijske jazdilo v noci - Australia, Malaysia, China, Japan, Singapore - to by bola hned tretina GP v noci, to uz by nebolo take vynimocne ako ked je len jedina nocna GP v roku!

Zverejnené

presne

Albert Park je proste klasika, kde sa musí začínať

pred pár rokmi sa kvôli hrám Commonwealth-u nezáčinalo v Austrálii a už to nemalo to svoje čaro

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov