tomassi Zverejnené 17. Marec, 2008 Zverejnené 17. Marec, 2008 na STV repriza klasicky o 14:00 ako sa jazdia pretekyna RTL hneď po HighLights a hodbňnoteniach pretekov všetko podstatné povedané už bolo, len som vôbec nečakal, že zo 6 vozidiel, kt. prejdú šachovnicou bude mať práve McL ako jediný 2 autáasi zase niekde odkukali ako to spraviť, aby autá vydržali celý pretek,resp. tentoraz by malo byť vyšetrovane Ferarri za špionáž v McL, pretože do cieľa neprišiel ani jeden z jadcov gratulujem Lewis-ovi, škoda tých SC a teda aj double, resp. aspom bedňa pre Heikki-ho všimli ste si ako sa Lewis s Nikko-m objímali a vzájomne tešili a Heidfeld bol totálne bokomnemáte nejakú bulvárnu info, prečo tomu tak bolo? dúfam, že takto napínavé preteky sa pre tento ročník F1 stanú pravidlom
tiborco Zverejnené 17. Marec, 2008 Autor Zverejnené 17. Marec, 2008 Ono Lewis a Nico sa poznajú od čias keď spoločne pretekali v motokárach(sú ten istý ročník), neskôr aj v iných juniorských, sériách a sú veľmi dobrí kamráti, to preto sa tak radovali, navyše bolo to Rosbergove prvé pódium. :lol: Taktiež dúfam, že bude naďalej viac napätia...nejak podstatne viac predbiehacích manévroch sa ale pri dnešnej aerodynamiky F1 nedá čakať, ale malo by sa to o trochu zlepšiť - zákaz TC a jednotná elektronika pômože, viacej chýb budú robiť(aj včera to už bolo evidentné), takže z tohto hľadiska môžeme očakávať viac neočakávaných udalostí v GP... :)
aljak63 Zverejnené 20. Marec, 2008 Zverejnené 20. Marec, 2008 GP MALAYSIA 2008 Program GP Malaysia 2008: Piatok - 21.3.2008 1st Free Practice: 3:00 - 4:30 2nd Free Practice: 7:00 - 8:30 Sobota - 22.3.2008 3rd Free Practice: 4:00 - 5:00 Qualifying: 7:00 Nedeľa - 23.3.2008 RACE: 8:00 Základné info o okruhu: Počet kôl - 56 Dĺžka kola - 5,543 km Dĺžka závodu - 310,408 km Najrýchlejšie kolo - J.Montoya (2004) - 1:34,223 GP Malaysia 2007: Winner: Fernando Alonso (McLaren) Pole Position: Felipe Massa (Ferrari) Fastest Lap: Lewis Hamilton (McLaren) Podium: 1.Alonso, 2.Hamilton, 3.Raikkonen
tiborco Zverejnené 20. Marec, 2008 Autor Zverejnené 20. Marec, 2008 Teraz je to dosť debilne spravené, že hneď týždeň po Austrálii je Malajzia...ako z diváckého hľadiska som rád...ale myslím to hľavne z hladiska pretekárov, ktorí majú absolútne málo času, hneď museli letieť do Malajzie a čo najrýchlejšie sa aklimatizovať, je to strašne vyčerpávajúce pre organizmus...a vôbec pre tímy je to zlé...ale čo už narobia, zas sú nato zvyknutý, týždňové prestávky zvyknú byť, ale lepšie je podľa mňa, keď sú len medzi európskymi podujatiami...dôvody snáď nemusím písať, je to logické. Ináč pokračuje vojna medzi DC-m a Massom, DC by najradšej asi Felipe-ho zmastil, Felipe vinu na havárii odmieta...ale myslím si, že to bola oboch vina... :lol: Ale musím sa priznať, že páči sa mi ako DC útočí na Felipe :)
tiborco Zverejnené 21. Marec, 2008 Autor Zverejnené 21. Marec, 2008 Takže máme po piatkových testoch - v prvom teste bolo na prvých dvoch miestach Ferrari, tretí bol Heikki , v druhom bol najrýchlejší Lewis. V prvom teste mal nepekný "incident" DC, keď v Turn 13 prešiel cez obrubníky a natrhli sa mi predné závesy kolies... Kukal som na ORF druhý test a Lewis predvádzal parádnu kontrolu nad strojom, krásne zvládnuté slidy... :lol:
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2008 Zverejnené 21. Marec, 2008 Nakadžima (10.) pred Rosbergom (12.). Nie zlý výsledok pre Williams, mohol by byť však aj lepší, ale toto nič neznanemá, kvalifikácia môže úplne inak dopadnúť.
tiborco Zverejnené 21. Marec, 2008 Autor Zverejnené 21. Marec, 2008 No veď, na výsledky tréningov sa nemožno 100% spolahnúť...tímy majú odlišné programy, preto niekedy sú v tréningoch prekvapujúce výsledky... Teraz Red Bull musí teraz vysvetlovať krehkosť svojho stroja...DC-ho monopsot sa nejak ľahko rozpadáva, bolo to viditeľné aj v Austrálii...
aljak63 Zverejnené 21. Marec, 2008 Zverejnené 21. Marec, 2008 Taaaak a mame po piatkovych volnych treningoch... FP1: Kimi - 2.miesto, FP2: Kimi - 3.miesto :) moze bytNooo opat raz to vyzera na neskutocny boj Ferrari vs McLaren - aspon tak to vyplyva z tychto treningov! Zatial sa dost nedari na moje prekvapenie vozom BMW, hlavne Nick ani v jednom treningu nedokazal obsadit miesto v TOP10! Dalej som dost prekvapeny ako sa nedarilo vozom RedBull, ako Markovi tak aj DC ktory mal nepekne vyzerajucu havariu, videl som to v zazname a to bolo vazne zaujimavo vyzerajuce, nooo zavesenie kolies RedBull je nejake az prilis krehke ked sa tak rychlo rozsypu... nooo ved aj ich FIA preto ziada o vysvetlenie, v ramci bezpecnosti! Nooo som teda zvedavi ako zajtra dopadne FP3, a hlavne kvalifikacia! Neviem sa dockat... :lol:
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2008 Zverejnené 21. Marec, 2008 Monopost RedBull je zrejme postavený z nejakého ľahkého materiálu. Zrejme budú musieť tam ešte niečo primiesiť aby sa nerozpadli na trati.
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 Takže máme po kvalifikácii, celý čas hrozil dážď, ale nakoniec nepršalo...a je chladnejšie - okolo 28 C... Na prvých dvoch miestach Ferrari v poradí Massa, Räikkönen :lol: ...Felipe porazil Kimiho až podozrivo ľahko - 5 desatín, tipujem, že Felipe má lahšie auto... Tretí je Heikki :) Veľmi dobrý výsledok, verím v pódium, Lewis je štvrtý, snáď bude mať parádny štart... Zatiaľ, toľko ešte hodím výsledky - TU
Tom182 Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 pohlad na startove pole nieje prave najkrajsi..ale ak maju byt prvy dvaja na starte tak mi to nevadi..dolezitejsie je ze na stupienku vitazov budu v opacnom garde..a bude tam zaplava McLarenu :)Williams je na tom pekne na hovno...ved oni si este budu buchat hlavu ze si zobrali typka ako Nakajima :lol:
phersu Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 So startovnym polom som spokojny.Dojazd do ciela by mohol byt zmeneny ako uz tom hovoril len s tym ze Kimi bude prvy za nim Massa a chlapci z McLarenu hodne daleko od prvych priecok.
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 No ja verím, že Massa to nikde dodrbe... ;) Keď už niekto z Ferrari má byť predšie, tak radšej Kimi...Felipe je skvelý pilot, ale nie extra trieda a mne je absolútne nesympatický :) Ale dúfam, že Mclaren skončí pred Ferrari :lol: ...ale je pravda, že naša strata bola trochu veľká...no treba dúfať :) Ale nezabúdajte na počasie...možné sú tropické dažde... !Mclaren 4ever!
Tom182 Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 akoby mi tiborco pisal z duse :) ak ma mat ferrari nejaky uspech tak nech to je Kimimassa je o nicom... :lol:
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 To som tušil, že napíšeš :) ...Mne Massa je nesympatický od kedy prišiel do F1...vypracoval sa, to áno, ale mnohí ho až veľmi preceňujú... :lol:
Tom182 Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 jasne ze sa vypracoval...kazdy blb sa vo ferrari vypracuje :) taky Barichello...bol o hovne..prisiel do ferrari a dokonca aj vyhral..proste to nieje mozne..takze massa je nieco rovnake :lol: keby nebol vo ferrari..tak hra futbal niekde vo favele na periferii Ria :)
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 No zato si myslím, že Rubens je veľmi solídny jazdec, je rozhodne rýchly, podstane sympatickejší ako Felpe...ale nebol extratrieda, preto na Michaela nestačil...a Michael bol navyše jednotka...Rubens je v pohode, do polovice minulej sezóny bol s tým tragickým strojom rýchlejší ako Jenson Button, ale od polovice už nejak dramaticky začal strácať...ale má podobne ako DC bohaté skúsenosti...
weirdo Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 Keď už niekto z Ferrari má byť predšie, tak radšej Kimi...Felipe je skvelý pilot, ale nie extra trieda a mne je absolútne nesympatickýTiborco je to vcelku zvlastne pocut od McLarenistu takyto kompliment (hoci degradovany). Je pekne, ze dokazes uznat kvality druhej strany .. Nebol by som to na teba povedal :lol:
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 Viem ozaj uznať kvality iných jazdcov aj tých čo vyslovene nemusím...a myslím si, že taktiež mnohí iní Mclarenisti dokážu uznať kavlity iných jazdcov...podobne aj fans iných táborov...ale záleží na každom aký je, nedá sa t o zovšeobecniť :) Ale samozrejme v prvom rade mi ide o fandenie - v mojom prípade je to Mclaren :lol:
aljak63 Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 A JE TO TU!!! McLareny o 5 miest dozadu!!! ... Heikki 8.miesto, Lewis 9.miesto! :lol: Takze poradie v TOP10: 1. Felipe, 2. KIMI, 3. Trulli, 4. Kubica, 5. Heidfeld, 6. Webber, 7. Alonso, 8. HEIKKI, 9. Hamilton, 10. Glock, ... atd
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 Neskutočné svinstvo!! :) Do prdele jazdci majú na to doplatiť či čo?lebo Nick a Fernando museli fňukať...a nech si má Ferrari lahšiu cestu za víťazstvom, no nie,keď sú na prvých dvoch :lol: ...nebol to žiaden úmysel a som tým na 100% istý....ok, boli v stope, ale pravdepodobne neboli informovaný a kam do riti už mali uhnúť?na pravo už boli mali ísť do stredu, nabúrať do Kubicu, či do trávy? :) Neboli na šťastnom mieste jasné, ale koľko takých podobných prípadov bolo nepotrestaných...navyše všetci šetrili palivo, nedotankúva sa po Q3... FUJ!
Tom182 Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 no pekna debilita..ale v F1 to je uz normalne :lol:
weirdo Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 boxy maju vynikajuci prehlad o diani na trati a piloti maju zase vysielacky, takze sa mohli navzajom dohodnut a oznamit si, ze niekto este jazdi ostre kola. neviem, preco sa do toho taha nejake ulahcenie cesty pre Ferrari. McLaren spravil chybu, jazdci poskodili inych jazdcov, tak ich potrestaju. Co je na tom zle?
aljak63 Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 Tak ale kazdy sa dokazal upratat a len dvaja ostali v ceste... Proste ignoracia... Heikkiho mi je luto, pretoze fakt dobre si pocinal v kvalifikacii... Lewisa mi ale vobec neni luto!!! A mclarenaci ... neplacte, zajtra to vyzera na dazd cize postavenie na starte nieje az tak dolezite ked vezmeme do uvahy ze kontrola takcie je minulost a na dazdi to bude zaujimava hra (uprimne lutujem toho kto sa ocitne pred Nakajimom)...
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 Hmmm...zaujímavé, hlavné, že Nick sa v pohode dostal do brzdného bodu...takže neviem čo sa sťažuje...okrem toho aljak - ako môžeš hovoriť o ignorácii?Myslís, že to urobili naschváľ?A taktiež sú nezmyselné keci o poškodení iných jazdcov...A že čo je na tom zlé?V minulosti koľko evidentných blokov nebolo potrestaných hlavne u pána M. Schumachera(príklad)...alebo minule Kimi...proste raz sú pravidlá také, inokedy hentaké, žial treba si na to zvyknúť A neplačeme Ferraristi, verím, že zajtra vy budete plakať :lol:
Odporúčané príspevky