bobsapp Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 Nikto si toho nevsimol...toboz nasi komentatori na STVTen spolukomentátor si toho všimol a hneď po predbehnutí to aj hovoril, lenže to niejak zaniklo medzi komentátorovým komentovaním.. Som sa čudoval keď ešte 3 kolá pred cieľom stále hovoril pozor na Glocka, ešte je tam Glock (aj keď bol hodne v predu), ale nakoniec mal pravdu. Po dlhom čase som rád že som sledoval celý pretek. Dosť napínavé zo skvelým koncom najlepší pre tento rok LEWIS HAMILTON!!!! :lol: (Massa sa s tým zmieril aj keď už sa radavol z titulu, smutné že iní nedokážu) edit: dobre píšeš Axel, Každý išiel to čo musel. To že červený museli vyhrať je len ich chyba že to nedokázali nazbierať body pred tým.
Sniper Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 Dá sa vidieť, že F1 ani poriadne nesleduješ, obzvlášť si nesledoval poriadne udalosti v tejto sezóne a potom tu kecáš somariny typu, že Kubica mal suché pneumatiky na záver, hoci BMW išlo ako prvé prezuť a Robert potom zbytočne zamiešal v súboji...a spojenie neznámy Vettel, ani komentovať nebudem...a prosím ťa pre oboznámenie sa so situáciou si kukne nejaké review sezóny, že čo sa vôbec dialo...No to hej, dnes som F1 sledoval možno po nejakých dvoch-troch rokoch, ja som bol kedysi maniak do F1, poznal som podrobne každý tím, vtedy keď Mišo Schumacher ešte len začínal, Coulthard bol nováčik a po tratich sa premávali také mená ako Berger, Alesi, Häkkinen, Hill, Mansell ale tie mená ti zrejme nič nehovoria. Vtedy sa na tratiach aj závodilo, nie ako teraz, že každý sa len vozí dookola. Dnešná F1 je len odvarom niečoho čo tu bolo ešte v minulom storočí.
Stevo98 Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 To som písal absolútne nezaujato, pretože celé Ferrari aj McLaren sú mi ukradnuté ako lanský sneh, len som mal pocit že Massa by si ten titul zaslúžil oveľa viac, bol to ten ktorý viedol a potreboval body, nie Hamilton, ktorý sa len vozil na istotu. Inak FYI fandím Williamsu už 14-ty rok aj keď neviem či dnes vôbec boli na trati, tuším sa tam niečo s nápisom lenovo na chvíľu mihlo.Ehm, to je trochu blbe nie? Tak mal Massa ziskat niekde inde tych bodikov viac...V minulej sezone na tomto vyhorel Lewis, tak neviem, ze aky moralny vitaz...
Sniper Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 Ja píšem o pretekoch ktoré som pozeral, ako jazdil Massa predtým to neviem a ani ma to nezaujíma. Ešte niečo?
Stevo98 Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 No dobre, ale tak ako to mozes napisat na zaklade jednych pretekov, ze Massa je moralny vitaz? To nechapem, neviem to pochopit...
tiborco Zverejnené 2. November, 2008 Autor Zverejnené 2. November, 2008 Nebavme sa o žiadnom morálnom víťazovi - reálny víťaz je LEWIS /už aj na základe "incidentu" v SPA, ktorý takmer stál Lewisa titul....ale chválabohu, že to doapadlo tak ako sme si všetci Mclaren fans priali :lol: Axel Ono nepovedal by som, že F1 je nudná...okay, máš v pravdu v tom, že veľa predbiehacích manévrov nevidno a navyše, žial politika príliš zasahuje do diania a neustále meniace sa pravidlá nepomohli...čo ale pomohlo, bolo často počasie a hlavne predsa len väčšia dravosť mladej generácie, pomohla k tomu obrovská vyrovnanosť medzi tímami, veď Force India ako posledný tím zaostával v priemere na kolá tak 2-2.5 sec a v minulosti boli rozdiely medzi prvým a posledným o dosť väčšie...a v druhej polke sezóne sa sily neskutočne vyrovnávali...samozrejme veľa očakávam od budúcej sezóny, verím, že zjednodušená aerodynamika a slicky pomôžu :)
aljak63 Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 Pre mna je aj tak Majster sveta 2008 jedine Felipe Massa! Z hladiska celej sezony bol Felipe lepsi a titul si zasluzil viacej!
Darkman Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 Ak sa ti bude s tym pocitom lepsie zaspavat, tak preco nie :lol:Pre zvysok sveta je majstrom sveta Hamilton :)
bobsapp Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 na smiech Aljak, nemám slov :lol: na tlačovke z úst Massu Hamilton si z nás všetkých zaslúžil titul najviac
tiborco Zverejnené 2. November, 2008 Autor Zverejnené 2. November, 2008 aljak63 Prečo nevieš aspoň trochu uznať, že Lewis si zaslúžil titul? nemusíš mu fandiť a nemusíš mu blahoželať, ale prosím ťa, trochu menej antipatie a pubertálnych rečí :lol: ako to, že mnohí sme vedeli uznať, že Kimi bol minulý rok majstrom a nehovoril som o nejakých "svojich" majstroch? Massa urobil o trochu viac chýb v sezóne, ale hllavne Ferrari robilo obrovské hrúbky, čo musím uznať, že za čias môjho neoblúbeného MS, sme veľmi nevídali... No a výkony aké predviedol Lewis v Silverstone,v Spa, V Shanghai sa len tak nezabúdajú/samozrejme urobil pár neslávných hrúbok, ale kto ich nerobí??/...samozrejeme skvelé výkony podal aj Felipe a celkovo viac nasadenia som videl v ňom ako v prípade Kimiho, ktorého mám za to osobne radšej...len tak dodávam Darkman Presne tak :)
game Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 pozerala som to na rtl klub, tam komentátori zasvätene komentujú každé mihnutie oka každého kto sa mihne na dráhe či kdekoľvek okolo, pozerala som to, a oni to komentovali rovnako ako Darkman.
tiborco Zverejnené 2. November, 2008 Autor Zverejnené 2. November, 2008 game Presne, preto ja dlhé roky kukám F1 na RTL Klube, a to tam teraz nemali ich komentátorskú jednotku - Palik László...on má skvelý humor a neskutočne sa vie vžiť do drámy v GP :lol:
aljak63 Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 Prečo nevieš aspoň trochu uznať, že Lewis si zaslúžil titul?Nehovorim ze si nezasluzi! Iba to ze si ho Massa zasluzi viacej! Hamilton by si ale zasluzili titul vicemajstra - taky by si zasluzil. na tlačovke z úst Massu Hamilton si z nás všetkých zaslúžil titul najviacA co mal povedat? Ze podla neho bol najlepsi on sam a ze si to zasluzi ovela viacej ako Hamilton? Kdezeee... Felipe neni Hamilton, zeby sam seba oznacoval za najlepsieho a najdokonalejsieho!!!
tiborco Zverejnené 2. November, 2008 Autor Zverejnené 2. November, 2008 A zas začínaš mať výhrady proti Lewis-ovmu sebavedomiu...príliš zveličuješ...tak len ti pripomínam, že rovnako Lewis vyhlásil, že Felipe urobil dnes skvelú prácu a zaslúžene vyhral...ale neviem, čo už riešiš...ďalej sa mi to nechce komentovať :lol:
aljak63 Zverejnené 3. November, 2008 Zverejnené 3. November, 2008 Tak ak by Hamilton povedal ze Felipe si vitazstvo na GP Brazil nezasluzil tak to uz by bolo moc ... Totiz Felipe bol pocas celeho weekendu famozny a nikto na neho nemal (PP + FL + Win), podobne ako bol famozny aj Lewis v Chine - a vtedy som uznal ze zajazdil skvele preteky!
tiborco Zverejnené 3. November, 2008 Autor Zverejnené 3. November, 2008 Narážal som nato, že zas začínaš s tým /už skoro pri príležitosti každej GP/, že aký je Lewis "arogantný" a podobné keci... Pridávam sem prvé interview Lewis-a po zíksaní titulu http://www.autosport.com/news/report.php/id/71951 :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 3. November, 2008 Zverejnené 3. November, 2008 Ta formua je ako telenovela. Stači pozerať poslednych 5 minut, a človek o nič nepride, vie o čom je cely serial.
tiborco Zverejnené 3. November, 2008 Autor Zverejnené 3. November, 2008 Už si sa raz v podobnom duchu vyjadril...ja musím oponovať, čiastočne ani ja nie som spokojný s priebehom GP, ale rozhodne to nevnímam tak ako ty, napokon to bola dramatická sezóna, nebola predvídateľná a rozhodne viackrát šokovala...A okrem toho Formula je dosť širokospektrálné slovo :lol: No ale teraz viac k téme - Ron Denis naznačil, že jeho pozícia v tíme samožno trochu zmení/reeviduje/, Mclaren totiž pripravuje program pre superšportové autá/tuším majú kódové označenie P11 a P12/ a práve v tomto programe by mal byť Ron vviac angažovaný...sám Ron Denis o tom hovoril, každopádne zatiaľ sa nič zásadné nemení...zatiaľ nič oficiálne nepotvrdil :) http://www.autosport.com/news/report.php/id/71986 No a aby som nezabudol - prajem DC-mu veľa šťsatia v nových úlohách/popri Red-Bulle, bude aj pri prenosoch F1 spolupracovať s BBC/ :) ...škoda, že vypadol hneď v úvode v zákrute Senna S....DC znamená pre mňa veľa v F1, veľa práce odviedol v prospech v F1 a pod... ;)
weirdo Zverejnené 3. November, 2008 Zverejnené 3. November, 2008 no .. Hamilton vyhral, mozno mal strasne vela stastia, ale proste vyhral, takze neostava nic ine, len povedat 'gratulujem McL' a dufat v bezchybnu sezonu 2009 u Ferrari. Je to sice cena utechy, ale mna celkom tesi, ze McL nedokazal ziskat to pomyselne double - Majstra sveta a Pohar konstrukterov .. aspon nieco mu Ferrari vyfuklo.
aljak63 Zverejnené 3. November, 2008 Zverejnené 3. November, 2008 A aby sa nepovedalo, tak pridavam trochu stats, ze preco si myslim ze si Felipe titul zasluzi viacej! Vitazstva: Felipe vs Lewis - 6 : 5Pole-Positions: Felipe vs Lewis - 6 : 7Najrychlejsie kola: Felipe vs Lewis - 3 : 1Podia: Felipe vs Lewis - 10 : 10Start z 1.radu: Felipe vs Lewis - 10: 9 Kola vo vedeni: Felipe vs Lewis - 366 : 292Km vo vedeni: Felipe vs Lewis - 1765 : 1409Priemerna startovacia pozicia: Felipe vs Lewis - 2,9 : 3,9 To len tak mimochodom! :lol:
tiborco Zverejnené 3. November, 2008 Autor Zverejnené 3. November, 2008 Štatistiky môžem mať s prepáčením v riti, strategických chýb urobilo Ferrari viacej, rovnako ako aj Felipe o trošičku viac bol niekedy premotivovaný, alebo labilnejší...no a keďže sleduješ F1, tak by si niekedy mal brať do nejakých "zvláštných" štatistík aj práce na aute a výrazne zlepšenia balíkov, rep. iba mierne...a celkovú techniku... btw. keby si napísal niečo podobné ako weirdo, tak by som to privítal oveľa radšej :lol:
aljak63 Zverejnené 3. November, 2008 Zverejnené 3. November, 2008 Statistiky su ale zrkadlom prace jazdcov a teamov po cely rok ... ja len tolko! A este nieco: podla bodovania 10-6-4-3-2-1 by to skoncilo takto: Felipe Massa vs. Lewis Hamilton - 83:80 !!!
tiborco Zverejnené 3. November, 2008 Autor Zverejnené 3. November, 2008 Kimi mal 10 najrýchlejších kôl...ďalší štatistický ukazovateľ...ale k titulu a ani k boji o titul mu to nepomohlo....a Keke Rosberg vyhral titul len s jedným víťazstvom...štatistiky čosi napovedia, ale ty máš tendenciu až príliš preceňovať štatistiky...a keď už máš rád tak štatistiky, tak urob podrobnú analýzu MP4-23 vs F2008...tá mi akosi chýba...
aljak63 Zverejnené 3. November, 2008 Zverejnené 3. November, 2008 No a na vyziadanie stats: Ferrari F2008 vs McLaren MP4-23 (aj ked neviem co si tym chcel vlastne dokazat) :lol: Body: Ferrari vs McLaren - 172 :151Vitazstva: Ferrari vs McLaren - 8 : 6Pole-Positions: Ferrari vs McLaren - 8 : 8Najrychlejsie kola: Ferrari vs McLaren - 13 : 3Podia: Ferrari vs McLaren - 19 : 13Start z 1.radu: Ferrari vs McLaren - 16: 13Kola vo vedeni: Ferrari vs McLaren - 544 : 338Km vo vedeni: Ferrari vs McLaren - 2702 : 1567Priemerna startovacia pozicia: Ferrari vs McLaren - 3,7 : 4,1
tiborco Zverejnené 3. November, 2008 Autor Zverejnené 3. November, 2008 Myslel som nie zas takúto podobnú štatistiku, ale urob podrobnú analýzu v zlepšovaní časoch, počtu významných modifikácií a pod...ale je zrejmé, že to by už bolo asi moc aj na teba... :lol: no skrátka nepochopil si, čo som nanačoval... Okrem toho, táto štatistika ukázala na jednej strane, že je naklonená k Ferrari, na druhej strane taký tím ako Ferrari sa dopustil tak bizarných chýb, keď vychádzame z toho, čo sa dialo v rôznych GP... Off: Proste stále nevieš predýchať včerajšok/čo ale na jednej strane chápem/ a tak sa snažíš prinášať všetko čo najviac "šokojúce" a len zbytočne si nad tým len lámeš hlavu...
Odporúčané príspevky