aljak63 Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 Myslis jeho sebavedomie hraniciace s namyslenostou? :) no ano, musim suhlasit. Jazdec ktory sam seba vynasa do nebies slavy a dokonalosti? Jazdec ktory v tristvrte sezony dava suhlas na vydanie autobiografie (hoci jazdi 1.sezonu) a dava suhlas aj na to aby tam napisali o buducnosti - a to take veci ze presne na GP Chiny sa stane majstrom sveta? No esteze sa ta predpoved nevyplnila a ja som sa mohol poriadne zasmiat na autobiografii s fantasy vlozkou :) No tak tomu sa vravi fakt sebavedomie, ale bohuzial nie zdrave sebavedomie, ale az chore, nemyslis? :lol:
tiborco Zverejnené 29. September, 2008 Autor Zverejnené 29. September, 2008 Na jeho sebavedomí nevidím nič choré a dobre vieš že autobiografie si nepýšu sami známe osobnosti, i keď dávajú naň súhlas...len tak btw...ale fakt s tým jeho sebavedomím máš a niektorí majú asi komplexy, pretože Lewis je v tomto skvelo naledení a nespráva sa arogatne, je väčšinou usmievavý a rád s nimi novinári spolupracujú...no ale darmo tu budem presviedčať, toho kto nepozná rozdiely medzi silnou sebavedomosťou a aroganciou...čo je na tom zlé, že vyhlasuje, že patrí medzi špičku? že veľmi rýchlo sa snaží a vie poučiť s problémov...že je ukecaný,hmm? minulý rok bol trochu skôr zasnívaný, ale on ak nováčik mal excelentné výhliadky na titul, tak potom sa mu nečudujem...áno a dostal tých pár faciek v motorizme a bol pod enormnou kritikou britských médií, ale nepoložil sa a to zneho robí ešte odolnejšieho a sám isto vie, že ich potrieb :lol: ...a taktiež strategicky je na svoj vek veľmi vyspelý...a ver mi, že aj nás v spoločnosti školil s hodou okolností jeden 23 ročný chlap, ktorý mal tiež sebavedomia na rozdávanie, rozprával veľa o sebe a shrdosťou a veru, že sa snažím si zneho zobrať príklad...a nielen ja... :)
pink Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 "a bol pod enormnou kritikou britských médií, ale nepoložil sa" mas vobec predstavu akeho boha z neho robia britske media? pri prvej velkej cene uz bol majster sveta v britanii. krmia ho tym cely cas, necudujem sa, ze ma sebavedomia za tri vitazne sezony. nejde nam, ked bol kimi v mclarene sa vsetko babralo, teraz im to ide, nam nie... inak ma singapur nicim neoslovil, myslim trat a cely cirkus okolo.
tiborco Zverejnené 30. September, 2008 Autor Zverejnené 30. September, 2008 A čo je s britskými médiami mám robiť? viem zhruba ako sú, ale to nie Lewis písal o sebe články...a ako som už aj spomínal bol aj pod paľbou kritiky britských médií hlavne na začiatku sezóny, vtedy sa správili k nemu úplne opačne...a aj v Taliansku je to podobné, čo sa týka médií vs Ferrari...médiá mojú silnú moc.
aljak63 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 Suhlasim! Media maju obrovsku moc, ale zase nemaju pravo napisat citacie ak to niekto ani nepovedal. Cize tie vyroky ako po kvalifikacii na GP Canady, co Lewis vypustal si media asi nevymyslali. A ta kvalifikacia bola len priklad, lebo tych pripadov kde sam seba Hamilton vynasal do dokonalosti, tak tych pripadov bolo pomerne vela. Nemozem si pomoct ale musim to napisat: Hamitlonove vyroky mi dost pripominaju vyroky Rossiho v MotoGP! :lol: a co sa tyka tej autobiografie. je jasne ze si ju nepisal sam (ved to skoro nikto), ale kazdy o kom je autobiografia pisana dostane vytlacok pred vydanim a musi ho schvalit, takze Lewiskovi vobec nevadilo ze tam je v zavere fantasy vlozka o tom ako vyhra titul ... ale aspon som sa dobre zasmial na tom :)
tiborco Zverejnené 30. September, 2008 Autor Zverejnené 30. September, 2008 Ach jaj, niekto nevie rozlíšiť rozdiel medzi tým čo o niekom napíšu, čo niekto povie, o čo prekrútia...jo a navyše Lewis nehovoril o tom, že je priam dokonalý...keď už chceme fakty upresniť...jaj no comment :lol:
Tom182 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 pozrel som si kusok z Gp belgicko..skoda ze hamiltona posunuli kvoli tej debilnej penalizacii..mal to vyhrat a kvoli takejto debilite mu zobrali vitazstvo :lol:
tiborco Zverejnené 30. September, 2008 Autor Zverejnené 30. September, 2008 Tak áno, bohužial...ale ako vidíš som to dosť prežíval...a spolu s mnohými fanúšikmi som na nete aj petíciu spísal proti rozhodnutiu FIA...ale čo narobíme, raz už tak je :lol: Najbližšie preteky sú vo Fuji, keby boli podobné podmienky ako minulý rok/čiže upršané pretekey, alebo aspoň čiastočný dážď/ tak by som nebol proti, Lewisovi také podmienky parádne sadnú...na daždi je tiež fantastický, niet o tom pochýb :) ...ale aj v prípade suchých pretekov verím vo víťazstvo Mclarenu, i keď veľa bud záležať na teplotách a pod...ďalej už poznáte :)
aljak63 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 no ale Tom si este donedavna myslel ze Lewis dostal penalty za to ze po predbehnuti Kimi o Hamiltona trochu obtrel predne kridlo :lol: som mu to ukazal na videu a vobec to nepochopil za co vlastne dostal penalty, a ze sekol sikanu povedal ze to je v pohode ... no proste odbronik hh
Tom182 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 nieje dolezite co som videl ja..ale to ze Hamiltonovi ukradli vitazstvo!! chapes? :lol:
aljak63 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 nechapem :lol: ... videl som to video uz vela krat, ale napokon predsa len musim uznat ze ten trest si zasluzil! Proste ziskal vyhodu tym prejazdom napriec sikany - je to tak! Ale nazory sa iste nikdy nestretnu niekde
tiborco Zverejnené 30. September, 2008 Autor Zverejnené 30. September, 2008 No dobre, ale v tomto fakte má Tom pravdu - Lewisovi víťazstvo neopodstatnene zobrali a Lewis konal na základe pravidiel, po reznutí šikany pustil Kimiho....no ale už som o tom dosť popísal... aljak - nejak z týždňa na týždeň meníš názor...je mi jasné, že ty sa tešíš, že Lewis potrestali, to priam sicčí z teba...ale raz tvrdíš, že ten trest bol absolútne zaslúžený, potom, že to bolo predsa len tvrdé, potom si uverjnil dobrý článok z formule.cz, ktorá v podstate vlastne aj obhajovala oprávnene Lewisa a teraz zas tvrdíš s výkričníkmi, že si to zaslúžil.... :lol:
aljak63 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 Ano Ano zmenil som nazor na zaklade toho ze som to videl aj z viacerych pohladov, dokonca zhora co som predtym ani nevidel a tam je vidiet ze ziskal proste vyhodu, ktoru neopravnene vyuzil na predbehnutie dovtedy famozneho Kimiho!
Tom182 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 ale si to aljakovi pekne natrel :lol: to on zvykne kecat najma ked o F1 vie pramalo :) sam ho musim sem tam priucit lebo je to s nim katastrofa :) absolutne suhlasim s tiborcom..Lewisovi neopodstatnene zobrali vitazstvo!
tiborco Zverejnené 30. September, 2008 Autor Zverejnené 30. September, 2008 To sú keci, väčšina odborníkov je tiež ako som stihol už podotknúť na Lewisovej strane, navyše koľko podobných manévrov už bolo, koľko takých manévrov bolo kde jazdec po skrátení šikany si veselo celé kolo alebo dlhšiu dobu ignoroval fakt, že získal výhodu...a nič...ale Lewis konal najlepšie ako mohol a až po pustení Kimiho predbiehal...nikde nie je napísané v ktorej zákrute máš právo útočiť...závodník má právo znova útočiť ihneď ako si splnil svoju povinnost...o tom je závodenie...jo a keď sa trestajú takéto záležitosti, tak rovno by mohlo vyložiť tabulku "zákaz predbiehania" :lol: Tom - díky :) nedá mi nereagovať na podobné príspevky :)
pink Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 chlapci, mozete sa tu dotahovat, kolko chcete, myslim, ze su ini ludia na to, aby posudili, ci hamilton trest mal dostat... tiborco - hamilton je uz druhu sezonu pre britske media pan boh. "A čo je s britskými médiami mám robiť?" mas pocit, ze som od teba nieco chcela? nechcela, iba komentujem skutocny stav, oponujem ti, vynasaju ho do neba druhy rok, tak sa chudatko nemal z coho polozit... akurat mu rastie hrebienok, prave pre silu medii. ja poviem tak - chlapec ma iste kvality, nepochybne a tiez je nepochybne, ze sa nam nedari...
tiborco Zverejnené 30. September, 2008 Autor Zverejnené 30. September, 2008 Tí ľudia, čo dali Lewisovi dodatočný trest je banda ametérov bez plného úväzku a v motoršporte nemajú čo hladať, sotva sa predtým angažovali... iborco - hamilton je uz druhu sezonu pre britske media pan boh. "A čo je s britskými médiami mám robiť?" mas pocit, ze som od teba nieco chcela? nechcela, iba komentujem skutocny stav, oponujem ti, vynasaju ho do neba druhy rok, tak sa chudatko nemal z coho polozit... akurat mu rastie hrebienok, prave pre silu medii. Ak sleduješ pozornejšie dianie, tak opakujem - to isté robia talianské média s Ferrari - teraz je Kimi pod enormnou kritikou, no minulý rok bol poloboh, podobne to je aj Felipeho...a britské média skutočne nešetrili aj kritikou na Lewisa, už len nad tým sa pohoršovali, že sa odsťahoval do Švajčiarsku...ale keď sa mu darí, tak je logické, že ho vynášajú do nebies...a to je podobné snáď u väčšiny národov...takže neviem fakt prečo to riešiť...
aljak63 Zverejnené 1. Október, 2008 Zverejnené 1. Október, 2008 ale keď sa mu darí, tak je logické, že ho vynášajú do nebies...a to je podobné snáď u väčšiny národov...takže neviem fakt prečo to riešiť... ale tu je problem ten ze on aj sam seba vynasa do nebies :lol: to ze to robia media tak to mi je uplne jasne ze to tak je (vid SK hokej - OH 2002 - totalna kritika a vysmech, po MS 2002 - vynasanie do nebies a same superlativy)! ... takze to ako to opisuju media tak za to jazdci ani teamy ani nikto nemoze! ALE ak sam o sebe niekto vyhlasuje take debilne kecy o tom ako je najlepsi a pod. - tak to je na uvazenie!
tiborco Zverejnené 1. Október, 2008 Autor Zverejnené 1. Október, 2008 Nevynáša sa do nebies...no ale darmo ti to vysvtelím, že on prezentuje svoje sebavedomie a je si vedomý svojich kvalít...a myslím si, že na tom absolútne nie je nič zlé, skôr naopak, obdivujem ho za to :lol: No jo ale niektorí sa nemajú čoho chytiť...no čo už...
Tom182 Zverejnené 1. Október, 2008 Zverejnené 1. Október, 2008 tak tak tiborco niektori su prilis zaslepeny cervenou farbou :lol: a hladaju na Lewisovi kadzu chybu :)
tiborco Zverejnené 3. Október, 2008 Autor Zverejnené 3. Október, 2008 Mám tu jeden "odkaz" pre F1 fans http://www.ingf1racingmagazinefansurvey.com/default.aspx Je to vlastne podrobná anketa o F1, tentoraz v spolupráci ING a F1 Racingu - je to množstvo otázok týkajúcich sa ohľadne športu, spokojnosti, hodnotenia a pod...je to dosť dlhé, no zároveň aj detailné a oplatí sa to vyplniť, už len preto, že sme fanúšikovia F1 a dať tak najavo svoj názor :lol: I keď FIA, ani štvrtinu toho čo zaujíma dívaka, neberie do úvahy, mám taký pocit... Inak čo sa zákulisia týka, tak Williams potvrdil Rosberga aj Nakajimu na budúci rok...
aljak63 Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 No zapojil som sa do prieskumu, no a som zvedavy ci prosby fanusikov F1 budu vyslysane, ale silne o tom pochybujem ze ich vobec zaujima co by fanusikov potesilo ... takze zmenu na zaklade tejto ankety neocakavam! No ale mozno nas FIA prekvapi :lol: no a vsimol som si aj tu info o jazdeckej dvojici Williamsu! Nica chapem ze si chcu nechat, ale naco si nechali este aj Nakajimu? Samozrejme ze ma svoje kvality (a je to asi najschopnejsi japonsky jazdec sucasnosti), ale iste existovali aj lepsie alternativy! Hoci dat sancu aj Nicovi Hulkenbergovi! Ale ten je este mladucky a ma karieru pred sebou, a najprv si asi odjazdi sezonu v GP2, sucasne jazdi v F3 Euroserii, kde 4 zavody pred koncom sezony vedie s 24 bodovym nadskokom, a vyzera to tak ze sa stane majstrom sveta! No uvidiiime!
tiborco Zverejnené 4. Október, 2008 Autor Zverejnené 4. Október, 2008 Nakajima má podpory Toyoty a Williams odoberá od Totyoty motory...takže ho potrebujú :lol: ...ale kvalitné výkony podávať vie - áno je to v tej japonskej mentalite, že pôsobí premotivovaným dojmom, to je pravda...no a ešte má veľmi kolísavé výkony, ale aj FW30 nie je i napriek dvom pódiam podarený stroj....na Renault, Toytoy, aj RBR a STR väčšinou stráca....o tom snáď ale nemusím podrobne rozpisovať :)
tiborco Zverejnené 6. Október, 2008 Autor Zverejnené 6. Október, 2008 Tak sa nám rozlúštila ďalšia tajnička - Kubica a Heidfeld ostáva v BMW-Sauber aj budúci rok, v prípade Roberta o tom nebolo už dlhšiu dobu pochýb, no v prípade Nicka bolo...takže je to trochu prekvapujúce, že Nick zostáva v tíme aj budúci rok, na druhej strane podáva solídne výkony a i keď za Robertom zaostáva a to surovo najmä v kavlifikácii, predsa len možno v BMW uvažujú, že je spoľahlivou dvojkou...no uvidíme ako bude Nick stačiť budúci rok Roberotvi, ale myslím, že to bude podobné ako tento rok a nie je vylúčené, že rozdiel sa viac prehlbí...no jo, a takto odpadáva možnosť, že Fernando sa pripojí k BMW na budúci rok - reálne to vyzerá, že ostane v Renaulte, alebo prípadne prestúpi k Honde... http://www.autosport.com/news/report.php/id/71185
tiborco Zverejnené 7. Október, 2008 Autor Zverejnené 7. Október, 2008 Žial dozvedel som sa jednu nie veľmi príjemnú informáciu - od budúceho roka sa nebude v Montreale jazdiť a ani v Canande, takže v North America/čo je obrovská chyba podľa mňa/ nebudú budúcú sezónu aboslútne žiadne preteky :lol: No proste ja z toho žasnem, ale tak to už raz chodí... http://www.autosport.com/news/report.php/id/71205 btw. Ferrari sa od Fuji vráti k "lollipopman"... :)
Odporúčané príspevky