tiborco Zverejnené 7. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 7. Apríl, 2008 Súhlasím s bopsappom...ten, ktorý nabúra zozadu do druhého nie je automaticky vinný...že ten predný za to nikdy nemôže je totálny nezmysel...ale to si asi vtedy v autoškole chýbal...toľko k tomu :lol:
weirdo Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 v praxi to tak funguje :) radsej si pozri to video, je na nom jasne vidiet, ze Hamik mal vsetok priestor sveta, len asi zabudol, ze Ferdo uz ma pomalsie auto .. no ty si asi bol v tej chvili na wc .. tolko k tomu :lol:
moltom Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 tiborco zavrel ho na rovinke? Nevsimol som si Ferdo nejako vyrazne zmenil smer... a o zatvoreni sa da snad hovorit pri prejazde zakrutami na rovinke ho mohol blokovat, ale to Ferdo nespravil. Preco sa za kazdu cenu snazis LEwisa obhajit? Ved si chybu priznal uz aj on sam...tak by si to mohol aj ty akceptovat. Teraz vsak vyplavali na povrch dalsie informacie, ktore mozno omilostia Lewisa - aspon trochu. Podla Whitmarsa napovedala Lewisova telemetria ze sa mu par sekund pred narazom v podstate zlomilo predne kridlo - neviem ci je na tych zaberoch nieco take vidno. Tiez potom dodal, ze je to nepravdepodobne, lebo nic take sa zatial nestalo, Lewis vsak vraj jemne kolidoval s Ferdom uz aj kolo predtym a mohol ho poskodit. Dalsi ludia ziadaju odstupenie Mosleyho...ja som len zvedavy ze kto za tym celym stoji, lebo Maxa musel dakto dlho spehovat a potom cele to tajne nahravanie a medializaciu naplanovat...
tiborco Zverejnené 8. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2008 Okay, priznavám po opätovnom pozrení videa, že to nebolo ostré...ale ani som nikdy nenapísal, že to bola jasná Fernandova chyba aby bolo jasné...bol evidentný rozdiel rýchlosti, preto človeku sa to môže zdať takto...ale teraz je to už jedno :lol: K Maxovi neviem čo mám doddať, diskutovalo sa o tom dosť...proste sadomasochizmus s nacistickými prvkami je opovrhnutia hodné...človek v takejto funkcii by mal byť bezúhonný.
moltom Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Suhlasim s tou bezuhonnostou...napriklad u mna by bol absolutne nevyhovujucim sefom tymu F1 clovek, pod ktoreho vedenim sa tym dostal k tajnym datam cudzieho teamu a nesiel hned za FIA, ale najpr zatlkal (= klamal) a potom sa priznal....clovek vo funkcii co sa dopusti niecoho takeho (resp. dovoli aby sa to stalo pod jeho vedenim) by mal okamzite odstupit... nie je tak Tiborco? Je to opovrhnutiahodne. Theisen sa dusuje, ze budu bojovat o sampionat spolu s Ferrari a Larenom. Ja si to nemyslim. Myslim skor ze v Europe naberie McLrn druhy dych, Ferrari tiez pojde dopredu, ale BMW ostane trochu pozadu. Tot moj nazor...
Tom182 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 jaaj nechapem co vobec ludia riesia Maxa...hra sa vo svojom sukromi..tam si predsa moze robit co chce..tak o com to je..
aljak63 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Ah no, ten Alonso je ale hajzlik - takto znicit miminu Hamiltonovi GP! :) Preboha, ked uz Hamilton si sam priznal vinu, a alonsova telemetria dokazala ze brzdy sa ani nedotkol tak co sa tu este riesi? Ani prudky pohyb to nebol, proste Hamilton bol chamtivy (ako vzdy) no a tak mu treba - aspon sa pouci (mozno)! :lol: Co sa tyka Maxa ... uz to neriesim, je to jeho sukromie a po tom mna nic... pokial nepobehuje v nacistickej uniforme pocas GP tak ma to v podstate netrapi! :)
tomassi Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 O tej Maxovej kauze som počul len niečo, ale čo je to za argument,že nikoho nemá zaujímať čo robí vo svojom súkromíšak to je hlavný predstaviteľ - hlava svetového motošportu a z toho jasne vyplýva, že sa má správať reprezentatívne aj vo svojom súkromí čo by ste povedali, keby takéto video bolo zverejnené,no miesto Max-a, by tam bol Ivan Gašparovič
bobsapp Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Gašparovič, spolu s Robkom F :lol: Mosley stratil svoj kredit. Z jeho súkromnej veci sa stala vec verejná. Čudujem sa mu že sa tak drží.
moltom Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Plne suhlasim s tym, ze clovek v Maxovej pozicii by mal byt v ociach motoristickej verejnosti "cisty" aj v moralnom zmysle... Na druhej strane vsak plne suhlasim s tym, ze je uplne len a len jeho vec co si robi vo svojom sukromi, pokial to neovplyvnuje jeho pracu... Kto to teda podrbal? Zasrane bulvarne media!!! Mali by ich zakazat...
aljak63 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 A koho navrhujete v pripade ze Max naozaj poda demisiu na to aby prevzal post prezidenta FIA? Mna napada naozaj len jedno jedine meno... Damon Hill :lol:
tiborco Zverejnené 8. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2008 Ah no, ten Alonso je ale hajzlik - takto znicit miminu Hamiltonovi GP! :lol: Nič som také nenapísal, čítaj pozornejšie moje príspevky...a s tým "miminom" už prestaň, už je dávno dospelý - má 23 :) ...a s tou chamtivosťou - osobne ho poznáš?"To je strašné, že je sebavedomý, dravý a že si z F1 zarába tak veľa" :) Čo sa týka Maxa absolútne súhlasím s tomassim...ako sakra stále môžete argumentovať, že to je jeho vec?hmm?...aj keby bol pedofil aj to je jeho súkromná vec? Vo svete to tak chodí, že človek po taktomto škandále by mal odstúpiť
aljak63 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 To nebola reakcia az tak na teba... bolo to myslene vo vseobecnosti ze ked nieco spravi Hamilton tak nikdy za to nemoze... :lol: A chamtivost nebola myslena ohladom penazi, ale ohladom jazdy! Ze pokial neni prvy tak chce ist dopredu nech to stoji co to stoji! A dostava sa potom do situacii presne ako cez weekend... Takze dost nema odhad ze na co ma a na co nie! Vo vseobecnosti sa to da nazvat ako novacikovska nerozvaznost :) :)
tiborco Zverejnené 8. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2008 Aljak to je zhruba to isté - je to bojovník a neviem čo je na tom zlé, keď sa dravo derie dopredu - okrem toho vyslovene neférové konania na trati si od neho ešte nevidel a nikto nikdy nepovedal, že za nič nemohol a je nevinný... :) Ináč Lewisova krídlo sa už v prvom kole poškodilo, teda horná časť...http://www.autosport.com/news/report.php/id/66487 http://www.youtube.com/watch?v=_pgxRS28hmA Tak kuknite si to kým to FOM nezmaže :lol: :)
Tom182 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 debilina..som niekde vo vysokej pozicii tak aj doma budem behat s naskrobenym ksichtom a nebudem robit co chcem...jasne clovek ma byt reprezentativny..ale co si robi doma v sukromi je jeho..cisto jeho vec..a myslim ze toto nejako vyrazne jeho pracu neovplyvnuje...nepoviem keby snupal kokain a chodil nadrbany na nejake zasadnutia..ale toto je jeho vec..presne ako povedal moltom..dobrbali to zasrane bulvarne media..toto uz je brutalne off topic..ale neda mi...to sa ako moze nieco taketo prirovnavat k pedofilii? :lol:
tiborco Zverejnené 8. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2008 Čo má sadomasochizmus spoločné s pedofííliou? že to patrí medzi sexuálne úchylky...toľko... asi...a tie nacistické odevy, aj to je v pohode?Už tá jeho pochybná minulosť nesvedčí o jeho zdravom zmýšlaní...Ja viem, že bulvár je hnusný a ani ja nemusím všeliaké trapošenie a prenalsledovanie...ale prebohaha, v akej pozícii je Max? a keď sa aj verejne priznal k sadomasochizmu?...
Tom182 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 sexualnych uchyliek je v dnesom svete uz minimalne tisic..nemozu sa vsetky hadzat do jedneho vreca...priznal sa ze to ma rad..preboha ved nepovedal "vcera som na namesti zastrelil piatich ludia a kurevsky sa mi to pacilo"...nazi uniforma..to ze ju ma na sebe ho nerobi nackom...to ako by som sa ja prechadzal niekde s kalasnikovom alebo niecim..hned som vrah..mne ide len o to ze zachvilu to bude vyzerat asi tak...ze si nikdo nebude moct robit co chce..lebo niekomu sa to co robi nebude pacit :lol:
tiborco Zverejnené 8. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2008 Preboha, ale on je reprezentant významnej organizácie...a sám dobre vie, že si musí dávať pzor na takéto záležitosti...toto nebolo obyčajné prichytenie s prostitútkou...ale aj to bybol škandál na takého vysoko postaveného človeka... ale rovno sadomasochizmus?...sloboda súkromia áno, ale niektorí si evidentne mýlia demokraciu s anarchiou...a ako sa ti to môže zdať v poriadku, že bol v nazi uniforme?však keby som ja niekoho uvidel zo známych v takej uniforme, tak by som pochyboval o jeho normálnom zmýšlaní...pre niekoho je zločin iba vtedy, keď človek zabíja?
Tom182 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 v sukromi si mozem robit co JA chcem..nie co mi niekto INY povie..co ja chcem ak tym nikoho neobmedzujem, neohrozujem..nie zlocin nieje len ked clovek zabije..ale pretracanie sa v uniforme za to nepovazuje...najhorsie ze bola nazi.ak by bola nejaka hnusna sovietska s hviezdou..asi by to az tolko rozruchu nevyvolalo..a pritom to bolo este vacsie svinstvo toto je moj posledny prispevok k tomuto...nechcem tu nicit temu F1
tiborco Zverejnené 8. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2008 Ešte offt opic:Toto povedz aj obetiam Holokaustu, určite budú nadšený...viac argumentovať nebudem, dal som tu toho dosť... Čo si myslíte o forme BMW-Sauber?Bude z toho ozoj trojsúboj medzi Mclaren-om, Ferrari a BMW- Sauber?Teraz keď sa to rozprúdi v Európe, tak to bude jasnejšie, osobne si myslím, že BMW už môže vyhrať tento rok...ale či bude stačiť na boj o titul...no uvidíme, ale o tom ešte pochybujem...a za nami sú len 3 preteky...ja len dúfam, že Mclaren ešte má dosť rezerv...a bude schopní byť na úrovni Ferrari, či na vyššej :lol:
aljak63 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Myslim ze BMW ma skvelu fazonu a budu sice velkym konkurentom Ferrari a Mclarenu, ale zaroven nie az takym vaznym konkurentom v boji o titul... ich vybornou strankou je spolahlivost (dokonca mohli byt na tom este lepsie nebyt Nakajimovej blbosti v Melbourne)! Ale su naozaj skveli - obom sedi zrusenie trakcie (najma Robertovi). Uvidime teda ake to bude na europskej pode - sezona je nazaciatku ale 3 GP nam uz naznacili ako sa bude asi sezona vyvijat.
moltom Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Mosley nijako nepropagoval nacizmus ani ziadne podobne ideologie. Podla jeho tvrdeni to boli fetish uniformy a nie nacisticke. Kazdopadne je to len a len jeho problem. Stale si mi neodpovedal na otazku Tiborco - ked si myslis ze by mal hnusny zvrhlik Mosley odstupit, myslis ze je to ok ak klamar a podvodik (tomu to dokazali aj na sude) Dennis ostane sefom McLarenu? Nemal by aj on tisko odist a nerobit hanbu tymu a celemu moto sportu...clovek v takom vyznamnom postaveni... BMW nebude tretou silou. Priklanam sa tu k Dennisovi - prve tri VC su atypicke a poznacili ich problemy najprv Ferrari a potom Mclarenu, z ktorych BMW tazilo...to sa uz nebude opakovat a Europske okruhy su ine, BMW bude viac stracat. BTW vsimol si niekto, ze v boxoch Ferrari nie je pocas vymen klasicky Lollipop man, ten s tym lizatkom, nahradil ho elektronicky ukazovatel, co tam visi v lufte pred pilotom. Som zvedavy ci sa to osvedci, ale asi ano, lebo ty chlapici robili casto chyby, co sa stroju stat nemoze...dufam ze niekde sa dozviem ako ta vecicka funguje. Aj som daco nasiel, dokonca aj videjko, ale nemozem sem vlozit link na tu stranku, ze vraj admin zakazal :lol:
tiborco Zverejnené 8. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2008 Okay, tak s tým Ronom Denisom :lol: :Myslím si svoje o tej špionážnej afére asi vieš čo, asi je už o tom zbytočné diskutovať...každopádne si myslím, že kauza Max Mosley a špionáž nemôžeš porovnávať...Denis žiadny podvodník nie je !...išlo tam o politiku namierený proti Mclaren-u, takých afér by mohli byť milióny, ale Max a spol robili väčšinou anti Mclaren kampaň...Rona Denisa veľmi uznávam, ale keď chceš počuť tak je pravda, že by na tomto poste Mclaren potreboval zmenu(aj na základe vzťahu Alonso-Hamilton)...dlho sa špekukuje, že Martin Whitmarsh bude šéf tímu a aj by možno došlo k voľnejšej atmosfére v Mclaren-e...ale hovorím, tieto záležitosti nemôžeš porovnávať...
moltom Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Tiborco si robis srandu ne? Pises: ...išlo tam o politiku namierený proti Mclaren-u V pripade maxa ide o politiku namierenu voci nemu...to muselo dat vela namahy vynuchat co robi, kde zorganizovat cele to tajne nahravanie atd...niekto mu siel po krku V tejto chvili je vsak pre mna vecsi podvodnik Dennis - jeho vinu uznal sud, zatial co Mosley ziaden sud nemal a nemal ani priestor sa obhajit pred tou bulvarnou spinou.
tiborco Zverejnené 9. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 9. Apríl, 2008 A aký súd? FIA? Akurát ten na čele s Maxom Mosleym... :lol:
Odporúčané príspevky