Tom182 Zverejnené 27. Máj, 2008 Zverejnené 27. Máj, 2008 super tento tyzden dve spravene skusky :lol: v pondelok anticka mytologia za B..a dnes A z Blizkeho Vychodu..no konecne v mojom blbom indexe svieti prve A za tento semester :)
Sniper Zverejnené 28. Máj, 2008 Autor Zverejnené 28. Máj, 2008 Skúšku z Regionálnej politiky som trochu dovrzal, vôbec mi nesadla druhá otázka, takže dnes rýchlo skompletizujem seminárku z angliny, dorobím poznámky z Empirického výskumu a idem sa učiť na opravný termín :lol: Do riti.
cizy Zverejnené 28. Máj, 2008 Zverejnené 28. Máj, 2008 ja cakam uz skoro tyzden na vysledky dvoch skusok, tak snad to dobre dopadne a budem mat havaj
Ignatius Zverejnené 28. Máj, 2008 Zverejnené 28. Máj, 2008 Siete za mnou, ak rátam dobre, tak krásne C to bude, ak by sa stal zázrak a za veci vypracované na papier by bolo plných 10 bodov, tak aj B... :lol: Na to, že som vlastnou vinou ešte jednu celkom dosť bodovo ohodnotenú otázku domrvil, mi to absolútne stačí :) Edit: Tak z maticových mi pred pár minútami pribudla do systému známka, a ono A! Som nečakal, ale desne poteší :)
Sniper Zverejnené 28. Máj, 2008 Autor Zverejnené 28. Máj, 2008 To máš dobre ty aspoň tušíš čo budeš mať :lol: ale náš profák čo nás skúšal z Regionálnej politiky známkuje ako sa mu zapáči, jednému fukne A, druhému čo má len jednu vetu inak fukne Fx... človek nikdy pri ňom nevie čo bude :)
Godefroy Zverejnené 28. Máj, 2008 Zverejnené 28. Máj, 2008 No ja som konečne v polovici skúšok...tempo sa zľahčilo, priestor medzi skúškami zväčšil..dáva to pocit chvíľkovej slobody, no najväčšia búrka ma ešte len čaká...už sa neviem dočkat konečného voľna, dočerta so skúškami!(School`s out for summer!)
arwiel Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 vrámci čakania na výsledok utorkovej skúšky som sa išla zapísať na druhý opravný z Lexikológie, ktorú som dnes zas dokašľala... :lol: okrem týchto dvoch mám už len jednu...
Nokia Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 no dnes 13.30 ma caka druha skuska...este som to nevidel, tak ale opisem to snad :lol:
Sniper Zverejnené 29. Máj, 2008 Autor Zverejnené 29. Máj, 2008 Z Regionálnej politiky nakoniec E :lol: síce z tohto predmetu som si veril, ale len dovtedy pokým som neuvidel otázky čo nám zadal. Takže E beriem :)
Nokia Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 no takze krasne Acko dnes, uz len tri skusky :lol:
arwiel Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 Slovenská literatúra prvej polovice 19.storočia - E
cizy Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 aaaa Informacne Systemy, ktore som prenasal z prvaku za C
Darkman Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 Matematicka Analyza 2 za B. Juhuuuuu. Bc Darkman!!!! :) :) :lol:
Nokia Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 a statnice nic? to mate Bc. len tak? kua vidno ze FIITka vysla z FEI...tam to je to iste, ziadne potrapenie studentov pred titulom :lol:gratulujem :)
Sniper Zverejnené 30. Máj, 2008 Autor Zverejnené 30. Máj, 2008 To má Darkman dobrú školu, ja keď som počul čo nás kvôli Bc. čaká tak som si to chcel ďalej aj rozmyslieť. Ja ešte jednu skúšku + test z angliny a tiež mám havaj.
Darkman Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 hh, to si myslite :lol:Vydrzat na Fiit do tretieho rocnika da dost zabrat. Tych potrapeni je tam celkom dost :)U nas sa statnice = obhajoba bakalarky, a to je fakt ze to clovek nemoze len-tak odflaknut. Toto vsetko som si ja odrobil minuly rok, jedine co som v tretiaku nespravil boli Algebry a Grafy, kde mi chybalo 5bodov a profak ma bez milosti poslal do 4rocnika. Aj ked som mal vsetko ostatne hotove a bakalarku obhajenu za B :)Takze som si ten predmet radsej vymenil.
Ignatius Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 Ako píše Darkman, na našej škole je to o nervy, poznám človeka, čo to po dvoch ročníkoch vzdal a šiel inde... A normálne štátnice, aké myslíte, sú na inžinierskom (Daekin sa akúrát drví, takže by vedel rozprávať... :lol: )
Sniper Zverejnené 2. Jún, 2008 Autor Zverejnené 2. Jún, 2008 Ja mám 14.6. poslednú skúšku (nerátam test z angliny, to bude zápočet) z Empirického výskumu, bože také blbosti, však tým definíciam ani nechápem :lol: toto bude na dlhé lakte.
Ignatius Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 Tak Princípy softvérového inžinierstva za mnou, spravené je určite, otázkou je ako... Ale mám vcelku fajn pocit, ono dosť pomohlo psychike, že stačilo mi len 9 bodov, aby som spravil :lol:
Nokia Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 ochrana a bezpecnost informacnych systemov je za mnou, uspesne za A :lol: a to som sa ani ucit nemusel, vsak ked som si to prelistoval, tak pozeram ze vsetko by som mal vediet obkecat :)
Sniper Zverejnené 3. Jún, 2008 Autor Zverejnené 3. Jún, 2008 Mne učka poslala mail že seminárku z angliny mi uznala, takže ešte bude asi test a potom zápočet.
tomassi Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 Ja už mám tiež všetkotakže si idem užívať života :lol:
Tom182 Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 tak vcera sa mi celkom zadarilo...mal som mat dve skusky vcera a jednu este dnes poobede..no nakoniec sa ucitelka spytala ci si da niekto po tych dvoch este jednu..skvela prilezitost ako mat pokoj, hned som ju vyuzil..a vecer o osmej odchadzal s tromi A v indexe :lol::lol:
alfi Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 Moja staršia dcéra má atestáciu na prednášanie v angline, aj prax. Mladšia je na štúdiách o anglistike a amarikanistike - novom odbore na KE VŠ a včera zložila poslednú skúšku 2 ročníka, takže som zasa potešený. Za mojich čas moje štúdium angliny bolo hodnotené ako čin proti režimu, a aj tak som súkromne študoval. Počítače bez angliny sa nedajú.
Sniper Zverejnené 6. Jún, 2008 Autor Zverejnené 6. Jún, 2008 Juchú zápočet z angliny mám v suchu :lol:Už len ten Empirický výskum či čo to je a bude havaj.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz