Sniper Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Keďže som si už dávnejšie všimol že v jednej téme keď sa vytešujete keď spravíte skúšky a v druhej nadávate keď nespravíte, a zakaždým sa spustí okolo toho diskusia, tak všetky príspevky o skúškach a zápočtoch smerujte do tejto témy. :lol: :)
Nokia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 juch juch :lol:v sobotu skuska, v pondelok dvojskuska, to bude zabava, aby som sa pomalicky pustil aj do pripravy :)ale ak ich spravim, tak tento semester bude hned v tej lepsej polovici :)
cizy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 fuuuuu no ja som dnes nespravil z predmetu ktory opakujem.... v utorok mam opravu a este mam v utorok dalsiu skusku z dost tazkeho predmetu ale nato sa asi vyserem a budem dufat ze da este druhy termin + v pondelok mam este jeden opravak zacina sa to nejak rucat
Sniper Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ja som sa dnes premohol a prvý krát som si prečítal čo bude na skúške. Zajtra si dám repete.
Nokia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 prosim ludia neblbnite tolko kvoli tym skuskamto chce klud a pokojnu chladnu hlavu :lol:
phersu Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Tento týždeň tri skušky prebehli všetky za FX sa mi zadarilo :lol:
Nokia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no dnes som si uz na sobotnu skusku vytlacil nejake materialy, dufam ze sa zajtra do toho stihnem kuknut :lol:
Sniper Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 phersu :lol: Ja som si zistil čo bolo na skúške z teórie politiky, snáď mi to pomôže :)
cizy Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 vcera som sa ucil od siestej az do pol jedenastej s hodinovou prestavkou a dnes zatim od 9 do 11 ale idem si teraz asi kupit cele balenie speed8 aby som mal na kazdy den + si budem to ginkgo davat a este si aj pustam brainwave generator musim spravit tu skusku dpc
cizy Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Kniznicno-informacne zdroje a fondy 1: Primarne zdroje a fondy A
doll Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 o tyzden mam skusku z personalneho managementu, najtazsiu v tomto semestri, aj s najprisnejsou profesorkou...tento semester som dobre odflakala...znamky C,D,E nie su vynimkou v mojom indexe :lol:
Nokia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ja mam novy index a tam zatial jedno jedine Acko, aky biflos :lol:
Tom182 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 no uz som mal tento tyzden konecne dve skusky...podarili sa..ved s tym som do toho isiel... :lol: no z greckej literatury som nafasoval D..co ma az tak netesi...ale koniec koncov to je len nejake pismenko :) to z rimskeho umenia julio-klaudiovskeho obdobia sa zadarilo za A :) tak sa vytesujem
Sniper Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 ja mam novy index a tam zatial jedno jedine Acko, aky biflos ;)Ja tiež ale dve :lol: :) :) Ináč nie je to jedno či mám A alebo E? Pre denných zrejme nie, ale pre externých zrejme nie.
doll Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ake je zlate pozorovat tu aktivitu prvacikov.. :lol:ja som mala prve dva rocniky tiez acka, becka.... stvrty rok studia cloveka uz nejak oslaha, a clovek zisti, ze aj takto to ide.. :)
cizy Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ja som mal uz prvy rok Ecka. co to znamena ? :lol:
Nokia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ja som mal za prve tri rocniky krasny priemer, kedze az v tretiaku som chytil svoje prve Acko v zivote :lol:prvy rocnik som mal krasne stranky v indexe plne Ecok ja totiz chodim na skusky prejst, znamky su mi ukradnute :)
doll Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 nokia...ja uz tak podobne..je mi to aj ukradnute ake znamky...o ne vobec nejde..clovek co ma vediet je na nom..ja navyse ked mam uz job, tak viem comu sa mam venovat viacej a co mi staci obslahnut z tahaku..
pralinka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ja mam aj Ecko... a zily mi to netrha :lol: je to skuska na ktorej vyhadzuju az sa prasi a clovek je rad, ak ma ASPON E... :) jaj a dnes sa mi podarilo spravit pisomnu cast VETka... :) uz len v pondelok ustna, a vybavene... potom uz len matika a informa
Nokia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ja som pri skuskach fakt osraty stastim :lol:na tuto som si raz precital trosku z prednasok, cisty cas nech nezerem 20 minut a skuska sice s troma vykricnikmi ale za E :)
Bijou Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mám hotových 5 predmetov, čakajú ma ešte 3 skúšky a jedny výsledky, som celkom spokojná, pretože je veľká pravdepodobnosť, že budem pokračovať v štúdiu aj ďalej. To by nebolo celkom od veci :lol:
Nokia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 dnes dalsie dve skusky 7kreditove, po 15minutovom studiu a zase a opat kopec stasti :lol: :) a este k tomu z jednej dokonca Bcko :)
Recommended Posts