Skočiť na obsah

Skúšky, zápočty...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

opravená ruská Morfológia za dva!

písomná časť slovenskej Lexikológie za tri!

• Odpovedí 431
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

59

• Sniper

50

• arwiel

32

• Bijou

29

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Supeeeer... dalsie 3 predmety po dnesku vyriadene!

Na uvod dna Filozofia a tzv. "zazrak" a zrazu ACKO v mojom indexe! :lol:

No a potom poobede som mal Predarchaicke Grecko a dostal som temu Architektura Troye VI. a VII. - co mi az tak nesadlo, ale v pohode som z toho vykuzlil BECKO, co tiez nieje vobec zle podla mna! :)

A potom zverejneni vysledkov seminariek a moj Sarkofag z Hagie Triady ohodnoteny hodnotenim ACKO :)

Takze uz mi chybaju len 2 predmety (Pravek a Mytologia) - to ma caka buduci tyzden, a dufam ze dobre dopadnu! To znemana ze prinajhorsom Becko, lebo som zacal byt nejaky chamtivy a ine ako Acka a Becka ani neberem (a zatial sa to aj dari) ... tak dufam ze to tak aj ostane!!! ;)

Zverejnené

zajtra mám záverečný test z Informačných inštitúcií v sociálnej komunikácii, čo prenášam, čiže ak to nespravím, končím so štúdiom... :lol:

Zverejnené

Ále,veď tie sociálne komunikácie praktikuješ na fóre, tak neboj, je to v pohode :lol:

Zverejnené

Musím sa učiť na dve skúšky čo budú v sobotu. Som unavený a málo som spal. Toto bude dlhý týždeň :lol:

Zverejnené

zatiaľ mám ukončené zo sloviny:

Seminár zo staršej slovenskej literatúry: FX

Ortoepia: C

Sémantická morfológia: abs.

z ruštiny:

Fonetika 2: B

Morfológia 1: C

Praktický jazyk 2: abs.

Špeciálny jazykový seminár 2: B

Rečové cvičenia a čítanie: B

zo všeobecného základu:

Základy informatiky 1: abs.

Spoločenská etiketa: abs.

Zverejnené

No ten seminár máš fakt bohovsky ukončený :lol: Budeš mať opravný či čo?

Zverejnené

no, opravujem v druhom ročníku, v letnom semestri... :lol:

to je tak keď sa nedostavíš ani na jeden termín z tých dvoch, čo nám boli ponúknuté... :)

Zverejnené

Dnes bol zápočet z Dejín politického myslenia. Ja ho mám mať až zajtra, ale dozvedel som sa že bol test a v ňom 4 otázky, ktoré musia byť zodpovedané všetky, lebo inak zápočet nebude. Vraj dosť ľudí neprešlo. A potom bude skúška z Ľudských a občianskych práv, treba vedieť naspamäť ústavu SR, Druhú hlavu. Zajtra to vyzerá na veľmi zaujímavý deň :)

Ale z Politickej geografie mám vraj A :lol:

Zverejnené

Ale z Politickej geografie mám vraj A :lol:

Noooo to znie celkom dobre, myslim ten predmet :) no ale niekedy moze nieco dobre zniet a moze to by len zdanliva predstava, tak sa chcem preistotu spytat - co berete na tychto prednaskach?

Zverejnené

Čisto len teória, najmä geopolitiku, jej vývoj a školy (nemecká, anglická, ruská, francúzska), politické systémy a typy krajín a rozdiely medzi nimi, vzniky štátov, ich funkcie a formy, vznik a teória štátnych hraníc a pod.

Nič konkrétne ako s kým susedí Sudán a pod., to nie :lol:

Zverejnené

A aj taky historicky prehlad a politicky rozbor robite o kazdej krajine?

Zverejnené

Nie, nám externistom sa čo to povie o problematike a zvyšok si už musíme my sami pozháňať, pozisťovať a naučiť sa.

Zverejnené

dnes konecne prva skuska..no na to ako som to vedel , resp. nevedel som prijemne sokovany, ze som dostal B :lol: na ustnej som viacmenej tipoval a vymyslal nove teorie :) a akosi to povychadzalo

Zverejnené

neviem sa prinútiť učiť, v utorok mám nechutnú skúšku, nemám k nej ani všetky knihy, čo potrebujem, a hneď v stredu je ďaľšia...ak jednu z nich nespravím, nemám dosť kreditov v tomto semestri... do prdele a vonku je tak krásne :lol:

Zverejnené

jaaj akoby som videl sameho seba :lol: neviem sa ucit, nechce sa mi, v utorok jedna, v stvrtok dalsia strasna skuska..vonku je nadherne, a ja nemyslim na nic ine ako pojdem von :)

Zverejnené

Dnes ráno to vyzeralo dosť blbo, z Dejín politického myslenia mi všetko vyfučalo z hlavy a ani som poriadne nevedel kto bol Locke, Rousseau detto.

Tak som najprv išiel na skúšku z Ľudských a občianských práv, dostal som dve otázky Všeobecná deklarácia ľudských práv a Práva národnostných menšín (mohol som dostať aj lepšie, prvá skupina čo bola predo mnou mala vypísať všetky oddiely z Druhej hlavy ústavy SR, snáď nič ľahšie už nemohli dostať), ale ku každej mojej otázke som podľa prófky napísal všetko podstatné, tak mi vysolila A, nechcel som tomu ani veriť :)

Potom som išiel do jamy levovej (teda na skúšku z tých Dejín myslenia), vlastne to bol zápočet, ale spočíval v tom že bolo treba písomne odpovedať na 4 zadané otázky. Nechcel som tam ani ísť, lebo na zápočet bolo treba na všetky otázky odpovedať, inak opravný by bol v júni, ale si hovorím že to len risknem a uvidím. Otázky mi sadli nádherne, Vplyv európskeho liberalizmu na americkú revolúciu, Teória elít, Ruské politické myslenie, a Karl Jaspers. Prófka ešte mala nejaké menšie výhrady, ale čo chcela to som doplnil, tak ako jeden z mála som odchádzal so zápočtom :lol:

Ešte dve ťažké skúšky, zápočtovka z angliny a bude už pokoj.

Zverejnené

neviem sa prinútiť učiť

ojoj... to veru ani ja... v pondelok mám Všeobecnú pedagogiku a ani neviem, či mám dobré poznámky... nechce sa mi to ani čítať...

v stredu mám Lexikológiu hneď ráno, mám jednu knihu z troch základných, viac som nezohnala... mám aj prednášky, ale ešte som nič z toho ani nevidela...

a neciem sa prinútiť...

a na Všeobecku som mala do piatku doniesť seminárku... ak ju vôbec napíšem do toho pondelku, tak mu dúfam bude stačiť, keď mu ju podám na tej skúške...

Zverejnené

Dalsia skuska je hotova, ako inak - znovu ACKO

tento krat pravek a tema o vykradani hrobov mi vcelku sadla :lol:

aj ked v tom nemam osobne skusenosti...

skvele, takze uz len jedna skuska a potom koniec... zajtra Anticka Mytologia, snad to dopadne podla mojich predstav (prinajhorsom becko) a mozem zacat vychutnavat 4mesacne prazdniny :)

Zverejnené

takže zajtra o ôsmej to príde, mám ešte pred sebou 190 strán manažmentu, 70 strán sponzoringu a asi 5é s. odborných článkov k tejto jednej skúške, tak dúfam, že to stihnem vôbec prečítať :lol:

Zverejnené

na dnešnú lexikológiu som stihla možno 3 témy sa naučiť ani neviem z koľkých, takže som hneď letela sa zapísať na opravák

Všeobecnú pedagogiku mám za B, výchovu som raz čítala ale nevedela som z nej nič a tri otázky zo šiestich boli o výchove... asi tie drísty, čo som tam napísala boli dostatočne výstižné na to, aby si nevšimol, že definície mi nič nehovoria..

Zverejnené

Huraaaa, tak neska som sa dozvedel ze z Mytologie mam Acko, takze mi zacina 4mesacne Leto :lol:

Zhrnutie mojho 2.semestra:

Uvod do studia Klasickej Archeologie - A

Proseminar ku Grecku v predarch. dobe - A

Grecko v predarchaickej dobe - B

Dejiny staroveku (Mezopotamia) - A

Prehlad pravekeho vyvoja - A

Anticka mytologia - A

Zaklady filozofie - A

Latinsky jazyk - B

Anglicky jazyk - B

Exkurzia - A

Terenna prax - A

Zhrnutie 2.semestra: 8x Acko, 3x Becko ... priemer - 1,14 ... 33 kreditov

Zhrnutie za cely rocnik: 12x Acko, 7x Becko ... priemer - 1,18 ... 60 kreditov :)

Zverejnené

takže zajtra o ôsmej to príde, mám ešte pred sebou 190 strán manažmentu, 70 strán sponzoringu a asi 5é s. odborných článkov k tejto jednej skúške, tak dúfam, že to stihnem vôbec prečítať sad.gif

ánooo, mám to za D :lol: o známky mi teda absolútne vôbec nejde, takže maximálna spokojnosť... juhuuu

tak to vyzerá, že už mám fajront, čakám síce ešte na dvoje výsledky, tak to nechcem zakríknuť, ale napísala som toho vcelku dosť do písomky, tak si myslím, že by to mohla byť pozitívna správa... huráá, prázdninyyyyy....uaaaa :)

Zverejnené

kua niektori uz koncia...ja mam za sebou len jednu skusku, 4 este pred sebou, ta co ma caka najblizsie tak profak furt posuva terminy...tak ale do konca maja budem mat snad aj tuto hotovu

a potom este 3 v juni, a na konci juna mozem oslavovat ze juch, uz len robota, od skoly mam klud :lol:

Zverejnené

Že prázdniny :lol: skúškové mi ešte len začalo... Toto sú moje termíny:

• 26.5. Maticové algoritmy
  • 28.5. Počítačové siete I.
  • 2.6. Princípy softvérového inžinierstva
  • 6.6. Funkcionálne a logické programovanie
  • 11.6. Databázové systémy
Držte palce, abych tu opraváky nemusel pripisovať :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov