Skočiť na obsah

Skúšky, zápočty...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Kvdk? Aj vy ste mali taku veselu zapoctovku, ze "povedz svoj nazor na", "co si myslis o"? :)

My sme už ani tú zápočtovku nemali ;) stačila tá prezentácia a odovzdať tú prácu a to bolo všetko... :) pôvodne sa hovorilo, že by byť mala, ale nejako tuším z nej zišlo... :lol:
  • Odpovedí 431
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

59

• Sniper

50

• arwiel

32

• Bijou

29

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Verejne financie C

Medzinarodny obchod - A :lol:

uz len jedna skuska juch

Zverejnené

no tak som sa dnes začala seriózne učiť, čo bolo odštartované zbalením booku do tašky a tým pádom úplné odrhnutie od netu (škoda, že som to nespravila už pred týždňom)

síce už som asi 2 noci čítala manažment, ale zistila som, že - úplne neefektívna snaha, keďže si z tých definícií skoro nič nepamätám

ešte mi chýba nadrtiť sa asi 10 násobok toho, čo už viem, je teda jasné, že teoreticky a už vôbec nie prakticky nemám šancu to do pondelka 7:30 stihnúť, takže sa sústredím len na niektoré vytipované otázky, ktoré sú mi sympatické a keď to nevyjde, budem aspoň časť v auguste už vedieť :lol:

škoda, že som nezačala pred týždňom-dvoma, mohla som mať cez prázdniny pokoj, neviem, prečo musím byť v tomto tak strašne j-----á

Zverejnené

Ešte len 2.skúška za mnou ... :lol:

Dejiny starovekého Ríma - Áčko :)

Zverejnené

Mgr. Andulqa! volnooooo, konecneeeee!

DIplomovka A

Pedagogika A

Matematika a didaktika B

Psychologia C

SLovencina, Literatura a Didaktika C

:lol:

Zverejnené

gratulujem andulqa :) :) zavidim mna to caka buduci tyzden :lol:

Zverejnené

bomba, šikovná :lol: gratulujem

aj ja chcu už, ešte dva roky, ach jaj... ale aspoň ten trápny Bc. je už v kapse :)

Zverejnené

dik, jaj, to musí byť aký pocit, mať už úplne fajront... :lol: či ideš ešte ďalej ?

fúúú, to bude tak krásne niečo, ak sa mi toto, čo vám podarí o dva roky, už teraz som celá vytešená, že mám na tie tri roky utrpenia papier a nemusím začínať odznova keby sa stalo niečo...

aj keď - trochu ma mrzí, že som dala tie skúšky len vďaka pekelnému šťastiu... nechápem to, ako niekto môže mať takto šťastné ruky pri tom pomere "viem-otázok=čítal som ich" vs. "celkový počet" ako ja :) sám diabol pri mne stojí a potom, keď to budem najmenej čakať si vezme moju dušu za svoje služby... :)

Zverejnené

No dalej urcite nie, uz mam toho po krk, aspon zatial, aj ked nemyslim ze sa do skoly vratim :-) som rada ze to mam za sebou a mozem sa venovat inym veciam :-) len si na to budem musite zvyknut ze nie je skola, lebo som nejaka vygumovana teraz :lol:

Zverejnené

dnes namiesto testu sme mali ustnu a za 5 minut A z úvodu do KA snad dopadne tak zajtra latina :lol:

Zverejnené

Exekutíva - E

Legislatíva - D

Analýza činnosti politických strán - A

Odflákol som to, ale je dôležité, že to mám za sebou :lol:

Zverejnené

dnes namiesto testu sme mali ustnu

ústne sú super, ešte som nikdy nevyletela z ústnej :lol:

som veľký streser, takmer vždy si pred akoukoľvek skúškou vyvolám stav blízky panickému záchvatu a v momente všetko zabudnem, na ústnej mi veci ktoré zabudnem väčšinou ešte pripomenú skúšajúci, resp. sa dožadujú širšej odpovede, v tomto je ústna skvelá vec

Zverejnené

Ďalšie 4 písmenká v indexy, takže už chýbajú len 3!!!

Teória archeologického výskumu - Céčko

Rímsko-provincionálna archeológia - Béčko

Exkurzia - Áčko

Terénna prax - Áčko

Zverejnené

Ruská literatúra 2,5 /D/

Ruská morfológia 2 /C/

Rečové cvičenia a hovorenie 2 /C/

Praktický jazyk4 1,5 /B/

Zverejnené

od dnesku doobedia mi zacali prazdniny, vysledny verdikt

A A A B C C

spokojnost :lol:

Zverejnené

Ďalšie 2 predmety za mnou

šte jedna skúška predomnou

+ na výsledok jednej ešte čakám

Antické Grécko (archaické obdobie) - Áčko

Seminár k antickému Grécku - Áčko

Zverejnené

zajtra ma to cakaaaaa :lol:

ale dozvedel som sa zlozenie komisie co by som mal mat ja a ak to bude pravda, tak by to mal byt tazky salam :) :)

Zverejnené

tak a mam to cierne na bielom (resp zapisane v indexe)

som Ing :lol:

Zverejnené

(tak po tretíkrát, a takto verejne :lol: ) Gratulujem, Ing Nokia :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov