Skočiť na obsah

Skúšky, zápočty...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

NOKIA

preto som dodala "po nejakom tom roku" :lol:

mam par znamych ktori tiez skoncili vysku nejaky rok dozadu a tiez nemali chut dalej studovat...ale teraz po niekolkych rokoch by sa radi do toho vrhli :)

• Odpovedí 431
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

59

• Sniper

50

• arwiel

32

• Bijou

29

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no praveze by som bol skor zastanca toho ze pokracovat kym som este v tempe... :lol:

Zverejnené

ja uz praveze v tempe dlho nie som, uz mi vynechava :lol: , nevladzem, mam nechut voci tomu vsetkemu...takze mi bodne pauza...a neskor sa mozno uvedomim a budem pokracovat :)

Zverejnené

Pretoze ten ustav mi uz vazne lezie na mozog, a ked si predstavim ze by som mal tu skolsku buzeraciu znasat dalsich par rokov tak by ma asi trafilo.

Zverejnené

Aljak ty sa stazujes na to ze skoncis piateho juna??? Si robis prdel .. velka vacsina vychytanych vysiek ma skuskove minimalne do 30.6 a u nas na par fakultach potiahnute este tyzden do jula. Napr mne oficialne skuskove zacina o 10dni.

Zverejnené

Prinajlepšom 5.6. - a to veľmi pochyubjem, že sa to už tak skoro podarí. Nie preto, že by som skúšky neporobil. Ale preto, že nebudú ešte ani len prvé termíny skúšiek. No a oficiálne aj my máme do 30.6. - ale rád by som to už mal čím skôr za sebou a tešil sa na leto! A poznám naozaj ľudí, čo už majú teraz koniec a voľno - všetky skúšky porobené.

Zverejnené

Dark ale PhD si mozes robit aj na inej fakulte a casto uz pri tom pozeraju na teba viac ako na kolegu nez na studenta...iny, casto lepsi pristup

Weirdo tiez sa cudujem, u nas bolo bezne ze prve skusky som zacal robit niekedy zaciatok juna a koncil zaciatkom jula a to bez opravakov, proste tak dali terminy...a niekto sa nahana len preto aby mal 4 mesiace prazdnin

Zverejnené

No ja mám rád, keď je s tým čo najskôr pokoj. Minulý rok som mal všetko už 20.mája ... Takže tak. A keď čítam na FB tie statusy, tak si pripadám ako keby všetci robili skúšky už teraz. Proste neznášam keď to naťahujú na celé mesiace zbytočne, keď by sa to dalo napchať aj do 2 týždňov.

Zverejnené

Nokia

Ja nechapem naco si robit phd, ked neplanujem robit vo vyskume? Naco sa zapodievat niecim co v praxi nic neda. Radsej sa budem venovat naplno praci, ako travit zbytocne hodiny v skole.

Zverejnené

no tak to mozem povedat, ze dnes vysky /samozrejme su odbory vynimky/, resp tituly ako take, su v praxi len taky byrokratizmus

a zial, je to tak

Zverejnené

my sme vynimocne tento rok zacali skorsimi predterminmi, cize napr ja uz sa ucim na skusky a vtedy aj zapocty naraz asi 4 tyzdne :lol: trochu stresu ehhh, ale uz mam zo 6tich skusok spravene 4 :) koncim 2.juna dufam... skuskove je do 30.juna, ale to uz dva dni mam byt v chorvatsku, takze azda budem :)

ale ak by som mala ist bez predterminov, tak teraz mam max 1-2

Zverejnené

Pretoze ten ustav mi uz vazne lezie na mozog, a ked si predstavim ze by som mal tu skolsku buzeraciu znasat dalsich par rokov tak by ma asi trafilo

tak s tymto mozem 100% suhlasit a preto uz dalej nejdem pokracovat...a ak sa niekedy rozhodnem, bude to na inej skole, no skor nie
Zverejnené

A poznám naozaj ľudí, čo už majú teraz koniec a voľno - všetky skúšky porobené.

Kamoš mal poslednú skúšku minulý pondelok - 4.5. a koniec... nám skúškové začne až teraz, pričom oficiálne je do 3.7. ...hádam mi všetko pôjde dobre a 17. či 18. po obhajobách už bude koniec pre tento ročník... ale potešujúce je, že iba tri skúšky mám a z toho len jedna bude vyžadovať väčšiu prípravu...

Pretoze ten ustav mi uz vazne lezie na mozog, a ked si predstavim ze by som mal tu skolsku buzeraciu znasat dalsich par rokov tak by ma asi trafilo.

ach, njn, celá naša FIIT :lol:
Zverejnené

prajem vsetkym este kopec sil pri skuskach, zapoctoch, uceni

ja uz mam po vcerajsku po vsetkom ... uspesne :lol:

Zverejnené

dakujem :lol:

uz si ten "pokoj" zacinam vychutnavat :)

Zverejnené

Komunikácia v dejinách kultúry - konečne pridala tetuška aj známku, lebo to mal byť klasifikovaný zápočet a doteraz v systéme bolo len že zapísané... takže výsledok očakávateľné A

Zverejnené

Kvdk? Aj vy ste mali taku veselu zapoctovku, ze "povedz svoj nazor na", "co si myslis o"? :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov