Skočiť na obsah

Skúšky, zápočty...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Andulqa na statnice treba ist s usmevom, drzim palce :lol:

• Odpovedí 431
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

59

• Sniper

50

• arwiel

32

• Bijou

29

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no dufam :lol:

ja by som aj isla z usmevom, ale je tam jeden taky neprijemny predmet (literatura), kde chytaju za slovicka a profak strasne dba na roky, kde kedy co vyslo, kde sa kedy kto narodil, zomrel atd :-/ toho sa najviac bojim :-/

Zverejnené

dievca zlate DRZ SA - TRIM SE - proste do toho, tiger, tam kurnik vraz so sebavedomim a odid s jednotkou - to je ten spravny pristup :lol:

Zverejnené

Good luck, všetci ti tu veríme, dáš to :lol:

ja som, ako inak, ešte učiť na bakalárske skúšky nezačala, od zajtra sa odpočítava posledných 12 až 14 dní, fuuuuuu, vidím to tak, že mi niečo ostane na august :-/

ešteže semester už je dávno za nami:

Marketing vydavateľskej činnosti A

Manažment informačných zdrojov a služieb 3 A

Seminár k záverečnej práci 2 A

Zverejnené

Nech sa dari, Andulqa :lol:

a ty, Bijou, okamzite sa do toho daj!! potrebujes den pred terminom osediviet!? .. darmo si tu deriem klavesnicu, uz akoby sa stalo :)

Zverejnené

Bijou kaine panik...na bakalarske statnice sa da v pohodke naucit za 4-5 dni s valanim sa pri vode :lol: stihas

Zverejnené

Sú dve možnosti, buď Andulqa dnes príde takto :lol: alebo takto :)

Zverejnené

alebo dojde az zajtra :lol:

ja som si dnes bol po vysledok poslednej skusky a nic, ze nabuduce kua....uz to natahuju, aspon ze diplomku som spokojne odovzdal

Zverejnené

MAAAAAAAAAAAAAM dakujem za podporu, urcite mi pomohla vytianut dobre otazky :) ;)

Obhajoba A

Pedagogika A

Slovensky jazyk a literatura C

:lol:

ale som skor takto: ;) :) ;)

Zverejnené

ANDULQA.....jeeeeeeeee, congrats :lol: :)

fuuuh, mna to caka v sobotu :)

Zverejnené

dakujeeeem :lol:

ale este som len MaG :)

este ma caka matematika a psychologia 26.5. ;) ale toto bola ta horsia cast :)

Zverejnené

to vam takto rozdelili? :lol: fuha, ja ze pekne v jeden den a hned vies ci mozes ist zapijat zial ci oslavovat...

tak teda drzim palce aj na to finale, to uz by snad malo byt automatika :)

Zverejnené

hej, u nas to je na skole takto rozdelene, ale ja som spokojna, lebo vsetko by som sa nestihla naucit

a vyhadzuje sa vacsinou na tej slovencine, ta je fakt otrasna, lebo tam baziruju na kazdej hovadine a pomaly aby si kazdu detsku knihu mal precitanu :-/ aj mna sa pytali asi na tri knihy z mojej otazky ze ci som citala, ale tie sme ani nemali citat, proste oni si myslia, ze ta slovencina je najdolezitejsi predmet a pritom studujeme pedagogiku a literaturu sme mali iba jeden semester....este by som chapala tu gramatiku ze sa mam ucit, to sme mali 4 semestre, ale aj tak je to cele na hlavu :lol:

tej druhej casti sa az tak nebojim :)

Zverejnené

zverejnili nám harmonogram bakalárskych skúšok - a tento rok o 7:30 sezónu slávnostne otváram ja :lol:

mám z toho zmiešané pocity, ale aspoň nebudem dlho stresovať na chodbe a presne o takomto čase za 12 dní vyjdem von a budem mať po obhajobe a dvoch predmetoch, respektíve už budem vedieť, či sa "tešiť" na milé stretnutie v auguste...

edit: a ne, o 12 dní o takomto čase budem mať úplný záver, aj tretí predmet mám v prvý deň

Zverejnené

ja som mal dnes skusku, ale nevedel som najst index, takze som ju nakoniec nemal

mam ju az 9.6.

a statnice v auguste, ak ju spravim

ach jaj

Zverejnené

Teória vyučovania slovenského jazyka: E

Teória vyučovania: B

Ontogenetická psychológia: D

netrpezlivo očakávam výsledky z ruskej morfológie, aby som vedela, či sa mám učiť na ústnu... čakám už od pondelka... :lol:

Zverejnené

len od pondelka? Na nasej milovanej fakulte je normalne cakat na vysledky aj mesiac...

Zverejnené

a keď tu skúšku náhodou dakto nespraví kedy budete mať čas na opravu. :lol:

Zverejnené

u nas su 2 terminy, presne dane, ziadna registracia. Jeden riadny, jeden opravny. Medzi nimi je tak +/- mesiac. Vysledky sa casto dozvies par dni pred opravakom. :lol:

Zverejnené

Tak dnešní semestrálka ze zatemněných kódů, fíglů a chytáků pod názvem Skriptovací jazyky nedopadla až tak hrozně

Kdyby náhodou někdo chtěl, tak tady jsou naše cvičné úkoly (python),

ale bacha, jen pro masochisty...

www.nox-art.cz/isj.txt

až takovéto nehumání věci tam nakonec nebyly, ale i tak to nebylo hezké

Zverejnené

Divné, niektorí už majú porobenú aj polovicu skúšok (dokonca poznám ľudí čo už majú leto), no a u nás na škole sa ešte skúškové ani nezačalo. Mám zatiaľ spravenú len 1 skúšku (z ôsmich) a aj to bol predtermín, žiadne iné šance na skúšku u nás neboli. Ah jaj, najskôr skončím 5.júna - po praxi, na ktorú sa mi totálne nechce!!! :lol:

Zverejnené

mam posledny den... od rana do toho hladim, pozeram si to, opakujem..poobede este pojdem zamakat na obhajobe diplomky

a zajtra konecnaaaaaa...... snad sa zadari :lol:

a bude fajront, koniec vsetkeho toho mucenia :)

a mozno po nejakom tom roku sa vrhnem aj na PhD.

:) uvidi sa

Zverejnené

doll to PhD planujem uz par mesiacov, len sa bojim ze v tom momente ako zostatnicujem tak si poviem ze uz nikdy viac :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov