Ignatius Zverejnené 29. Január, 2009 Zverejnené 29. Január, 2009 Tak síce na dva výsledky ešte čakám, ale čo sa týka pocitov, tak po dneška môžem prehlásiť, že som skončil tento semester... Ekonómia bola tou poslednou prekážkou, ktorú som dnes zdolával, a dosť v tom aj pomohlo to, že príklady boli z polovice úplne tie isté alebo podobné ako predvlani, takže človek už vedel ako na to... :) Nebude to síce nič oslnivé, ale jednak sa mi už nechcelo a jednak mať možnosť voľby ani si to nezvolím, takže cieľ bol len preliezť ďalej :lol:
Nokia Zverejnené 29. Január, 2009 Zverejnené 29. Január, 2009 dnes posledna skuska z programovacich technik za B :lol:uz mi chybaju len dva zapisy v indexe za nejake prace a tento semester bude za mnou...hura do posledneho, ciel sa blizi :)
Sniper Zverejnené 30. Január, 2009 Autor Zverejnené 30. Január, 2009 Najťažšiu skúšku (Teória politických strán) mám za sebou, vraj som dostal B. Ešte mi zostáva Seminár z angliny - parlamenty susedných štátov. Viete že v Poľsku jedna strana má vo svojom názve svoju webovú stránku? :lol:
doll Zverejnené 30. Január, 2009 Zverejnené 30. Január, 2009 zajtra posledna skuska plus obhajoba projektu...tipujem ze obhajobu neurobim, kedze ho ani nemam :lol: skusim vykutit nieco v skole
doll Zverejnené 31. Január, 2009 Zverejnené 31. Január, 2009 zadarilo sa... :) 2x C k projektu som si nakoniec sadla, plus upravy este v skole, tam som si to aj vytlacila...a zmaknute :lol: a uz je klud.. venovat sa budem uz iba diplomke...najblizsie ucenie za nejaky ten mesiac na statnice juch, konecne to mam za seboua este vacsie juch bude ked to cele zabalim s titulom.. ach jaj
Jovzin Zverejnené 2. Február, 2009 Zverejnené 2. Február, 2009 tak dneska som uspesne spravil jeden opravak neviem este na aku znamku ale mam ho spraveny. Zostavaju mi este dve skusky teda opravaky, dufam ze to zvladnem kedze od tych dvoch skusok zalezia v letnom semestri 3 predmety. Tiez neviem ktorej debil/imbecil vydumal tie prerekvizity, to musel byt fakt nejaky tupec. Inak aj ked som tuto skusku spravil nejako ma to zatal neposunulo dalej v mojom premyslani co dalej so mnou ci zostat studovat alebo ist pracovat alebo co... Stale premyslam dumam premyslam dumam...
aljak63 Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 Konečne koniec a všetkých 9 skúšiek je už spravených, dneska: Antické Grécko - Áčko Seminár k antickému Grécku - Áčko
Eiensama Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 congrats, aljak :lol: ja som presla teoriu literatury... boze, na to som sa biflila hodiny a dni... ale mam to za 2 :) uz len jedna skuska a mam to za sebou :)
nutrinka Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 juchuuuu, konečne mám po :) no a tento semester sa mi to tak pekne vydarilo na samé Ačka ;) ak nedotrtkám niečo v letnom semestri /čo by znamenalo si zapísať gréčtinu II ;)/, tak mi možno aj motivačné neujde ako minulý rok kvôli sprostej filozofii :lol: /jáj debilný systém na našej škole, aby človek od nich peniaze vymámil, aby sa rozkrájal popritom :) /
weirdo Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 vcera som dal prvu cast dvojdielnej skusky .. na treti termin a minimalny pocet potrebnych bodov :lol: mam z toho pocit, ze to bolo darovane od profaka za to, ze som to s nim siel konzultovat a este sa aj zlutoval.
arwiel Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 pedagogické: Špeciálna pedagogika: E Všeobecná psychológia: C Biológia dieťaťa a školské zdravotníctvo: B ruské: Fonetika: B Morfológia: C Prekladateľská analýza: ? Rečové cvičenia a písanie: D Teória literatúry: B Praktický jazyk: abs. Špeciálny jazykový seminár: C slovenské: Paradigmatická morfológia: D Slovanský jazyk: A Teória vyučovania slovenského jazyka: FX Úvod do štúdia jazykov: E Metodológia interpretácie: FX Slovenská literatúra 2.polovice 19.storočia: FX Frazeológia: B Onomastika: A Teória žánrov: abs.
pralinka Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 u mna narodohospodarska politika - Csocialna politika - Dwirtschaftdeutsch - Bmanazment - Bmenova teoria a politika - Banglicky jazyk - abs.uctovnictvo A - abs. leto ma asi zabije :lol: medzinarodny obchod - 500 stran, uctovnictvo - cez 500 stran, dejiny ekonomickych teorii, anglictina skuska, komparacia politickych systemov, politologia, podnikove financie, verejne financie :)
cizy Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 ja mam po skuskach uz od 14.1. a odvtedy som ani prstom nepohol, mal by som uz zacat bakalarku pisat, lebo cas sa krati a znamky: Čitatelia a používatelia 1 - EInformačná výchova - E Informačné systémy 2 - BManažment informačných zdrojov a knižnično-informačných služieb 2: Služby B - DOdborná prax - ASeminár k bakalárskej práci - AVyhľadávanie informácií 2 - E
aljak63 Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 Môj zimný semester Antické Grécko - A Seminár k antickému Grécku - A Teória archeologického výskumu - A Topografia antického sveta - A Dejiny starovekého Grécka - A Grécky jazyk - B Umenie praveku - A Náboženstvo antického sveta - A Taliansky jazyk - A
weirdo Zverejnené 11. Február, 2009 Zverejnené 11. Február, 2009 hura, mam matiku za D, preliezol som semester
Darkman Zverejnené 11. Február, 2009 Zverejnené 11. Február, 2009 Architektúra informačných systémov- uspokojivo (D) Komunikačné služby a siete- uspokojivo (D) Manažment projektov softvérových a informačných systémov- dostatočne (E) Neurónové siete - dostatočne (E) Pokročilé databázové technológie - uspokojivo (D) Tvorba informačného systému v tíme I- výborne (A) Výskum informačných systémov- započítané (Z) Kraaasa :lol:
Bijou Zverejnené 11. Február, 2009 Zverejnené 11. Február, 2009 od 19 mám voľno, ale v podstate toto skúškové nebolo veľmi záťažové, keďže som nahrabala dosť kreditov po minulé semestre a mala som už len tie nevyhnutné predmety a málo skúšok Informačná výchova - BInformačné systémy 2 - BManažment informačných zdrojov a knižnično-informačných služieb 2: Služby B - DOdborná prax - ASeminár k bakalárskej práci - AVyhľadávanie informácií 2 - B
bobsapp Zverejnené 11. Február, 2009 Zverejnené 11. Február, 2009 darkman ty kocka :lol: ja som tento polrok skončil sšport/zdravotná príprava - 1anglický jazyk - 4nemecký jazyk - 3manažmen informačných systémov - 1podniakteľské plánovanie - 2seminár o absolventskej práci - absolvoval
Nokia Zverejnené 11. Február, 2009 Zverejnené 11. Február, 2009 no pochvalim sa aj ja teda :)informacne systemy vo verejnom sektore - Ariadenie prijektov - Ezaverecna praca A - zapocitane :lol:informacna podpora rozhodovacich procesov - Dprogramovacie techniky - Bpripadove studie este stale neodovzdany projekt :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. Február, 2009 Zverejnené 11. Február, 2009 :lol: aljak, ty si svetovy. skoro same acka.
phersu Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 prva skuska za mnou a to hned A-cko z Talianciny :lol:
aljak63 Zverejnené 11. Máj, 2009 Zverejnené 11. Máj, 2009 A už sa to znovu začína, dneska 1.skúška: Antické umelecké remesko - Áčko :lol: No ale tými ďalšími predmetmi som si veru až tak istý neni! :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. Máj, 2009 Zverejnené 11. Máj, 2009 ja som dalej. uz som dnes bol aj na opravnej :lol:
pralinka Zverejnené 11. Máj, 2009 Zverejnené 11. Máj, 2009 po dlhom case sa mam cim chvalit :lol: tak rychlo dokym je cim ;) Podnikove financie - AAnglicky jazyk - ADejiny ekonomickych teorii - B :) este ma caka Medzinarodny obchod, Verejne financie, a Uctovnictvo ... tak snad hernajs aspon spravim, nepacia sa mi tie predmety :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz