Skočiť na obsah

Skúšky, zápočty...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Grécko v predarchaike - A

nemyslel som že to bude taka chuťovka :lol: čo si určite nemyslí moja spolužiačka ktorá to ma za FX vďaka druhej spolužiačke

• Odpovedí 431
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

59

• Sniper

50

• arwiel

32

• Bijou

29

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Tak nakoniec z tej skúšky v pondelok mám B (jediné čo bolo, a len 2 A boli... a ak som to dobre zrátal, tak zo 125 ľudí nespravilo 103...), takže vynikajúco... :) A zo skúšky Metódy a prostriedky špecifikácie mám A, super... ešte dve a hotovo :lol:

Zverejnené

zajtra tretia skuska

Riadenie projektov...ak to pojde tak ako doteraz tak mala by byt uspesne za mnou :lol:

Zverejnené

no dnes ďalšia za mnou, ešte streda a potom budem bohviedokedy čakať, možno až do polky februára :lol:

Zverejnené

ó, ako vám závidím... my nešťastníci končíme asi s posledným skúškovým dňom... :lol:

Zverejnené

dnes dalsia uspesna skuska...nevyspaty dosiel, napisal, o 11tej dostal vysledok a zapis do indexu a skuskove pekne pokracuje dalej :lol:

Zverejnené

Počúvaj Nokia, povedz mi čo to máš za školu keď to flákaš a robíš takto ľahko skúšky? Oblieva ma studený pot čo za "inžinierov" (či čo to budeš) to budeme mať vo firmách.

:) :lol:

Zverejnené

fakulta hospodarskej informatiky na EU

tu nejde o to ze to flakam, ale ze mam predmety, kde ma za roky prax naucila viac ako kniha, ktoru mame na skusku :lol: prve rocniky som sa pretrapil predmetmy ako ekonomika, uctovnictvo, narodohospodarska politika, ale teraz ked mam same veci spojene s informatikou a ja mam v IT dost siroky rozhlad, tak tie skusky nieje problem zvladat kombinaciou vedomosti, kreativity a improvizacie :)

Zverejnené

njn nokia to je o tom ze zivot a prax ta nauci skor ako kniha....

Inak ja mam z utorka skusku za B, streda za FX kua takze si to zopakujeme este raz v stredu a zo stvrtka co som mal dve skusky este neviem vysledok.

Zverejnené

mam predmety, kde ma za roky prax naucila viac ako kniha

Na to sa spolieham tiež, mne sa nechce všetko učiť čo nám dajú, ale dnes otázka čo je to PHARE, ISPA a SAPARD ma zabila. Teda to PHARE ešte sa dá obkecať, ale o hentých dvoch som doteraz možno len počul :lol:
Zverejnené

no nastastie taketo veci nemam...a ked su tam nahodou skratky tak si aspon pozriem co znamenaju ak ich nepoznam a uz z toho nazvu nejak skomolim o com to je...:lol:

Zverejnené

tu nejde o to ze to flakam, ale ze mam predmety, kde ma za roky prax naucila viac ako kniha, ktoru mame na skusku

Tak to bud stastny, pretoze na Fiitke by ti prax moc nepomohla... vlastna skusenost :lol:
Zverejnené

no co viem tak FIIT, FEI, FMFI su strasne teoreticke fakulty, takze je mi jasne ze tam by mi az tak moc prax nepomohla :lol: ale preto som na taku skolu ani nesiel :)

Zverejnené

Ďalšia skúška spravená, už len 3 :lol:

Teória archeologického výskumu - (priebežné testy: Áčko a Áčko, záverečný test: Áčko) výsledná známka: Áčko

Zverejnené

konečne môžem byť spokojná, koniec stresu, odriekania si kníh a filmov :lol:

Zverejnené

Organizational Behaviour - C

Zverejnené

Dneska ďalšie Áčko do zbierky, už 7 z 9 skúšiek spravených. Už len 2 :lol:

Dejiny starovekého Grécka - Áčko

Zverejnené

aljak ty tu už nemachruj lebo ti to začnem editovať na FX :lol: :) :)

Ja sa idem učiť na jednu strašne ťažkú skúšku na ktorej skúša jeden strašne zlý profák ;)

Zverejnené

Komunikacne sluzby a siete za krasne D.

Takze uz len zajtra neuronove siete, v pondelok po chate pokrocile databazove technologie a vo februari opravak z manazmentu softveroveho inzinierstva :lol:

Zverejnené

tzv. "najťažšia" skúška za mnou

Úvod do štúdia KA - A

Zverejnené

Až na jedno FX v podstate už mám všetko za sebou :lol:

Zverejnené

Ruska Fonetika 3 - Ecko... ale s odretymi usami a nemalych srdcovym infarktom :)

uz len dve skusky pred sebou :lol: teoria ruskej literatury a syntax sj :) ach jaj....

Zverejnené

Filozofia - E

no vidiet ze filozof zo mna nebude :) ani profak nechcel dat lepsiu znamku aj ked odpoved na to bola :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov