Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. December, 2008 Zverejnené 22. December, 2008 phersu, ty si tiez na tej klasickej archeologii? nebol si predtym niekde inde?
weirdo Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 vy mate co za skolu do haja? poznate tam aj ine znamky ako A a obcas B?
phersu Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 weirdo :lol: ostatný majú len to my sme ťažký skillery :) ale nut by vedela povedať čo sa týka filozofie tam spoznala aj iné :)
Tom182 Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 ja som jeden z tazkych skillerov ale skusil som si ze sa da dostat vsetko..teda v mojom pripade okrem FX :lol:
nutrinka Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 vy mate co za skolu do haja? poznate tam aj ine znamky ako A a obcas B?ostatní poznajú, ale akurát som to včera vysvetľovala kamarátkam, že sa zo mňa stal na vysokej strašný hajzlík ambiciózny, čo iné ako A nebere a ostatným, čo si nezaslúžia, ani nedopraje :lol: weirdo :) ostatný majú len to my sme ťažký skillery :) ale nut by vedela povedať čo sa týka filozofie tam spoznala aj iné ;)myslím, že weirdo hovorím o inom, ako o dvoch Cčkach z nejakej filozofie ;)
Nokia Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 kokos hela a poctiva studentka...kam ten svet speje :lol: :) :)
Bijou Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 to ja som si vyskúšala už prvý semester na výške celú škálu od A po FX, veď človek musí všetko skúsiť :lol: ale ne, klobúk dolu, paráda :) u mňa to ide bohužiaľ zostupne, zatiaľ čo na základke som mala 100%-nú úspešnosť, na strednej len tak 90, a čo vyššia trieda, to nižšie percento, dnes som rada, že ešte som na škole :)
aljak63 Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 Ja mam zatial od zaciatku len Acka a Becka, to som ani necakal ze az tak lahko to pojde vsetko :lol: A uz teraz som cakal ze grečtina mi prekazi toto pekne hodnotenie, a hla - bolo Bečko. Teraz uz mi bude blbe mat z niecoho horsie ako Becko ked uz aj z takej obtiaznej veci ako grectina som to dal na Bečko. No uvidime, snad bude moja snaha ohodnotena pismenkami A a B.
Ignatius Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Hehe, toto je krásny semester - človek hneď naraz odskúša veci, ktoré na našej škole sú nevídané a patria skôr do ríše rozprávok... Áno, mal som predtermín a ústnu časť skúšky, a dokonca to dopadlo na A a ešte som dostal cukrík po odpovedi.. a aj na Mikuláša nám ten profák doniesol sakel cukríkov, že na nás myslel :lol:
tomassi Zverejnené 7. Január, 2009 Zverejnené 7. Január, 2009 sedím v miestnosti asi už 1,5 hodiny po skúškea všetci okolo mňa ešte počítajúznámku mám už zapísanú a snažím sa radiťzatiaľ pekný deň
Sniper Zverejnené 9. Január, 2009 Autor Zverejnené 9. Január, 2009 V priebehu 2 týždňov ma čakajú 3 dôležité skúšky a 4 zápočty. Na to, že v poslednej dobe celé dni robím a len teraz mám voľno tak mám čo robiť. Toto obdobie je kľúčové. Buď alebo.
Nokia Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 zajtra mam skusku z informacnych systemov verejnej spravy...vcera som sa chcel ucit a skutek utek, tak dnes to bude zabava :lol:
Tom182 Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 no paradicka..vcera sa nabozenstvo podarilo este lepsie ako som myslel..vytiahol som si vestenie a vestby..a tak mam po skuuuuuuskovom :lol:
Sniper Zverejnené 9. Január, 2009 Autor Zverejnené 9. Január, 2009 Práve mi učka angliny poslala mail že dokumenty potrebné k zápočtu sú OK. Takže ešte ten zvyšok :lol:
Ignatius Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 Takže skúška číslo 2 za mnou, uvidíme, čo z toho bude, ale čo sa týka pocitu, tak podľa neho už Metódy a prostriedky špecifikácie mám z krku :lol:
Nokia Zverejnené 10. Január, 2009 Zverejnené 10. Január, 2009 druha skuska uspesne za mnou..ked som si vytiahol otazky mal som chut to zabalit ked som videl ako vyhadzoval a krical po vsetkych...nastastie som sa trafil do par slovicok co chcel pocut, takze som ho ukludnil a on cely vysmiaty mi dal za A :lol:
Jovzin Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Ach jo tak zajtra to zacina moje skuskove. Trosku zacinam mat tu predskuskovu depku, a vnutorny hlas radi zabal to a chod do EN alebo nekam do prdele. Ale tak druhy mensi hlasok hovori ne nerob to zvladneme to neboj. Hmm dufam, ze sa mi nestane to co pred rokom, ze mi budu na konci roka chybat 3 kredity a zase neprejdem dalej :lol: TO by ma nastavalo... Kurnik ale mam taky pocit obcas, ze ja na tu vysku nemam, aj ked pravda je, ze sa neviem dokopat sa ucit aj ked je to moj oblubeny jazyk Anglina...
arwiel Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 mám dve skúšky za sebou a zajtra mám ďalšiu, ale len sa pôjdem pozrieť a zahlásiť na opravný, pretože v stredu mám skúšku, ktorá opravák nemá a je mi prednejšia...
Bijou Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 no mne sa dnes prvýkrát stalo, že som nemohla dojsť na skúšku kvôli celonočnému, celodennému tyčkovaniu, ktoré sa objavilo tesne noc pred skúškou, takže som nemohla dať skôr vedieť, že sa nedostavím... čo znie ako tá najklasickejšia výhovorka, ktorú som už párkrát použila na strednej bez skutočného dôvodu, tak dúfam, že mi to uverí a neprídem o jeden termín, ktorý pri tomto predmete budem asi aj potrebovať :lol:
Ignatius Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 Včera bola skúška z Komunikačných systémov... rozdali nám zadania, a chvíľku sme sa aj bavili na tom novoročnom žarte, no potom nám došlo, že to bolo myslené vážne :lol: Asi nám má pán profesor v obľube, keď nás toľko chce vidieť na opraváku :) (ale nie, tak dačo som všade napísal, dačo mám aj určite dobre, takže mal bych to mať, ale uvidíme, ešte nekričím hop, kým nebudú výsledky...)
aljak63 Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 Dneska prvé dve skúšky tohto roku: Topografia antického sveta - Áčko Náboženstvo antického sveta - Áčko hotových už je 5 z 9 ... takže ešte 4!
SlovnaftExtraligaDJ Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 Zdravíčko. Je tu aj niekto, kto chodí na medinu???..
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 Diplomatický protokol - (s odretymi usami) AFinancial Accounting - (opat) Fx
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz