elfant Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 zacinam mat pocit, ze bolo tragickou chybou ten sex uskutocnovat, cielom bolo skor tesenie sa nan, ako jeho realizaciaa iluzia je fuc, rovnako ako aj panna :lol: je tu ale otazka, ci aj ta suseda bola ta jedina a ta prava, mozno tam bola chyba
game Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 HEH no ok vysvetlim kedze vela z Vas tu ocakava preco si myslim ze asi som mohol trosku aspon rok, polroka pockat so sexom. Tak je to hlavne kvoli tomu ze: 1/ Vrhli sme sa na to hned po 2 mesiacoch chodenia, je pravda ze som to sam necakal ale jasne ze som bol VTEDY rad. Teraz ked sa na to pozeram tak asi sme fakt mohli este nejaky ten mesiac pockat aby sme sa este trosku viac spoznali dusevne a charakter cloveka a zlozvyky a dobre navyky a podobne. A namiesto toho to dobiehame teraz to spoznavanie sa (nemyslim v posteli). 2/ Dalej trosku sa priznam ze ked sa to stalo celkom som bol mimo ze kua uz neni panna a je to kvoli mne neveim preco mal som nejaku depku mensiu z toho co som spravil ( a pritom som po tom snival x rokov ze jupi panna v posteli). 3/ Mam trosku taky blby pocit kedze je to suseda co byva hned vedla o dom, ze ako to ai bude ak by nam ten vztah nevysiel( co dufam ze Pan boh nikdy nedospusti) ze ako by som sa potom jej vedel zdravit a pozerat sa na nu a pozriet sa jej do oci. Proste viete ze ste s nou mali uz nieco a bolo by to dost take trapne a blbe a take nie velmi pohodlne na dusi a podobne. 4/ Priznam sa keby som mohol tak by som bral dneska to prve milovanie. Je to skoro pol rok co sme spolu a este Valentin bolo by to fakt pekne. A uz sa aj pozname viac co sa tyka charakteru urcite viac ako vtedy. Hmm dufam ze teraz nebude zase nejaky pruser ze si protirecim s nejakymi starsimi prispevkami alebo podobne. Ale ako pisal slimak a lopata uz trosku ta skusesnost sa zacina prejavovat :lol: A celkovo ako ste tu pisali vztah neni len o sexe :) Je o tych roznych malickostiach ktore ho upevnuju a robia nezabudnutelnym. myslím, že sa nič moc nezmenilo, okrem toho, že si momentálne jovzin myslí, že mal počkať, a že suseda je ... či bola poruke. nemyslím to v zlom, len z toho celého mi vylieza, že síce lupene možno nie sú také dôležité, ako boli pred pol rokom, ale to, že je Valentína, je rovnako dobré ... čiže zasa špeciálne milovanie za špeciálnych okolností : ) mno ... a čo sa týka charakteru, neviem, či rozumiem dobre, či nie, ale kde je problém ? zmenil sa charakter, či sa u dievčaťa vyfarbil charakter, ktorý nie je celkom vhodný ? lebo keď je to tak, choďte od seba ... bez ohľadu na to, či ste susedia. keď to nezvládnete, maximálne sa nebudete zdraviť, alebo sa budete ohovárať, a buď si pozriete do očí, alebo nie ... závisí od vás dvoch. nebolo by to zrejme najjednoduchšie, ale keby ste sa mali rozísť, potreboval by si veľkú kopu diplomacie, aj tak uspokojivý výseldok zaručený nie je ale to, že ste mali spolu sex, človek ťažšie spracúva, ako keby ste boli spolu na večeri, ale to je konvenciami ... a naučenými tabu a pocitmi viny, a čakanie na pannu ... to bolo u jovzina vážnejšie, však ? : ) obaja ste získali skúsenosť, ako každý, kto kedysi začal so sexom. že je suseda ... to by sa mohlo stať aj s uličankou, či dievčaťom z dediny - hociktorým ... keď si človek niečo začne so susedom, ako dospelý s takýmito vecami musí počítať. keď charakter pasuje, tak nie je o čom špekuľovať. okrem toho, je nadobro jedno, kedy začať so sexom. o tom je tu téma, a myslím, že sme o tom už aj písali, a nie raz. nejedno partnerstvo sa začalo v posteli, a drží desaťročia. niektoré prekvitá, niektoré len drží, ale nič na tom nemení začiatok vzťahu v posteli. nejedno partnerstvo začaté sexom skončilo po nejakom čase, kratšom či dlhšom ... ale to isté platí aj pre tie, kde so sexom čakali "slušnú dobu". to skutočne záleží od strašne mnohých vecí, to nepreberaj, lebo je to už zbytočné ... musia dvaja chcieť.
elfant Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 No kedže sa Jovzin vyjadril tak už asi aj ja fakt musím. V celku je to aj v dačom vtom čo už aj on sám napísal, relatívne rýchlo sme stým začali / píšem preto relatívne lebo pre niektorých je to už aj strašne neskoro / ... ja som ju chcel dobre spoznať hlavne ako osobnosť, chodiť snou do kina, na diskotéky, len tak do baru na kofolu a učiť sa sňou ... lenže jej ženské zbrane zabrali :lol: ... no a kedže ako som písal že sme sa mali viacej spoznať tak sa to ukázalo ako pravda keď nastali menšie komplikácie vo vzťahu ... a samozrejme hneď zdupkala a mne zostali len spomienky ty si ju chcel spoznavat lepsie, ona chcela mozno sex a to spoznavanie si nechavala na neskor, alebo ju nezaujimalo vobec. je to dost casty konflikt zaujmov, nic zvlastne. A co sa tyka tych spomienok, neskor mozno zistis, ze to nie je tak malo.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz