Skočiť na obsah

Prvý sex

Jovzin

Odporúčané príspevky

Zverejnené

OK takze mam zase par otazok :lol:

1/ Chcem sa opytat ze ci pri prvom milovani je spravne ak sa drzim hesla ze Bez gumy ani ranu Ale ako fakt ked necem aby priatelka do tyzdne mavala s tehotenskym testom tak ta guma je potrebna podla mna.

2/ Ma guma nejaky vplyv na dosiahnutie zenskeho orgazmu ?

3/ Ti skusenejsi ako nutrinka :) a dollphjinka a moj milovany Axel :) a podobne chcem sa opytat ako som tu cital tak ze skusate vselijake mozne miesta na sex. Ale moja otazka je ze ci pri kazdom tomto sexe dosiahla vasa partnerka orgazmus ?

4/ Kedze moje prve milovanie este len pride Tak sa chcem spytat ci mam skusat tiez nejake zvlastne miesto na sex alebo asi to nechat zatial prvykrat na tu postel ?

5/ Je dobre ak si planujem miesto a cas prveho milovania? Alebo to nechat tak a cakat na spontannost a podobne veci ?

Dik ludia za vase odpovede

Zverejnené

najlepsie nic neplanovat, ziadne hentie experimenty kedze si novacik to pride casom

Zverejnené

OK takze mam zase par otazok

Skús porozmýšľať nad výstižnejším názvom témy, lebo takých tém od teba tu už máme viacej.

1/ Bez gumy ani ranu

Mne guma nikdy nevyhovala takže ak si veríš tak bez nej.

3/ ... a moj milovany Axel

Trochu inak to začni formulovať lebo si viacerí začnú myslieť že si teplý.

4/ Kedze moje prve milovanie este len pride Tak sa chcem spytat ci mam skusat tiez nejake zvlastne miesto na sex alebo asi to nechat zatial prvykrat na tu postel ?

Postel jednoznačne.

5/ Je dobre ak si planujem miesto a cas prveho milovania? Alebo to nechat tak a cakat na spontannost a podobne veci ?

Tá spontánnosť je myslím že lepšia.
Zverejnené

prva rada, neber si radu od axela ohladom gumy, na prvy krat sa ti moze stat ze len par krat stihnes zasunut :lol: a to je bez gumy tazko sa ukontrolovat, maju s tym problem skusenejsi chlapi :) takze urcite gumu ci inu antiku

na prvy krat odporucam postel, je to pohodlne, ale nech moc nevrzga

urcite spontannost... planovanie nevyjde, vlastne skusenosti

a tie vselijake miesta...tam malokedy dosiahne baba orgazmus... predsa len taka rychlovka vo vytahu jej moze byt prijemna, ale asi sa jej tazko dosiahne orgazmus ked ma stale v hlave ze to je len chvilku kym ich niekto neprivola alebo inac nevyrusi

ale zas ak to je vyznavacka adrenalinovych sportov, mozno ju zas len to privedie k orgazmu

zistis u svojej

Zverejnené

prva rada, neber si radu od axela ohladom gumy, na prvy krat sa ti moze stat ze len par krat stihnes zasunut :lol: a to je bez gumy tazko sa ukontrolovat, maju s tym problem skusenejsi chlapi :) takze urcite gumu ci inu antiku

Ak predpokladáme že od nervozity bude mať problémy s erekciou tak guma narobí ešte väčšie problémy. A baba by mala radšej začať s tabletkami ak je tam predpoklad že by mohli prcať častejšie. Guma tiež nie je istota.
Zverejnené

guma je najvacsia istota, zlyha jedine ak si ju zle nasadis :lol:

a o vplyve antikoncepcie na zensky organizmus by ti vedel kazdy lekar porozpravat svoje ak by chcel

vsimol som si zaujimavu vec

vacsina dcer doktorov antiku nebere... asi vedia preco :)

a problem s erekciou bude prvy problem, ale ked sa mu uz postavi tak sa mu moze rychlo stat ze skor nez si suchne tak skonci

Zverejnené

ak si myslis, ze po prvy krat u teba docielis u baby orgazmus...tak no..ved uvidis :lol: :)

myslim ze chlapci su radi, ak zvladnu psychicky par minut vydrzat :)))

urcite kondom, pokial neberie HAK... v 22rokoch azda chapes vyznam chranit sa pred neplanovanym otehotnenim ;)

co sa tyka poloh, ty si dajako trufas ;)

ako som povedala, nemyslim si, ze na prvy krat vydrzis v pohode pol hodku menit polohy, ... aj toto chce trening ;)

ja som nemala prve milovanie naplanovane...bola chut...bolo miesto...a bolo ;)

co sa tyka, ci s kondomom, alebo bez...ja radsej bez, ale mam dlhsi vztah a beriem HAK... ale ak dievca HAK neberie, URCITE s!!!!

Zverejnené

guma je najvacsia istota, zlyha jedine ak si ju zle nasadis :lol:

Ja by som sa skôr obával keby praskla. A Jouzin má tam možno takú kladu že by fakt praskla...

vacsina dcer doktorov antiku nebere... asi vedia preco :)

Ale však HAK nie sú iba tabletky na orálne použitie... Okrem toho, je ich viac druhov.

ak si myslis, ze po prvy krat u teba docielis u baby orgazmus...tak no..ved uvidis :) ;)

co sa tyka poloh, ty si dajako trufas ;)

Jouzin je kanec, on sa len hrá na neviniatko ;)
Zverejnené

Skús porozmýšľať nad výstižnejším názvom témy, lebo takých tém od teba tu už máme viacej.

Boze ako foter :lol: mi obcas Axel pripada :) Stale ta len upozornuje co uz no :) OK popremyslam ale ta sranda musi byt ne

Trochu inak to začni formulovať lebo si viacerí začnú myslieť že si teplý.

Axel sry ale ta ako vsak sranda musi byt ne ;) Ale ok no ;)

ak si myslis, ze po prvy krat u teba docielis u baby orgazmus...tak no..ved uvidis biggrin.gif smile.gif

Hej pralinka ja si verim ;)

Ja by som sa skôr obával keby praskla. A Jouzin má tam možno takú kladu že by fakt praskla...

Ok o tom pomlcim ;)

Jouzin je kanec, on sa len hrá na neviniatko zubiska.gif

Hmm ja som neviniatko heeeeej ;)

Zverejnené

Hej pralinka ja si verim :lol:

Potom nám nezabudni prísť povedať prvé dojmy, viacerí si verili prvý krát :)
Zverejnené

Axel len pre info, guma ti praskne len ked ju zle nasadis a nechas tam vzduch, inac nie

Zverejnené

Nokia ty ma poúčaš ako nejaký starý foter čo má už 5-6 náhodných deciek :lol:

Tých gúm som sa už čosi napovliekal :)

Nepraskla ani jedna, ale ani mi to nikdy nevyhovovalo.

Zverejnené

tak sa teda ozývam /prečo som menovaná ako prvá, to teda neviem :lol: :) /... nie, nedosiahla, pri týchto zvláštnych miestach ide aj o iné veci, ako len o orgazmus :) myslím ale, že ty to na prvýkrát nepotrebuješ, času a príležitostí bude dosť aj potom. posteľ a jemná romantika nikdy nevyjdu z módy ;) plánovať všetko do detailov nemusíš, samozrejme je spontánnosť dobrá, ale možno pripraviť jej nejaký príjemný večer, z ktorého by to potom nejak vyplynulo už samo, by sa dalo...

Zverejnené

Sorrac nutrinka ja si tie vase mena mylim stale asi som tam mal dat pralinka ako prve ale co uz stane sa :lol:

A inak ako ja som proste taky, ze ja cem pre druhych dobre a aby sa mali pri mne prijemne. Preto sa budem sanzit, aby priatelka dosiahla skor ogazmus ako ja, ked uz som taky ze myslim iba na druhych a na seba ne :)

Btw nutrinka a o co ide na takych inych miestach ? O adrenalin ? Alebo proste o ozivenie sexualneho zivota ?

Zverejnené

Sorrac nutrinka ja si tie vase mena mylim stale asi som tam mal dat pralinka ako prve

:lol: :) nutria nepadol ti práve hrebienok? :)

Zverejnené

nieee, prečo, vidím, že na ten biblický film sa mi zväčšujú šance :lol:

Zverejnené

OK teraz neviem o akom biblickom filme hovorite ale nic to.

Kazdopadne mam dalsiu otazku a dufam, ze ma nebudete brat teraz za nejakeho tupca alebo neviem co. Ale ta sak si necham poradit a radsej sa spytam, nech som potom v praxi uz v pohode :lol:

Znacka Durex je v pohode? A inak na zaciatok pouzit nejaku normalnu gumu ci dat tomu stavu a hned navliect nejaku vrubkovanu gumu ? Ja som premyslal nad Durex Extra safe nech fakt kocka potom nemava tehotenskym testom pred ocami :) Ale necham si poradit :)

Zverejnené

OK teraz neviem o akom biblickom filme hovorite ale nic to.

To nič to si nevšímaj, nutria o tom švitorí od včerajška :lol:

Znacka Durex je v pohode? A inak na zaciatok pouzit nejaku normalnu gumu ci dat tomu stavu a hned navliect nejaku vrubkovanu gumu ? Ja som premyslal nad Durex Extra safe nech fakt kocka potom nemava tehotenskym testom pred ocami

Durex je OK, lepšie skúsenosti mám s klasickými, nie tie všelijaké jahodové, banánové a pod. Kludne začni s tým vrúbkovaným nech mladá z toho niečo má.
Zverejnené

chlapec ja ti poradim iba jednym slovom - spontannost - nechaj to na nu. co sa tyka gumy, tak ano. co sa tyka poloh, to nech ta teraz netrapi, sam uvidis.

Zverejnené

no ja neviem, ci vrubkovany, alebo normalny...stale je to kondom :lol:

a jouzin ty stale nechces pochopit jeden fakt!

ze budes rad ak vobec vydrzis pokial sa slecna vyzlecie :)

to nie je tak, ze hned zo zaciatku vydrzis byt drazdeny, uspokojit partnerku, a seba, obaja s orgazmom, nad vami ohnostroj... :-)))

a ta dievcina je skusena, ci nie?

lebo ak nie, tak myslim, ze toto vsetko su zatial uplne zbytocne debaty :)

aj milovat sa clovek musi naucit, zo zaciatku nebyva hned dokonaly sulad medzi partnermi... (hovorim o tych este neskusenych)

Zverejnené

lol ze vrubkovany, bude rad ak vobec nejaky nasadi od nervozity :lol: co sa tyka vydrze chlapa az kym nedojde k samotnemu aktu, zas pozor, baby sa tiez "lubia" zaseknut a nevojde do nich ani rychlik Dragov :) mam 2 skusenosti s tymto, takze cele kuzlo sa akosik stratilo :)

Zverejnené

chlapec ja ti poradim iba jednym slovom - spontannost - nechaj to na nu. co sa tyka gumy, tak ano. co sa tyka poloh, to nech ta teraz netrapi, sam uvidis.

OK ghostrider

no ja neviem, ci vrubkovany, alebo normalny...stale je to kondom biggrin.gif

a jouzin ty stale nechces pochopit jeden fakt!

ze budes rad ak vobec vydrzis pokial sa slecna vyzlecie biggrin.gif

to nie je tak, ze hned zo zaciatku vydrzis byt drazdeny, uspokojit partnerku, a seba, obaja s orgazmom, nad vami ohnostroj... :-)))

a ta dievcina je skusena, ci nie?

lebo ak nie, tak myslim, ze toto vsetko su zatial uplne zbytocne debaty biggrin.gif

aj milovat sa clovek musi naucit, zo zaciatku nebyva hned dokonaly sulad medzi partnermi... (hovorim o tych este neskusenych)

NO to je jedno proste nejaky durex sejmem a je to ;)

A ano mas pravdu pralinka. Celkom sa obavam toho, aby som vydrzal vobec kym sa nohavicky nedaju dole :lol: Alebo co mam este nocnu moru, aby jonathan nezacal strajkovat a aby sa mu celo zdvihnut :) Ako tychto dvoch veci sa bojim viac ako toho ci dosiahne kocka orgac.

Inak viem ze ta moja kocka mala uz frajera ale neviem ako daleko s nim zasla :) Ale skusim zistit. Ale mam skor pocit, ze budeme obaja neskuseni v tejto oblasti ;) Ach to bude mega sex trapas ;) Dvaja neskuseni njn uz si to viem predstavit ;) Ale vsak casom sa do toho dostaneme ;)

Ano to mas pravdu pralinka aj milovat sa treba naucit ;)

lol ze vrubkovany, bude rad ak vobec nejaky nasadi od nervozity zubiska.gif

NJN ghoste to mas pravdu ;)

Zverejnené

Alebo co mam este nocnu moru, aby jonathan nezacal strajkovat a aby sa mu celo zdvihnut :lol:

aj to sa stava, ze zacne strajkovat... :-)

pokial je dievca rozumne, tak z toho nebude robit ziadnu vedu :)

co som sa bavila s kamoskami, ktore svoje poprve zazili s chalanom, a obaja boli neskuseni, fiasko to nebolo :-))

aspon sa zasmejete, hehe :-))

Zverejnené

nahodou aj poprve ked su obaja neskuseny moze byt fajn :lol:

Zverejnené

ved ja nevravim, ze nie....

koniec koncov, to poprve az take dolezite nie je... pokial sa nic hrozneho nestane, dake jatky :lol:, tak tie dalsie razy je to ovela lepsie... :-)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov