tiborco Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 Tak hej, zvýšala sa frekvencia masturbácie, ale myslel som to skôr tak, že nájdem si partnerku... :lol: len nejak evidetne nie som priveľmi aktívny v hladaní... :)
sisel Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 ale coby bolo :lol: len treba postupne spoznavat.... kazdy ma na sebe ine citlive miesta.... ale ked sa raz najdu, ajaj :)tak porad nejake, o ktorych vies. ale nejake lahko pristupne, zatial iba od pasa hore
doll Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 jaaaj...no aj tych od pasa hore je habadeeeej :lol: co tak usny lalocek...jemne hryzt zubkami, steklit jazyckom, slastne don vzdychat...a druhou ruckou robit ine prijemne veci ale no klud...nejdem sa tu roz roz... tesovat :)
pralinka Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 jemne hryzt zubkami, steklit jazyckom, slastne don vzdychat to ano, ale presuvam z lalocika (to ja/my nemusim/e) na krk :lol:
doll Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 ja usko nemusim, ale ked vidim ako to mojho draheho privadza do sialenstva, tak v tom s chutou pokracujem.. no a z krku prejst na hrud...hmm, aj tam je dost zaujimavych miest :lol: ale to sa uz nebezpecne blizime k miestu, ku ktoremu sa ty zatial nehodlas dostat, respektive partnerku pustit :)
sisel Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 no niezeby moje ucho a krk neboli citlive, ale nevzrusuje ma to nejak velmi. iba tak trosku, ale naozaj iba trosku. no zaujimali by ma dalsie miesta od pasa hore, lebo si myslim ze ine uz fakt nie su u chlapa...u zien, o tom uz viem svoje :lol:
doll Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 a zabudli sme podotknut... "treba to aj vediet" :lol:takze slecinka sa casom bude iba zlepsovat, mozno preto ti to teraz pride ako nie moc vzrusujuce :) :) niet nad to mat k dispozicii celeho chlapa, nielen jeho hornu cast tela ;) a trochu si rypnem, povedzze ktore su tie casti na tele zeny.. ;)
chlapeczjuhu Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 co tak usny lalocek...jemne hryzt zubkami, steklit jazyckom, slastne don vzdychat...a druhou ruckou robit ine prijemne veci ja osobne zabijem kazdeho kto sa mi co i len nahodou dotkne ucha.
doll Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 :lol: no musim uznat, ze mna osobne vobec nevzrusuje vsetko co sa robi na mojom usku...ale ked vidim ako to vzrusuje moju polovicku, tak to proste nejde nerobit :)
pralinka Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 myslim si, ze ak je slecna sikovna, mal by stacit pohlad, aby si bol mimo a vedel, na co mysli, :-)) ... z dotyku na hociktorom mieste vie vyzarovat chtic a vzrusenie, ak clovek vie, ako na to.... :lol: neviem popisat jednotlive dotyky, nemyslim si, ze sa to da dajako odkukat, musi to z cloveka v danej chvili vyzarovat, ... :) ide o to, o co ti ide :) tazko dosiahnut pri skusenom muzovi len jedinym dotykom zeny jeho orgazmus ;) mozno pri zaciatocnikoch to funguje inak, hehe, neviem
sisel Zverejnené 19. September, 2008 Zverejnené 19. September, 2008 a trochu si rypnem, povedzze ktore su tie casti na tele zeny.. :lol:no tak co som zatial objavil tak usi, krk a prsia, este neviem ako bude reagovat na brusku, tam som sa este nedostal
doll Zverejnené 20. September, 2008 Zverejnené 20. September, 2008 a co tam po castiach...dolezite je ako je to vykonavane :lol:ale tak drzim palce v tomto spoznavani, su to pekne chvilky...tazsie pre tych skusenych, pretoze ja ked som zacala chodit s mojim sucasnym priatelom, tak to bolo dost huste...obaja sme to uz chceli, ale natahovali sme to, branili sme si vzajomne a podobne veci... jajaaj :)
sisel Zverejnené 21. September, 2008 Zverejnené 21. September, 2008 take natahovanie tiez nie je od veci... myslis ze my sa nenatahujeme? sice to nie je take natahovanie ake asi mate vy, ale je to jasne ze ona by to uz aj chcela, ja tiez, ale nechceme sa ponahlat. teraz je to dobre
Jovzin Zverejnené 23. September, 2008 Autor Zverejnené 23. September, 2008 LOL vy tu este udrzujete tento moj topic. Hehe wau tak ja postnem otazku este v tomto smere len musim zistit ze do ktorej temy sa hodi.
wysky Zverejnené 5. Október, 2008 Zverejnené 5. Október, 2008 Skusim nieco ku uvodu, bez citania naslednej debaty... Zadavatel v prvom prispevku spomina prve milovanie, avsak to nutne nemusi byt spojene so sulozou. Mozno niektore babenky sa do toho rychlo ponahlaju (mozno aj borci), avsak pre celkovy uspech je lepsie ak sa pri prvom milovani vemi neplasime a ak sa dvojica radsej trochu spozna. Potom, moze dojst aj ku sulozi. Ale osobne si myslim, ze ta pri prvom milovanie nehra dolezit ulohu.
Jovzin Zverejnené 31. Marec, 2009 Autor Zverejnené 31. Marec, 2009 Hmm asi by som mal zacat vyhladavat nejaku pomoc, lebo uz mi zacina hrabat. Prave nam volala znama ze uz je babkou, ze jej syn, ktory ma iba o 4 roky viac ako ja ma syna s kockou mladou co ma ledva 20. Hmm a moje hned prve myslienkove pochody boli: Kua dalsi co si uzivali sexu dokonca mladsia kocka ako ja a este aj deculo sa im uz narodi. Hmm nechapem co sa so mnou deje. Obcas si pripadam, ze som nejaky sexualne posadnuty ale opak je pravdou. Praveze mne ten sex nejako nebeha po rozume stale ako si mozno myslite, kedze robim kopu veci inych, pri ktorych vobec neni cas premyslat nad blbostami, ale ked niekto uz obcas nieco nahodne spomenie s temou sex ako teraz ta znama, tak mi to nejako hmm pride na mysel city a vsetko a citim sa zase na prd ,ze kurnik okolo mna same deti, ked mam tak povedat sexuju jedna radost a ja uz stary dedo skoro, som stale ruka v ruke s pesnickou: SEM SKORO PANIC, NENI TO LEHKY...
Sniper Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Takže predpokladám, že ešte stále si jej to tam nevrazil, že?
Hellé Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Axel, ty romantik :) Jouzin..chces ty vlastne ten sex???..moja mama vravela, ze ked to niekto chce spravit, tak to spravi hoci na schodoch... :) ..no ale ide maj lasky cas..mozno sa podari..v kazdom pripade informuj toto ctene forum :lol:
Jovzin Zverejnené 1. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2009 OK poinformujem len aby to nebolo o x rokov.... :lol: A aby som dovtedy nezosalel z toho, ze vsade okolo mna budu vsetci sexovat a mna z toho rachne ze ja stale nic... A Axel hej nevrazil...
Ryan Giggs Zverejnené 1. Apríl, 2009 Zverejnené 1. Apríl, 2009 Siliť niečo (hlavne psychicky) len preto, aby som si to vyškrtol zo zoznamu ešte nikdy dobro nenarobilo. Zbytočne sa tym budeš trapiť a v ničom ti to nepomôže. Nechaj veci tak ako su a ono to pride. To, že všetci okolo teba sexuju a ty nie, tym sa nezaoberaj, je to hlupe a detinske. Sex nie su preteky, že musiš byť za každu cenu ty ten prvy. Či s tym začneš v 15-tich alebo 30-tich na tom nezaleži, o nič neprideš.
Jovzin Zverejnené 1. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2009 No jo pekne slovo Ryan :lol: A pravdive hlavne :)
tiborco Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 Dni, týždne, mesiace, ba roky ubiehajú a ja som si stále nevrzol...je toto už normálne? najhoršie je na tom, že ani príležitostí niet, vždy len dúfam...a už mi to riadne udiera na mozog...ja viem, že možno sú aj väčšie problémy, no pre mňa je záasdným problémom tento. :lol:
game Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 je to normálne. máš len 21, to nie je žiadna tragédia, nemyslím, že je niekde napísané, do koľko rokov to treba absolvovať ...
tiborco Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 Áno, ono je len dosť blbé na to myslieť...a ako na každého aj na mňa pôsobí spoločenský tlak, rôzne štatistiky...a potom sú z toho prehnané obavy...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz