Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 Jouzin, prilis to nahanas a dramatizujes. pises to, akoby si mal kazdu chvilu vymriet. preco sa s tym ponahlat? casu dooost. ked si nesexoval teraz, pojdes nabuduce. rozhodne nemas preco po sebe strielat :lol:
Sniper Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 Axel na stretku cakam ze ma odbachnes :lol:Prečo ja? No a aká bola jej reakcia?
Jovzin Zverejnené 20. Január, 2008 Autor Zverejnené 20. Január, 2008 Na co mam jazyk hmm neviem ani sam obcas :lol:LEG mas pravdu :) musim sa skludnit uz :) Axel: no reakcia sklamanie. Ale odpustila mi dufam. Doll: bolo to pekne ja tak to hej. Len skoda ze som to posral. No musim na sebe makat co uz ;)
doll Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 no to jejasne to sklamanie....ked ste si vlastne obaja mysleli ze uz k tomu dojde... ale nabuduce to skus jazyckom...bude hotova :lol: :)
game Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 no neviem ... nie je to až také jasné, že bola sklamaná, na prvýkrát to sklamanie nemusí byť také samozrejméto si myslí iba jouzin, lebo / alebo preto / sa chce dať odstreliť ... : ) a s tým jazýčkom by som na jeho mieste počkala, až bude skúsenejší ... ten chalan začína, nie je to don juan, aj to sa treba naučiť
pralinka Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 ved, aj to sa treba naucit... tak preco nezacat? :lol: tak ako on mohol vyuzit svoj jazyk, tak aj slecna mohla co to poskusat rucne strucne (:)), ustne... nemusi hned byt sex so vsetkym vsudy, jeden nepritomny kondom snad neskazi vecer/noc... :) takych noci este bude! :-))
game Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 práve preto si myslím, že v prvú noc nie je pre neskúsený pár práve noc experimentov.vážne neviem, či je dnes každá taká skúsená a smelá a hr do toho, aby hneď vedela ako na to a nehanbila sa a nemala nejké zábrany ... - hovorím, že to neviem, ale možné to je ... vyskúšali si aspoň predohru, nie je prvý ani posledný, čo zabudol kdesi ochranu, ale stále si myslím, že od neskúsených mladých ľudí nemožno hneď očakávať obojstranné uspokojovacie výkony.
Nokia Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 podla mna sa to tu trosku prehana, vsak nebol kondom tak comohli ostat pri maznani...ocakavat od neskusenej baby ze ho spravi ustami ci od chalana ktory stresuje kam babu zobrat na rande (nic v zlom jouzin :lol: ) ze babu spravi jazykom je naivne...myslim ze je mozno aj fajn ze ten kondom nebol... nech sa pekne postupne otukaju, postupne zistia co sa ako robi, co sa druhemu paci atd... ziaden spech..aj maznat sa je fajn, a ked baba nieje blba tak ze by bola sklamana z toho ze zabudol kondom tak z toho vedu robit nebudeprilezitosti este bude, pekne sa otukajte a hlavne nerob si z toho hlavu, je to LEN sex... nejde o zivot ide o hovno
chlapeczjuhu Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 ano presne tak. a este kazdy dajme chalanovi telefonne cislo ked si nabuduce nebude vediet dat rady nech sa hned ozve nie?
pralinka Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 no dobre dobre... ale dake prstiky byt mohli (ak neboli nahodou), nie??? :lol:
Nokia Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 to by trebalo zistit, kolko krat uz vobec take nieco ako prsty skusalmam taky pocit ze hned pri prvom spolocnom obnazeni chceli vhupnut na to....treba zacat postupne a nie to unahlovat
chlapeczjuhu Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 pralinka: nedate si pokoja :lol: ....mam z vas pocit ze ste viac mimo ako on.... nevravi sa ze hladna svina o kukurici sniva? :)
pralinka Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 ???? odomna prave pred hodinkou odisiel moj mily... a "hladna" rozhodne nie som :lol: :) chcel rady? chcel... tak co pokial je to tak ako vravi Nokia... ze na to chceli vhupsnut bez toho ze predtym by boli akekolvek dotyky, tak mi to pride zvlastne :-) predpokladala som, ze nejake intimnejsie dotyky uz boli... cela tato tema mi pride absurdna, nenapadlo by mi radit sa o mojom poprve verejne na fore... ale budiz, kazdy je iny...
Nokia Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 nerieste tu teraz kukuricu, dobra na varenie bude az v auguste :lol: Jouzin mala rada, nepreberaj taketo veci na fore, obcasne otazky ano, ale neviem ci by sa aj tvojej babe pacilo ak by videla ako ju tu preberas...skus trosku intuicie, chod na to s citom a nie s pocitom ze nieco musis dohnatpomalicky, pianko, nikam sa neponahlaj, ziaden vlak ti neujde... uzivaj si to co je, nebude to vecne...tak si uzi aj kazdu jednu malickost
Jovzin Zverejnené 21. Január, 2008 Autor Zverejnené 21. Január, 2008 DIK Nokia ja som vedel ze som mal vtedy cez to ICQ s tebou raz pokecat ako to spravil AJK :lol: A btw mate pravdu nemal by som tu az tak detailne pisat. NJN to je na tom ze ja som strasne chaoticky clovek a streser a neviem si ten zivot uzit ako by som mal alebo chcel.
Jovzin Zverejnené 29. Január, 2008 Autor Zverejnené 29. Január, 2008 NO mam dalsiu otazku. Co znamena, ked sa lucka stale na mna pozera :) aj dneska sme boli v kostole a v jednom kuse sa na mna pozerala a usmievala :) Ja si to vysvetlujem, ze sa ma nevie vynadivat :lol: Alebo je to tou laskou alebo cim ? Lebo zbadal somm ze dost casto alebo skor stale sa mi pozera do oci to si myslimm ze chapemm ze preco, lebo zeny vidia v ociach, ci im klameme alebo hovorime pravdu a ona si chce byt istam ze jej neklamem a nechce sa znova sklamat v niekom aspon si myslim, ze preto mi stale pozera do oci. ;)
Sniper Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Co znamena, ked sa lucka stale na mna pozeraPredpokladám že sa bavíme stále o tej istej o ktorej tu básniš už niekoľko týždňov :lol: v jednom kuse sa na mna pozerala a usmievalaBerme to z tej lepšej stránky, asi sa jej páčiš a niečo ti naznačuje dneska sme boli v kostole ... ... ze jej neklamem a nechce sa znova sklamatNo predpokladám že v kostole by si sa na také niečo ani neodvážil :) čo by si o tebe pán farár pomysleli?
game Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Jouzin,keby sa pozerala a mračila, alebo nepozerala a mračila, bol by to dôvod na nepokoj : )je x príčin, prečo sa pozerá a usmieva ... ale všetkých x má zrejme jeden dôvod ... niečo v tebe vidí, čo sa jej pozdáva človek má tendencie sledovať objekt svojho záujmu, pozerať a vidieť ružovoje to v poriadku, že sa na teba pozerá, vidí niečo, čo chce vidieť ty sa na ňu nepozeráš ? alebo si sa nepozeral na dievča, ktoré sa ti páči / páčilo ? :lol:
hisham Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Ježišiii, áno, v kostole sa na tak dobre pozerá jeden na druhého :lol: Jouzin, no má ťa rada, nemôže sa vynadívať, to je tak, teš sa z toho a tiež sa na ňu pozeraj a usmej sa a zahŕňaj ju láskou :)
valcik Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 prave som docital celu diskusiu a prajem ti vela stastia, jouzin. neskor uvidis, ze po vojne je kazdy generalom! ak ti mozem prispiet malou radou aj ja, tak tu je: uzivaj si naplno cele toto jedinecne ocakavanie, dvorenie, nedockavost, zvedavost a napatie pretoze s prvym milovanim sa velka cast toho nenavratne strati. ..a aj ked viem, ze to nie je zdvorile a slusne, zaujima ma jedna vec: kam si dal ostatne sprcky z krabicky, ked si nemohol najst tu v penazenke? ved to balia po troch a viac kusoch!
Andulqa Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Bud rad ze sa pozera a usmieva sa a nemraci sa a uz tolko nerozmyslaj nad takymito banalnostami :) ja sa tiez "furt" kukam na mojho priatela a stale sa nanho usmievam (ak ma ovsem nenastve vtedy sa nanho pozeram skaredo a som neprijemna ;) ) zaujimave nad akymi vecami dokazu ludia rozmyslat ;) si strasne podareny :) aj ja chcem byt cerstvo zamilovana :lol: , to je take mile ;)
Nokia Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Andulqa vsak to je take easy, najdi si noveho frajera :lol: :)
Andulqa Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 ale to ja nechceeem :) som spokojna s tym co mam :) ale rada spominam na tie nase zaciatky, jaaj, to bolo uz dobre davno :lol:
pralinka Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 podla mna netreba nikoho noveho :) pokial sa clovek "spravne" zalubi, pozera sa aj po case na svojho priatela zasnenymi ocami... napriek tomu, ze vidi aj veci, co mu obcas lezu na nervy :), ale to su detaily, ale inak.... :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz