Jovzin Zverejnené 5. Január, 2008 Autor Zverejnené 5. Január, 2008 koniec koncov, to poprve az take dolezite nie je... pokial sa nic hrozneho nestane, dake jatky biggrin.gif, tak tie dalsie razy je to ovela lepsie... :-) JJ tiez si to myslim ze tie dalsie budu uz iba lepsie :lol:
Sniper Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 Alebo co mam este nocnu moru, aby jonathan nezacal strajkovat a aby sa mu celo zdvihnut :lol: Ako tychto dvoch veci sa bojim viac ako toho ci dosiahne kocka orgac.Z toho majú obavy viacerí keď začínajú/li a nechcem ťa strašiť, ale keď máš z toho nočnú moru tak si na najlepšej ceste k tomu aby jonathan vyhlásil neposlušnosť autorite. Nemysli na to.
doll Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 dnesne antikoncepcie uz nie su take strasidla ako si viaceri chlapi myslia....su na ovela lepsej urovni...teda samozrejme aj cenovo odlisne...ja kedze beriem jedny lieky na ktore je HAK nebezpecny /musela som kvoli tomu zmenit aj gynekolozku, lebo ta bola vedomostami snad za opicami/...no a beriem taku, ktora minimalne ovplyvnuje tieto "procesy", ma najnizsiu hladinu hormonov, cize aj vplyv tohto HAKu samotneho je pre telo znesitelny.... a k teme...urcite nechod bez ochrany....je to obrovske riziko, a ty ako zaciatocnik ani nebudes vediet a bude to z teba vonku... takze nepocuvaj axela /axel nic osobne, ale hovorit mlademu aby isiel bez ochrany je nanajvys nezodpovedne/ priatelka by si preto mala vybavit u svojho zenskeho lekara navstevu a prediskutovat s nim co to o antikoncepcii... lekar jej istotne poradi najvhodnejsiu a najprijatelnejsiu alternativu neplanuj si zbytocne detaily,lebo ta iba vystresuju a potom to moze viac uskodit ...jasne, plany typu kedy, kde, a pod. hej....ale snazit sa aby dosiahla orgazmus, to je proste zbytocna vec, na take veci bude cas neskor, ked si to budete vychutnavat plnymi duskami... nechod do krkolomnych poloh...istota je v klasike, misionar, ty pekne medzi jej rozkrocenymi nozkami, a hlavne, aby bol tvoj "kamos" dobre spracovany... nic sa nestane ak si pomozes rukou, alebo partnerka tebe, ... a hlavne nic silou... ked nevyjde, vyjde isto nabuduce... je mozne ze kamos sa rozbesni este skor ako bude vhodne, ale tak to je normalne na zaciatkoch... trapas to isto nebude, bude to velmi pekne, lebo ste dvaja neskuseni, lubite sa, bude to velmi intimne,...juuuuj, rozplyvam sa.. ja to uz nikdy nezazijem :lol: potom to uz bude iba lepsie, krajsie, vasnivejsie, aj s orgazmami :) ... na ten sa vykasli ked to bude po prvy krat ... tam pojde o ine veci, nie o orgac... o ten napr mne osobne nikdy nejde.. iba u chlapa sa ho permanentne snazim dodrzovat :) btw, strasne ti drzim palce ;)
Jovzin Zverejnené 6. Január, 2008 Autor Zverejnené 6. Január, 2008 VELMI pekne dakujem dollpinka mas to u mna dik :lol: Potom napisem svoje pocity ked k tomu dojde :) Vdaka fakt :)
bobsapp Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 Aké naplánované...A kedy má k tomu prísť?Pripomienku máš? Aby si nezmeškal :lol:
Jovzin Zverejnené 8. Január, 2008 Autor Zverejnené 8. Január, 2008 Hmm asi by som mal prestat uz tolko citat tie casopisy a magaziny a neviem co este, ale dneska som cital jednu vec a chcem sa opytat je to pravda ze prvy sex je dolezity, aby sa zistilo, ci sa ma dalej pokracovat vo vztahu alebo nie ??
pralinka Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 no neviem ci je to take dolezite...urcite svojim spobom je to nastartovanie niecoho noveho... ale zeby som mu prikladala az taku vaznost...to zas nie.. :-)
Sniper Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 Jouzin s časopismi si akurát vytri vieš čo. Keby som mal ja podľa nich riadiť tak doteraz som panic. Tam sa venuj mladej, ona tebe a bude to OK :lol:
arwiel Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 Keby som mal ja podľa nich riadiť tak doteraz som panic.to ja by som zas bola aktívna od jedenástich... stratené to roky... :lol: prvý sex je možno dôležitý, pretože "ním sa to začne" ale takéto plánovanie je podľa mňa prehnané... samozrejme, v istých veciach je dobré byť pripravený, ale čo som čítala hore, to je prehnané... možno by som zvolila tú nutrinkinu radu, niečo romantické... s miestami by som zatiaľ neexperimentovala, vsaď viac na pohodlie... ci sa ma dalej pokracovat vo vztahu alebo nie ??tak toto si dovolím tvrdiť, je blbosť... po jednom raze nič nezistíš... a už vôbec nie, keď je to "to poprvé"... možno po čase...
game Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 Hmm asi by som mal prestat uz tolko citat tie casopisy a magaziny a neviem co este, ale dneska som cital jednu vec a chcem sa opytat je to pravda ze prvy sex je dolezity, aby sa zistilo, ci sa ma dalej pokracovat vo vztahu alebo nie ??neviem, kto písal ten článok, ale fakt prestaň čítať časopisy a slepačí zob raz som náhodou chytila do ruky Bravo, tam začínajú už v desiatich, len motajú tým deckám mozgy, tak sa nečudujem, že sa myšlienky pomotali aj tebe po "časopisoch" a čo tí, ktorí prvý sex odkladajú až po svadbe ? ha ? je dôležitý, pretože všetko je raz prvýkrát. tým tá dôležitosť aj končí. prestaň stresovať, neplánuj akrobacie ani orgazmy, venuj sa tomu, aby sa hneď prvýkrát nestala "nehoda" a aby ste boli v pohode ten zbytok nechaj pre budúcnosť.
arwiel Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 tak, tak... súhlasím s game... radšej, ak chceš niečo plánovať, tak aby bolo všetko v pohode... žiadne stresy, pohodlie a nič rušivé...
doll Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 a len si prosim ta nemysli, ze aky bude prvy sex, taky bude aj vsetok ostatny :lol:
Jovzin Zverejnené 9. Január, 2008 Autor Zverejnené 9. Január, 2008 OK ludia dik za vase nazory, rady a vsetko :lol: Uz tu prestanem stresovat a citat blbosti, ktore ma potom iba viac stresuju. Dik fakt :) Mate to u mna, osobne potom budem odovzdavat vdaku na stretku :)
game Zverejnené 12. Január, 2008 Zverejnené 12. Január, 2008 no počkať ... a to sa po všetkých tých radách teraz ani nedozvieme, ako to dopadlo ? :lol:
doll Zverejnené 12. Január, 2008 Zverejnené 12. Január, 2008 no vsak keby dopadlo tak to tu uz pise ;) ci? :lol: no no no.... nieco za nieco.... :) asi sa mu to zapacilo, tak nema cas sa venovat nam :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 12. Január, 2008 Zverejnené 12. Január, 2008 podotykam, ze ctihodny muz o svojich sexualnych vycinoch nehovori. :lol:
Sniper Zverejnené 12. Január, 2008 Zverejnené 12. Január, 2008 Jouzin má chrípku takže Jonatán musí čakať či chce alebo nie.
Jovzin Zverejnené 12. Január, 2008 Autor Zverejnené 12. Január, 2008 NJN lezim s 39,6 v posteli, takze zatial sa nic nedeje. Ale urcite Vam dam vediet ked k tomu dojde ze ake to bolo :lol:
Sniper Zverejnené 12. Január, 2008 Zverejnené 12. Január, 2008 Správne Jouzin. Očakávame podrobnú reportáž a nezabudni aj ozvučené video priložiť :lol:
doll Zverejnené 13. Január, 2008 Zverejnené 13. Január, 2008 no neviem ci by som to video chcela vidiet :lol: btw, nie je nic lepsie ako potit sa na zdravom tele :) .. ja som sa tak raz vrhla na toho svojho, mal teploty... a ci pomohlo, neviem, nepamatam...v danu chvilu isto :)
pralinka Zverejnené 13. Január, 2008 Zverejnené 13. Január, 2008 aj ja som sa tak... vysledok bol, ze som tu chorobu chytila ja, a odomna moj otec (Asi som na neho nakaslala?? :lol: ), a zbavil sa kaslu asi az mesiac na to a bol mi velice povdacny :) :) ;)
Jovzin Zverejnené 20. Január, 2008 Autor Zverejnené 20. Január, 2008 Ach ludia odbachnite ma berte deviatky do ruky a strielajte po mne. Vcerajsia noc bola super konecne mohlo k niecomu dojst, mohlo dojst k tomu prvemu sexu ale jeden debil nemal pri sebe gumu :lol: :) Boooze vrchne casti odevu boli prec aj spodne casti uz boli skoro dole tak automaticky som zacal smatrat po penazenke, ze vyberiem vec, ktoru viem urcite, ze som si ju tam daval a nemozem to najst, hladam po vreckach nic, hladam po dalsich vreckach nic. Booze uz to viselo vo vzduchu na ociach jej vidim to vzrusenie a vsetko a ja debil jej musim povedat (Prepac mojko ja som zabudol gumu :) ) Ludia keby bola v tej posteli deviatka tak sa odbachnem. Axel na stretku cakam ze ma odbachnes ;) Som zvedavy kedy budem mat reparat teraz. Mam pocit ze tak skoro to nebude ;)
arwiel Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 a keď si jej to povedal, tak akože čo? aká bola jej reakcia?a nevrav, že ste sa teda obliekli a sedeli vedľa seba... :lol:
doll Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 no a co... a nebolo to pekne aj tak? ... :lol:neboj, casu bude este habadej, aj prilezitosti...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz