Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nie je to ktovieco, tento rok nam tusim za knihy nezaplatili este nic, visia nam par tisic, a to sme malicke vydavatelstvo oproti inym...

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes som bol pozriet v knihkupectve Artforum reku kupim si nejaku knihu na vikend,ale nic mi nepadlo do oka -_- Z knihkupectva som siel do antikvariatu ale ani tam som nepochodil :ermm: Potom dalsie knihkupectvo TK Libri tiez nic.Zajtra mozno skocim do Pantarhei.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Tak dnes po dlhom case som navstivil antikvariat a domov som si odniesol toto :)

Marc Fisher - Lenivý Milionár

John.L.Mason - Narodili jste se jako original,tak neumirejte jako kopie.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

dnešná skúsenosť s kníhkupectvami :

dávnejšie si chcem kúpiť dve knihy Umberta Eca : Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti

bohato ilustrované, stovky odvolávok na obrázky umeleckých diel z celého sveta, proste tieto knihy nestačí čítať ako ebook, ako román, to nejde, toto treba vidieť

konečne som sa odhodlala, a tu sú moje dnešné skúsenosti :

kníhkupectco martinus.sk  / SK /

Dejiny krásy     43,14 €   / v hrubom prepočte 1300 SKK /

Dejiny ošklivosti    43, 14 €     "

/ v gorila.sk je to o pár eur lacnejšie  obe 39,02 € /

kníhkupectvo kosmas.cz   / CZ /

Dejiny krásy    749  Kč

Dejiny ošklivosti   848  Kč

kníhkupectvo kosmas okrem toho ponúka balík spolu  s treťou knihou :

Dějiny krásy + Dějiny ošklivosti + Umění a krása ve stredověké estetice  = spolu  1850 Kč 

( s poštovným a doručením domov na Slovensko kuriérom + 190 Kč ) 

čo robí spolu 2040 Kč

nič proti martinusu, objednávala som od nich roky, ale toto nie je prvýkrát - už raz som objednávala z kosmasu namiesto martinusu, pretože hľadanú knihu po prvé mali, a po druhé aj s poštovným z čiech vyšla o dve tretiny lacnejšie ...

celkom iste nemá martinus vyššie náklady ... len ... Slovensko. to bude asi problém. šak prečo nie, Slovák vydrží a zaplatí.

• Pred 1 rokom...
  • Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Ahojte  :)
Spustili sme novú webstránku na predaj kníh: https://bookmarket.sk/ 
Oproti iným webom alebo skupinám na Facebooku má niekoľko výhod. Knihy sú zoradené vo viacerých prehľadných kategóriách a vďaka možnostiam na stránke dokážete rýchlo predať, alebo nájsť knihy, ktoré vás zaujímajú. Registrovať sa môžete aj rýchlo cez Facebook profil. 
https://bookmarket.sk/about

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov