Skočiť na obsah

SNS a Slota, Danko a spol.


Jozef50205

Odporúčané príspevky

irb

 

dal som ti za tento prispevok zeleny puntik....je to diagnoza politikov....vsetci klamu a podvadzaju...bez vynimky...no s tou diagnozou sa neda nic robt u tejto kasty ludi, iba je korigovat....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ale divit sa mozem, nie ?   Ak to ze si za idiota ti prinasa volicov, tak je to  isty signal.

Iste, diviť sa môže každý z nás, aj keď k tomu v skutočnosti nie je dôvod :)

 

Nuž a čo s tým signálom? Je na každom osobne, ako si ho vyhodnotí. 

 

Ale ak niekoho "idiocia" privedie až k postu predsedu parlamentu členského štátu európskej únie, tak to azda nemusí byť až taký zlý faktor :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Inak.. Keď Danko teraz ryl do Pellegrinyho a nazval ho "zbabelcom", tak náhodou nechcal na zlý "kôl v plote"?

Ústava tvrdí:

"Hlavným veliteľom Ozbrojených síl je prezident Slovenskej republiky, v súčasnosti Zuzana Čaputová."

To ona by k tomu tiež mala niečo povedať..

Čaputová sa k tomu ale, čuduj sa svet zatiaľ nijak neozvala.

..

Čo to znamená?

Asi okrem toho že Danko je blb, ktorý ani len v správnu stranu nachcať nevie..

Že máme za prezidentku "ťažkú morálnu autoritu", ktorá kibicuje do všetkého možného, s výnimkou toho čo má podľa ústavy priamo v kompetencii?

 

Takto sa to má robiť "správne", pán Danko..

;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Že máme za prezidentku "ťažkú morálnu autoritu", ktorá kibicuje do všetkého možného, s výnimkou toho čo má podľa ústavy priamo v kompetencii?

 

V porovnaní s tým, akých prezidentov sme tu mali po roku 1993, sa dnes za hlavu štátu nemusím aspoň hanbiť.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

U nas mal tlacovku pred Dankom Fico, naschval to pretiahol Ta3 ho zrusila 15:10(aj nascval si to tam dal na 14.30)Danko skor ohlasil na 15:00.

Danko tam recnil asi hodinu. Hadaj prekoho tam Alamo recnili, pre teba a takych ako si ty. Je vas 40%. Trhaju sa o vase hlasy. V cechach ziaden clanok, ziadna tlacovka. neviem ako v Polsku ci Madarsku. Ci Portugalsku. Danko aj Fico to ozaj uprimne pre teba urobili. Maju ta radi.

Zeman sa uz ozval? Jemu rozumieme a vieme ze tiez je najvacsi a dosial nezapindal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

slimak

Ubezpečujem ťa že Danko s Ficom ma tak akurát "môžu mať radi".

Ja som volil Čaputovú, to že nevyužila príležitosť ťažko uzemniť Danka "Ja som veliteľka armády a žiadne epolety k tomu na rozdiel od vás nepotrebujem.."

Ma dosť zarmucuje..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

som nedockavy, kedy nas USA vtiahnu do vojny....mozno potom sa aj Caputova sa zodvihne a postavi sa na celo vojska...je mlada na rozdiel doterajsich senilnych dedkov prezidentov... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Co sa tyka Danka, je to iba podpriemerny narodniarsky trulo. Vo funkcii, do ktorej sa nejakym nedopatrenim dostal je sice pre Slovensko hanbou, podobne ako predseda Vyboru NRSR pre europske zalezitosti Blaha, ale nebezpecny velmi nie je. V Kremli si ho vodia na voditku ako uzitocneho idiiota a zrejme si to chudak ani neuvedomuje.. Ak by sme mali premietnut auru Trumpa do slovenskej politiky, je to mix Harabina a Kollara a trebars Orban za Dunajom caka presne na taku politicku reprezentaciu -aby sa mohli zvysovanim napatia doplnat. Dalo by sa apelovat na slovenskych volicov, aby nevolili psychopatov, ale je to zbytocne, kedze emocie su uz v tejto spolocnosti trendom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no neviem, ale ked si prezriem "progresivnych" a "pravdumilujicich" opozicnych "frotmenov" tak mam pochybnosti o Dankovej podpriemernej znamke....to potom su nasi opozicny podvodnici a zlodeji na dost nizkej urovni, kedze Danko sa na nich pozera zvrchu...minimalne z pohladu funkcie... :)

  • Odobrať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo, mne sa zda ze naopak.  Rakety nesposobili ziadne ludske straty,  co si mozno naivne predstavujem tak ze americania boli vopred iranom varovani a ludia sedeli v kryte,  A tak si obe strany mozu pripisat vitazstvo a mohlo by to situaciu upokojit. To ze iran musi nieco spravit bolo jasne,  toto je pomerne umiernene. 

Ale zalezi na Trumpovi,   co je jedine riziko

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

co si mozno naivne predstavujem tak ze americania boli vopred iranom varovani a ludia sedeli v kryte

Ja si to tiež tak predstavujem.

 

A keby som išiel do ťažkých konšpirácií, pridal by som, že Trump sa dohodol priamo s Iránom, že im toho generála zbombarduje :)

 

Ale počkajme si na ďalší vývin...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ak tam islo o nejaky komplot medzi USA a Iranom, tak potom to uz nie je porusenie medzinarodneho prava alebo je to takto zlegalizovatelne?.....ja o tom pochybujem, ze by sa USA nechali najat ako nejaky Zorro pomstitel a verejne deklarovali, ze pre nich neplati ziadny predpis....no ze ho silno vyzaduju od ineho je potom divne....hm...ci nie?.....pohranicne EL Paso USA preniesli do svetovej politiky?.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tato tazka konspiracia  napadla viacerych,   informacia kde bude  asi predsa len nepatrila medzi velmi rozsirene a jeho popularita zrejme ohrozovala viacerych, ako mucenik je rozhodne uzitocnejsi a menej ich ohrozuje.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prezidentka Čaputová vyhlásila, že situácia na Blízkom východe nemá byť témou politického boja na Slovensku. Všetkých vyzvala, aby vo svojich vyhláseniach mysleli nielen na možné krátkodobé politické zisky, ale predovšetkým na dlhodobo budované dobré meno Slovenska, slovenských vojakov a celkovú bezpečnostnú situáciu.

 

„Usmrtenie iránskeho generála americkou armádou, ako aj počínanie Iránu v regióne dokazuje, ako každé použitie sily iba ďalej eskaluje napätie a môže mať zásadný dosah nielen na stabilitu a bezpečnosť daného regiónu, ale aj situáciu ďaleko za jeho hranicami,“ povedala Čaputová.

Slovensko podľa jej slov v NATO požiadalo USA, spoločne s ďalšími spojencami, o poskytnutie informácií o skutočnostiach a okolnostiach, ktoré viedli k ich rozhodnutiu.

„V prípade, že predmetný útok nebol vykonaný v reakcii na bezprostredne hroziace nebezpečenstvo, budú na mieste otázky o jeho opodstatnenosti a legálnosti,“ podotkla prezidentka.

Oceňuje, že na základe rozhodnutia príslušných veliteľov NATO boli naši vojaci presunutí mimo územia Iraku.

„Aj naďalej dôverujem našim predstaviteľom, že všetky kroky, ktoré podniknú, budú riadne koordinované a odkonzultované s našimi spojencami v Severoatlantickej aliancii,“ skonštatovala Čaputová. 

https://dennikn.sk/minuta/1707465/?ref=mpm

 

 

Proti tomuto stanovisku tiez nic nemam. Alamo ako?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Áno.. Spokojný..

Vypadá to že sa k tomu antiTrump histerčeniu nepridá.

 

A áno. Vyrábať "ťažkú" politiku na až sedmičke vojakov je fakt "sranda".

Ešte že sme tam nemali až štyroch + psa (bez tanku).

To by bola ešte väčšia "sranda".

:P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Asi tu nieje tema Fico I.

 

 Stačí sa pozrieť na niektorých vtedajších pánov ministrov, ktorí boli ako biele kone, a dnes sedia za mrežami. Niečo som očakával, niečo som videl, niečo som tušil, ale to svinstvo

 

Minister zahranicia Kubis. On o tom nevedel. Snim sa diplomati nerozpravaju. O rozkradackach ci eurofondov, ci ministerstiev, mozno nevedia dosadeni hlupaci(ministri), na ministerstve skolstva, kulturi ,zdravotnictva. Na doprave tam hned vies ze sa to desiatky rokov rozkrada. Inak aj ministerstvo skolstva to mozno nemama pod prstom minister ale eurofondy ako sa tam rozkradaju. A to nehovoriac o Plavcanovi tam chcel rozkradnu 300 milionov na vedu - on mozno o tom ani nevedel. Ale Bachraty z Podbrezovej o tom velmi dobre vedel.

 

Biele goliere, neviem ci uz nenastupili ponom ministri za SNS, o Pociatkovi(minister financii - vstup do eurozony) a Kalinakovi(vstup do sengenskeho priestoru) nevedel? Vybavoval to spolu s nimi,s timi ministerstvami.

O nich to iste vedel. Boli ministri aj za Fico II.

 

Lajcak o com nebude vediet, o rozkradani na jeho ministerstve, ktore kryl?

 

Na Slovensku sa blížia voľby a zatiaľ nemám výrazný dojem, že by naše politické špičky otvorene rozmýšľali. Je potrebné zaviesť mnohé zmeny a vyriešiť problémy s korupciou a praktikami, o ktorých sme sa s obrovským zhrozením dozvedeli, ako je komunikácia pána Kočnera s rôznymi aktérmi.

Čo to znamená pre Slovensko?

Šokovalo ma to. Zavolali ma do vlády ako technokrata, pôsobil som v nej týmto spôsobom, ale v takej pozícii pracujete aj politicky. Bol som ministrom dva roky a vedel som, že odídem, lebo som nechcel byť súčasťou istých praktík. Koalícia bola zložená z jednej neznámej, ktorá sa však rýchlo prispôsobila štýlu dvoch známych politických síl, s ktorými vládla. Stačí sa pozrieť na niektorých vtedajších pánov ministrov, ktorí boli ako biele kone, a dnes sedia za mrežami. Niečo som očakával, niečo som videl, niečo som tušil, ale to svinstvo, čo teraz vyplávalo na povrch, ma šokovalo a urazilo. Domnievam sa preto, že zmena je absolútne nevyhnutná. Aká bude, to neviem. Na to dajú odpoveď ľudia. Zároveň si netreba myslieť, že tí, čo najviac kričia, dávajú najlacnejšie sľuby a ponúkajú radikálne a extrémne riešenia, sú schopní ich aj zrealizovať. Ale zmena je nutná. Prepáčte, že to tak poviem, ale je potrebné vyčistiť ten chliev. Začína sa to od špičiek. Vyšetrujúce a súdne orgány by mali rozmotať klbká vzťahov a v týchto inštitúciách by mali nastať samočistiace kroky, ktoré dnes už aj niekde vidíme. Ešte raz, bol to pre mňa šok. Znamená to, že je najvyšší čas to vyčistiť a nastal čas na zmenu. Ale na zodpovednú zmenu.

 

 

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/538282-kubis-svinstvo-na-slovensku-ma-sokovalo-chliev-treba-vycistit/
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ide o nejakeho ministra ktory sluzil smeru. Na pravde otvorili clanok.

 

Dalsia otazka a odpoved.

 

A etste ma napdla ta spojitost tie biele goliere nepoznal co su v base. 

https://sk.wikipedia.org/wiki/Vl%C3%A1da_Slovenskej_republiky_od_4._j%C3%BAla_2006_do_8._j%C3%BAla_2010

Z jednym  z nich sedel cely cas vo vlade. Inak patria tam aj dalsi ministri. Vacsinou za SMER. Vazny, Fico, Pociatek, Kalinak a dalsi.

Podla mna by mal na sude minimalne pravdivo vypovedat. Je svedok mnohych trestnych cinou. Minimalne. Preco strajkuju dnes dopravci, preto co aj on schvalil.

 

Teda ak mysli vazne co povedal, uz ma sediet na policii a rozpravat. Ja som tam nebol nemozem to za neho urobit. Obrovska zmena kedy by sa na tu policiu zastavil. Nezastavil? Tak si ho vypytaju.

 

Ešte raz, bol to pre mňa šok. Znamená to, že je najvyšší čas to vyčistiť a nastal čas na zmenu. Ale na zodpovednú zmenu.

Zodpovedná zmena je predvolebné heslo Smeru.

Nevedel som tom. Je to zaujímavé. Nechcem tým dávať nejaký signál. Obrovská zmena je nutná. Je však potrebné robiť ju s rozmyslom a cielene. Musia sa vyšetriť hrozné prípady, ktoré tu sú a musí nastať očista súdnictva, aby konečne v tomto štáte fungovalo tak, ako má. Zároveň je potrebné nastaviť hospodárske a sociálne stratégie pre budúcnosť krajiny, keď bude politické riadenie štátu iné. Aké bude, to už nechám na voličoch. Chcem však veriť, že sa nenechajú zlákať populistickými heslami.

 

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/538282-kubis-svinstvo-na-slovensku-ma-sokovalo-chliev-treba-vycistit/
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov