Skočiť na obsah

SNS a Slota, Danko a spol.


Jozef50205

Odporúčané príspevky

 

Andrej Danko nemá možnosť odísť z politiky tak, aby mu ostalo veľa peňazí, aspoň predstieraná úcta od kolegov a podriadených a prístup k luxusným telesným pôžitkom.

Ako právnik to skúsil a zjavne pochopil, že na to nemá.
Odložené niečo zrejme má, ale nie je to zrejme toľko, čo sa v jeho kruhoch ráta ako dosť na dosť generácií dopredu maximálneho míňania. 
Podnikať sa mu nechce, to tiež vie, že nedokáže.
Kamarátov má len za peniaze a vo svete, kde by nebol predseda SNS, by mu telefón nedvihli. 
On je, nie je mi ho ľúto, taký chudák tak neprimerane vysoko v pomere k svojmu talentu a alternatívnym možnostiam, že sa musí brániť, akokoľvek tým bude poškodzovať aj celú krajinu, aj svoju stranu, aj svojich blízkych. 
Trošku by sme sa toho mali báť.

 

Konstantin Cikovsky na fb

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
Svet podla SNS:

-statne symboly nas dusevne rozvijaju, vizualne a citovo obohacuju ( <3 )

-neucta k symbolom je neucta k statu (to je punk!) 

-Osusky ma ako zvonenie v mobile americku hymnu!

-na statnu hymnu sa netancuje balet

Ked uz tancujes: 

-ako fyzicka osoba to mas za 3 000

-ako pravnicka za 10 000

 

Kotleba Mizik este povedala, ze je konzervativec a vsetky inovacie povazuje za cestu do pekla..

 

Tolko zo vcerajsej rozpravy k novele zakona o statnych symboloch, ktoru predlozilo trio Hrnko, Farkasovsky a Tittel.

 

Momentalne znenie zakona je platne od roku 93 a podle neho sa statna hymna cudzieho statu hra iba v pripade, ked je pritiomna jeho oficialna delegacia. Novelou tam chcu doplnit aj spievanie (ak by to niekoho nahodou napadlo)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Posledný a neuverejnený text Miroslava Kusého pre N

 

Keď Andrej Danko v televízii hovoril o Cigánočke, pána Kusého sme poprosili o jeho názor, pretože sa netajil tým, že sa v minulosti s Dankom stretol, aby mu poradil. Napísal nám zopár viet a dal opatrný sľub, ktorý už nestihol splniť, že keď mu bude lepšie, rozvije ich do dlhšieho textu:

„Keď som sa po prvý raz osobne stretol s Andrejom Dankom, vystupoval ako skromný vidiecky advokát, ktorý sa chce niečo dozvedieť, ako to beží vo svete „veľkej slovenskej politiky“. Od začiatku nám bolo jasné, že máme rôzne až protikladné postoje a nejdeme sa navzájom presviedčať. Chcel praktické rady a ja som nevidel dôvod mu ich neposkytnúť v záujme ako-tak slušnej slovenskej politickej scény. V tomto zmysle sme sa bavili o tom, ako urobiť poriadok v strane, ktorú práve prevzal, čo so Slotom, o bumerangovom efekte postoja k Maďarom vôbec a Bugárovi zvlášť. Vtedy vystupoval veľmi korektne, tá vulgárnosť a grobianstvo sa naňho nabaľovali postupne, ako si zvykal na veľkopanské móresy. Veľmi rýchlo sa priúčal, však mal i od koho. Nie je nijakou výnimkou. Skôr prekvapuje, ako rýchlo do tej svorky zapadol. Cigánočka nie je jeho najhoršie faux pas. Ale zato príznačné. Tam nejde o ten rasový podtón. Ale o postoj Moliérovho sedliaka, ktorý sa stal pánom: ako si ty, taký niktoš, dovoľuješ…

A pokiaľ ide o tú rigoróznu prácu, to je taký trapas, že v akademickej obci už ani nemôže byť väčší. Pravidlá sú jasné a majú byť jasné už každému prvákovi na VŠ. Meno školiteľa býva uverejnené priamo v dotyčnej práci. A väčšinou aj mená oponentov. Za mojich čias to bola samozrejmosť.“

https://dennikn.sk/1382439/newsfilter-navzdy-predseda-fico-je-chory-prvok-na-politickej-scene/?ref=top

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

reálny troll v politike

Danko: SNS odíde z vlády, ak budú prijaté financie z USA na letiská

 

„Musíme si z vlastných zdrojov financovať svoje projekty,“ zdôraznil. Danko si myslí, že ak Slovensku zmodernizuje vojenské letiská americká armáda, bude ohrozená slovenská suverenita. „Ani meter štvorcový nemôžeme dať do správy iného štátu,“ vyhlásil s tým, že SNS prekáža každý jeden cudzí vojak na území Slovenska. „Nikto sem zo žiadnej armády nepríde, inak SNS odíde z vlády,“ pohrozil Danko.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/504904-danko-sns-odide-z-vlady-ak-budu-prijate-financie-z-usa-na-letiska/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nedokážeme postaviť bez cirkusu kilometer diaľnic. Danko je zlý vtip.

 

----

 

SNS:

 

dlhoročný politik, súčasný podpredseda SNS Anton Hrnko utrpel neuveriteľnú stratu - hyeny a zmätkovia si zato dali záležať a nejaké sa ozvali, ale myslím, že celé Slovensko má slzy v očiach.

https://svet.sme.sk/c/22071180/medzi-etiopia-kena-sa-zrutilo-lietadlo-so-157-ludmi-na-palube-slovaci.html

pri páde etiópskeho lietadla boli zo štyroch mŕtvych slovenských občanov traja najbližší rodinní príslušníci pána Hrnka: manželka, syn, dcéra.

 

pán Hrnko nech je akýkoľvek politik, ako človek žil aj s rodinou v našom meste dlhé desaťročia, a vždy to je maximálne slušný, príjemný a zdvorilý človek, ktorý chodí na trh, popije medovinu s priateľmi pri stánku, naposledy v sobotu, ked priateľom rozprával o ceste rodiny do Etiópie a Kene...

ktorému dosť prianí úprimnej sústrasti rozhodne nestačí. :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Danka som dnes videl, chvilu na Ta3 a chvilu v STV. Jeho strane klesaju preferencie, evidentne je v panike a sprava sa ako trucovite decko, ktoremu idu zobrat hracku. Pre populisticke opatrenia je schopny pochohovat ideu vyrovnaneho rozpoctu, ide tak proti ministerstvu financii, ako aj (nedavno) proti ministerstvu zahranicnych veci. Snad uz aj v Smere si uvedomuju, s kym isli do koalicie, ze SNS je svojou detinskou politikou realnym hrozbou pre Slovensko.

 

K chudakovi Hrnkovi.

 

Je to hrozne, neviem si ani len predstavit taku stratu. Prajem mu vela sily, aby to zvladol.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hrnka ako politika nemusím, je to sedlák, a ľahko sa dajú nájsť jeho príspevky a komentáre, kde dehonestuje až uráža svojich oponentov dosť primitívnym spôsobom. Ale to, čo sa dnes stalo, to by som neprial nikomu, je to veľmi smutné a tragické.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pridavam sa aj ja...ozaj tragicke a ja, kedze som tak naviazany na svoju rodinu, neviem, ako by som to prezil....

 

 

tak ale teraz idem pochvalit Danka a spol....to prehlasenie, ze peniaze USA na rekonstrukciu nasich vojenskych letisk nbeprijmeme, iba za cenu vystupenia SNS z koalicie, ja beriem....mne to od Lajcaka a vsetych, co s tym prijatim penazi suhlasia, silno pripomina tzv. "pozyvaci list" od toho krajcira z vychodu....taketo solo akcie mimo NATO nie su zadarmo....jednych "oslobodzovacich" vojsk sme sa zbavili a druhe sem ideme nasackovat?....ozaj je to jedna ideologia...vtedy cervena a dnes modra... :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jasne,   ale nie si rusky troll, ze nie ?   Vylepsit nase letiska aby nam vobec mohol niekto realne pomoct je zle.  Ach, blahoslaveni duchom chudobni lebo ich je kralovstvo nebeske.   Inak sa to vola aj piata kolona.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dalo sa to cakat. Je to strana pod hranicou politickej subnormy, s mentalne nedospelym predsedom, zamilovanym do Ruska. Zrejme si tiez uvedomili, ze z tejto investicie by sa nedalo nic ukradnut. Toto narodniarom nie je treba.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nevadí, keď je niekto zamilovaný do Ruska, do USA či do kohokoľvek. len nesmie byť inteligentný len tak napoly. naivná predstava politika, ktorý dokáže pozerať na všetky strany, ale Danko už to preháňa viac než je zdravé pre krajinu...

mimochodom, v Kuchyni pravidelne cvičia na letisku americké lietadlá a piloti... ich podiel je tam tiež, že sa letisko stalo takým, aby tam prilietavali. predtým to boli sovieti, rusi nie... ale udržme si zdravý rozum, aj keď sme národniari. alebo hocikto.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tu nam chyba take americke delenie moci,  Trumpa aspon brzdi Kongres,   u nas sa zda ze je to bez poistky, mala strana v koalcii dokaze vydieranim   skomplikovat medzinarodne postavenie slovenska napriek tomu ze vacsina stran je proti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked je niekto zamilovany, nesprava sa racionalne a politik, ktory sa nesprava racionalne je nebezpecny, bez ohladu na to, ze vela rozumu nepobral.

preto tvrdím furt, že zamilovať sa pokiaľ je to len trochu možné, s rozumom.

neverím na vášnivé lásky, ani v politike... prinášajú zmätky a nešťastia -_-

 

 

u nas sa zda ze je to bez poistky, mala strana v koalcii dokaze vydieranim   skomplikovat medzinarodne postavenie slovenska napriek tomu ze vacsina stran je proti.

pravda.

aj vždy bolo, stranuška o 8 poslancoch dokáže divy. a akýkoľvek dežo objaviaci sa z dolnej lesnej dokáže rozvrátiť celý tento pidinárod nielen na dve polovice.

SNS nemá šťastie na svojich precedov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jasne,   ale nie si rusky troll, ze nie ?   Vylepsit nase letiska aby nam vobec mohol niekto realne pomoct je zle.  ...........

 

podla teba je kazdy troll, co ma iba kusok iny nazor, ako tvoje ideologicke presvedcenie, ze vsetko, co bolo volakedy cervene, je teraz modre, co je to prave orechove podla teba...nechapem potom tvoje kritizovanie cervenej ery....skor ty sa tu prezentujes ako troll...samozrejme zakukleny v liberalnej modrej...ja napriklad ked chcem niekomu pomoct nejakym finanncnym darom, tak mu to dam na predmetny ucel bez nejakej podmienky z mojej strany...tu sa to nestalo a na koniec je to iba solo akcia USA a nie organizacie NATO..alebo je to nejako inak?...

 

Dalo sa to cakat. Je to strana pod hranicou politickej subnormy, s mentalne nedospelym predsedom, zamilovanym do Ruska. Zrejme si tiez uvedomili, ze z tejto investicie by sa nedalo nic ukradnut. Toto narodniarom nie je treba.

 

nezda sa ti, ze skor tym mentalne nedospelym, je ten "nezavazny dar" od priatelov z USA?

 

tu nam chyba take americke delenie moci,  Trumpa aspon brzdi Kongres,   u nas sa zda ze je to bez poistky, mala strana v koalcii dokaze vydieranim   skomplikovat medzinarodne postavenie slovenska napriek tomu ze vacsina stran je proti.

 

delenie moci je dane zostavou vo vlade a v USA neexistuju koalicie, tak tu neporovnavaj neporovnatelne.....a ak si si nevsimol (tebe sa to stava casto), tak v USA si prezident tiez moze niekedy s kongresom "vy..iet" cast tela...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a to si odkial vyvestil, ze ja obhajujem ruske zaujmy?.....myslis, ze by som sa inak vyjadroval ak by sem cheli nejake ine priatelske vojska aj za cenu nejakeho hangara, tu spravit akesi predsunute letovisko?...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je v zaujme slovenska mat lepsie letiska? aj podla sns ano. tu je moznost to spravit za peniaze spojenca len sa to neda ukradnut. a tak podla teba je lepsie to odmietnut, zaplatit z penazi ktore mohli ist napr. do zdravotnictva len aby sa na tom mohli tvoji kamarati nabalit? ale inak si zdravy?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

obdivujem tvoje konspiracne schopnosti... :)  a to ako keby tie miliony eur isli do zdravotnictva, tak by sa nilkto nesnazil nabalit?....letiska potrebujeme v ramci NATO a nie v ramci nejakeho statu, ktory si za to vyberie naturalie...dakujem za takuto "priatelsku" darovaciu istinu....ale asi by bolo najrozumnejsie ukazat celu tu zmluvu verejnosti a nie tu davat svoje stanoviska od klavesnice...ja ale za seba mozem prehlasit, ze nebudem suhlasit zo ziadnou vojenskou pritomnostou akehokolvek statu na nasom uzemi...jedine z vynimkou vojsk NATO pri nejakom ohrozeni z tretej strany....neviem preco by som mal zato byt niekym kupeny a tento akt zo strany spojenca je to iba kupovanie si svojej vojenskej pritomnosti na uzemi ineho clena NATO...ja byt ministrom, tak navrhnem nasu solo akciu na podobnu pomoc z nasej strany proti ohrozeniu USA zo strany Venezuely......stiahneme nasich vojakov z ineho problematickeho uzemia a USA by nam za nasu pomoc mali podakovat a reciprocne potom vybudovat tie letecke drahy... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov