Skočiť na obsah

Boj o prvenstvo?

arwiel

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Doba je taka, ze teraz je lepsie, ked si vsetko vyskusame. Co uz no...

Ale aj tak som toho nazoru, ze by som ju chcel mat ako prvy :lol:

Zverejnené

niekto bol pred tebou, niekto bol prvý, ... a čo ?

:)

a to. esteze nemam takuto starost  :lol:

Zverejnené

si nemysli ze tato prva je aj posledna....

malokedy vydrzi panna so svojim prvym cely zivot :lol:

Zverejnené

a to. esteze nemam takuto starost :lol:

nokia ma tu so svojou reakciou predbehol. : )

leg, tiež som pri prvej partnerke "nemal takúto starosť."

niekedy sa stane, že ľudia neprežijú celý život len s jedným partnerom. čo ak ti tvoj vzťah nevydrží? niekedy zasiahne i nehoda, choroba, partneri sa rozídu a hľadajú niekoho iného, nevieš čo ťa čaká. ak by ťa okolnosti donútili hľadať si o pár rokov inú partnerku, prajem ti aby bola panna, no potom by bol medzi vami zrejme už poriadny vekový rozdiel. :)

Zverejnené

:lol: vlacik, tvoje slova ma mimoriade chytili za srdce. hlavne tie, za poslednou ciarkou :)

Zverejnené

valcik netreba to brat tak vazne, staci statisticky

panna so svojim prvym nevydrzi naveky, chce skusit neskor nieco ine :) to je realita :lol:

Zverejnené

a preto treba svoju vyvolenu dakomu podstrcit, a potom si ju zas vyzdvihnut spat :lol:

poznam pariky kde su si navzajom prvymi, a su spolu 3-4 roky, tazko povedat ci ich bude pritahovat nieco nove, lebo to ta moze tahat aj ked mas uz druheho, tretieho, sex.partnera....

ale myslim, ze to riziko je vyssie, ze vznikne tuzba po niecom inom, ked je to prvy sex.partner, ako neskor.. ale zalezi to hlavne na kazdom cloveku, co uprednosti...

Zverejnené

:) vlacik, tvoje slova ma mimoriade chytili za srdce.

vďaka. : )

od moderátora diskusného fóra by som však očakával i niečo iné. keď už si sa rozhodol vstúpiť do diskusie, rád by som poznal tvoj pohľad na vec. prečo ťa tak napĺňa spokojnosťou to, že tvoja partnerka bola pri vašom zoznámení panna? ak by to bolo opačne, ovplyvnilo by to nejako váš vzťah? ako si uvažoval pri partnerke, ktorá mala milenca či milencov už pred tebou? či takúto skúsenosť zatiaľ nemáš?

doplň trocha tému, zaujíma ma tvoj pohľad na vec a z tvojich doterajších príspevkov mám dojem, že je pre teba dôležité, aby si bol prvým a jediným milencom svojej sexuálnej partnerky. je to tak? a prečo? to sú vlastne otázky i z úvodného príspevku tejto témy.

hlavne tie, za poslednou ciarkou :)

ty riman! :lol:

tuším sa nám to zvrháva na xatovanie, vrátim sa k téme:

ak by som si hľadal partnerku dnes, nebolo by pre mňa príliš dôležité to, či je panna. po skúsenostiach, ktoré mám to vôbec nepovažujem za podstatné, skôr naopak. : )

myslím, že tu ide naozaj len o chlapskú ješitnosť, alebo niečo podobné.

Zverejnené

to nesuvisi s moderatorstvom. pridem, napisem, co chcem a odidem ako kazdy iny clen. ale aby si nepovedal, ze tu nie je moj pohlad na vec, tak ten prameni nie ani tak z prvenstva, ako z mojej hlbokej, vrelej a vrucnej zalube v malom dievcatku. a male dievcatko je normalne predsa panna.

a takto.

Zverejnené

nevyplýva z toho panenského stavu a záľuby v ňom, že budeš prvý ? alebo ten panenský stav zostane nedotknutý ? pokiaľ je malé dievčatko malé dievčatko ? malá žena je tiež malé dievčatko ... hm ?

Zverejnené

to ako keby som ja povedala ze mam zalubu v malych chlapcoch, znie to rovnako uchylne :lol:

a kazde male dievcatko raz vyrastie, teda pokial to neberies tak, ze aj v 40tke nim bude :)

ja si cenim uplne ine hodnoty u cloveka, u priatela, ako to, ci som jeho prva, ci bol mojim prvym.... v podstate to pokladam za bezpredmetne, lebo to, ze niekto bol pannou, mi automaticky nezaruci "kvalitny a pekny vztah" :)

Zverejnené

ako z mojej hlbokej, vrelej a vrucnej zalube v malom dievcatku

ako toto znie fakt strasne pedofilne :lol: :)

ja radsej skusenu babu ktora vie co chce a nebude ako poleno lezat v posteli :)

a suhlasim s krpcom, stastie vo vztahu sa neodvija od toho kto je panna/panic

Zverejnené

to áno ... znie to strašne pedofilne, najväčší problém je v tom, že kto dôvernejšie pozná legov vzťah s hish, to, čo leg píše o dievčatkách, celkom chápe ... kto ho nepozná, bude v pokušení zavolať na lega mravnostnú políciu ... minimálne.

aj keď sú zvolené slová na hrane, hoci len náznak pedofílie či hocičoho, čo ju čo len vzdialene pripomína, je dosť citlivá záležitosť, než aby sa v jednej vete písalo o malých dievčatkách a v záľube v nich.

aj keď znalí fórumáci vedia, o čom píšeš, leg, pre neznalých to skutočne znie na paragraf ... skús to prečítať občas po sebe ako cudzími očami... hm ?

tak skúsme pokračovať v téme bez náznakov niečoho, čo evokuje hocičo trestné.

Zverejnené

preco chlapov mrzi ze nie su tvoji prvi? to sa mozno odvija od veku, ty si bola v tej dobe este mlada, a je mozne ze v tom veku su este panny...takze asi iba preto..a chlapi boli asi este nezrely ked chceli mat polienko vedla seba :lol:

ak sa to berie vo vyzname, mat niekoho, koho sa este nik "nedotkol", tak je to dost naivne

ja osobne by som nechcela mat panica...ani len zaucat :)

chcem si vychutnat kvalitu...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

... ja osobne by som nechcela mat panica...ani len zaucat :lol:

chcem si vychutnat kvalitu...

To chce asi každý, ale niekto to musí tých panicov a panny naučiť ako sa to robí. Niekedy sami na to neprídu. Je to dávnejšie čo som počul vyprávanie jedného sexuológa ako za ním boli dvaja manželia ktorí mali problém, že nemôžu mať deti. pritom všetky vyšetrenia ukazovali na to že sú obaja úplne zdraví. Až sexuológ zistil nie že vlastne ešte boli obaja panici. Až pri tom Keď mu ukazovali ako spolu sexujú zistil, že vlastne nesexovali. Sex mali tak, že on to zasunul len medzi nohy v rozkroku a známimi "pohybmi" sa obaja uspokojili.

Až potom, keď im vysvetlil, že sa to musí zasunúť dobnútra .... mali deti a prišli sa mu poďakovať.

Ver mi, že aj teraz sa najdú takí chalani, alebo také kočky síce teoreticky možno vyzborojení vedomosťami ale nevedia prakticky ako na to. Ak majú šťastie jeden z nich to vyskúšal a postupne sa naučia.

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

musím sem doplniť jednu dôležitú vec, chlapácky príspevok. dámy, nečítajte prosím! :)

zistil som, že pre chlapa je nenahraditeľný pocit, ktorý získa vo chvíli, keď sa mu podarí dokonale uspokojiť po sexuálnej stránke skúsenú ženu, ktorá mala okrem neho i iných milencov, v minulosti. (pozor, rozprávam o skúsenej žene, nie však o prostitútke)

je to obrovský rozdiel oproti tomu, ak muž k vyvrcholeniu privedie partnerku, ktorá nikdy nemala iného milenca. skúsená milenka je ako labužník, ktorý svoje jemné zmysly zdokonalil postupne na rôznych hostinách. dokáže porovnať jemné rozdiely, vysoko ocení a vychutná každý originálny prvok, ktorým ju vaša fantázia prekvapí, pretože má možnosť porovnávať s rôznymi rafinovanými lahôdkami, ktoré už v minulosti spoznala.

a práve to je odmenou, ktorú nikdy nedostanete od ženy, ktorej ste jediným milencom v celom jej živote. žena, ktorá nemala možnosť spoznať a porovnať kvality rôznych milencov je možno dobrou partnerkou, predsa si však stále uvedomujete, že vás hodnotí len na základe skúsenosti, ktorú nadobudla výlučne s vami. neobjavia sa v takom prípade pochyby? čo ak by poznala i iných milencov? bol by som i potom v jej očiach stále rovnako skvelým sexuálnym partnerom? dokázal by ju i potom sex so mnou uspokojiť tak, ako teraz?

ak človek žije s partnerkou, ktorá nikdy nemala iného milenca, je to akoby bežal preteky sám proti sebe. muž môže mať radosť z toho, že beží, teší sa že dokázal dobehnúť do cieľa, no stále si uvedomuje, že vyhral preteky, v ktorých bol na dráhe od začiatku sám, v ktorých nikdy nemal žiadneho súpera.

(chýba mi tu smajlo, ktorý je oblečený v tielku a má traky. tie traky treba na hrudi palcom každej ruky zachytiť, poriadne napnúť a potom ich uvoľniť, aby silno plesli o hruď. taký pocit to je. pravý, rýdzi, drsný a nefalšovaný chlapácky pocit, ako keď sa vám podarí súpera pri bitke zraziť na zem so zlomeným nosom. všetko ostatné sú len rečičky a hra pre deti.) :lol:

Zverejnené

valcik

Rozumna skusena zena ti nikdy nepovie, ze mala lepsich ako si ty. Prave naopak, pochvali ta, oceni ta, ale ona si bude vediet svoje (tym samozrejme nechcem povedat, ze nie si kvalitny milenec...myslim vseobecne, nie na teba).

A naopak, hlupa (lepsi vyraz sebecka) zena ta bude drazdit a ponizovat ta, bude utocit prave na muzske ego a muzsku jesitnost najlepsieho milenca, tym, ze ti bude vykrikovat hluposti, ze si zly milenec a ten a ten je lepsi... a pod. A ty, ked jej na to skocis, tak budes ako Capajev v knihe Cierni baroni ( vsjo vremja v perdeli).

... no stále si uvedomuje, že vyhral preteky, v ktorých bol na dráhe od začiatku sám, v ktorých nikdy nemal žiadneho supera.

No v prvom rade, je zakladom uspechu vobec takuto hlupost neriest... Nenechat si mysel nahlodavat myslienkami, ci si proti niekomu bezal, alebo nie....

Treba byt pristupni novym myslienkam a napadom... skusat, experimentovat... a neriesit, ci vykon, co odvedies v sexe bol najkvalitnejsi, co ona zazila. To nie je o vykonoch, to je o hre... Ja by som sa s takou zenou, co by to postavila do roviny "boja o prvenstvo" nudil...

Ale mas to tazke, pre niektore je najkvalitnejsi sex, ked si ich niekto "brutalne" vezme a pretiahne ju niekde v kabinke WC.

Zverejnené

prečo chlapov mrzí, že neboli mojím prvým?! :lol: :) :)

Je to individualna zaležitosť. Zrejme si nenarazila na reprezentativnu vzorku. ;)

pozor, rozprávam o skúsenej žene, nie však o prostitútke

To sa nevylučuje. ;)
Zverejnené

Zrejme si nenarazila na reprezentativnu vzorku.

pod týmto akože čo rozumieš? nechápem... :lol:

inak si myslím, že najlepšie je nezamýšľať sa nad otázkou prvenstva, predsa len to môže vyvolať nežiadúce konflikty...

len komu táto téma ani len neprišla na rozum?

Zverejnené

valcik

Rozumna skusena zena ti nikdy nepovie, ze mala lepsich ako si ty. Prave naopak, pochvali ta, oceni ta, ale ona si bude vediet svoje (tym samozrejme nechcem povedat, ze nie si kvalitny milenec...myslim vseobecne, nie na teba).

áno, súhlasím. preto príliš nevenujem pozornosť rečičkám a pochvalám. sledujem skôr drobné náznaky, jemné indície, ktoré pretrvajú i niekoľko dní. mlčanie, ten zvláštny úsmev k tomu, či objatie, ktoré je oveľa nežnejšie než hocikedy predtým. ak muž svoju partnerku pozná, dokáže rozoznať, čo je úprimné a čo nie. som nedôverčivý, ak ma niekto pochváli príliš priamo a otvorene, nielen v oblasti sexu.

No v prvom rade, je zakladom uspechu vobec takuto hlupost neriest... Nenechat si mysel nahlodavat myslienkami, ci si proti niekomu bezal, alebo nie....

ech, jasné, tu som sa nechal trocha pri písaní uniesť. :-)

bol to len obrazný príklad. samozrejme, tieto myšlienky sa mi hlavou mihnú len zriedkavo, bežne sa vôbec nesústreďujem na to, či proti niekomu "súťažím".

..To sa nevylučuje. :lol:

áno, uvedomujem si to a rozhodne súhlasím, netvrdím opak.

zdôraznil som to však, pretože sám s prostitútkami skúsenosť nemám, preto nemôžem porovnávať rozdiel. okrem toho si myslím, že u profesionálky je veľká šanca, že chlapíka nakŕmi nacvičeným divadielkom. naproti tomu s partnerkou, s ktorou človek strávi dlhší čas (dni, týždne, mesiace či roky) sa každý dokáže zoznámiť natoľko, že skôr postrehne rôzne jemné náznaky, prípadne pretvárku, kvôli tomu som to zdôraznil. samozrejme, v oboch prípadoch záleží i na tom, akou mierou empatie muž disponuje.

Zverejnené

pod týmto akože čo rozumieš? nechápem... :lol:

Tym maš rozumieť to, že nie všetkym chlapom to vadi. A to nehovorim len za seba. Ty maš to "šťastie", že si narazila na takych, pre ktorych to nie je uplne košer, čo však neznamena, že všetci zmyšľaju rovnako.

s prostitútkami skúsenosť nemám, preto nemôžem porovnávať rozdiel.

Ja skusenosť (viacero) mam a rozdiel tam nie je. Je to samozrejme individualne, ale su to ženy ako každe ine.

myslím, že u profesionálky je veľká šanca, že chlapíka nakŕmi nacvičeným divadielkom

Nepovedal by som. Muž, ktory nie je idiot a už ma nejake sexualne skusenosti, to veľmi rychlo prekukne. Buď ju ten chlap vzrušuje, alebo nie. Predstieranie sympatii, vzrušenia, orgazmu a podobne zaležitosti funguju len vo filmoch.
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ahojte, mam taky mensi problem, spoznal som sa s priatelkou v maji min. roku, "nas" prvy sex nastal v auguste, cize cca po 2 mesiacoch vztau, ja som bol panic, cize preto aj tie uvodzovky na slovicku nas (ale su tam aj ine dovody, k uvodzovkam)...problem je v tom ze sa neviem vysporiadat ani po 8-mesacnom vztahu s tym ,ze ona nebola panna, ze som ja nebol jej prvym, iked ona bola mojou prvou, nikdy som nemal vztah, ani ona nie, popravde mam 19 rokov, ona ma 17 , a v 19 som aj stratil panictvo, co ma dost mrzi je to..., ze ona si to nevedla uchovat pre toho praveho, co dufam ze som (mozno je to trufale, ale ja to tak citim, a chcem to tak ), zaroven je tu aj dalsi fakt, a plno podivnych okolnosti ktore vyvolavaju vo mne nedoveru, vraj sa jej to stalo na jednej stanovaecke, vraj to necakala, mala 16-rokov, boli v stane, zabavala sa s chalanom, a bozkavali sa , ona sa mu hrala s penisom, a mala skuknu..., vraj nemala nohavicky, a ako ju prilahol tak vraj do nej vnikol, a bolo po tom...neviem do akej miery to moze byt pravdive, ale strasne ma to nici, a vyvolava plno pochybnosti...

Ludia som ozaj blbec ze ma to mrzi, alebo je to nieco normalne?? Pretoze mne to nieci zivot, a niekedy ked to preberame tak aj nas vztah...nevim si dat rady s tym.... :) :lol: ;) :)

Zverejnené

sprostost - neries....

neskor vekom pochopis ze to je blbost

No to mi uz povedala aj moja mamina, aj pritelkina mamina, aj priatelka, ale proste neviem to pustit z hlavy

:lol:

Zverejnené

V 19, resp. v 17 hovorit o tom pravom. Si mi ty optimista.

Nepoznam nikoho, komu by vysiel prvy vztah, takze sry chalan, s velkou pravdepodobnostou niesi ten pravy.

Co ked ti vztah nevyjde? Budes mat vycitky aj preto, ze si si 'to' nenechal pre tu 'pravu'?

Riesis kraviny.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov