arwiel Zverejnené 11. September, 2007 Zverejnené 11. September, 2007 prečo chlapov mrzí, že neboli mojím prvým?! :lol: :) :) naozaj tomu nerozumiem... mám taký pocit, že to oni sa hrnú a nevyberajú si tú prvú a potom keď nájde veľku lásku, tak ich to mrzí... ale prečo ich to mrzí? ;) pýtam sa najmä pánov, ale ak sú i dámy múdrejšie, vysvetlite mi to, prosím...
Polaris Zverejnené 11. September, 2007 Zverejnené 11. September, 2007 Lebo ked niekoho skutocne milujes a zaroven vies, ze uz niekto ju miloval, hladil a bozkaval a robil aj este nieco ine, co si domyslis, tak mne osobne mi je to tak luto, ze som nebol zaroven aj prvym....mat celu pre seba a nikto iny ju predtym nemal.
game Zverejnené 11. September, 2007 Zverejnené 11. September, 2007 to je veľmi kvalitné machovské zmýšľanie ... patriarchát ako vyšitý, chcem ju vlastniť, odtiahnem si ju do jaskyne a potom si budem búchať hrdo do hrude, je mojakeď niekoho skutočne miluješ, tak ho miluješ takého aký ječo sa zmení tým, keď budeš prvý ?! len škoda že v skutočnosti sa páry rozchádzajú, aj napriek tomu, že bol niekto "prvý" ... zaujímavé, že vyžadovanie, alebo hlasná ľútosť za prventvom neplatí aj naopak ...
Nokia Zverejnené 11. September, 2007 Zverejnené 11. September, 2007 ked som bol mladsi chcel som byt prvy, teraz si myslim ze to nieje az tak dobre, lebo baba vzdy bude premyslat ake to moze byt s inym, az to raz skusi :lol: tak isto ako chlap... momentalne si myslim ze je lepsie ked uz si nieco obaja vyskusali
Polaris Zverejnené 11. September, 2007 Zverejnené 11. September, 2007 V terajsom svete zial musim suhlasit s Nokiom....zivot a konkretne ludia su uz raz taky...tiez som to zazil :lol: Ale vedel som, ze ta baba ma nepodvedie...len o tom sem tam kecla
arwiel Zverejnené 12. September, 2007 Autor Zverejnené 12. September, 2007 rozumiem keď chcel byť chalan tým prvým z dôvodu, že by sa dozvedel, že jeho "láska" prišla o panenstvo nie pekným spôsobom...ten prvý nemusí byť skvelý, ten prvý môže znásilniť alebo žene ublížiť... samozrejme, mohlo to byť aj naopak /i keď o znásilnení muža ženou sa dosť polemizuje/...vtedy rozumiem, partner by svoju polovičku najradšej ochránil a mrzí ho, že to nemohlo byť inak... tomu by som rozumela... ale nie hľadieť na to majetnícky, že niekoho iného už mala alebo škaredšie povedané: niekto už v nej bol...keď to otočím, tak prečo takéto niečo trápi chalana, ktorý už bol v inej? taktiež súhlasím s Nokiom, dokonca som to aj zažila, to sladké pokušenie a túžbu vedieť, aké to bude s iným...
game Zverejnené 12. September, 2007 Zverejnené 12. September, 2007 jaskynný muž ... : )chlap, ktorý už bol s inou a vyjadrí takúto túžbu, si možno pripadá milujúci - myslím to bez irónie - možno sa mu zdá, že to žena ocení ako prejav veľkej lásky, keď to povie ženenemyslím, že to funguje a že to ženy vo všeobecnosti bezvýhradne ocenia ...
pralinka Zverejnené 12. September, 2007 Zverejnené 12. September, 2007 podobne aj moja laska mi povedala, ze skoda... pozerala som ze ved ty si mal predsa inu babu vtedy, tak si tiez nebol nasucho :lol: vysvetlil mi to tak, ze chlapi beru zenu za jemnu kvetinku, ako pisal uz polaris ci kto, a tuzia aby len oni boli jedinymi, ktori ju poznaju aj z tejto stranky, take ich "nevinne ziena", a oni ju mohli skazit :) a to ze chlapi skusaju vysvetloval tym, ze vraj muzi to beru trochu inak (vacsinou), chcu nieco skusit, a potom, s tou ktorou ostanu, budu vediet, ze to je to naujzastnejsie stvorenie (nielen samozrejme kvoli sexu! ale aj to je ista stranka vztahu)...co ale neznamena, ze by skusal zo 30 zien...len aby vedeli "porovnat"...to zmyslanie nechapem, ale som rada, ze svoje si odskusal (a je to zas normalne cislo, nie extrem), on mojim prvym nebol, viem to porovnat, a obaja mozme byt spokojni ako dobre sme si nasli :-)))
starsi Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 Neviem prečo ale nikdy som nevidel dôvod na to byť prvý keď to nie je z lásky, skôr naopak. Ten prvý by mal byť podľa mňa skúsený, veľmi jemný, nežný ... atď. Skrátka taký aby z toho mala veľmi príjemný zážitok a nie traumu.
Jovzin Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 NJN v tomto som asi egoista ale vzdy som snival o tom ze si najdem dievca, ktore bude moje prve a aj posledne s ktorou ostanem uz cely zivot a aj o tom som vzdy snival, ze ja budem ten prvy. Proste sny su ine a realita je tiez ina :lol: Len skoda ze sa to tazko vstrebava hlavne u mna. Ako pisala pralinka tak to sa vztahuje na mna s tou ktorou ostanu, budu vediet, ze to je to naujzastnejsie stvorenie (nielen samozrejme kvoli sexu! ale aj to je ista stranka vztahu) ze chlapi beru zenu za jemnu kvetinku, ako pisal uz polaris ci kto, a tuzia aby len oni boli jedinymi, ktori ju poznaju aj z tejto stranky, take ich "nevinne ziena",
pralinka Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 ale no, jouzin, nie je podstatne, ci si jej prvy, alebo nie, ide o to, aby ste si rozumeli.... vztah nie je zalozeny na tom, ci svoje poprve prezili obaja spolu, ale ci si maju co povedat, ci si rozumeju, a nie je ziadna "vada", ak jeden z nich uz svoje poprve zazil s niekym inym, .... :-)
Jovzin Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 Ale ta pralinka cely dnesok mam v prdeli vcera som sa to dozvedel od jej naj kamaratky, a nejako to neviem vstrebat proste to neviem prijat :lol: Ja som este poriadne nemal dievca ked nepocitam jeden mesiac chodenia s jednou kockou aj to iba zo sucitu. Dievca co mam teraz fakt ju lubim a velmi, a ozaj ja som vzdy snival, ze si najdem prvu a poslednu lasku a, ze bude panna ako ja. Ze ja budem ten prvy, mne povie mojko na prvy krat to bolo nadherne a som rada ze som to prezila s tebou. Neviem ako ty pralinka ale mne mama stale hovorila ze pannestva je to najcennejsie co ti zena moze dat teda myslim muzovi. Viem asi si myslite ked ju tak lubis ako tu pises tak by si to mal nejako zhltnut ale neviem to proste nejako mi to nejde. Stale mam otazky v mysli, ze ci mala s nim iba jednu noc alebo ich bolo viac a ci sa jej to pacilo s nim po prvykrat alebo nie ci mu povedala bolo to nadherne alebo nie, a mam taku hnusnu predstau v mysli ako lezi pod paplonom v posteli a hovori mu bolo to nadherne mojko a revem tu. Ale co je najhorsie tak zas si za to mozem sam :) Pretoze ja som 6 rokov videl iba sprostu moncu a nikoho ineho, jej bratranec (moj naj naj naj lepsi kamarat) mi stale opakoval Jozo zabudni na moniku ona nie je pre teba ale ja ne kurna, keby som sa jej aspon pacil iba ma vyuzivala a mala ma totalne v pazi. Co som ja zaslepeny laskou k nej nevidel a neviedel som ani osobu, ktora ma lubila a snazila sa ma ziskat uz pred 3 rokmi. Keby som nebol vtedy zaslepeny tou sprosotu moncou, ktora ma mala v pazi, mohol som byt ja jej prvy. Kua vsetko si vzdy poserem, prepacte ludia ja to nejako neviem stravit myslite si ze egoista, jaskyniar ci co ale ja neviem proste to bol moj sen mat jedno dievca, ktora bude panna a ja budem jej prvy, a ktore budem lubit velmi ako lubim teraz Luciu. Moj prvy sex asi tak skoro nebude a nebude to ze ona nechce. Mrzi ma to vsetko to ze si za to mozem sam, to ze to neviem nejako prijat, to ze by som to mal priajt ked ju tak velmi lubim. Len keby som nemal tu blbu predstavu pred ocami, ktoru som opisal vyssie :) Je to proste ako s detmi ked mate 2-3 deti vzdy to prve bude prvorodene aj keby to druhe zabilo prve stale to prve dieta bude prvorodene, a tak to bude aj tu stale ten debil nejaky z MI bude pre nu prvy ;)
tomassi Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 no tak asi si vôbec nepokročil a opäť to začínaš posieraťzase opakuješ tú istú chybu čo pred 3 rokmi tieto 2 riadky si čítaj dookola a možno ťa napadne ako ten problém prvenstva vyriešiť
pralinka Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 no tak sa pre to tak netrap :lol: aj ja som mala pred istym casom predstavy, ze moja prva laska + poprve, bude trvat navzdy, s jedinou osobou az do konca zivota... ale nie vzdy to vyjde, lebo to "prvykrat" (vztah, milovanie, atd..) nestaci na to, aby vztah vydrzal, pokial si ludia prestanu rozumiet po case... a to nie je nieco negativne, je to fakt, ludia niekedy "prestriedaju" viac partnerov (tym nemyslim len kvoli sexu), aby nasli toho, s kym si rozumeju najviac, ... a moja mama mi nevravela, ze to najcennejsie, co mozem muzovi dat, je panenstvo.. :) to najcennejsie, co mu mozes "dat" (alebo skor sa o to podelit :) ), ja laska, chvile kedy ste stastni, aj ked sa chvilu hnevate, lebo pokial je vztah silny, vydrzi aj obcasne mracna nad sebou, lebo ich spaja nieco silne, co sa len tak lahko nepretrhne, ... spolocny zivot, spolocne zaluby, podobne zmyslanie,... mozno raz deti :-) nie to, ci dievca je pannou, ... co meni na tom, ze uz nou nie je? to, ze povedala pri tom inemu, ze ho lubi, a ze sa jej to pacilo?ty si tiez, ako si spominal, par rokov bol zalubeny do ineho dievcata, cize tiez si svoje myslienky venoval inej, a ci aj fyzicno, alebo nie, uz nie je dolezite... dolezite je, ze ste spolu, ze si rozumiete, a nie to, kto s kym sa poprvykrat miloval... je to minulost! ;) ale uzavreta...chapem, ze mozno to skrie, pokial si mal predstavy, ake si popisal... ale nie je vzdy vsetko take, ako si vysnivame... ale to neznamena, ze ked pride nieco trosku ine, ze to nemoze byt rovnako krasne, alebo aj krajsie, ako sme dufali :-)
game Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 jouzin, si mladý.nebudem ti hovoriť, koľko životných zaúch ešte príde, oni prídu aj bez toho.keď si chceš skaziť možnosť nájsť si ženu, ktorú budeš milovať a ktorá bude milovať teba, buď naďalej zahľadený do seba, do maminých ponaučení a zakuklený do svojich predstáv.nehovorím, že to, čo popisuješ, sa nestáva - láska na prvý pohľad, prvý, prvá, milujeme sa až do smrti.len je to zriedkavé ako biela vrana. vieš ty, či bol ten chlap na ňu dobrý ? či jej vyhovoval ? či mal také ľudské kvality, pre ktoré by zostal jej prvým a večným ? vieš to ? nevieš o tom nič. asi nebol, keď nezostal jej prvým. možno ty si ten, ktorého bude schopná ľúbiť celý život - ale k tomu si treba aj ty. tráp sa predstavami myslíš, že len ty sa trápiš ? niečím, čo bolo pred tebou ? kde je napísané, že ten , ktorého stretnem prvého, bude ten "naveky" a vyzváňajú nám kostolné zvony a všetko je ružové a odchádzame k západu slnka ... ? zdá sa kruté to, čo píšem ? život je krutý. panenstvo nepanenstvo, záleží na láske, ktorú si viete dať.na porozumení, na tom, či sa máte o čom rozprávať, či si vieš predstaviť s tým človekom svoju starobu, či si stále budete mať čo povedať ... a možno aj o tridsať rokov si môžete vyčítať , kto bol koho prvým ... alebo v láske žiť. ja viem, že predstavy sú hnusoby.nejdú len tak vytĺcť z hlavy.ale pracuj na tom. / a rovnako sa to týka aj mužov aj žien - tu neplatí už to naučené mužské atavistické "ja som si ju ukoristil, je moja" ... aj ona je človek ako on - a obaja majú možnosť voľby / môj prvý bol hajzel na pohľadanie. mne je ľúto, že som ho vôbec spoznala, nie to, či bol prvý či nie.
Sniper Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 Dievca co mam teraz fakt ju lubim a velmi, a ozaj ja som vzdy snival, ze si najdem prvu a poslednu lasku a, ze bude panna ako ja. Ze ja budem ten prvy, mne povie mojko na prvy krat to bolo nadherne a som rada ze som to prezila s tebou.Z toho raz vyrastieš :lol: Za 10 rokov keď tu nájdeš tento príspevok tak sa nad tým len pousmeješ :) Plány a chcenie je jedna vec, realita druhá, a vždy býva iná. Chcieť pannu v dnešnej dobe je trochu odvážne. Nežijeme v 19. storočí a väčšina (naozaj veľká väčšina) báb si chce život užiť. To znamená že sa rozhodne nechcú viazať na jedného chalana. Takže panna (v tvojom prípade bývalá) ti skôr zahne ako tá čo už niečo zažila a chce sa usadiť. Nebuď naivný a nepozeraj sa na svet cez ružové okuliare. Iba sa viac sklameš.
Jovzin Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 Tomassi: OK tomasi budem si ich citat dookola. Pralinka: Pekne napisane pralinka. Mas pravdu realita je ina ako to co si vysnivame. Game: Dakujem za fakt dobre slova, ktore som potreboval ci uz su krute alebo nie. Mal by som prestat zit vo svojom vysnivanom svete a zacat zit v realite. Obcas mi ludia hovoria a sa ma pytaju, ze kde zijem. Game dakujem fakt co si napisala je to mozno tvrde ale mne to tak treba povedat - napisat.Axel: Mas pravdu za 10 rokov sa pousmejem a este si aj pomyslim to co som bol za tupca a pisal take blbosti :lol: A musim uz zlozit tie ruzove okuliare a brat veci ako pridu.
Nokia Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 ja si zacinam vsimat jednu vec... pri prvom vztahu si uvedomis co nechces a v dalsich sa uz toho vacsinou vyvarujes a byt jej prvy je zbytocne, kazda jedna bude skor ci neskor aspon kutikom mysle premyslat ake by to bolo s inymi...ta naivna romanticka predstava co sa tlaci z filmov na nas ze on ona obaja neskusene deti si spolu zacali a ich laska vydrzala az na veky je asi taka sanca ako ze ja zajtra vyhram 100 milionov...treba sa na to pozerat triezvo, ta baba niekoho mala, svet sa nezruti, skor by si mal mat motivaciu aby si bol ty ten lepsi
valcik Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 lepsie nez byt jej prvy je to, ak chce ona aby si zostal jej posledny.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 jj, ale to su dva rozdielne pohlady na vec.
valcik Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 suhlasim, ale da sa to vnimat aj ako pohlad z odstupu na dve rozdielne veci v kazdom pripade to nesadlo presne do temy, tak doplnim:tiez rozmyslam o tom, akych milencov mala partnerka predo mnou. je to hlavne z obavy, ze sa mohli vzajomne viac doplnat. je to obava, ze ju stratim kvoli tomu, ze v niecom nesplnam jej predstavu. je to obava z toho, ze ak pride medzi nami ku konfliktu, moze ma tym lahko zranit - a pre mna ako chlapa je toto kamenom urazu, to slabe miesto.nie je to prilis racionalne a neuvazujem o tom stale, obcas sa to ale objavi..
game Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 je to obava z toho, ze ak pride medzi nami ku konfliktu, moze ma tym lahko zranit - a pre mna ako chlapa je toto kamenom urazu, to slabe miesto. nie je to prilis racionalne kameňom úrazu nie je to, že ťa tým môže raniť, kameňom úrazu je to, že o nej predpokladáš, že ti hodí o hlavu bývalých milencov, to je konkrétne tvoje slabé miesto ... keďže je teraz s tebou, aj napriek tomu, že si občas bezdôvodne zlostný kvôli svojej žiarlivosti, zrejme tá žiarlivosť bude dosť zbytočná ... aj mrzutosť, aj nevrlosť, aj žiarlivosť sama niekto bol pred tebou, niekto bol prvý, ... a čo ?
valcik Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 uvedomujem si to, game. a ked sa prichytim ze uvazujem tak, ako som to prave opisal, zabavam sa sam na sebe. o svojej ziarlivosti som pisal do cizyho temy o kusok vedla, ale zdalo sa mi ze nieco z toho sa hodi aj sem. a priznam sa, ze som si doteraz neprecital pravidla, preto ten prehresok pred chvilou. idem to napravit! :lol:
starsi Zverejnené 2. Február, 2008 Zverejnené 2. Február, 2008 Je to divné pri tom počte, ale nikdy som nebol prvý. Možno som mal z toho strach, alebo som ju nechcel sklamať. Ťažko povedať, ale asi som s takou ani nezačal chodiť. Mne to nikdy nevydržalo dlho s niekým, asi preto som viac hľadal skúsenejšie môžno poddajnejšie ??? Väčšinou tam šlo len o sex. :lol:Neskúsené som ani nevyhľadával, ak som na nejakú natrafil, šiel som od toho.
wysky Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 Že človek nemusí byť prvý, stačí keď bude jedničkou? :lol: "Víš Štepánku, Emil je jednička ty si byl první..." (citát z básnikov)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz