tomba Zverejnené 20. Október, 2007 Zverejnené 20. Október, 2007 :) To ma ani nenapadlo v takej suvislosti...a len tak btw,kukni si,kto zacal s ciernym tyzdnom v suvislosti s F1 - ja som to nebol :) A pravy vyznam slov "cierny tyzden" pochopis v nedelu vecer pri sumarizovani celeho tyzdna,nemaj strach :lol: Ale naspat k rugby,Anglani su pre mna dnes vecer tazkym outsiderom,ale po tom,co som videl vcera v podani Argentiny,tak som opatrny,stacia dve podarene akcie a vsetko je inak...
tomassi Zverejnené 20. Október, 2007 Autor Zverejnené 20. Október, 2007 aj keď väčšinou fandím slabšiemu, tak teraz sa o ničom inom ako víťazstve RSA hovoriť nedálen sa bojím, že sa bude opakovať výsledok zo základnej skupiny ENG 0:36 RSA (taktiež sa hralo na St. Dennis) inak 36 bodov je najmenej čo na tomto turnaji dosiahli 09 Sep: RSA 59-7 SAM 14 Sep: ENG 0-36 RSA 22 Sep: RSA 30-25 TGA 30 Sep: RSA 64-15 USA 07 Oct: RSA 37-20 FJI 14 Oct: RSA 37-13 ARG 20 Oct: ENG - RSA
tomba Zverejnené 20. Október, 2007 Zverejnené 20. Október, 2007 No,takze slova o ciernom anglickom tyzdni sa potvrdzuju,zajtra to treba potvrdit :lol: Ale z mojho pohladu,vo finale nepredviedla JAR okrem perfektnej obrany takmer nic,ale za cely turnaj si ten titul zasluzi viac ako Anglani...
tomassi Zverejnené 20. Október, 2007 Autor Zverejnené 20. Október, 2007 neskončilo sa to síce výprakom ako v zákl. skupine, ale Springboks dokázali trofej získať po 2-krát a to je hlavné to vieš finálové zápasy bývajú väčšinou slabšie ako zápasy počas turnaja a to v každom športe
tomba Zverejnené 21. Október, 2007 Zverejnené 21. Október, 2007 Fsak ano,necakal som ofenzivnu smrst, skor som kritizoval to,ze Springboks okrem mozno jednej akcie nepredviedli nic...A o tom,kto sa viac snazil(i ked samozrejme vzhladom na stav musel), snad nebudes pochybovat...A dva najlepsie momenty zapasu pre mna boli neskutocna obranna hra Anglanov pri tom jedinom svetlom momente Springboks na konci prveho polcasu,ked Springboks znechuteni tou famoznou hrou,ked si Anglani neskutocne branili uzemie a nedovolili polozit "patku",vybrali radsej trestny kop za tri...A najkrajsi moment jednoznacne prienik najmladsieho hraca vo finale v historii Mathewa Taita na zaciatku druheho polcasu a nasledne tesne neuznana patka Anglanov - to bol nadherny moment...Inak to bol jeden velky takticky hnus... A neda mi,rugbyovy zapas bez polozenia "patky" je ako sex bez partnerky...
tomassi Zverejnené 21. Október, 2007 Autor Zverejnené 21. Október, 2007 wau lepšie by som to nenapísal ani ja 100% súhlas ja som hlavne čakal únik aspoň od muža rýchlejšieho ako gepard Bryan Habana
beludzi Zverejnené 21. Október, 2007 Zverejnené 21. Október, 2007 do prdele !! uz to asi ide:-)) cao tomassi di k za radu!! podla mna vyhrali africania lebo hrali velmi zodpovedne v zadu!! boli rychlejsi ako anglani ty si prihravali sisku v stoji, a robili vela faulov!!!!
bobsapp Zverejnené 14. Marec, 2008 Zverejnené 14. Marec, 2008 V sobotu večer finále 6 Nations ...Wales - France ...súboj o prvenstvo na turnajiPred včerom som pozeral Írsko - Wales a ostrovania ukázali svoju silu. Bude to napínavé.
tomassi Zverejnené 17. Marec, 2008 Autor Zverejnené 17. Marec, 2008 Wales na domácom Millennium Stadium deklasoval Francúzov 29-12a skompletizoval GrandSlaminak nečakal som, že práve oni budú víťazmi
bobsapp Zverejnené 18. Marec, 2008 Zverejnené 18. Marec, 2008 To možno po ich účinkovaní na MS nečakal nikto. Ale predsa len, francúzi pomenili zostavu, Angličania sú angličania :lol: a po prvých zápasoch kto videl hru Walesu, musí uznať že zaslúžene vyhrali 6Nations.
bobsapp Zverejnené 8. Február, 2009 Zverejnené 8. Február, 2009 Po roku opäť začalo Six Nations víťazstvami Írska a Anglicka nad Francúzskom a Talianskom.
bobsapp Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 Pri sledovaní Írsko - Anglicko 14-13 som nechápal ako sa môžem niekedy vôbec 90min. pozerať na nudný futbal.Íri ostavájú bez prehry v Six Nations a majú to skvelo rozbehnuté.
bobsapp Zverejnené 16. Marec, 2009 Zverejnené 16. Marec, 2009 Včera Angličania fantasticky "zdevastovali" francúzov už v prvom polčase 29-0. Kedy trojka pochopí čo sú to populárne športy :lol:
tomassi Zverejnené 4. Február, 2012 Autor Zverejnené 4. Február, 2012 dnes štartuje SIX NATIONS CUP a hneď na úvod Škótsko-Anglicko
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz