Skočiť na obsah

Rugby

tomassi

Odporúčané príspevky

Zverejnené

:) To ma ani nenapadlo v takej suvislosti...a len tak btw,kukni si,kto zacal s ciernym tyzdnom v suvislosti s F1 - ja som to nebol :) A pravy vyznam slov "cierny tyzden" pochopis v nedelu vecer pri sumarizovani celeho tyzdna,nemaj strach :lol:

Ale naspat k rugby,Anglani su pre mna dnes vecer tazkym outsiderom,ale po tom,co som videl vcera v podani Argentiny,tak som opatrny,stacia dve podarene akcie a vsetko je inak...

• Odpovedí 38
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

18

• tomba

9

• bobsapp

5

• Sniper

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

aj keď väčšinou fandím slabšiemu, tak teraz sa o ničom inom ako víťazstve RSA hovoriť nedá

len sa bojím, že sa bude opakovať výsledok zo základnej skupiny

ENG 0:36 RSA (taktiež sa hralo na St. Dennis)

inak 36 bodov je najmenej čo na tomto turnaji dosiahli

09 Sep: RSA 59-7 SAM

14 Sep: ENG 0-36 RSA

22 Sep: RSA 30-25 TGA

30 Sep: RSA 64-15 USA

07 Oct: RSA 37-20 FJI

14 Oct: RSA 37-13 ARG

20 Oct: ENG - RSA

Zverejnené

No,takze slova o ciernom anglickom tyzdni sa potvrdzuju,zajtra to treba potvrdit :lol:

Ale z mojho pohladu,vo finale nepredviedla JAR okrem perfektnej obrany takmer nic,ale za cely turnaj si ten titul zasluzi viac ako Anglani...

Zverejnené

Obrázok

neskončilo sa to síce výprakom ako v zákl. skupine, ale Springboks dokázali trofej získať po 2-krát a to je hlavné

to vieš finálové zápasy bývajú väčšinou slabšie ako zápasy počas turnaja

a to v každom športe

Zverejnené

Fsak ano,necakal som ofenzivnu smrst, skor som kritizoval to,ze Springboks okrem mozno jednej akcie nepredviedli nic...A o tom,kto sa viac snazil(i ked samozrejme vzhladom na stav musel), snad nebudes pochybovat...A dva najlepsie momenty zapasu pre mna boli neskutocna obranna hra Anglanov pri tom jedinom svetlom momente Springboks na konci prveho polcasu,ked Springboks znechuteni tou famoznou hrou,ked si Anglani neskutocne branili uzemie a nedovolili polozit "patku",vybrali radsej trestny kop za tri...A najkrajsi moment jednoznacne prienik najmladsieho hraca vo finale v historii Mathewa Taita na zaciatku druheho polcasu a nasledne tesne neuznana patka Anglanov - to bol nadherny moment...Inak to bol jeden velky takticky hnus...

A neda mi,rugbyovy zapas bez polozenia "patky" je ako sex bez partnerky...

Zverejnené

wau

lepšie by som to nenapísal ani ja

100% súhlas

ja som hlavne čakal únik aspoň od muža rýchlejšieho ako gepard

Bryan Habana

Zverejnené

do prdele !!

uz to asi ide:-))

cao tomassi di k za radu!! podla mna vyhrali africania lebo hrali velmi zodpovedne v zadu!! boli rychlejsi ako anglani ty si prihravali sisku v stoji, a robili vela faulov!!!!

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

V sobotu večer finále 6 Nations ...Wales - France ...súboj o prvenstvo na turnaji

Pred včerom som pozeral Írsko - Wales a ostrovania ukázali svoju silu. Bude to napínavé.

Zverejnené

Wales na domácom Millennium Stadium deklasoval Francúzov 29-12

a skompletizoval GrandSlam

inak nečakal som, že práve oni budú víťazmi

Zverejnené

To možno po ich účinkovaní na MS nečakal nikto. Ale predsa len, francúzi pomenili zostavu, Angličania sú angličania :lol: a po prvých zápasoch kto videl hru Walesu, musí uznať že zaslúžene vyhrali 6Nations.

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

Po roku opäť začalo Six Nations víťazstvami Írska a Anglicka nad Francúzskom a Talianskom.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Pri sledovaní Írsko - Anglicko 14-13 som nechápal ako sa môžem niekedy vôbec 90min. pozerať na nudný futbal.

Íri ostavájú bez prehry v Six Nations a majú to skvelo rozbehnuté.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Včera Angličania fantasticky "zdevastovali" francúzov už v prvom polčase 29-0.

Kedy trojka pochopí čo sú to populárne športy :lol:

• Pred 2 rokmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov