tomassi Zverejnené 9. September, 2007 Zverejnené 9. September, 2007 Už dávnejšie som uvažoval nad založením tejto témy a teraz v čase MS sa jej vyhnúť už nedá tento šport ma dokonale očaril minulé MS, keď primát svetového šampióna získala reprezentácia Anglicka pri výkonoch aké podával najmä Johny Willkinson sa mu odolať proste nedalo poprosil by som Vás, aby ste sem neplietli ten nezmyseľ s názvom americký "futbal" Koho tipujete na svetového šampióna? podľa mňa jeden z dvojice NZL, RSA prenosy môžete sledovať na TV5, DSF, . . .
tomassi Zverejnené 6. Október, 2007 Autor Zverejnené 6. Október, 2007 žiadne príspevky, ale aspoň od 4-finále by ste si mohli pozrieť nejaký ten zápas 06 oct 2007AUS 10-12 ENG / Marseille NZL - FRA / Cardiff (TV5 20:50 / DSF 13:30(záznam)) 07 oct 2007 RSA - FJI / Marseille (DSF/TV5 14:50)ARG - SCO / St.Dennis (TV5 20:50) skúste si pozrieťak ste športový fanúšik,tak po tej všetkej záplave futbalu, hokeja, F1, etcto bude pastva pre oči aj športovú dušu 13. Okt., 20.55 1. semifinále 14. Okt., 20.55 2. semifinále 20. Okt., 20.55 UhrFinále (NZL-RSA)
Sniper Zverejnené 6. Október, 2007 Zverejnené 6. Október, 2007 Kedysi som trochu sledoval rugby (najmä Novozélandčania sa dobre pripravujú :lol: ) ale tento šport v naších končinách sa myslím akosi moc nesleduje :)
tomassi Zverejnené 6. Október, 2007 Autor Zverejnené 6. Október, 2007 Nový Zéland však v predvádzaní bojového tanca pred zápasom, nie je sám tento spôsob zastrašenia súpera používa aj Samoa, Fidji hej hej moc sa nesleduje a je to veľká chyba, lebo je to úplne perfektný šport ľudia si ho,ako som už písal, často pletú s americkým "futbalom", ale ten mňa absolútne neoslovil problém bude asi v tom, že rugby je oveľa plynulejšie ako americký "futbal"
Ignatius Zverejnené 6. Október, 2007 Zverejnené 6. Október, 2007 Kedysi v akejsi relácii na Markíze občas ukázali nejaký ten zostrih, som vtedy zistil, že aj by ma to hádam bavilo sledovať, celkom ma to oslovovalo, ale nemám kde.. Možno raz až bude kde, dostanem sa viac aj do tejto témy :lol:
tomassi Zverejnené 7. Október, 2007 Autor Zverejnené 7. Október, 2007 Frantíci včera šokovali a dali dole All Black, hrajúcich neiúycky v sivých dresochhlavné však je, že úlohu favorita naplnila repre RSA
game Zverejnené 8. Október, 2007 Zverejnené 8. Október, 2007 bude to tu znieť veľmi kacírsky, keď napíšem, že rugby veľmi nemusím ? :) hoci ten nezmysel, ktorý si hovorí americký futbal, nemusím ešte viac :lol: :)
tomassi Zverejnené 12. Október, 2007 Autor Zverejnené 12. Október, 2007 nie, ani nieje to tvoj osobný názor, ktorý treba akceptovaťaj keď je úplne zlý, neprsný, doslova až neakceptovateľný :lol: podľa mňa je to ideálna takmer kombinácia hrubej sily a mysleniatie veci čo sa dejú počas zápasu, sú úplne skveléamerický futbal má tiež množstvo kombinácii a taktík a rozmiestnení, ale mne popri rugby pripomínaamerický re-make japonského horror-u
tomba Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 Dnes a zajtra su na CT4 Sport priame prenosy zo semifinalovych zapasov,normalne sa na to tesim,ani neviem preco...Asi si mam zvolit aj muzstvo,ktoremu budem fandit,tak si teda z vykladu vyberam Anglanov,aj ked JAR uz asi nikto nezastavi...
Polaris Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 Pre mna je to tiez ako taka nahanacka muflonov za koristou :lol:Nie nemusim...
tomassi Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 Anglánom by som fandil - Johny Wilkinson, ale po tom čo som ako dostal dres RSA som začal Springboks začal fandiťich hra je proste geniálna, na rozdiel od Anglánov, kt. sa viacmenej spoliehajú na Wilkinson-a(rugby-ový david beckham)
tomba Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 No,pre mna su Anglani proste Anglani :lol: Len,neviem,uniklo mi nieco? Na Francuzov je v dnesnom zapase kurz 1,34, na Anglanov 3,18..nemyslim,ze Francuzi su dnes taky vysoky favorit...
tomassi Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 mmmsú doma a dokázali dať dole AllBlacks,ale aj tak si myslím, že tie kurzy sú nezodpovedajúce aktérom
tomba Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 No a Anglani sundali Wallabies,tak su si s Francuzmi kvit...normalne mam chut vrazit tam peniazky na Anglanov...abo na remizku,tam je kurz 20 :lol:
tomassi Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 na bwin je dokonca 21a to znie viac než lákavo, ale veľmi tomu neverím
tomassi Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 Angláni teda budú trofej skutočne obhajovaťtomba aj si dal ten X, lebo ak hej, tak si viem predstaviť ako si čakal na 5 Frantíkov v závere budúca nedeľa bude plná napätiafinále WC rugby, rozhodujúca veľká cena F1 a do toho PremierLeaguena ostrovoch padne systém
tomba Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 Fokin,dal som tu remizu,bo som sa nechcel uspokojit s malom,ktore mi poskytovalo vitazstvo Anglanov :lol: Ale ako to pekne skoro vyslo,skoda toho... Inac finale je tusim v sobotu,takze to ostrovy snad zvladnu,ale byt buduci vikend v Anglicku musi byt zazitok...A zajtra dufam vyhra Argentina,aby som sa mohol vystatovat,aky som ja veliky odbornik,ked som tipol Anglanov za vitazov,bo si myslim,ze proti Springbok nebudu mat sancu...
tomassi Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 neexistujesom videl ako Springboks zvládli koniec zápasu, kde Fidji nasadzovalo k trháku a teda aj zvratu ak Albion predsa získa titul, tak jedine vďaka Johny Wilkinson-ovitak chlapík má skutočne zláte nohy jak Becks(som sa bavil jak dnes trafil tú tyčku. brána poprdeli veľká a tyč )
Sniper Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 Francúzi vraj majú v mužstve nejakú gorilu, tuším má 29 rokov každý má z neho strach. Koľkých Anglánov zabil počas zápasu?
tomassi Zverejnené 18. Október, 2007 Autor Zverejnené 18. Október, 2007 asi myslíš Sébastien Chabal-a je to fakt zver Keď sa rozbehol bola, to valiaca sa chlpatá guľa Sébastien Chabal v akcii
game Zverejnené 18. Október, 2007 Zverejnené 18. Október, 2007 no teda :) ee ... myslím, že rugby nie je moja parketa :lol:
tomba Zverejnené 19. Október, 2007 Zverejnené 19. Október, 2007 Taaak,dneska "zapas utechy" Francuzsko - Argentina aj s tym fesakom na fotkach nado mnou a zajtra velke finale JAR - Anglicko, kde by som Anglicanom doprial titul,bo by to bolo asi tak jedine,co by ich tento tyzden potesilo :lol:
tomassi Zverejnené 19. Október, 2007 Autor Zverejnené 19. Október, 2007 jjaj ja Angličanom doprajem aspom trochu potechy v tomto čiernom týždni, ale príspevok by sa teda skôr hodil do F1-tkovej témy ako na to pozerám, tak Frantíci chytia bromborák
tomba Zverejnené 19. Október, 2007 Zverejnené 19. Október, 2007 Neskutocnu lekciu z efektivity predviedli Argentincania,to sa len tak nevidi,zasluzeny bronz napriek tomu... A btw,do mojho prispevku o ciernom anglickom tyzdni som uz zahrnul aj f1 :lol:
tomassi Zverejnené 19. Október, 2007 Autor Zverejnené 19. Október, 2007 kamrát si daj pozor, aby som tvoje narážky na čierny týždeň nespájal s farbou pleti MS v F1 vtedy by išlo o rasovú urážku a v tom prípade by si si mohol písať mail-y s chochema nie príspevky na FSP :lol: zajtra Antilopy rozdupú tu vašu Ružovú záhradku
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz