Skočiť na obsah

Smajlíky

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zo smajlov,ktorí sú v ponuke sa dá vybrať hádam pre každú emóciu :lol: .Zo začiatku som mal z nich segedín,ale už približne viem,kde sa ktorý nachádza - alebo medzitým najdem ešte výstižnejšieho.

Takže - :)

• Pred 1 mesiacom...
  • Odpovedí 170
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

55

• game

27

• Andulqa

20

• RoSo

11

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

A co tak pridat este aj nieco pre mna? :lol:

Obrázok alebo Obrázok

ale ten prvy je urcite lepsi, co vy nato? :)

a Tom by sa urcite potesil tomuto: Obrázok

Zverejnené

Keď budeš poslúchať možno ho pridám. Ten druhý ktorý nevidím. Asi hotlinking.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

bolo by mozne zaradit aj tohto smajla? Obrázok

Lebo podla mna je uplne ze naj :)

:lol: :)

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Nedávno kvôli zmene štruktúry linkov som musel "rebuildnúť" všetky príspevky, neviem či to bol dôsledok toho, ale všimol som si, že v starších príspevkoch sa akosi pomenili niektoré smajlíky. Neviem prečo.

Takže ak náhodou uvidíte príspevky typu:

jeden môj známy dnes ráno zomrel :)

alebo

narodil sa mi bratranec :)

tak upozornite na to nejakého moderátora, nech to dá do poriadku.

Zverejnené

hlasim, ze v teme "kde ste uz boli" som do prispevku č. 125 dala ineho smajla, aky tam teraz je...

Zverejnené
mám podobný problém ako pink ... všimol som si to už pri viacerých mojich príspevkoch z minulosti
Zverejnené

pink a aký tam bol predtým? Podľa kódu je tam ten, čo sa aj zobrazuje, teda :thumbsup:

Ja chybu vidím v tom, že bol vložený -nejaký- smajlík, ale zobrazuje sa iný ako ten čo bol vložený (ale kód smajlíka je ten istý). Inak netreba z toho robiť vedu, určite tu nikto nebude prepisovať cez 100 000 príspevkov, to píšem len pre ten prípad čo som spomenul vyššie, to je vhodné prepísať, inak sa s tým nikto srať nebude.

Zverejnené

ja z toho vedu nerobim, ale ty si pisal

upozornite na to nejakého moderátora, nech to dá do poriadku.

netusim, co tam bolo, najskor asi nejaky usmev, alebo thumb up, tohto utekajuceho vidim prvy raz a nedava zmysel k textu..
Zverejnené

Tú vedu som myslel všeobecne. Keby ten utekajúci smajlík bol vyslovene nevhodný pre daný príspevok, tak už by som tam sám pichol niečo iné.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

S tými smajlíkmi by sa fakt malo niečo spraviť...

Obrázok

Zverejnené

malo :) :)

zásadne nepoužívam zubaté urehotané smajle, a tuším všade sú nacpané namiesto pekných milých pôvodných úsmevov, nestačím ich meniť :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Keď sa upgradne Fórum na verziu 3.2.x tak to skúsim "recachnúť" možno to pomôže, neviem.

prosím prosím pekne :doh: a ďakujem

pridať dvoch smajlíkov, pre dvoch fórumákov, ktorí sa bez nich nezobídu :

Obrázok

Obrázok

Neviem či ten druhý sa niekam chystá, ale ďalšie smajlíky sa zrejme celkom určite už pridávať nebudú, ale naopak, asi sa veľa z nich dá preč.
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

S tými smajlami je to potvrdený bug, takže v budúcnosti to bude fixnuté.

Zverejnené

Skvelé. Tiež som si všimol, že sa mi v starých príspevkoch objavili emotikony, ktoré som nikdy nepoužíval. Keby bol medzi moderátormi Leg, okamžite by som ho podozrieval z toho, že potajomky upravuje staré príspevky. ;)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Ale aspoň sa človek zasmeje, keď z bežnej diskusie vznikne diskusia dvoch tvrďasov :)

Obrázok

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené
Počet smajlíkov sa bude drasticky znižovať. Teraz je ich niečo cez 250, to sa strašne na hovno spravuje, najmä keď sú nejaké problémy. Preto smajlíky, ktoré sa používajú fakt len minimálne budú vyradené a ak sa na Fóre už niekde nachádzajú, tak budú nahradené "kompatibilným" smajlíkom. Myslím, že nejakých 25-30 štandardných smajlíkov bude bohato stačiť.
Zverejnené

Problém so smajlíkmi, že sa v príspevkoch zobrazovali iné ako ste tam vložili, je z veľkej časti vyriešený, ale niekoľko smajlíkov sa ešte stále môže zle zobrazovať.

Pre tento prípad mi môžete poslať SS, kde napíšete aký smajlík tam aktuálne je, aký smajlík by tam mal byť a nezabudnite priložiť odkaz na ten príspevok. Developeri sa na to pozrú a prípadne to opravia tak, aby sa to všade zobrazovalo tak ako má.

• Pred 3 rokmi...
Zverejnené

tak táto téma ma celá pobavila. úchvatný bol príspevok s citáciou o sobáši RoSo+Lydži s tým zamračeným smajlíkom - kebyže je to čerstvé, tak si rýpnem, že či to nepísala nejaká bývalá/bývalý, ktorej/ktorému RoSo/Lydži ešte furt nie je luft, alebo niekto,čo na jedného z nich desne žiarli. :smile3:

Z tých mnohých, čo tam sú, síce používam skoro furt tie isté, ale rada mám tú kravičku a zaliezajúceho červíka...a pravdaže aj mnohé iné, ale tieto sú mi také najzlatšie.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov