Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 Pridal som niekoľko smajlíkov navyše. Ak prídem na to ako pridať ďalšie tak ich tu bude viac. Aké by ste tu chceli? dobre zatiaľ jeden som pridal, naľavo v okne sú všetky základné od IPS, keď kliknete na na Show All tam nájdete ďalšie, zatiaľ je tam len tento :lol:
Andulqa Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 super :lol: napr tieto: je ich tam viacero celkom vystiznych
Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Autor Zverejnené 5. Marec, 2006 Len nemôžem prísť na to ako to nastaviť aby bralo smajlíky aj z iných adresárov, nie iba z toho základného. Môžem ich nahádzať všetky do jedného ale to by sa mi potom plietlo. :lol:
Andulqa Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 a co by sa ti tam plietlo? ved nie je to jedno, ze kde su tie smajliky? :lol:
Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Autor Zverejnené 5. Marec, 2006 mne to jedno nie je :lol: Ok takže keď idete písať príspevok naľavo máte všetky od IPS. Ak si kliknete na Show All tak vám vyskočí okno kde sú všetky ďaľšie. Have you fun.
Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Autor Zverejnené 5. Marec, 2006 Niektoré smajlíky budú dočasne nefunkčné lebo Andulqe sa nelúbi ako sa volajú tak ich budem musieť premenovať.
Andulqa Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 aaa, ja som to ale nemyslela zle, ani ti nechcem pridavat robotu, len sa mi zdalo ze by bolo jednoduchsie aby sa volali vystiznejsie, ale to sa tykalo len asi 10 smajlikov :-* ja by som ti aj pomohla ak by sa dalo :lol:
Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Autor Zverejnené 5. Marec, 2006 OK takže niektoré smajlíky zmenia názvy, kto si nezvykol klikať, ale písal ich názvy napr :skokan: tak píšte to isté ale pred skokan dajte ešte p_ - takže :p_skokan: Platí to pre všetky smajlíky.
game Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 len ich je tam teraz akosi málo ... :lol: :)
Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Autor Zverejnené 5. Marec, 2006 Andulqa ich momentálne premenúvava. Má čo chcela :lol:
Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Autor Zverejnené 5. Marec, 2006 Takže už je to hotové, ako som spomínal keď idete písať príspevok tak naľavo máte originálne smajle od IPS a keď kliknete na Show All tak sú tam aj iné smajlíky. Pridal som niekoľko smajlov aj z Ogrishu: :) :) ;) ;) :lol:
Ignatius Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 Téééééda, už tu mám aj svojho psa :) :) ;) To chce oslavu :lol: ;)
Sniper Zverejnené 7. Marec, 2006 Autor Zverejnené 7. Marec, 2006 Nové smajlíky od IPS v základnej a rozšírenej ponuke: :cat: ;) ;) ;) ;) :) ;) ;) :lol: :) a ešte jeden ale teraz mi sem nevojde
Andulqa Zverejnené 7. Marec, 2006 Zverejnené 7. Marec, 2006 hehe, chutnee, a mozeme sa presmajlikovat vsetci :lol:
mila_i Zverejnené 7. Marec, 2006 Zverejnené 7. Marec, 2006 :)_smiliemagic: ;) tieto su chutnucke :)_yelrotflmao: ;)_smilieax: :lol:
Sniper Zverejnené 13. Marec, 2006 Autor Zverejnené 13. Marec, 2006 Nové smajlíky: ale už hádam aj stačilo... :lol:_headbang: :) :ct_eek: :ct_tease:
weirdo Zverejnené 20. Marec, 2006 Zverejnené 20. Marec, 2006 tie typicke xichtiky ako :) a :lol: su mi ovela sympatickejsie tu, ako na jednom inom mieste, nemozem si pomoct...
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2006 Pridané smajlíky: :dc_smile1: :dc_smile2: :dc_smile3: :lol: :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz