phersu Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 Mne sa zdá že ten s tou zelenou je basgitarista.
game Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 tiež som si to myslela, už podľa rozostavenia celej bandy ... ale nie som si na sto percent istá, len zvyčajne basgitarista stojí mierne v úzadí neďaleko bubeníka ... čo ovšem nemusí byť pravidlo :lol:
phersu Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 Ja som si to tipol podľa toho ako hraje na tú basgitaru, bo jeden basgitarista tak hrá..
Bronto Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 No to by mohlo byť tak, ako píšete. Basgitaristi tak nezvyknú lietať ľavačkou po hmatníku ako gitaristi, no ja poznám mnoho výnimiek.
RoSo Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 :lol: ked tak pozeram na tu kapelu, zda sa mi, ako keby bubenik a spevak boli z Rammsteinu a gitaristi Nedvedovci.
Bronto Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 Poprosím Vás, či by ste nemohli tohoto pridať:
game Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 letec pionier :) odhodlane bojuje so živlami ... dobrý je :lol:
Hedgehog Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 Bronto, až na to, že si chcel to lietadlo zelené... Ale mne sa fakt páči aj tak...
Polaris Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 a pre koho by bol tento? JA CHCEM TOHTO SMAJLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. JA HO ZEREEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!
Bronto Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 Hedgehog Tak nech to Axel zariadi tak, aby bol zelený.
game Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 nie ... ... modrý je krajší a pasuje k fóru :lol:
Bronto Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 game Keď Ty povieš, rešpektujem to. Tak nech je modrý.
Polaris Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 Nebud na nu makky kua...chces zelene letadlooo, tak nech ho daju....
Bronto Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 Polaris Ale game (:lol:) to dobre vyargumentovala, tak som sa nechal presvedčiť. Tu sa môžete pozrieť na niektoré smajlíky, ktoré nemáme na tomto fóre. Môžete ich dať na toto fórum (aj keď je to tuším zakázané).
Bronto Zverejnené 11. Marec, 2007 Zverejnené 11. Marec, 2007 Ešte by ste mohli pridať tieto smajlíky: (kvôli game) (kvôli mne) (kvôli fanúšikom Linuxu)
Sniper Zverejnené 2. Jún, 2007 Autor Zverejnené 2. Jún, 2007 Z jedného fóra som zobral známe smajlíky a prekreslil ich do IPB Looku. Čo ale presne vystihujú? Ako ich pomenovať? :lol: :)
Sniper Zverejnené 9. Jún, 2007 Autor Zverejnené 9. Jún, 2007 Prekreslil som smajlík 'drink' do "IPS Looku" Pôvodný Súčasný :lol: Budem pracovať na ďalších ak sa mi bude chcieť (a nechceť učiť do školy).
game Zverejnené 9. Jún, 2007 Zverejnené 9. Jún, 2007 jej, ten je super :lol: budú vyzerať skvele :) ale oné ... učiť sa tak zo smajlíkov, to by bolo :) juj ;)
Sniper Zverejnené 9. Jún, 2007 Autor Zverejnené 9. Jún, 2007 Smajlík fakcovinka premenovaný na fackovnik a prekreslený --> :lol:
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 Si snáď robíš prdel? :lol: nový ide viac mierne do oranžovo-červena a má trasparentné pozadie. Ale inak spravil som ho tak, že som prekreslil priamo ten starý, nanovo ho kresliť by bolo asi moc nadlho.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz