game Zverejnené 11. August, 2006 Zverejnené 11. August, 2006 no ... takže čo máme dvojmo / aj z postu aj IPB / : kvetinkový nový máme už je medzi IPB smajlíkmi : :lol: anjelíček z postu je tento : :) a medzi IPB smajlíkmi máme tento : ;) tento škodoradostný z postu : :fakcovinka: máme tam IPB náhradu : ;) tento zhulený z postu : ;) / tento síce skáče, ale z IPB je pekný zelený / máme nový IPB: :) tento z postu : ;) môže byť v pohode tento IPB, ktorý tu je : ;)
game Zverejnené 11. August, 2006 Zverejnené 11. August, 2006 takže ešte máme : tento z postu : :lol: máme už aj dve náhrady IPB: :) a :) / vystihujú podstatu :-) /
Sniper Zverejnené 11. August, 2006 Autor Zverejnené 11. August, 2006 tento škodoradostný z postu : :fakcovinka: máme tam IPB náhradu : :lol: tento z postu : :) môže byť v pohode tento IPB, ktorý tu je : :)v tom prvom riadku ten prvý mi nepripadá ako škodoradostný, ale skôr ako keby naznačoval že sa ide z niečoho zblázniť. A podľa toho ho aj tak používam. Škodoradosť určite nevyjadruje. v druhom riadku tie dva smajlíky si tiež myslím že nevyjadrujú to isté.
game Zverejnené 11. August, 2006 Zverejnené 11. August, 2006 no dobre, lepšiu náhradu som zatiaľ nenašla, ani za tie ostatné ... hľadám ďalej a ešte niečo : tak nech hľadajú všetci, kto natrafí na niečo rozumné, nech to sem hodí ... ja osobne používam len smajle IPB, k tomuto IPB fóru mi tie staré nepasujú :lol:
Sniper Zverejnené 29. August, 2006 Autor Zverejnené 29. August, 2006 OK, asi ich zaradím, ale to už stačí :lol:
Darkman Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 https://www.freespace.sk/style_emoticons/default/fuck2.gif - navrhoval by som zmenit kod tohto smajlika, kedze :f u c k: forum cenzuruje a potom to vyzera takto: :######: :lol:
Sniper Zverejnené 5. September, 2006 Autor Zverejnené 5. September, 2006 Fakerské smalíky premenované na fakju a fakju2. Príspevky vyeditované tak aby sa smajlíky korektne zobrazovali (najviac ich mal cizy).
Sniper Zverejnené 30. September, 2006 Autor Zverejnené 30. September, 2006 Nové smajlíky som našiel: :) ;) ;) :) ;) ;) ;) ;) ;) :lol: use them well
RoSo Zverejnené 11. Október, 2006 Zverejnené 11. Október, 2006 Hadam by tych smilov aj stacilo, nie? Radsej tam nahod novy volitelny skin.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 27. November, 2006 Zverejnené 27. November, 2006 dfg, neprehanajte to deti, realne sa pouzivaju asi tak 3 a to tie, na ktorych script si prave spomenieme. komu sa chce otvarat to okno smajlikovske
weirdo Zverejnené 27. November, 2006 Zverejnené 27. November, 2006 ja viem dokopy 4 a otvarat okno odmietam uz len preto, ze drvivu vacsinu pisem z FastReply
cizy Zverejnené 27. November, 2006 Zverejnené 27. November, 2006 aj vo fast reply sa da otvarat to okno
game Zverejnené 27. November, 2006 Zverejnené 27. November, 2006 nesiahajte mi na môj posmrtný duchársky - ten tam chcem :lol: :)
Sniper Zverejnené 27. November, 2006 Autor Zverejnené 27. November, 2006 Smajlov je fakt dosť, ide o to aby sa nimi dalo vyjadriť čo najviac pocitov, niekto si na tom zakladá.Dúfam že v IPB 2.2.x bude viac možností ako ich rozumne usporiadať, doteraz som neprišiel na to ako ich dať aspoň do 2 stĺpcov ako na PF, aby neboli v jednom a nerolovalo sa cez desať monitorov.
Sniper Zverejnené 29. November, 2006 Autor Zverejnené 29. November, 2006 Keď bude mať 'ips look' tak možno ho sem dám. Toto je 'vbuletin look'.
RoSo Zverejnené 15. Február, 2007 Zverejnené 15. Február, 2007 aj ja som dnes nieco nasiel, len skoda, ze nema ten spravny look
Sniper Zverejnené 4. Marec, 2007 Autor Zverejnené 4. Marec, 2007 Na smajlíkoch sa pracuje, ale je skôr možné že niektorí budú vyradení. Skôr by som chcel nahradiť tie čo majú "vBull look", tými čo majú "IPS look".
Sniper Zverejnené 4. Marec, 2007 Autor Zverejnené 4. Marec, 2007 aj ja som dnes nieco nasiel, len skoda, ze nema ten spravny look ale má :) pridané ďalšie (väčšina vhodná najmä pre moderátorov): ;) ;) ;) :) a ešte: :lol: ;)
Bronto Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 Chcel by som sa spýtať, ktorý zo smajlíkov v tejto kapele :lol: je gitarista a ktorý basgitarista.Nemohli by ste tu pridať smajlíka, ktorý letí v zelenom lietadle a má biely šál? Kdesi som takého videl. Keď ho ešte nájdem, hodím ho do tejto témy. Ja to fakt poterbujem vedieť, ktorý je ktorý... :)
game Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 tak v tom ti nepomôžem, pre mňa je to smajlíkovská kapela, ktorá sa podľa tých tváričiek berie hodne vážne ... a to je tak všetko, čo o nich viem ... :lol:
Bronto Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 game Keď to nevieš Ty, bude to zrejme Axel vedieť. On už musí, lebo je tu šéf.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz