game Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 Andulqa, my si rozumieme ... :) darmo.... sme dobré .... :lol: :)
Sniper Zverejnené 20. Máj, 2006 Autor Zverejnené 20. Máj, 2006 OK "post" smajle som zamenil za "ips", niektoré tam ešte zostali, niektoré sú tam ešte podobné, ešte sa to utrasie.
Andulqa Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 ;)_dobity: ;)_yeah: ;)_anibohovi: :lol:_nasrot: :)_loveeyes: :)_uff: :mexicka_vlna: -> tieto mozes vyhodit, lebo presne take iste tu uz su v tom krajsom prevedeni este dalsie nahrady za nejake postovske -> ;)_ozembuch: -> ;)_tanec:
game Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 ;)_papa: ;)_fakcovinka: :lol:_joint: :devilpirateph33r: :)_vylizma: :)_uchyl: ;)_plac: ;)_krava: ;)_hahaha: - tieto možno vyhodiť ...krava tam musí byť ? keď musí, tak musí ....ale za tie ostatné už je tam náhrada ....
Andulqa Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 konecne som nasla takeho grcajuceho :) alebo/a -> ;)_tycka2: :lol:_tycka: -> :)_skokan:
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2006 Autor Zverejnené 21. Máj, 2006 OK opäť som to trochu pretriedil, ešte niektoré z postu tam zostali, za ne ešte nejakú náhradu by bolo dobré nájsť...
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2006 Autor Zverejnené 21. Máj, 2006 Ešte mám otázku: tie smajle čo majú prefix p_ mám prepísať aby ten prefix tam nebol, alebo to mám nechať tak? Keď by som to prepísal tak by sa staré príspevky museli ručne vyeditovať.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 niektore smajle maju taku dlhu animaciu, ze sa mi to nikdy nechce dopozerat do konca :lol:
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2006 Autor Zverejnené 21. Máj, 2006 OK, už je to skoro kompletné: Ešte dôležitý oznam: Kto dával smajle na fórum spôsobom že ich písal (napr. st_ejha) tak tie prefixy st_, o_ a p_ už nemusíte písať. takže napr. namiesto toho :st_ejha: stačí už iba napísať :ejha:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. Máj, 2006 Zverejnené 22. Máj, 2006 neprehanajte to s tymi animovanymi smajlami vravim vam.. kto sa ma pri tom zdrzovat pol minuty, kym sa ukaze o com to vlastne je :lol:
Andulqa Zverejnené 22. Máj, 2006 Zverejnené 22. Máj, 2006 no ved nikto to neprehana ;) len som este nasla nejake ako nahradu tych co su tam z postu :lol: a pritom som natrafila na toho lietadloveho :)) no nie je chutny? ;) ja nevravim ze ho tam axel musi pridat :))
Mazmar Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 Leg asi nemyslel ze to trva dokym sa nacita ale dokym prejde cela seqencia toho daneho gifu je niekedy az pol minuty a komu sa chce cakat co ten dany smajl prave spravy. ale inak nikto to neprehana sak co pri najhorsiom sa nebudu pouzivat. Andulqa -> ano je chutny :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 31. Máj, 2006 Zverejnené 31. Máj, 2006 navrhujem pridat moj oblubeny postovsky smajl s tociacimi sa ozubenymi kolieskami
Sniper Zverejnené 31. Máj, 2006 Autor Zverejnené 31. Máj, 2006 Môže byť, inak obajvil som jednu ruskú stránku kde je kopa smajlov a la IPS a na príslušnom fóre je zopár artistov, ktorí vedia hocijaké smajlíky prekresliť tak aby vyzerali ako od IPS :lol: potom im napíšem.
cizy Zverejnené 20. Jún, 2006 Zverejnené 20. Jún, 2006 poprosim Axela aby dal spät ###### Off smajlik z postu, lebo tento :lol: je dost suchý
Sniper Zverejnené 20. Jún, 2006 Autor Zverejnené 20. Jún, 2006 Niektoré smajlíky, ktorých alternatívy som nenašiel na nete, dám prekresliť, našiel som nejaké ruské fórum kde sa venujú týmto veciam :lol:
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2006 Autor Zverejnené 30. Júl, 2006 Pridal som niekoľko smajlíkov, niektoré "PF" som zamenil za lepšie (podľa môjho názoru): :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :lol: ;) ;)
game Zverejnené 30. Júl, 2006 Zverejnené 30. Júl, 2006 tí prví objímajúci sa sú nejakí malí a majú nezdravú farbu ;) ;) toho druhého nechápem :) on sa rehoce, ale prečo má tú kvapku mimo ? nemal by slziť od smiechu ? ;) ;) / ináč rovnako nechápem celkom tohto :lol: ... no čo už ;) ;) / ten s tou ružovou vreckovkou ;) je geniálny ... už ho hojne využívam :)
Hedgehog Zverejnené 31. Júl, 2006 Zverejnené 31. Júl, 2006 tí prví objímajúci sa sú nejakí malí a majú nezdravú farbuA sa divíš? Z toľkého objímania musia trpieť nedostatkom kyslíka... :lol:
Sniper Zverejnené 31. Júl, 2006 Autor Zverejnené 31. Júl, 2006 Nenašiel som IPB dizajn. Kto chce môže hľadať.Aj pre tieto: :) :) :fakcovinka: ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) ;) ;) :lol: ;)
henka Zverejnené 3. August, 2006 Zverejnené 3. August, 2006 :lol: :) júúúúj ten zmrzlinkový je dobrý :) aj tá rybyčka ;)
Sniper Zverejnené 3. August, 2006 Autor Zverejnené 3. August, 2006 Objímačku som už našiel :lol: Tento je tiež u niektorých obľúbený :) tento sa tiež zíde :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz