Sniper Zverejnené 18. Máj, 2006 Autor Zverejnené 18. Máj, 2006 LEG to sa asi nedá Andulqa :dc_smile1: :dc_smile2: :dc_smile3: mne sa na nich páčia tie vertikálne oči, teda iba na tých dvoch
Andulqa Zverejnené 18. Máj, 2006 Zverejnené 18. Máj, 2006 axel, ale neni zbytocne aby tu boli aj tie s vertikalnymi ocami aj tie co su takmer totozne? :) :) :lol: a ten treti sice neni uplne taky isty, tak neviem:)
Andulqa Zverejnené 18. Máj, 2006 Zverejnené 18. Máj, 2006 dovody: :)_headbang: :cat: :)_hahaha: tieto sa mi zdaju take o nicom :devilpirateph33r: ;)_vidlak: certov tu je dost a aj ovela krajsichtoto ;)_kladivo: je skaredsie a ostane tu krajsia a podobnejsia verzia -> ;)_kladivko: ;)_hanba: :blushing: lebo take tu je -> ;) hned ti napisem aj k ostatnym ;)_paradajka: ;)_fakcovinka: bez komentara ;)_dobity: ostane tu tento -> :lol: ;)_yeah: ostane tento -> ;) ;)_papa: ;)_ahoj: ostane tu tento -> ;) ;)_nasrot: ;)_uff: -> ;) ;)_tanec: -> :st_ejha:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 18. Máj, 2006 Zverejnené 18. Máj, 2006 suhlas. len jedna poznamka : z tych dvoch kladiv toto by malo ostat :lol: (paci sa mi ako tam to oko poskakuje :) )
cizy Zverejnené 19. Máj, 2006 Zverejnené 19. Máj, 2006 podla mna z kladiv by mali ostat obidve lebo: :) to je akoze v dobrom ked niekto nieco nevedel, modelovy priklad: "jaaaj ty lolo to si nevedel?" :) :lol: kdeto toto je take ze ked je niekto idiot: "ty blbecek dementný, ked o tom nic nevies tak radsej nepis" ;) pochopili?
doll Zverejnené 19. Máj, 2006 Zverejnené 19. Máj, 2006 sak ta dollphinka zabije...nie :) don´t worry.... vtedy som navrhla axelovi tie kone iba z nejakej recesie...a on to zobral vazne :) ups :lol:
Sniper Zverejnené 19. Máj, 2006 Autor Zverejnené 19. Máj, 2006 Ja tebe tiež navrhnem koníka z recesie čo to spraví :lol:
game Zverejnené 19. Máj, 2006 Zverejnené 19. Máj, 2006 Tieto nedám preč ani bohovi :lol:_cert: :)_smiliemagic: to sú moje najobľúbenejšie :) tvoj najobľúbenejší je nechutný, príliš veľký a ešte si ho nepoužil ;)
doll Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 Ja tebe tiež navrhnem koníka z recesie čo to spraví :)a potom som zvedava co spravi ista forumacka... btw...ja by som ta kopla kopytkom :lol: inak, co sa tyka toho dragona....mne sa lubka...zlatý...ale neviem kde by nasiel uplatnenie :)
Sniper Zverejnené 20. Máj, 2006 Autor Zverejnené 20. Máj, 2006 ešte si ho nepoužilale neviem kde by nasiel uplatnenieale dobre sa naňho díva :lol: OK, pomaly idem robiť návrhy ktoré smajle by som tu ponechal a ktoré nie.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 juchuu schyluje sa k statistickym methodam :dc_smile2: inak neda sa na toto urobit anketa Axel?
game Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 LEG, to v takej ankete zoradíme akože smajle a budeme k nim písať áno, nie ? :) ee... my sme napísali svoje návrhy, Axel napíše svoje, a budú vyradené smajlíky, ktoré bude chcieť vyradiť Axel ... také ľahké nevieš ?! :) :lol:
Sniper Zverejnené 20. Máj, 2006 Autor Zverejnené 20. Máj, 2006 inak neda sa na toto urobit anketa Axel?ano dala, ale zaradiť do ankety 162 smajlov tak aby sa dalo za každý hlasovať by bolo tak trochu náročné. OK, takže takto: Smajle som trochu pretriedil a rozdelil do skupín. Bolo by vhodné okomentovať každú skupinu a napísať, ktoré smajle nechať a ktoré dať preč. Začneme s prvou skupinou (IPS), potom druhou, atď:
game Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 prvá skupina smajle rovnakého druhu : nechať všetky druhá skupina zvery : nemusí zostať ani jeden tretia skupina love : :)_nalicko: :)_nausta: ;)_kvet: ;)_kvetinka: ;)_bejby: ;)_srdiecko2: ;)_srdiecko: ;)_zalubeny: ;)_postel: :st_sex: : tieto nechať štvrtá skupina chlast akcie: ;)_kafe: ;)_pivo1: ;)_party: ;)_drink: ;)_tycka: ;)_pivari: tieto nechať piata skupina čerti bitky hádky: ;)_hadajuci: ;)_cert: ;)_certik: ;)_vynadaj: :######: ;)_kladivko: ;)_plac: ;)_anibohovi: ;)_uplakany: tieto nechať šiesta skupina úsmev : ;)_smilieseesaw: ;)_slniecko: tieto nechať mix: :dc_smile1: :dc_smile2: :dc_smile3: :mexicka_vlna: :lol: no ;)_anjelik: ;)_anibohovi: ;)_hanba: ... : tieto nechať
Sniper Zverejnené 20. Máj, 2006 Autor Zverejnené 20. Máj, 2006 Ok pridám ich potom Tie "DC" smajlíky som upravil, už vyzerajú lepšie: :dc_smile1: :dc_smile2: :dc_smile3:
nutrinka Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 a potom som zvedava co spravi ista forumacka... btw...ja by som ta kopla kopytkom :lol: no čo, istá forumáčka by ho tiež nakopala :) :)
Andulqa Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 ten gamin vyber je fajn, ja osobne suhlasim a tiez som za to aby sa potom pridali tie smajle co navrhla ako nahrada tych chybajucich :)) ked to bude dizajnovo rovnake, bude to velmi dobreee :) kde na to chodis game? ;) su fakt super ;) jeeej, ten smajlik slovakia je super :lol: edit: ja by som tam nechala este tohto ;)_cert0r: ;)
RoSo Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 skúste, prosím, nájsť nejakého pre nie, niečo ako toto :lol: , ale bez prsta, tak ako je na chate a nemusel by byť taký zamračený Samozrejme, tohto " :) " ponechať
Andulqa Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 ked uz by to malo byt v jednom style: tento by mohol byt namiesto tohto ;)_nalicko: a tento namiesto tohto ;)_nausta: a -> ;)_pivari: -> :lol:_hadajuci: -> :)_kladivo: tento je chutnyy -> :)_slniecko: -> ;)_kapela: -> ;)_gitarista: -> :st_wow:
Andulqa Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 a -> :lol:_zzz: -> :ct_eek: -> :)_bingo: pre RoSa: nieco taketo? alebo alebo specialne pre Axela: tak nejak by to mohlo byt, nie? :)
Andulqa Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 este -> ;)_vynadaj: -> ;)_uplakany: -> ;)_yelrotflmao: -> :lol:_stretko: -> :)_kofola: -> :)_dalbysomsi: -> ;)_cert: -> :######: to uz je snad takmer vsetko z tych inoimagovych ;) axel, si na rade so zamienanim :ct_tease:
game Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 úplne jednoducho .... teraz máme smajlíčkov rovnakého dizajnu toľko, že úplne kľudne môžeme všetky zastaralé a postovské vylúčiť .... ten rovnaký štýl bude úplne perfektný :lol: :dc_smile2:
Andulqa Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 vsetkych niee ja by som napr tychto nechala este: ;)_kvetinka: ;)_manzelia: ;)_drink: :lol:_certik: :)_anjelik: :)_srdiecko: ;)_srdiecko2: ;)_tycka: ;)_vystraseny: - > ;)_cert0r:
game Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 aj toho, čo mu dupkom stojí frizúra ? :lol: no dobre ... ale len kým nenájdeme náhradu , ok ? :)
Andulqa Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 ved tak :lol: kym sa nenajde lepsia nahrada :) k jednemu som uz nasla z tych zvysnych desiatich :))
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz