Bijou Zverejnené 27. Apríl, 2009 Zverejnené 27. Apríl, 2009 dnes som videla v bedni v jednej chudnúcej súťaži týpka, čo si doma v obývačke jazdil na svojom horskom biku, tak ma napadlo, že to je mrte dobrý nápad, ako ušetriť na stacionárnom, v podstate by stačilo niečím uchytiť a zdvihnúť zadné kolo, tak aby to bolo aj stabilné a neodbicyklovala by som z ničoho nič von z bytu. Nemáte niekto nejaké skúsenosti s provizórnym prerobením normálneho bicykla na (aj) domáce použitie? (áno, lepšie je sadnúť a klasicky vybehnúť von, ja viem, ale nie vždy to okolnosti dovolia. chcela by som si vyskúšať týmto spôsobom aj, či ma bude bikovanie doma baviť a či sa mi oplatí zainvestovať do stacionárneho, alebo to nemá význam a skončí ako vešiak na haraburdy)
Nokia Zverejnené 27. Apríl, 2009 Zverejnené 27. Apríl, 2009 toto nieje moc dobry napad, lebo ten bicykel budes mat nadvihnuty a nebude sa ti na nom pohodlne sediet...
Bijou Zverejnené 27. Apríl, 2009 Zverejnené 27. Apríl, 2009 no tak by som si nadvihla obe kola, rovnako :lol:nejaké nápady, čím a ako to sprovozniť ? ?
Nokia Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 v cykloservisoch maju take zelezne srandy, na ktore polozis bicykel a je zdvihnuty...len neviem ci to udrzi aj cloveka, skor si nechaj u nejakeho znameho zamocnika vytvorit nieco na mieru :lol:
chrust Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 toto nieje moc dobry napad, lebo ten bicykel budes mat nadvihnuty a nebude sa ti na nom pohodlne sediet...Myslím,že takéto podstavce predávajú na interiérové bicyklovanie v cykloshopoch. Pri reálnom bicyklovaní sme ale vzduchom chladení a na takom stacionári to musí byť hodne o potení. A k tomu pohodliu....hádam,že by bol bicyklík nadvihnutý len pár milimetrov.Okrem toho sa dá upraviť sklon sedla a pri niektorých typoch aj výška riaditiek,či uhol predstavca. Len ešte jedna vec ma napadá.Na klasickom stacionári sa nastavuje odpor,resp. brzda.Neviem si predstaviť šlapať na klasickom bicýku so zadným kolesom v lufte bez odporu.
chrust Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Včera som sa vybral na trasu (Bodíky) a pri Hrušovskej priehrade som zistil,že mám prasknutý rám :lol: .Tak som to radšej otočil,došiel domov a rozdumujem,ako to poriešiť :) .Sezóna ja v plnom prúde,budúci víkend je opäť predĺžený,tak to musím poriešiť čo najskôr,ale rozumno :)
Ryan Giggs Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Chcelo by to schudnuť, predišiel by si tomu. :lol: Ale teraz važne. Toto už ťažko poriešiť, jedine urobiť tam zvar, ale to je tiež len dočasne riešenie. Ten bicykel tym stratil svoju tuhosť, ktora už nikdy nebude dobra. Najrozumnejšie je kupiť novy ram, resp. komplet bicykel.
Nokia Zverejnené 8. Máj, 2009 Zverejnené 8. Máj, 2009 dnes som si dal trosku do tela...petrzalka, zelezna, kacin, odtial az na biely kriz a naspat domov do petrzalky :)nohy su pekne znicene, ale super vylet :lol: :)
Proteus Zverejnené 8. Máj, 2009 Zverejnené 8. Máj, 2009 My sme dnes s kamošmi dali smer Hamuliakovo, ale cez lesy (modrá trasa). Objavili sme krásne jazero, čisté a priezračné. Paráda. A späť sme šli cez Rovinku, Dunajskú Lužnú. No, krásne domy tam majú postavené. asi niektorý z nich znárodním. :lol: :) :)
chrust Zverejnené 9. Máj, 2009 Zverejnené 9. Máj, 2009 Chcelo by to schudnuť, predišiel by si tomu. :lol: Najrozumnejšie je kupiť novy ram, resp. komplet bicykel.Už som to poriešil - kúpil som nový rám.Bolo to trochu zapeklité,lebo pôvodný rám bol zo starého Favorita a nakoľko som mal relatívne nové komponenty,tak som potreboval rám,na ktorý by tieto súčiastky pasovali. Niektoré komponenty som musel dokúpiť (čeľuste bŕzd,zapúzdrený stred,pílu s kľukami,sťahovák kľúk,redukciu na sedlovú trubku).Predajcovia mi chceli nanútiť neuveriteľné veci :) .Jeden dokonca pokrútil hlavou,že prečo si komplikujem život a nekúpim nový bicykel (cca 600-700 €). P.S.:Schudnúť nemám čo,lebo mám len svalovinu :)
Proteus Zverejnené 12. Máj, 2009 Zverejnené 12. Máj, 2009 Teším sa ako malé decko. Dnes som si kúpil tento bike: http://www.author.cz/kola/katalog/&aid...&pid=603563 Len je v tej druhej farebnej variante. Dobrá cena, dobrá akcia, super prístup personálu. Nemám čo vytknúť. http://www.bicykle-pp.sk/index.html
Proteus Zverejnené 12. Máj, 2009 Zverejnené 12. Máj, 2009 Po odčítaní akcie 30 % čo majú na minuloročné modely a zakúpením rohov-baranov som platil 564 €. Starý bike predám za stovečku kamošovi.
Nokia Zverejnené 12. Máj, 2009 Zverejnené 12. Máj, 2009 kua to je velmi velmi dobra cena...by som aj kupil novy bajk :lol:
Proteus Zverejnené 13. Máj, 2009 Zverejnené 13. Máj, 2009 Že by nastal čas na zmenu? :lol: :) Pre mňa sa kúpa stala veľmi výhodnou. Keď všetko odpočítam, tak ma nový bike vyšiel lacnejšie o 332€. čo je podľa mňa veľmi dobrá kúpa. a keď ešte tvrdíš, že som kúpil dobrý bike. o to viac to poteší. :)
Nokia Zverejnené 13. Máj, 2009 Zverejnené 13. Máj, 2009 no tento bajk co mam ma len rok, nechcem ho menit, aj ked mozno ak by som nasiel kupcu za dobru cenu tak potom by som aj nieco doplatil na novy :lol: nekupi niekto tento bajk? rok jazdeny v super stave :) http://velosprint.sk/shop/index.php?main_p...roducts_id=8228 akurat v sedej farbe...potom by som kupil novy :)
Proteus Zverejnené 13. Máj, 2009 Zverejnené 13. Máj, 2009 Tak a môj nový bike je už pekne doma. Keď je takto doma v mojej izbe je ešte krajší ako v predajni. Škoda, že idem na dva dni na konferenciu do Starého Smokovca. Hneď by som ho zajtra vyskúšal. Inak, asi vycítim, kedy je čas na nové veci, lebo dnes ked som šiel odniesť starý bike kamošovi som po ceste dostal defekt. Akože fakt super. Idem predať bike a po ceste dostanem defekt. Tak v sobotu ma čaká oprava. :lol: Dva staré PC-čka som predal a po mesiaci sa začali kaziť majiteľom. ešte šťastie, že jeden šiel ocovi a druhý švagrovi. :) :) ;) No a teraz ma dráždi nový telefón. ;) Že by sa chcel pokaziť? hehe
Nokia Zverejnené 13. Máj, 2009 Zverejnené 13. Máj, 2009 tak dnes som vybehol druhym smerom...ku mostu lafranconi a odtial dalej smer rakusko....krasna cyklotrasa tam je, viac v albume :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 14. Máj, 2009 Zverejnené 14. Máj, 2009 Hm, zvlaštne. Viete, že aj ja som si kupil novy bike? Cestny mam, tak som chcel niečo na vyšantenie v terene. Je to model 2008, je na ceste zo zahraničia. Vyšiel ma o polovicu lacnejšie, ako ho dostať u nas. http://www.bikeshop.sk/katalog/action/prod...l/oc/1075.xhtml
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2009 Zverejnené 14. Máj, 2009 za polovicu, to ako 600 eur? tak to je fakt super kupa :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 14. Máj, 2009 Zverejnené 14. Máj, 2009 Kamarat mi ho nesie z Anglicka. Presnu cenu v librach mi nepovedal, len vravel, že to vychadza okolo 640 - 650 eur, zaleži vraj od kurzu. Možno je to menej a niečo si prihodil, ale je mi to jedno, zasluži si. Aj tak sa to viac než oplati za kvalitny bike.
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2009 Zverejnené 14. Máj, 2009 no za takyto bajk aj 700 eur je super cena :lol:
Nokia Zverejnené 17. Máj, 2009 Zverejnené 17. Máj, 2009 uff dnes to bola skvela turapetrzalka-zelezna studnicka-kacin-biely kriz-svaty jur-ivanka pri dunaji-vrakuna a znova domov petrzka...70km super vyletu :lol: :) :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz