chrust Zverejnené 13. November, 2010 Zverejnené 13. November, 2010 Každý vie,čo mu najviac vyhovuje.Ja som teraz kúpil plášte s lepším dezénom do terénu,takže môže začať jesenná slota.Ja som pripravený :) ... na ťahu je teraz pani Príroda a pán Počasie :)
chlapeczjuhu Zverejnené 4. December, 2010 Zverejnené 4. December, 2010 dunaj, petrzalka, fajne bolo, fajne. 1
game Zverejnené 4. December, 2010 Zverejnené 4. December, 2010 skvelá fotka :) /len mi dokonale pripomenula moju mamu pred pár rokmi ... keď bolo naposledy desne snehu, aj na juhu, a samozrejme mama bez svojho starého bicykla s ojazdenými pneu nešla ani do obchodu, a dokonale sa šmykla a narazila rebrá a pol boka, viem len že sme jej vtedy desne nadávali ... brr./ ináč dnes bolo nádherné počasie na von ... zrejme aj na bicykel :)
chlapeczjuhu Zverejnené 5. December, 2010 Zverejnené 5. December, 2010 ano, bolo krasne, ticho. bol som jediny na bicykli, vsetko ostatne tam bezkovalo 1
cizy Zverejnené 9. Máj, 2011 Zverejnené 9. Máj, 2011 cez vikend sme sli na bicykloch okolo Neusiedler See so stanom, sme sa v madarsku vyspali v kempe v Hegyko, este sme vystihli aj daku vinnu slavnost, takze plno stankov s vinom a dobrym jedlom, dali si Halaszle z kotla a na druhy den sa zobudime a silno prsi az do tretej poobede. sme to uz chceli aj vzdat, lebo podla predpovede malo byt slnecno a teplo, cize ja som ani nemal oblecenie do dazda, ale sa to potom nejak umudrilo a sme teda zvazili, ze budeme pokracovat a kebyze nesihame tak po ceste dakde nasadneme na vlak. poslednych 30 kilometrov ma zacalo pobolievat lave koleno, 11 km pred cielom sa mi uz moj 9 rocny plast zacal na boku pri rafiku drat a spravila sa mi bublina, tak som mal strach ci to vobec este vydrzi. V Neusiedli sme sli na zlu vlakovu stanicu, usiel nam posledny vlak, tak po nas prisiel kamosov otec s pickupom, kde nam zobral bicykle a dvoch clenov vypravy a moja sestra pre zvysok, po vystupeni z auta som uz skoro nemohol chodit, napuchlo mi totiz to koleno, ale tak vylet to bol super a ta noha sa snad da dokopy prvy den 68km, druhy 73kmprvy den som mal priemernu rychlost 19,3 a slapalo sa mi uplne lahko a skvele a ten druhy ma nejak opustila energia, tak to bolo horsie 1
chrust Zverejnené 31. Júl, 2011 Zverejnené 31. Júl, 2011 ...cez vikend sme sli na bicykloch okolo Neusiedler SeeMám podobný plán,ale urobiť to za jeden deň. Vlani som autom zobral manželku a bicykel. Ženu som vyložil v Neusiedl am See,že sa bude zatiaľ kúpať a ja pôjdem okolo jazera. Tak som išiel smerom na Jois. Prišiel som až do poslednej rakúskej dediny (Morbisch am See) pred hranicami s Maďarskom. Nakoľko som nevedel, akú sú cyklotrasy v Maďarsku a bolo už neskoro (z Neusiedl som vychádzal o cca 10°°), tak som to otočil
littlewitch Zverejnené 15. Máj, 2014 Zverejnené 15. Máj, 2014 Tak sme si konecne kupili bicykle a pomalicky zaciname s priatelom trenovat :)...o chvilku budeme mat stovku za sebou, bike je skvela vec :)
trinita Zverejnené 18. Máj, 2014 Zverejnené 18. Máj, 2014 ehm, som sa práve upísala diablovi - zaregistrovala som sa na cyklojazdu Košice -Prešov za 3 týždne... Uff... 2
trinita Zverejnené 7. Jún, 2014 Zverejnené 7. Jún, 2014 prežila som, nakoniec sme nepokračovali do Prešova, vracali sme sa späť do Košíc, ale zato som si vychutnala jazdu po krásnej širokej a skoro rovnej ceste bez strachu, že ma zrazí auto (i bez chodcov motajúcich sa cyklistických cestách), i úžasné zjazdy z kopca, mám nový zjazdový rýchlostný rekord (51 km)... do budúceho roku musím natrénovať kopce, tam sa samozrejme potvrdila moja momentálne nanič kondička, ale toto je práve skvelá motivácia :-) proste sme si to užili! 1
littlewitch Zverejnené 7. Jún, 2014 Zverejnené 7. Jún, 2014 My sme sa dnes isli, ze trosku povozit a zazu bum! statna hranica ostereich :D tak sme sa teda previezli do najblizsej dedinky a spat :) prijemna jazda :) nieco cez 26km 1
game Zverejnené 7. Jún, 2014 Zverejnené 7. Jún, 2014 my sme dnes priložili ruku - či teda aspoň objektív k cyklovaniu v Šali ... chceli sme k babke do záhrady, a nešlo to, policajtov ako maku, odkláňaná doprava, čakali na cyklistov z Okolo Slovenska ... meškali takmer hodinu, netuším prečo, ale pár pekných fotiek sa podarilo :) edit. foto
dead Zverejnené 7. Jún, 2014 Zverejnené 7. Jún, 2014 Cez Salu isli az dnes? Ale im to trvalo :) Fotky zo stredy + dva zabery bicykla pretekara, ktory asi zabludil :) 1
trinita Zverejnené 7. Jún, 2014 Zverejnené 7. Jún, 2014 z nás dnes asi vodiči tiež mali radosť, uzavretá diaľnica + zastavená doprava, keď sme prechádzali cez mesto... a to sme naspäť šli v troch skupinách a pomedzi to dopravu vždy pustili
Ryan Giggs Zverejnené 8. Jún, 2014 Zverejnené 8. Jún, 2014 Možno sme sa aj stretli. Ja som však nebol učastnik, ale organizator. Aj svadba bola v strede diaľnice.
trinita Zverejnené 8. Jún, 2014 Zverejnené 8. Jún, 2014 podľa toho, čo si organizoval... ja som furt bola niekde na konci (okrem príjazdu do KE, to som bola síce na konci, ale tej druhej príjazdovej skupiny :-)... ale svadobčanov som videla, aj v strede, aj keď potom šľapali domov na tandeme... ešte tam bol jeden chalan na monocykle, tak toho som mocno obdivovala, ja by som si hubu nabila hneď pri pokuse na monocykel nastúpiť...
Hellé Zverejnené 8. Jún, 2014 Zverejnené 8. Jún, 2014 Ten chalan na monocykle bol velmi pekny...to je jedine pozitivum, inac tu cyklohaved neznasam...a musela som cakat 15 minut v elektricke, kym zmizli...
trinita Zverejnené 8. Jún, 2014 Zverejnené 8. Jún, 2014 juj, chúďa moje, celých 15 minút si musela čakať, kým kolo teba prefičíme... :D
cizy Zverejnené 20. Júl, 2015 Zverejnené 20. Júl, 2015 ja som celkom casto bicykloval este na zakladnej skole, potom prakticky celu strednu a vysoku nic a vratil som sa k tomu pred 4 rokmi. Odvtedy ma to drzi, aj ked nebicyklujem tolko, kolko by som si predstavoval (tento rok zatial iba cca 400km). no a jazdim na 15 rocnej Meride Dakar 680 :) 1
doll Zverejnené 19. September, 2015 Zverejnené 19. September, 2015 Tiez rada bikujem, ale zvacsa sama, mam v okoli same vsi lenive :) Trekovy bike, na ktorom ked idem sem tam do hory, tak vzdy sa vratim s defektom. Ale posledne dni vidam bratov "allmountain", tak si ho planujem na nejaku jazdu pozicat :whistling:
doll Zverejnené 20. September, 2015 Zverejnené 20. September, 2015 Tak dnes som si ho pozicala, fuuuuuh, v zjazdoch mega :)Len chcelo by to na mna na mieru, do kopcov v tazkom terene sa "staval na zadne". Ale inak fajnova trasa Beluša - Belušské Slatiny - Rohatá Skala - Koš.Podhradie - Košeca, 40-45 km, budem spat ako babo :thumbsup: 2
Tomáš Zverejnené 3. Máj, 2016 Zverejnené 3. Máj, 2016 My sme sa dnes isli, ze trosku povozit a zrazu bum! statna hranica ostereich :DČo bola zavretá kvôli migrantom? My sme mali cyklotúru cez 3 štáty (z Gabčíkova cez Rusovce do Rajky pár dedín v maďarsku potom sme prešli maďarsko-rakúsku hranicu, potom rakúsko-slovensku a nikde nič veď je Schengen. Keby tam neboli bodovy a tabule ani nezbadáme kedy sme prešli hranicu. Trekovy bike, na ktorom ked idem sem tam do hory, tak vzdy sa vratim s defektom. To aj ja som vkuse dostával defekty. Tak som uvažoval že veď na invalidných vozíčkoch (ešte tie z čias socializmu) alebo tie nemocničné prevážadlá mali kolesá podobné bicyklu a boli to plnené gumy žiaden vzduch. Rekú že také si zoženiem ale neuspel som že to neni. Tak nakoniec mali také že duše čo majú hrubšie steny a vo vnútri nejakú lepkavú tekutinu že ak je defekt tak tá tekutina natečie do diery a zapláta ju (to je nejaká technológia prebratá od vojenských strojov) a potom plášte pre tých extrémne jazdiacich v horách že plocha čo sa dotýka zeme je spevnená tak som si pokúpil oboje a mám duálnu ochranu. A to ja sa ani nebicyklujem na takých miestach ako Doll. Proste defekt je ľahko dostať všade. Ale inak fajnova trasa Beluša - Belušské Slatiny - Rohatá Skala - Koš.Podhradie - Košeca, 40-45 km, budem spat ako babo :thumbsup:K tej Beluši toľko že raz som aj tam dvoril najprv jednej blondíne potom jednej brunete. Tá bruneta nemala vôbec záujem a tá blondínka skoro vyšla a vďaka nej som spoznal Belušu a ten Púchov/Ladce/Beluša smer. Bola to prvá ženská ktorá sa aj bicyklovala po chotári nielen po meste. Od tejto nikto nič až tá posledná chodila všade bicyklom ale ona z ekonomických dôvodov, opustil ju manžel alkoholik, zanechal jej dlhy, tak musela šetriť kde sa dá a tak všetko vybavovala na bicykli a preto aj kilometre dobre najazdila lebo nieže zo záľuby ale inú možnosť dopravy nemala a tak sa jej taká kondička vycvičila že som s ňou nestíhal... Ale to už polovične patrí do inej témy. Táto baba má pracovný názov Cyklistka keby sme sa o nej bavili v moje téme. A inák poznáte projekt do práce na bicykli? O tom som chcel že niekto z vás sa zúčastňuje? Je to o tom že je to celoštátna akcia na podporu cyklistiky a zapájajú sa mestá/obce ktoré chcú tento rok sa ich zapojilo 60 takže je šanca že tam bude aj vaše mesto a na webstránke kde nájdete o tom info sa dajú zapisovať kilometre a potom je vyhodnotenie.
doll Zverejnené 3. Máj, 2016 Zverejnené 3. Máj, 2016 V praci sme ten projekt uz rozoberali. Aj oficialne. Dca mesto sa vsak nezucastnilo. A pre Tn obyvatelov dochadzat na bajku po hlavnom tahu do Dca, ziadna vyhra, takze tipujeme "ziadnu" ucast
member2793 Zverejnené 3. Máj, 2016 Zverejnené 3. Máj, 2016 A inák poznáte projekt do práce na bicykli? O tom som chcel že niekto z vás sa zúčastňuje? Je to o tom že je to celoštátna akcia na podporu cyklistiky a zapájajú sa mestá/obce ktoré chcú tento rok sa ich zapojilo 60ani omylom! do práce to mám osem kilometrov, to je tak možno na babete dochádzať, ale ani na tej už príliš nejazdím odkedy sú povinné prilby... na bicykli nejdem ani do obchodu čo mám 500 metrov od domu, aj tam idem radšej autom :yes_yes: ostatne, cyklisti sú nedôveryhodní :smilieee:http://imgur.com/VtsJj2g
Tomáš Zverejnené 4. Máj, 2016 Zverejnené 4. Máj, 2016 A pre Tn obyvatelov dochadzat na bajku po hlavnom tahu do Dca, ziadna vyhra, takze tipujeme "ziadnu" ucastTo je známy problém aj ja dochádzam 11km po ceste čo je hlavný ťah na Dunajskú Stredu a to je cesta podobná cestám druhej triedy že nie tá široká s odstavnými pruhmi ale taká tá tenká dedinská cesta že ak ide niečo oproti tak ani neviete obísť človeka na bicykli či mopede... A je hustá premávka, ten problém o ktorom sa hovorí že kapacity ciest už nestačia na dnešné nároky je pravda. V okolí Galanty nieje žiaden väčši cestný ťah na juh obe cesty aj do DS aj do Veľkého Mederu (bývalé čalovo) sú také tie tenšie bez okrajov ako druhá tireda ale premávka je tam ako na hlavných ťahoch. Už som sa neraz chcel zrieknuť bicykla a chodiť tiež autom v mojom prípade by to bolo zdravšie lebo by menej peňazí zostalo na kofoly a fastfoody... Ale keď idem bicyklom tak všetko čo ušetrím končí v bufetoch. Mňa vlastne motivuje chodiť na bicykli len aby som mohol viacej jesť. Ja ináč najviac preferujem hromadnú verejnú dopravu ale tam sú žiaľ grafikony také že je človek nútený ísť autom. Ja som vlastne konieckoncom tak isto ako tá cyklobaba že bicyklujem lebo si inú dopravu nemôžem dovoliť. Auto mi stojí pri činžáku s prázdnou nádržou, na čipovej karte do autobusu mám 6 centov, v peňaženke 4 centy, na účte 3,60 a výplata je až 10-eho! Takže ako sa asi dostanem do práce? Jedine na bicykli alebo stopom. Či prší či fúka nemám na výber.
irb Zverejnené 23. Jún, 2016 Zverejnené 23. Jún, 2016 Nedávno som si kúpil po mnohých rokoch bicykel. Modernú skladačku na 20" kolesách. Celé desaťročia som sa nebicykloval, ale teraz som si povedal, že to zasa skúsim. Ešte stále mám mierny problém vstať od pc a ísť, ale keď už som na ňom, tak je to paráda. Prvý krátky výjazd bol hrôza ako nohy neboli zvyknuté na tento druh pohybu, ale teraz, po pár týždňoch je to už oveľa lepšie. Dnes som sa previezol cez pole do blízkej obce a späť, celkovo nejaké dve hodinky a som si to fakt užil. Krásny deň, krásna príroda... Zdravím všetkých cyklistov. :) 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz