xenocide Zverejnené 6. Apríl, 2012 Zverejnené 6. Apríl, 2012 Lekár sedí v ordinácii a klienti sa mu hrnú...ja viem, že môžem zmeniť lekára, ale kto to vyskúšal vie, že ten "normálnejší" doktor už nebere, má plno, a tak som nútený navštevovať pôvodného... Asi by nastal chaos, keby sa zrušila rajonizácia, mnoho ludí by nemalo zdravotnú starostlivosť, ale aj doktori by museli bojovať svojimi službami o zákazníka..... Ta rajonizacia ma naozaj zaklad v tom, ze sa lekarska starostlivost nestavia na cisto trhovom zaklade. Okrem ineho ale sluzi aj tomu, aby potom nahodou nedochadzalo k situaciam, ze by niektore oblasti skoncili bez doktorov - takze preto im tento system ma aspon zcasti zabezpecit nejaku "istotu".
slimak Zverejnené 29. Jún, 2012 Zverejnené 29. Jún, 2012 Aje to tu opat. nie ze by sa mi to extra pacilo ... ... co tu ti lekari vyvadzaju, ale aspon sa snazia postarat sa o svoje zaujmy. vlastne by sme im mali byt vdacni, ze sa snazia zachovat si uroven. vlastne zachranuju isty standard zdravotnictva. ked sa pozrieme, co sa stane ked sa ludia nehlasia o svoje poziadavky, a nestaraju o podmienky prace, o riadne financovanie ... staci sa pozriet na slovenske skoly a ucitelov. vlastne by sme mali byt lekarom vdacni ... lol ... absurdne Nie je to moje, je to z diskusie ale suhlasim.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz