Skočiť na obsah

Štrajk lekárov

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Lekár sedí v ordinácii a klienti sa mu hrnú...ja viem, že môžem zmeniť lekára, ale kto to vyskúšal vie, že ten "normálnejší" doktor už nebere, má plno, a tak som nútený navštevovať pôvodného...

Asi by nastal chaos, keby sa zrušila rajonizácia, mnoho ludí by nemalo zdravotnú starostlivosť, ale aj doktori by museli bojovať svojimi službami o zákazníka.....

Ta rajonizacia ma naozaj zaklad v tom, ze sa lekarska starostlivost nestavia na cisto trhovom zaklade. Okrem ineho ale sluzi aj tomu, aby potom nahodou nedochadzalo k situaciam, ze by niektore oblasti skoncili bez doktorov - takze preto im tento system ma aspon zcasti zabezpecit nejaku "istotu".
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Aje to tu opat.

nie ze by sa mi to extra pacilo ...

... co tu ti lekari vyvadzaju, ale aspon sa snazia postarat sa o svoje zaujmy.

vlastne by sme im mali byt vdacni, ze sa snazia zachovat si uroven. vlastne zachranuju isty standard zdravotnictva.

ked sa pozrieme, co sa stane ked sa ludia nehlasia o svoje poziadavky, a nestaraju o podmienky prace, o riadne financovanie ... staci sa pozriet na slovenske skoly a ucitelov. vlastne by sme mali byt lekarom vdacni ... lol ... absurdne

Nie je to moje, je to z diskusie ale suhlasim.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov