Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

existuje nejaky recept na regeneraciu (alebo aspon ulavu) unavenych svalov na nohach?

teply kupel a potom masaz :lol:

Zverejnené

to znie dobre .. ale skuste poradit nieco cloveku, ktory ma sprchovaci kut a frajerka mu byva na inom intraku :lol:

ale najlepšie bolo, keď som prišiel domov a začal vydýchávať

zatvoril oči a videl som len tmu a v nej biela machuľa, v tvare nepodareného srdca ohraničená žltou linkou

niečo podobné ako mžiky, kt. máte pri pohľade do slnka,

no toto bolo intenzívnejšie a lepšie

to ti zavidim .. ja ked pridem domov, tak zvycajne 10minut odolavam nutkaniu zvracat, chrchlem hlieny a kaslem ako tuberak v poslednej faze, hoci vonku nebolo -10, ale 20 stupnov. az potom sa zacinam citit fakt dobre :)
Zverejnené

tak tých 10 minút vydýchávam aj ja, ale zvracanie nehrozí

a hlieny povypľúvam cestou

inak som zistil, že keď chodievam behať a tým pádom sa odhlieňujem

bolenia hlavy, migrény sa takmer nevyskytujú

Zverejnené

ozaj, toto som chcel ..

dal si 9km. naraz (bez chodze)? za aky cas?

Zverejnené

teraz to bolo s chôdzou, až 3 zastávky, bo od februára som nebehal

čas Ti poviem len orienačne

vybiehať som mohol okolo 0930 a dobehol som niekedy pred 1030

zajtra to stopnem a napíšem

Zverejnené

tych 9km? ty voe, slusny cas ...

ja som vcera dal zase svojich 5km a zase za 24minut (nie a nie sa dostat pod ten cas), ale brutalne ma bolela nejaka slacha ci sval na vnutornej strane lytka veduci az k tej vycnievajucej kosti na clenku ... neviem co to je, mozno skrateny sval ... ale dneska si dam asi pauzu, radsej ..

Zverejnené

Obrázok

neviem presne ,ci je to 9

podla tej mapky som si to tak odvodil

jj daj si pauzu

a pred behom sa aspom trochu ponaťahuj

Zverejnené

za hodinu prejde človek viac ako 5 km ak kráča svižným krokom, podľa mňa si ubehol za 57 minút viac ako 9 km aj s prestávkami.

Zverejnené

môže byť

bežal som z jedného konca mesta na druhý (od Bielického žel. mosta po Šipkársky, to pre Baťovákov)

no

pre mňa je ako dĺžka hlavnejší čas :lol:

teda, aby som bol v pohybe kolo tej hodinky

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

hmm behanie...

kedysi som chodievala behať..s bratom každé ráno 3-4 km

posledné roky nič...

radšej korčuľujem, ale samej sa mi nechce a nikto so mnou nechce ísť :lol:

Zverejnené

Behanie v žiadnom prípade...utrpeli by tým moje..éééé...prednosti...radšej prechádzky a bike :lol:

Zverejnené

Tak behať???? Som rád že zvládam posilku 3-4 razy do týždňa.

Zverejnené

konečne mám hrdlo ako tak v poriadku

tak som si bol dnes konečne zabehnúť, no krása

radšej korčuľujem, ale samej sa mi nechce a nikto so mnou nechce ísť

napísal by som niečo, použil by som tam samozrejme nick jouzin,

ale asi by to bolo trápne :lol:

inak lopata

s tou posilkou som si bol neskutočne istý

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

az teraz som si spomenul na tuto temu :)

pred mesiacom a nieco som zacal behavat...kamos ma ukecal a zistil som ze mam doma vhodne tenisky, tak ze skusim, chcem sa dostat do vybornej formy...kazde rano cca 2-3 km okolo jazera pred pracou, vyborne to nastartuje telo do dna a zlepsi naladu...akurat teraz ako som doma sa mi nechce vstavat, tak si idem zabehnut okolo obeda alebo ako dnes az podvecer, so sesterkou...som dal cca 4 km takym pohodovym tempom..ona nevladala a ja by som dal este raz tolko, akurat ze sa mi spravili pluzgiere...musim kupit nove tenisky :lol:

aj ked som bol povodne proti behu, zapacilo sa mi to, kombinujem to s bicyklom a plavanim :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

no tak aj ja som začala, hoci o pravidelnosti sa nedá hovoriť, odkedy mám na to tenisky bola som len asi 3 krát, ovšem, ospravedlňujem si to tým, že som bola mesiac mimo Slovenska (nejaké výhovorky si v týchto veciach vždy nájdem veľmi rýchlo :lol: )

dnes som sa vybrala po prvýkrát v RK, dala som len okolo 1, 5 km striedavo ľahkým/stredným tempom - a aj to s jednou kratšou pasážou chôdze, aby som dušu nevypľula... no ale teším sa aj tak, že sa aspoň niečo uskutočnilo, pri tomto lenivom tele sa treba tešiť z každej aktivity :)

pôvodne so mala pripravenú odmeranú trasu 2km (1 krát dĺžku cesty, cez most a tú istú naspäť a cez druhý most domov) ale keď na nej zastal autobus a vyrojilo sa z neho mrte ľudí, tak som sa hanbila bežať, že som sa dobrú polovicu jednej cesty tvárila, že ja nič, ja len niekam idem :)

bolo to super, parádny pocit, dúfam, že zajtra sa prinútim opäť, aspoň na tých 1, 5 km ako dnes, treba začať zľahka ;)

Zverejnené

Behanie je fajn,najmä večer, keď cítitte, ako sa k vašim nohám približuje nejaký čierny objekt a začujete štekanie... :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Tak jediného súkmeňovca v behu som našiel iba chorche-ho keďže spomenul šprinty ale my vy poviete že padaj do témy atletika s hentým. Takže vy tu beháte tie Joging behy to je to nudné skoro kráčanie 5-10km. Mňa baví rýchlosť a súťaživosť kto príde prvý a akcelerácia to je zážitok. Takže ja milujem beh na krátke trate. Majd raz vyskúšam aj ten dlhý beh a vyrátam vám cez GPS dĺžku trate. Zatiaľ som v šprinte trhol každého. Ale ani do témy atletika s tým nepatrím keďže tam sú aj oštepy, kladivári, skokani a vštko možné... Takže behé niekto aj rýchlo?

Zverejnené

behavam..ale iba na beziacom pase...v ramci dvojhodkoveho treningu v posilke...

zacala som behavat len cca 4 km, v podstate len na zahriatie...ale kamoska chodi do posilky len kvoli behaniu, zacala po dlhej dobe behavat, teraz je na osmych, planuje zvysit na desat km... uff, o tom mozem iba snivat :lol:

Zverejnené

ako pozerám túto tému tak tomassi už vtedy neodpovedal na moje otázky :lol:

no a aby som nebol úplne mimo témy tak nie stále sa mi behať nechce

Zverejnené

dnes som si bol opat zabehat...v pondelok som zacal novy rezim, musim sa dostat do formy z aprila, maja...zistil som ze vonku sa super beha aj v takejto zime, kym neprsi ci nie je sychravo :lol:

Zverejnené

aj v tomto blate to nie je zlé

už sa teším na premrznutý snehový podklad

Zverejnené

kristepane, uz tyzden beham... nebeham, tvarim sa tak, stojim pri kazdej vrbe a fucim ako po zachvate.... horsky park.. ale som taka stastna, vyplavene endorfiny, idem stavat hradze, vymalujem kuchynu, porylujem rolu a postavim maj... :lol:

kukajte tu http://www.funradio.sk/rannasou/tema-maraton-vs-sajfa moj vzor... si kupim garmin a mozno sa nestratim...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov