Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 24. September, 2009 Zverejnené 24. September, 2009 Pridajte to potom aj do Groups Legend, lebo tam cervena farba vobec nie je teraz.
Sniper Zverejnené 24. September, 2009 Autor Zverejnené 24. September, 2009 Pridané. Taktiež aj Validating, aby sa každý videl kto si neaktivoval konto.
Tom Zverejnené 20. Január, 2010 Zverejnené 20. Január, 2010 Ako je to so skupinami ktorá od kolko príspevkov a aka je skupina FS Members?
game Zverejnené 20. Január, 2010 Zverejnené 20. Január, 2010 skupiny : Validating | Members | Administrators | Supermoderators | Management | Moderators | Supermembers | Advanced Members | Active Members | FS Members validating - šedí - sú tí, ktorí si neaktivovali cez mail kontomembers - členovia aktivovaní nepíšuci, prípadne majú jeden dva účelové príspevkyactive members - členovia do 1000 príspevkovadvanced members - oranžoví - členovia nad 1000 príspevkovsupermembers - červení - sú maličká skupina starých členov, prepojenie, ktorí môžu s vedením a adminmi prediskutovať prípadne keď je čo prediskutovaťFS Members - fialoví -sú členovia, ktorí sa zgrupili pôvodne okolo hry FS / ktorá tu má svoju kategóriu, meno má fórum po nej /, ale pri tom sú to riadni členovia Fóra ostatné skupiny sú myslím jasné : )
Sniper Zverejnené 20. Január, 2010 Autor Zverejnené 20. Január, 2010 Na presné popísanie všetkých špecifikácií skupín sa chystám už asi 3 roky...
Leo Zverejnené 14. Február, 2011 Zverejnené 14. Február, 2011 Som tu nový. Aby som mohol do príspevku pridať obrázok, založil som si tu fotogalériu, do nej som ten obrázok pridal, skopíroval jeho adresu a dal ju do políčka, ktoré sa zobrazí po klepnutí na ikonu "vložiť obrázok". Dostal som toto chybové hlásenie: "Nie je povolené používať takýto typ prípony pre obrázky. Platný formát je napríklad http://www.domena.tld/obrazok.gif a neplatný je http://www.domena.tld/obrazok.iny.gif" Ako mám postupovať, aby som tam ten obrázok preniesol? S pozdravomLeo
Sniper Zverejnené 14. Február, 2011 Autor Zverejnené 14. Február, 2011 Prejdi na obrázokNapravo od neho rozklikni položku ZdieľaťSkopíruj si tretiu položku Link obrázku:A to vlož do príspevkuAlebo vlož prvú položku (BB Kód:) a budeš to mať aj s odkazom na fotku v Galérii
D'Ady Zverejnené 1. Marec, 2011 Zverejnené 1. Marec, 2011 ahoj, zatial sa tu rozkukavam po prechode z PostFora :zubiska: mal by som aj nieco konkretne, ale ked hladam, ci sa tu uz taka tema nevyskytuje, tak ma to brzdi vo vyhladavani: "Musíte počkať aspoň 20 sekúnd, potom môžete vyhľadávať znovu. Ak chcete rýchlejšie vyhľadávať na Fóre tak sa zaregistrujte a prihláste na Fórum." registroval som sa vcera, konto mam aktivovane a som prihlaseny... toto je prvy post WTF :w00t: D'Ady ps - skoda, ze sa neda registrovat meno s apostrofom :)
Sniper Zverejnené 1. Marec, 2011 Autor Zverejnené 1. Marec, 2011 To vyhľadávanie je len v nastavení, to môžem znížiť. Zaregistrovať sa dá samozrejme aj s inými ako štandardnými znakmi, povolenie štandardných znakov je kvôli tomu aby sa sem neregistrovali všelijaké nezmyselné registrácie. Meno ti môžem upraviť.
weirdo Zverejnené 9. Máj, 2011 Zverejnené 9. Máj, 2011 naco su sukromne albumy, ku ktorym nikto okrem majitelov nebude mat pristup? teda na co su prospesne foru? v podstate mi to je srdecne jedno, len akosi neviem prist na pointu moznosti mrhat miestom na disku a trafficom pre sukromne ucely :)
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2011 Autor Zverejnené 10. Máj, 2011 Súkromné albumy majú v podstate len taký význam, že keď si uploadnem fotky a nechcem ich zverejniť z dôvodu, že chcem neskôr dodatočne upraviť názvy alebo doplniť popisy, označiť niečo alebo niekoho na fotke a pod. Keď je album hotový, tak potom si ho zverejním buď priateľom na Fóre alebo všetkým. Je to viac-menej čisto k zlepšeniu komfortu spravovania fotografií, určite takmer nikto, ani ja, nevidím význam v tom keby si niekto mal vytvárať LEN súkromné albumy (aj keď poznám aj takých). Mrhanie traffiku pre súkromné účely, pokým sa nejedná o stovky megabytov denne, je zanedbateľné.
weirdo Zverejnené 10. Máj, 2011 Zverejnené 10. Máj, 2011 cize ide o funkciu totoznu s "publish" na facebooku. keby to bolo podane takto, pochopim to hned :) diky
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2011 Autor Zverejnené 10. Máj, 2011 Dalo by sa to aj tak povedať, ale nie je to úplne to isté. Album si pri zakladaní môžeš nastaviť hneď či má byť súkromný, pre priateľov alebo verejný a to je jeho konečný status (ktorý sa potom dá samozrejme zmeniť). Neviem ako to u FB funguje, ale status "Publish" sa zrejme nastaví automaticky po pridaní fotografií a až potom sa môžeš rozhodnúť či ho publikuješ alebo nie. V princípe tam však veľký rozdiel nie je.
weirdo Zverejnené 10. Máj, 2011 Zverejnené 10. Máj, 2011 najprv nahras fotky. potom si porobis upravy, okomentujes, otagujes, a az budes spokojny, das publish, kedy sa album stane zverejnenym (pre tebou zvolene skupiny).
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2011 Autor Zverejnené 10. Máj, 2011 Hej môže byť. Tu to isté, ale už počas vytvárania albumu si nastavíš či má byť súkromný alebo nie a potom to celé odošleš.
xenocide Zverejnené 14. Máj, 2011 Zverejnené 14. Máj, 2011 Nu, kde sa to asi mam opytat... varovna uroven a za co a preco a preco bez komentara, he? :D
game Zverejnené 14. Máj, 2011 Zverejnené 14. Máj, 2011 varovný systém : nikdy nie je bez komentára a bez upozornenia. vidíš si varovný systém a warn, rozklikni si ho, je to tam vždy napísané, všetky info. u každého člena súkromne.ani tvoj warn systém žiadny iný člen nevidí.
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2011 Autor Zverejnené 14. Máj, 2011 Varovania sa udeľujú v prípade ak niekto opakovane porušuje pravidlá napriek upozorneniam. Po 5 upozorneniach sa konto deaktivuje. Warn sa dá aj znížiť ak sa užívateľ polepší.
alamo Zverejnené 10. Jún, 2012 Zverejnené 10. Jún, 2012 prečo je vlastne téma multikulturalizmus "neviditeľná"?
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2012 Autor Zverejnené 12. Jún, 2012 prečo je vlastne téma multikulturalizmus "neviditeľná"? Kategória multikulturalizmus je "neviditeľná" preto, aby zbytočne nepriťahovala extrémistické živly (islamistov, pseudohumanistov a pod.), ale keďže problematika multikulturalizmu je čoraz aktuálnejšia, tak uvažujem, že ju sprístupním aj verejne.
member2793 Zverejnené 12. Jún, 2012 Zverejnené 12. Jún, 2012 keďže problematika multikulturalizmu je čoraz aktuálnejšia, tak uvažujem, že ju sprístupním aj verejne. no neviem axel či by to bolo najšťastnejšie riešenie, naloguje sa sem hŕba takých čo si menoval, ktorí horia za tú svoju "pravdu", zvyšná časť fóra im bude ukradnutá, akurát v multi-kulti téme bude vznikať kopec jalových, nikam nevedúcich konfliktov. pridáš robotu len sebe a ostatným moderátorom. ale ty si kápo, rozhodnutie je na tebe.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz