Sniper Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 V súčasnosti pracujem na dokončení Helpu a mienim tam zaradiť aj zoznam najčastejších otázok čo sa týkajú Fóra.Tento zoznam treba najprv vytvoriť. Takže ak máte nejakú, hocijakú, otázku v ohľade Fóra, ak potrebujete niečo len upresniť, alebo úplne vysvetliť, tak sa smelo pýtajte, a niekto (najčastejšie asi ja) vám na to hádam aj odpovie. Otázky a odpovede budú následne upravené tak, aby boli použiteľné pre Help (Pomoc) v kategórii FAQ.
Cactales Zverejnené 12. August, 2007 Zverejnené 12. August, 2007 Dokedy je možné vyeditovať si vlastný príspevok? Je to závislé od času, alebo od toho, či už za ním pribudli ďalšie príspevky? A ako je to s jeho prípadným zmazaním?
Sniper Zverejnené 12. August, 2007 Autor Zverejnené 12. August, 2007 Dodatočne upraviť svoj príspevok je možné do 3 hodín od napísania, a nie je možné ho zmazať. Nezáleží na tom či za príspevkom sú ďalšie.
Sniper Zverejnené 3. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 3. Apríl, 2008 Takže prvá várka FAQ's s ktorými sa najčastejšie stretávam Ako si pridám avatar? Netreba písať administrátorovi e-mail, ani nikomu inému. Avatar si môžete pridať vo svojom profile, konkrétne tu. Ako môžem mať vlastný titul? Opäť netreba nikoho kontaktovať, ak dosiahnete 500 príspevkov tak si ho môžete sami zmeniť vo svojom profile, konkrétne tu, položka "Vlastný titul" (vidia ju iba tí, čo majú aspoň 500 príspevkov). Prečo nemôžem pridávať fotografie do Galérie? Fotografie do Galérie môžu pridávať iba tí užívatelia čo sú aspoň v skupine Active Members (majú aspoň 100 príspevkov), ak ste v tejto skupine resp. máte aspoň 100 príspevkov a nejde vám pridávanie obrázkov do Galérie, kontaktujte administrátora. Na čo sú tie zlaté hviezdičky v mojom profile? To je karma užívateľa, čím viac hviezdiček tým vás majú radšej, resp. ostatným sa viac páčia vaše príspevky. Hlasovanie je neverejné, takže nemôžete vedieť kto vám koľko dal hviezdičiek a ani sami si nemôže meniť karmu Koľko albumov si môžem vytvoriť v Galérii? Najmenej 20. Môžem si Blog nastaviť tak, aby bol prístupný iba zaregistrovaným členom Fóra, alebo môžem určiť kto môže čítať moje zápisy? Môžete si Blog nastaviť tak, aby ho videli iba zaregistrovaní členovia Fóra. Môžete si vytvoriť kategórie, ku ktorým nastavíte právomoci, či zápisy v nich uložené uvidíte iba Vy, alebo iba vybraná skupina ľudí, alebo všetci.
sani Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 Neviem kde dať moje dve otázočky tak som sa rozhodol že ich dám sem. Sorry.Prvá otázka je ohľadom vkladania obrázkov do galérie.V pravidlách je odkaz na návod, ale ten nefunguje.Druhá otázka je ohľadom avataru, nikde som sa nedočítal aké môže mať rozmery a ani veľkosť súboru nieje nikde udaná.Možno sú moje otázky niekde zodpovedané, ale zatiaľ som ich nenašiel, no .... starší človek.Za odpovede vopred ďakujem.
Cactales Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 Avatar by nemal presahovať rozmer 128 x 128 px a veľkosť 30 kb. Pokiaľ bude zvolený obrázok väčší, bude zmenšený automaticky. Informácie ohľadom avataru a ďalších nastavení osobného profilu sú aj v tejto pomocnej téme Čo sa týka pridávania obrázkov do galérie, je potrebné si otvoriť vybranú kategóriu, vytvoriť si v nej vlastný album (voľba "new album") a po zvolení "new image" prípadne "bulk upload" uploadovať z PC.
Sniper Zverejnené 30. Máj, 2008 Autor Zverejnené 30. Máj, 2008 Avatar Obrázky do Fotogalérie môže pridávať každý člen, ktorý je minimálne v skupine Active Members (teda má aspoň 100 príspevkov). :lol:
sani Zverejnené 31. Máj, 2008 Zverejnené 31. Máj, 2008 Axel Wers Síce nie som vôbec potešený ohľadom tej galérie, ale aj tak ďakujem za ochotu.Ešte 85 príspevkov a je to v pohode. :lol:
Sniper Zverejnené 31. Máj, 2008 Autor Zverejnené 31. Máj, 2008 Ten limit 100 príspevkov nie je preto aby tu každý hneď naháňal príspevky, ale je akási "odmena za vernosť" (nič lepšie mi nenapadlo :lol:). Keby každý mohol hneď pridávať obrázky tak by sa miesto na disku za chvíľu zaplnilo, fungujeme niečo cez 2 roky a 1/5 miesta už je zaplnená.
alfi Zverejnené 31. Máj, 2008 Zverejnené 31. Máj, 2008 Možme prejsť aj na linky, alebo pohľadať iný portál, všetko sa vyvíja. Reklama v rámci fóra. FSPF ja technicky dobré.
Sniper Zverejnené 31. Máj, 2008 Autor Zverejnené 31. Máj, 2008 Možme prejsť aj na linky, alebo pohľadať iný portálČo to má spoločné s FAQ's a ako mám tomuto rozumieť?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. December, 2008 Zverejnené 22. December, 2008 kde v nastaveniach sa da zmenit jazyk fora?
aljak63 Zverejnené 22. December, 2008 Zverejnené 22. December, 2008 Neviem ako ty, ale ja to mam uplne naspodku obrazovky. Cize staci stlacit len tlačitko "End" a uz by si to mal tam vidiet. Je to tam kde sa meni aj Skin fora... Uz vidis?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. December, 2008 Zverejnené 22. December, 2008 jj. uz to mam. vdaka.
Sniper Zverejnené 28. December, 2008 Autor Zverejnené 28. December, 2008 Predpokladám že LEG dal len návrh na ďalšiu otázku, ktorá by mohla byť súčasťou FAQ's, lebo predstava že na takúto triviálnu vec, ktorú má každý jasne na očiach na každej stránke webu, sa pýta moderátor po takmer 3 rokoch existencie Fóra, ma k smrti vydesila. 1
aljak63 Zverejnené 18. September, 2009 Zverejnené 18. September, 2009 Nedal by sa zvýšiť možný počet označení Tučným písmom, resp. Šikmým a Podčiarknutým? Keď ja niečo robím, som rád keď to nejako vyzerá a má to nejakú úpravu a nie vždy mi ten možný počet týchto funkcií stačí. Ďakujem
Sniper Zverejnené 18. September, 2009 Autor Zverejnené 18. September, 2009 Keď niečo nejde to ešte neznamená, že to treba nastaviť. Zrejme ide o bug. Ako presne to myslíš? Že označíš iba určitý počet slov tučným písmom a ďalšie už ich nechce označiť? Ak hej, tak ide o bug, mal by byť fixnutý v budúcej verzii Fóra. 1
aljak63 Zverejnené 18. September, 2009 Zverejnené 18. September, 2009 No áno, presne ... že keď už je príliš veľa tých slov zvýraznených, tak tie ďalšie už nezvýrazní. Uvediem názorný príklad: slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo čiže 51 krát funkcia funguje a potom už to nejde :lol: Rozumieme sa?
Sniper Zverejnené 18. September, 2009 Autor Zverejnené 18. September, 2009 Rozumieme sa. Týka sa to aj hypertextov. Dá sa vložiť najviac 50 odkazov. Už dávnejšie reportovaný bug. 1
aljak63 Zverejnené 18. September, 2009 Zverejnené 18. September, 2009 Ahá, takže keď je toho viac tak mám príspevok rozdeliť na 2? :lol: Alebo mám počkať kým bude náprava? :)
Sniper Zverejnené 18. September, 2009 Autor Zverejnené 18. September, 2009 Čakaj alebo nepíš všetko na hrubo, šikmo, podčiarknute.
Sniper Zverejnené 23. September, 2009 Autor Zverejnené 23. September, 2009 V nasledujúcej verzii tento problém bude fixnutý. Ako sledujem dianie na IPS Fóre tak sa tam horlivo fixujú bugy, takže nová verzia vyjde čo nevidieť.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 23. September, 2009 Zverejnené 23. September, 2009 kazda dalsia verzia niecoho dnes fixuje bugy z minulej verzie a sucasne obsahuje bugy, ktore budu uz fixnute v nasledujucej.
Sniper Zverejnené 23. September, 2009 Autor Zverejnené 23. September, 2009 Vzhľadom na to, že trojková verzia je úplne prekopaná a že z dvojkovej verzie neobsahuje skoro žiadny kód je to ešte celkom dobré.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 24. September, 2009 Zverejnené 24. September, 2009 mimochodom, preco ma aljak cervenu farbu? vznikla nejaka nova skupina, ktora chyba v Groups Legend?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz