nutrinka Zverejnené 8. Október, 2007 Zverejnené 8. Október, 2007 ten tmavý skin je super, aj teraz mi ho pred chvíľou spolužiak pochálil, že je veľmi pekný :lol: ja už by som si na ten vyblednutý nezvykla
Ignatius Zverejnené 8. Október, 2007 Zverejnené 8. Október, 2007 Ja mám stále ten starý "vyblednutý" - lepšie mi ladí k celkovému prostrediu, čo mám na svojom noteboočku vytvorené :lol:
Sniper Zverejnené 8. Október, 2007 Autor Zverejnené 8. Október, 2007 Nastavil som, že si môžete vybrať aký skin chcete pre Fórum a aký pre Blogy.
Hedgehog Zverejnené 18. Október, 2007 Zverejnené 18. Október, 2007 Skúšal som ten nový,ale po krátkej chvíľke som sa vrátil k starému, hoci nový by sa mi lepšie hodil k téme v mojej Viste. Tie blesky hore mi do toho tmavého sedia totiž ako päsť na oko a päste na očiach ja nerád... Mimochodom... Prečo sú vlastne ešte stále tam? Veď búrka nebola tak dávno, že už ani nepamätám kedy... :lol:
game Zverejnené 18. Október, 2007 Zverejnené 18. Október, 2007 pokiaľ viem, weirdo sa podujal vyrábať niečo jemné jesenné na výmenu bleskov ... ale z brna cesta dlhá ... :) mimochodom, tie blesky mi tam celkom pasujú - a používam modrý skin :lol:
Hedgehog Zverejnené 18. Október, 2007 Zverejnené 18. Október, 2007 No veď práve - na modrý pasujú, takže ho mám, hoci som chcel nový... :lol: Musíme mať vlastne neustále menenú titulku? Nestačila by tá pôvodná, netématická?
game Zverejnené 18. Október, 2007 Zverejnené 18. Október, 2007 no ... nestačila :) ako náč by sme vedeli, že tu boli narodky fóra alebo jar alebo búrky alebo že prišla jeseň ? :lol: nemáme tu nič iné, žiadne nežiadúce reklamy, žiadne podružné blbosti, len naše fórum ... aj s tou trochou tematických zmien je to stále fspf, hm ? :)
tomassi Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 som si na chvíľu na pôvodnýa oproti dark skin-u vyzerá pekne prihriatopred tým bol úplne v pohode , ale terazblééééééééé
Sniper Zverejnené 11. November, 2007 Autor Zverejnené 11. November, 2007 tak sa mi vidi, ze novy skin nezobrazuje zakladny prispevok temy na kazdej strane. mohlo by sa to zaviest aj tam.Tiež som si to všimol. Dnes som si to musel 2x prepnúť zo Standard na Linear+. Pravdepodobne to bude nejaký menší bug. Už dávnejšie som zistil, že toto prepínanie medzi módmi zobrazenia z Linear+ (alebo Outline) na Standard nastalo vtedy, ak ste si chceli pozrieť výsledky hlasovania v anketách bez toho aby ste hlasovali. Ten bug je už v aktuálnej verzii (2.3.3) fixnutý, detaily tu (preklep v nadpise si nevšímajte :lol:).
Odporúčané príspevky