Skočiť na obsah

Nový Invision skin

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Invision Power predstavili nový základný skin pre fóra, vidieť ho môžete priamo na fóre IPS. Mal by byť ľahšie upravovaný ako súčasný modrý.

Mne sa vôbec nepáči, pripomína mi éru spred verzií 1.3.x :lol:

Modrá verzia je stále dostupná.

• Odpovedí 59
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

20

• game

7

• Mgr. L.E.G. von Trips

6

• cizy

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

otrasné

pripomína mi to 99 percent phpBB fór ... kam dali v IPB dobrý vkus a oči ? :lol:

Zverejnené

Dovolil by som si nesuhlasit. Mnohe phpBB fora vyzeraju ovela lepsie.

Zverejnené

jaj, pardon ... :lol:

v IPB všetci teda náhle zblbi ? :)

Zverejnené

dufam ze ostaneme pri modrej :lol: je taka pekna mila, hento na mna posobi strasne nevrlo :)

Zverejnené

Ale zase až také strašné to nie je. Po prvotnom šoku som si naň zvykol. A rýchlejšie sa načítava ako starý modrý.

Ale aj tak modrý sa mi páči viac.

Zverejnené

po viac nez roku by som uz privital asi naozaj akukolvek zmenu.

Zverejnené

Výhoda nového skinu spočíva v tom že neobsahuje obrázky (tie modré lišty v témach a kategóriách sú obrázky) a preto sa dá ľahšie upravovať.

Nebude problém zmeniť farby na hocijaké iné.

Zverejnené

Ak bude rýchlejší a v inej farbe, než v tej pohrebno-ukážkovej tak si možno zvykneme aj na to, že nie je pekný...

Zverejnené

Ako som písal, farby sa dajú pomeniť, je na to veľmi jednoduchý tool v administrácii Fóra. Nový skin by mal mať lepšie vyladené CSS.

Dizajn mi pripadá fádny, ale po editácii by to mohlo byť lepšie.

Zatiaľ uvažujem nad tým, že po upgrade na verziu 2.3.0 budú k dispozícii obidva skiny.

Lepšie by bolo asi dať ako defaultný ten nový, pretože kód je menší a pri súčasnom stave (vysoká návštevnosť botov) by bol lepším riešením.

Zverejnené

Konecne bude na vyber. Po dalsom skine tuzim uz dlho. Len tie farby naozaj uprav.

Zverejnené

Myslím že na skine sa ešte bude trochu pracovať. Na IPS fóre si ho nevedia vynachváliť už teraz.

Mňa úplne odradila tá čiernomodrá farba v pozadí loga. Ale to sa bude dať zmeniť. Všetko na skine sa bude dať zmeniť (ak sa mi bude chcieť :lol:).

Zverejnené

keď sa bude dať všetko na skine zmeniť, tak im tú otrasnú fasádu odpustíme :lol:

Zverejnené

Mne sa tiež začal páčiť po prvotnom "šoku". Z technického pohľadu je lepší ako súčasný. A ostatné sa doladí.

Zverejnené

no tak na co cakate. uz to implementujte. kedy uz.

Zverejnené

Nový skin bude dostupný spoločne s verziou fóra 2.3.0 ktorá je ešte v beta testoch.

Zverejnené

S Andulqou sme sa doteraz sra... doteraz sme robili na novom skine, s tým bude ešte veľa roboty, viac než som predpokladal :lol:

Na budúci týždeň, asi, prevediem upgrade na 2.3.0, klasický Blue skin bude stále ako default.

Zverejnené

tazke to je veru tazke, neposlucha to tak ako by malo :lol:

Zverejnené

Už sa mi to podarilo nastaviť a malo by to už pracovať tak ako má.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

well, well, konecne novy skin. hned som ho zaviedol.

Zverejnené

Chcel som ešte vyeditovať iné farby ale samotné skinovanie je tak hovadsky náročné že aj Andulqa to už dávnejšie vzdala.

Takže zatiaľ Blue a Dark budú na výber.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov