Sniper Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 Invision Power predstavili nový základný skin pre fóra, vidieť ho môžete priamo na fóre IPS. Mal by byť ľahšie upravovaný ako súčasný modrý. Mne sa vôbec nepáči, pripomína mi éru spred verzií 1.3.x :lol: Modrá verzia je stále dostupná.
game Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 otrasné pripomína mi to 99 percent phpBB fór ... kam dali v IPB dobrý vkus a oči ? :lol:
RoSo Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 Dovolil by som si nesuhlasit. Mnohe phpBB fora vyzeraju ovela lepsie.
game Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 jaj, pardon ... :lol: v IPB všetci teda náhle zblbi ? :)
Andulqa Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 dufam ze ostaneme pri modrej :lol: je taka pekna mila, hento na mna posobi strasne nevrlo :)
Sniper Zverejnené 5. Jún, 2007 Autor Zverejnené 5. Jún, 2007 Ale zase až také strašné to nie je. Po prvotnom šoku som si naň zvykol. A rýchlejšie sa načítava ako starý modrý. Ale aj tak modrý sa mi páči viac.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 po viac nez roku by som uz privital asi naozaj akukolvek zmenu.
Sniper Zverejnené 5. Jún, 2007 Autor Zverejnené 5. Jún, 2007 Výhoda nového skinu spočíva v tom že neobsahuje obrázky (tie modré lišty v témach a kategóriách sú obrázky) a preto sa dá ľahšie upravovať.Nebude problém zmeniť farby na hocijaké iné.
Hedgehog Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 Ak bude rýchlejší a v inej farbe, než v tej pohrebno-ukážkovej tak si možno zvykneme aj na to, že nie je pekný...
Sniper Zverejnené 6. Jún, 2007 Autor Zverejnené 6. Jún, 2007 Ako som písal, farby sa dajú pomeniť, je na to veľmi jednoduchý tool v administrácii Fóra. Nový skin by mal mať lepšie vyladené CSS. Dizajn mi pripadá fádny, ale po editácii by to mohlo byť lepšie. Zatiaľ uvažujem nad tým, že po upgrade na verziu 2.3.0 budú k dispozícii obidva skiny. Lepšie by bolo asi dať ako defaultný ten nový, pretože kód je menší a pri súčasnom stave (vysoká návštevnosť botov) by bol lepším riešením.
RoSo Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 Konecne bude na vyber. Po dalsom skine tuzim uz dlho. Len tie farby naozaj uprav.
Sniper Zverejnené 6. Jún, 2007 Autor Zverejnené 6. Jún, 2007 Myslím že na skine sa ešte bude trochu pracovať. Na IPS fóre si ho nevedia vynachváliť už teraz.Mňa úplne odradila tá čiernomodrá farba v pozadí loga. Ale to sa bude dať zmeniť. Všetko na skine sa bude dať zmeniť (ak sa mi bude chcieť :lol:).
game Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 keď sa bude dať všetko na skine zmeniť, tak im tú otrasnú fasádu odpustíme :lol:
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2007 Autor Zverejnené 8. Jún, 2007 Mne sa tiež začal páčiť po prvotnom "šoku". Z technického pohľadu je lepší ako súčasný. A ostatné sa doladí.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 no tak na co cakate. uz to implementujte. kedy uz.
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2007 Autor Zverejnené 8. Jún, 2007 Nový skin bude dostupný spoločne s verziou fóra 2.3.0 ktorá je ešte v beta testoch.
Sniper Zverejnené 13. Jún, 2007 Autor Zverejnené 13. Jún, 2007 IP.Board 2.3.0 Released. Tak keď sa to nainštaluje tak sa bude skinovať, ladiť, skúšať a zase ladiť a skúšať a zase...
Sniper Zverejnené 14. Jún, 2007 Autor Zverejnené 14. Jún, 2007 S Andulqou sme sa doteraz sra... doteraz sme robili na novom skine, s tým bude ešte veľa roboty, viac než som predpokladal :lol: Na budúci týždeň, asi, prevediem upgrade na 2.3.0, klasický Blue skin bude stále ako default.
Andulqa Zverejnené 15. Jún, 2007 Zverejnené 15. Jún, 2007 tazke to je veru tazke, neposlucha to tak ako by malo :lol:
Sniper Zverejnené 15. Jún, 2007 Autor Zverejnené 15. Jún, 2007 Už sa mi to podarilo nastaviť a malo by to už pracovať tak ako má.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 well, well, konecne novy skin. hned som ho zaviedol.
Sniper Zverejnené 23. Júl, 2007 Autor Zverejnené 23. Júl, 2007 Chcel som ešte vyeditovať iné farby ale samotné skinovanie je tak hovadsky náročné že aj Andulqa to už dávnejšie vzdala. Takže zatiaľ Blue a Dark budú na výber.
Odporúčané príspevky