Skočiť na obsah

Nový Invision skin

Sniper

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 59
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

20

• game

7

• Mgr. L.E.G. von Trips

6

• cizy

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

preco v tom novom skine v galerii chyba ta funkcia posledne komentare?

Zverejnené

nasiel som a bez pomoci je to celkom pekne take kontrastnejsie a to je gutt na moje oci. chvilu si ho necham ak mozem. :lol:

Zverejnené

dala som si ho aj ja :lol: zmenila som kvôli tomu aj color xp-čka

Zverejnené

zmenila som kvôli tomu aj color xp-čka

Tomuto hovorím lojalita! :lol:
Zverejnené

Dark skin je mierne rýchlejší, ale klasický modrý je stále ako default.

Ešte uvažujem nad tým, že na Dark skine písmo zmením na Verdanu, tak ako je na Blue skine. V tomto skine je default písmo Arial.

Zverejnené

k modrému mám prispôsobený aj podpis aj farby avataru ... s novým skinom mi to moc nepasuje.

zatiaľ :lol:

Zverejnené

Tak som sa potesil, ked som videl, ze je novy skin. Hned som ho zmenil, chvilku ostal sokovany a vratil som si povodny :lol:

Zverejnené

Rýchlo si zvykneš na nový. Ešte musím vymyslieť ako ho upraviť, nie je to také ľahké ako si povedať "sem chcem zelenú a sem bielu" :lol:

Zverejnené

je ok, zda sa mi taky striedmejsi, citanie je prehladnejsie, par veci mi stale vadi, nebudem vsak do toho vnasat este vacsi chaos :lol:

Zverejnené

sam si to chcel :lol:

vianocne stromceky a gule, velkonocne korbace a vsemozne ozdoby v hlavnom nadpise fora, momentalne tam su blesky... mozno to kopiruje trendy a vystihuje momentalnu situaciu, na mna to vsak posobi rusivo

Zverejnené

Počkaj si do decembra a gulí budeš mať aj po krk :lol:

Zverejnené

snad sa medzitym nedockam skrizenych samopalov na vyrocie snp :lol:

Zverejnené

Nikdy nehovor nikdy :lol: Ale stále ostávam pri modrom - dark je na mňa pritmavý...

Zverejnené

pouzivam ten novy aj ked sa tomu sam cudujem ,lebo ja nemam rad zmeny ,ale lubi sa mi aky je rychly a pripada mi taky prehladnejsi, jemnejsi

Zverejnené

tak sa mi vidi, ze novy skin nezobrazuje zakladny prispevok temy na kazdej strane. mohlo by sa to zaviest aj tam.

Zverejnené

Tiež som si to všimol. Dnes som si to musel 2x prepnúť zo Standard na Linear+. Pravdepodobne to bude nejaký menší bug. Pozriem sa na IPS Fórum či to bolo reportované.

Hore vpravo v každej téme si to môžete prepnúť.

Edit: Momentálne s tým nemám problém. Neviem kedy sa to stáva. Takže to zatiaľ nemôžem reportovať.

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

S Dark skinom som urobil menšie zmeny (rozdiel by ste nemali vidieť, týka sa to iných vecí). Ale ak by ste spozorovali že niekde niečo nesedí alebo sa nesprávne zobrazuje tak ma informujte.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ten stary svetlomodry skin mi teraz pripada taky uplne vyprany a vyblednuty. neviem si uz ani predstavit, ze to tu kedysi tak dlho bolo. ma to este niekto?

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov